Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik Jaj, tak to by chtelo nejak zkusit resit. Taky kraniosakralni terapie se v tehu muze, nevim jestli by to pomohlo. Kamaradka ted byla, protoze je na nervy v tehu a ulevilo ji to trochu. Je to takova hluboka relaxace, chodila jsem na to pred otehotnenim, na psychiku to ma docela vliv.. Poprvy v zivote jsem mela pocit, ze bych se mohla vdat hahahaha, ted uz nechodim, takze me to nastesti preslo, ale da ti to takovou jistotu, zklidneni. I kdyz teda ja byla na nekolika sezeni po sobe. Muzu ti dat kdyztak kontakt na tu pani..
@jednaholkaa to by bylo fajn, mozna by mi nejaky takovy zpusob relaxace prospel, posli mi prosim kontakt a ja to jeste nastaduju na netu, dekuju moc
@renulkka taky se zkusim kouknout, dekuju moc
@skretik Mas to ve zpravach, kdybys chtela k tomu cokoliv vic vedet konkretniho tak napis..
@jednaholkaa dekuju 🙂
@seveneye taky na to kouknu, dekuju , momentalne mam pocit, ze jedine co mi pomuze bude to az porodim 🙂
@frndafrrr A nebo ještě nějaká béžová či vanilková. Ale nic se vzorem. Aby to k těm dinosaurům šlo a netlouklo se to. Taky světle zelenou moc nemusím, ale mám po Verunce schovanou ještě tuto do žluta. Jenže už je trochu sepraná. Tak jsem vzala i tu zelenou. https://www.scarlett.cz/detske-ohradky-scarlett...
@dominika963852 gratulace!!!!!🙂
@seveneye 😍 Děkuji moc
@dominika963852 Super gratulace. 🙂
@frndafrrr Děkuji <3
@dominika963852 boží mimáček
@tynazezu 😍 Děkuji
@dominika963852 To je cukrouš sladkej. Moc krásná fotečka. Hlavně, že je v pořádku a hezky roste. Tatínek je vtipálek 😂
@dominika963852 to už je krásný miminko, gratuluju. 😍
Pani na Fb prodava JEN ZA 15 TISIC celou sadu pro holku vse co je na fotkach
Ja nesatkovat a nemit kocar pro dvojcata, kupuju jako zbesila..elodie :-* je uzasneeee

@frndafrrr Neměla bys prosím střih na takové ty miminkovské kalhoty harémky? (turecké kalhoty, nasrávačky).