icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

michaelarei
4. říj 2018

@jessulka Právě to mně napadlo ,že když tohle říkají ženským pak nechcu nic jíst a babetko tým trpí a to asi není normální ničit takhle žene psychiku a i zdraví. .... Prosím te co to je 5 kil a kazda žena je jiná neznáším to zrovnavaní! !!

jessulka
4. říj 2018

@michaelarei JJ, jiná má třeba ty samé kg co já v těhotenství - 63kg. Ale já mám výhodu, měřím 176cm, na mne se to ztratí. Zajímavé je, že předtím říkal, jak mi to sluší. To se snad musel s někým bavit, nebo opravdu nevím, jak ho tohle mohlo z ničeho nic napadnout. Asi se mu mozek vytrácí z hlavy a přesouvá se do kalhot 😂

andelka
4. říj 2018

Přesně tak. Průměr má být 12-14 kg,ale někdo přibere mnohem míň a někdo mnohem víc. A snad nikdy se to nedá úplně ovlivnit. Já bych chtěla se vejít do průměru,ale když ne,tak co nadělám.

andelka
4. říj 2018

@jessulka třeba já,běžná váha mimo tehu a 160 cm. A nepřijdu si s tím tlustá. Včera na mě koukala 70. No bylo mi trochu mdlo.
Stejně to ale i pro chlapy musí být zvláštní,ty naše fyzické změny. Mně dneska už taky komentoval bříško. A pak se divil že už jsem v 6 měsíci,že už tak daleko.

mattonimeloun
4. říj 2018

Holky tak teď jsem měla kontrolu na neschopence , není pravda že na těhotné nechodí 😉

mattonimeloun
4. říj 2018

@jessulka 5 kg není moc , já 2,5 a dr.se na kontrole divil že tak málo...

skretik
4. říj 2018

no a ja uz 9kg a nechapu jak a kde 🙈

michaelarei
4. říj 2018

@mattonimeloun Já už mněla taky asi 2 týdny spatky hodinu před vychazkami,takže chodi.

michaelarei
4. říj 2018

@skretik Já taky 9kg taky nechápu ale když to má tak bejt necpu se ničím co by mi skodilo a přibývalo na váze moc. ..

skretik
4. říj 2018

@michaelarei ani ja ne, nejim vic nebo jinak nez pred tim, ale proste to leze nahoru

mattonimeloun
4. říj 2018

@michaelarei fakt raději neriskovat 😊
Já teď druhý den musím ležet , takže teď to budu dodržovat.
Ale někdy o víkendu jsem riskla a přišla o 1/2 hod.později 😵

misak48
4. říj 2018

@seveneye Já cítila první "cosi" v břiše ve 22+3... Ale jestli to je nebo není dítě, si doteď vlastně jistá nejsem... ale docela se to opakuje a je to i častější, tak to asi dítě bude...

@mattonimeloun
@michaelarei To prý je největší fáma, že na těhotné nechodí, která vychází z toho, co bývalo dřív... Ale teď je to tak, že ty namátkové kontroly vybírá počítač a vůbec tam nemají napsáno, s čím jsi doma...

skretik
4. říj 2018

tak volam k dr. jestli ma teda smysl mi delat CRP test kdyz nemam teplotu, ale zub a celej krk cerveny a sestra mi rika, ze tam nase dr.neni, ze je tam jen zastup (zrovna ta nejvetsi krava :( ) a ze CRP zrovna stejne nemaji, ze ho maji v servisu... Se fakt uz zblaznim.. kde jsou zase vsichni moji doktori, kdyz je potrebuju 🙈 .. mam si pry zkusit koupit ten domaci test, mate s tim nekdo zkusenost?

michaelarei
4. říj 2018

@mattonimeloun Ved jo člověk nikdy neví kdy se objevi taky moc neriskuji

jednaholkaa
4. říj 2018

@jessulka Ja myslim, ze tu vahu chlapy resi protoze se boji abychom je neprestali pritahovat. Prece jenom jim se musi pri sexu postavit a kdyz by je zenska kvuli nadvaze prestala pritahovat tak je to proste problem. A vztah s nekym kdo te nevzrusuje je na nic.. Takze ja to asi castecne chapu. Ovsem meli by si dat bacha jak o tom mluvi.. Jestli treba neni nastvany, ze spolu nemuzete spat?

