icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
1. říj 2018

@frndafrrr Neměla bys prosím střih na takové ty miminkovské kalhoty harémky? (turecké kalhoty, nasrávačky).

seveneye
1. říj 2018

@cuccinka byla bych jedině pro, ráda si přečtu rady zkušenějších a nechám si poradit, nerada bych kupovala kočár na pokusy☹

jessulka
1. říj 2018

@andelka Pošli mi na paní odkaz, co šije ty hnízdečka, prosím?

frndafrrr
1. říj 2018

@seveneye No já si právě říkala, že naposled to dám, ony si i na bazaru celkem drží cenu, ale aby se mi mrvil, tak to můžu mít rovnou nějaký za polovinu. 😀
@jessulka Já mám teda na světle zelenou trochu alergii, ale k těm dinosaurů by mi seděla víc. 🙂

jednaholkaa
1. říj 2018

@skretik Jaj, tak to by chtelo nejak zkusit resit. Taky kraniosakralni terapie se v tehu muze, nevim jestli by to pomohlo. Kamaradka ted byla, protoze je na nervy v tehu a ulevilo ji to trochu. Je to takova hluboka relaxace, chodila jsem na to pred otehotnenim, na psychiku to ma docela vliv.. Poprvy v zivote jsem mela pocit, ze bych se mohla vdat hahahaha, ted uz nechodim, takze me to nastesti preslo, ale da ti to takovou jistotu, zklidneni. I kdyz teda ja byla na nekolika sezeni po sobe. Muzu ti dat kdyztak kontakt na tu pani..

frndafrrr
1. říj 2018

@jessulka Mám, ale od vel. 62, zrovna si je upravuji na menší a jdu na komplet do porodnice, pokud chceš ten na 62-98, tak mi písni do zprávy mail. 🙂

skretik
1. říj 2018

@jednaholkaa to by bylo fajn, mozna by mi nejaky takovy zpusob relaxace prospel, posli mi prosim kontakt a ja to jeste nastaduju na netu, dekuju moc

@renulkka taky se zkusim kouknout, dekuju moc

jednaholkaa
1. říj 2018

@skretik Mas to ve zpravach, kdybys chtela k tomu cokoliv vic vedet konkretniho tak napis..

seveneye
1. říj 2018

@skretik mě osobně hodně pomohlo shiatsu, teď jsem trošku vypadla z rytmu, ale opět se chystám si zajít, většinou odcházím s příjemně vyčištěnou hlavou, totálně vyplá a odpočne si i tělo

skretik
1. říj 2018

@jednaholkaa dekuju 🙂

@seveneye taky na to kouknu, dekuju , momentalne mam pocit, ze jedine co mi pomuze bude to az porodim 🙂

jessulka
1. říj 2018

@frndafrrr A nebo ještě nějaká béžová či vanilková. Ale nic se vzorem. Aby to k těm dinosaurům šlo a netlouklo se to. Taky světle zelenou moc nemusím, ale mám po Verunce schovanou ještě tuto do žluta. Jenže už je trochu sepraná. Tak jsem vzala i tu zelenou. https://www.scarlett.cz/detske-ohradky-scarlett...

jessulka
1. říj 2018

@misak48 Krásný a podrobný návod. Moc děkuju za zaslání.

dominika963852
1. říj 2018

Tak jsem doma. Domík má 25cm a 330g, vše krásný,kopal jak ďáblík 🙂 . Byl tam se mnou můj taťka, tak jak dr ukazovala i pindíka tak mi pak taťka říká v autě...No to byl snad největší orgán 😀 😀
(hážu první foto, můj foťák je nic moc :P )

seveneye
1. říj 2018

@dominika963852 gratulace!!!!!🙂

dominika963852
1. říj 2018

@seveneye 😍 Děkuji moc

frndafrrr
1. říj 2018

@dominika963852 Super gratulace. 🙂

dominika963852
1. říj 2018

@frndafrrr Děkuji <3

tynazezu
1. říj 2018

@dominika963852 boží mimáček

dominika963852
1. říj 2018

@tynazezu 😍 Děkuji

jessulka
1. říj 2018

@dominika963852 To je cukrouš sladkej. Moc krásná fotečka. Hlavně, že je v pořádku a hezky roste. Tatínek je vtipálek 😂

vilmic
1. říj 2018

@dominika963852 to už je krásný miminko, gratuluju. 😍

dominika963852
1. říj 2018

@jessulka
@vilmic
Děkuji <3

ajdamajda
1. říj 2018

Pani na Fb prodava JEN ZA 15 TISIC celou sadu pro holku vse co je na fotkach

ajdamajda
1. říj 2018
ajdamajda
1. říj 2018
ajdamajda
1. říj 2018

Ja nesatkovat a nemit kocar pro dvojcata, kupuju jako zbesila..elodie :-* je uzasneeee

frndafrrr
1. říj 2018

Zítra je Olivera, dneska o sobě dáva pěkně vědět, tak teda něco od maminky k svátku na cestu z porodnice. Mouchy to má, ale je to z lásky a ten prcek to bude mít stejně na háku. 😂❤️

andelka
1. říj 2018

@frndafrrr mouchy nevidím, nádherné. Též jsem nakupovala, náš bude mít svátek 4.10.

frndafrrr
1. říj 2018

@andelka Děkuju, tak přece František, moc pěkný výběr, ale zapotila jsem se, položila jsem kalendář naopak, čumím...4. IVANA.. No duben no. 😀 A nepochlubíš se cos koupila..! 🙂

Strana