icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
25. zář 2018

@cuccinka jo a je to určitě faster style.. Je to napsáno v tom trojúhelníku na konstrukci. 😉 Je jich 1000 barev jako většiny podobných.

jenny888
25. zář 2018

Děvčata máte některá zkušenosti s včelím pylem jako doplňkem stravy?

seveneye
25. zář 2018

Holky v čem chodíte ven?druhý den je zima a já už nevím co na sebe navlic,svetříky na tělo jsou obtažený až děs a hlavně vše co bylo krásne do pasu je zoufale krátký!kožená bunda a tričko s dl.rukavem nestačí.ach jo,já chci teplo...:'(

seveneye
25. zář 2018

@frndafrrr nj chapu,nějak nás tu nabylo,takže udržet uplny přehled je problém,ale pravda je,ze za Sasika bych se bila jako lev😀

jessulka
25. zář 2018

@zuzekk A nemuzu ji tim tea tree spalit kuzi? Ja měla jednou zaniceny beďar a spalila jsem si kuzi, pálilo to jako čert.

seveneye
25. zář 2018

Ještě jak vás tu docitam za cely den,spousta krásných odkazu a tipu,akorát problém vše zpětné dohledat,proto znovu apeluji - nebude vhodný nějaký rychlý přehled,něco jako tabulka od vilmic?

zuzekk
25. zář 2018

@jessulka o spálení nemůžu nic říct, muž si s tím maže akné, mladýmu jsme jím párkrát pomazali bradavici na noze a že by se jim něco jako pálení dělo...to ne. Ale třeba jsou to drsní chlapi 🙂
Inu bradavic se ničím jemným zbavit nedá, kdyžtak namaž okolí vazelinou.

val333
25. zář 2018

@seveneye dneska jsem řešila to samé... 😒... Svetr ani žádnou bundu už nezapnu... Tak jsem si vzala sálu a nechala ji zavěšenou až dolů přes břicho 😀 už si musím nějakou bundu objednat

zuzekk
25. zář 2018

Holky jezdíte ještě na kole? V práci na mě koukaj jak na blazna..

val333
25. zář 2018

@zuzekk mě doktor kolo a brusle výslovně zakázal 😉...

michaelarei
25. zář 2018

@seveneye No ochladilo se pořádne ráno jsme mněli 3 stupně. .Já naštěstí mám vic podzimních věcí ..svetříky, šaty nebo dlhsi svetříky na leginy a pak mi staci zatím kožena bunda nebo lehši kabát i rozepli. .ale zimní bundu musím sehnat 😕

renulkka
25. zář 2018

@jessulka Já si teď v těhotenství mažu bradavice Kolodium forte 🙂 A musím říct, že opravdu zabírá 🙂 Nemělo by to být nic špatného, koukni na složení, je to výtažek z vlaštovičníku a ještě něco 🙂 Bradavici jsem měla na noze tak 2x3cm a opravdu hluboko zašlapanou, že už mě to dost bolelo ... Chodím teda na dusík (zítra snad na posled), ale nikdy se mi neudělal puchýřek a nic se mi nikdy neslouplo :( Za to tady to kolodium mi to krásně postupně vylupovalo, až tam teď nemám skoro nic, jen pár cm, který už se taky vylupujou 🙂 Zkus kouknout na složení 🙂

frndafrrr
25. zář 2018

Holky já jsem Poláka nikdy nechtěla, ale když si představím ještě kožíšek v barvě rukojeti... 😍😍 Co říkáte? Neviděl někdo naživo?

frndafrrr
25. zář 2018

@seveneye Já už si zkoušela i zimní bundu. 😂 A to jsem jinak horkokrevná, zatím zapnu, ale konec asi od hodím s rozeplým kabátě, ten mám na knol už teď a to jsem v ním od hodila jedno těh.celé.🙄

renulkka
25. zář 2018

@jessulka
@dominika963852
@jednaholkaa Jinak děkuji za zkušenosti s tou bankou 🙂
@jednaholkaa No my tu Airbank nemáme... Akorát Českou a Komerční... Ani v druhým městě prd, tam je ještě Fio, ale četli jsme recenze, že mají špatný zabezpečení a občas někomu zmizí peníze 🤔 A další banky jsou až v Brně... A tady zase nejsou pomalu ani jejich bankomaty :/

misak48
25. zář 2018

@seveneye já byla včera v Praze normálně v zimním kabátu už. Mám teda zimní kabáty dva a tenhle je takový min teplý. Když mrzne, nosím ten druhý. Naštěstí ho zatím zapnu, ale knoflíky už se trochu rozviraji. Dnes se mi povedlo zapnout ještě i starou softshellku - ale už jen na tričko, Milča by se nevešla. Až ještě kousek poporostu mám koupenou tu softshellku s vsadkou a až bude velká zima, tak mám od tety slíbený půjčit kabát. Jsem hubenější než ona, takže rukávy jsou mi akorát a v těle je mi normálně volný. Na ten těhotenský pupek ho budu mít akorát.

jessulka
25. zář 2018

@zuzekk Tak jsem to nakapala na usni tycinku a trosicku ji to tim poťupkala. Tak uvidíme. Mám to dělat 1x denně?

renulkka
25. zář 2018

@frndafrrr Já teda nemám tento, ale máme taky Poláka Tako a za mě super! Už jezdí 2 roky, opravdu skoro dennodenně (2
.dítě) a ještě ani jeden problém 🙂 Nic nevrže, vše drží jak má 🙂 A to jezdíme po polňačkách a v lese a tak 😂 Sice se nedá složit úplně na minimum, ale nám do starší fabie se vleze v pohodě :D A hlavně má velkou hlubokou korbičku 🙂 Teď zase bude vozit mrňousa 🙂 Vypadá pořád jak nový, ani nic nevybledlo 😊

zuzekk
25. zář 2018

@jessulka třeba 2x, víc bych si netroufla poradit. Našemu ta bradavice zmizela strašně rychle, sotva pár poďubkání, ani uvěřit jsem nemohla, ale už tam prostě není. Takže jako léčba která je po ruce to určitě stojí za to zkusit, drasťárny typu dusík jsou v záloze vždy..

zuzekk
25. zář 2018

@val333 mě ne.. teda úplně na začátku říkal, ať dělám vše co dosud, samozřejmě bez hovadin (jako box, skoky atp., opatrně s bojovým uměním😀 ) , tak jestli to platí pořád... ?
Včera mi teda byla ráno zima 😎

jenny888
25. zář 2018

@zuzekk ahoj, já jezdila do včerejška....dnes už byla šílená zima...já zase kolo miluju a jsem zvyklá na každoranních 30km....dr. mi akorát řekl, že si mám dát pozor na velké otřesy...tím ale myslel žádné traily a skoky...já jsem totiž takový trochu kaskadér :D miluju skokánky, projížďky na trailech po lesích a horách atd. :D

val333
25. zář 2018

@zuzekk no mě říkal, že na kole si jakoby dělám tlak na to břicho a u bruslí, že hrozí pád... Já raději jenom chodím na procházky 😀 ale hrozně mi chybí běh a cvičení 🙃

zuzekk
Autor odpověď smazal
zuzekk
25. zář 2018

@val333 břicho si v pohodě visí, o to se nebojím 😁 kamarád velký cyklista s rostoucím pupkem právě špačkoval, že sportuje x-hodin denně a břicho se jenom pěkně vozí 😉 a roste 😆
Brusle taky říkal kvůli otřesům a taky pádům - z těch se přeci jen padá (zákonitě tehdy, když si zapomenu chrániče), z kola jsem neslítla dobře 15let..

Já toho moc nenasportuju, tak si říkám, že aspoň nějaký pohyb, cesta do práce a zpět, ale kolegyně si klepaly na čelo, ať neblbnu, neriskuju, atd. .. tak mě teda znejistěly.

zuzekk
Autor odpověď smazal
val333
25. zář 2018

@zuzekk no já jsem takovej posera, že bych to neriskovala 😀 ale je to samozřejmě na každém...ať posoudí, na co stačí.... 😉

zuzekk
25. zář 2018

@jenny888 tak když jsi ho nevytrasla ty, takovej šílenec, cesta do práce po asfaltu nás nerozhází! 😁
Rukavice a náušanky to jistí, nesnáším nafoukano v uších! 😉

jenny888
25. zář 2018

@zuzekk ja myslim, ze cesta do prace je uplne v pohode 🙂

zuzekk
25. zář 2018

@val333 je pravda, že na tom kole stačí málo, nějaký nedání přednosti, nepozornost, a je průser..

val333
25. zář 2018

@zuzekk ale tak to se zas může stát i pěšky nebo v autě 😉...

Strana