seveneye
4. říj 2018

@skretik co já vím, tak zvýšené CRP značí zánětlivé markery v těle a nemusí být automaticky přítomna teplota, osobně mívám při zvýšené aktivitě střeva, při nachlazení atd. U nás se nabraná krev posílá na rozbor do laborky, trošku nechápu co mají za rozbitý přístroj....

vilmic
4. říj 2018

Ahoj všem, tak jsem si volala na výsledky plodovky a čekám na 100 % geneticky zdravej páreček. 🙂

skretik
4. říj 2018

@seveneye ona ma v ordinaci takovy ten strojek co da vysledek do minuty. No rikam si, ze tam radeji pojedu, i kdyz treba zbytecne. Pry mi da kdyztak zadanku a skocim si na krev sama rano.

@vilmic GRATULACEEEEEE a ted uz si to konecne zacni poradne uzivat 😘😘

mattonimeloun
4. říj 2018

@vilmic pěkné , moc gratuluji 🌹🌹

seveneye
4. říj 2018

@vilmic gratulace největší!!! tak to by měla být dneska pořádná oslava🙂

jessulka
4. říj 2018

@andelka Já s V. rodila se 70kg. Si nedovedu představit, když ještě 7 kg přiberu. Jemu to vystřelí mozek úplně 😂
Ale alespoň vím, jak na něj, jakou na něj můžu použít zbraň. Jeho postava a mám ho v kapse 🙂 Asi se sebou není moc spokojen. Nojo, ale proč proto nic nedělá? Ve 40 letech se takhle odepsat? Asi si myslí, že už mne má jistou.
@jednaholkaa Jak může být naštvaný ale na mne, když o tom že nesmíme sexovat rozhodl lékař? Já přece kvůli sexu, z kterého beztak nebudu nic mít, nepotratím, nebo se psychicky nezhroutím, až začnu krvácet. A můj Dr. je kapacita, zná mé problémy s čípkem, už jsem u něho byla na dvou operacích, tak asi ví o čem mluví. A jestli ten můj chlap to nedokáže pochopit, ať si ho teda strčí do vysavače. Já nechápu jeho myšlení. Než poznal mne, byl skoro 2 roky sám. Neměl žádnou ženskou ani milenku. Tak si přece taky musel poradit nějak sám, když měl na to chuť. Nebo byl naštvanej na všechny ženský, že mu neskáčí do postele? Jak já říkám, chlapská pohodlnost. Oni chtějí sexovat, tak my budeme skákat, jako oni pískají.
@vilmic Moc gratuluji k výborným výsledkům a hlavně k Barbie a Kenovi 👏👍

jessulka
4. říj 2018

Tak jsem si s tou mojí cácorkou malou začala povídat. A reaguje na můj hlas, vždycky do mne šťouchne. Je to legrační. Také si s miminkem povídáte?

frndafrrr
4. říj 2018

@vilmic Super zprávy. 🌹

frndafrrr
4. říj 2018

@jessulka S tím sexem umí být chlapi pěkně otravní, už jsem mému musela říct, že se mi tím svým chováním leda zprotivuje, takový nadržený kecy a dotěrný chování co za poslední 2 měs, co máme stopku jsem od něj neslyšela ani za celých 9 let dohromady. 👹

jessulka
4. říj 2018

@frndafrrr Já si nedovedu představit, že bychom se takhle chovaly my ženský. Takže už vím, když je chlap naštvanej, chybí mu sex. A je vlastně naštvanej na mne, protože za to můžu já 👹 Napíšu si lihovkou na čelo "NEDOTÝKAT SE"

skretik
4. říj 2018

@jessulka
@frndafrrr pojdme do nejake karanteny :D :D :D , to by bylo bez tak nejlepsi :D :D :D

jessulka
4. říj 2018

@skretik 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

jessulka
4. říj 2018

A myslíte, že to ti chlapi řeší i se svými kamarády? Mne totiž přijde, že se na mne ti jeho kamarádi dívají jak na někoho, kdo toho mého chlapa doma šikanuje 😂😂😂😂🙈🙊😂 Chudáček malej, nemá sex, to ta jeho stojí pěkně za h*vno (chybí tu smajlík)

seveneye
4. říj 2018

@jessulka haha, ten vysavač má nějaký skrytý význam nebo tě to napadlo jen tak? se tady směju jen představou...
jinak k té váze následovně, žeru a hlavně sladký, takže váha poskakuje jako šílená, kdyby mi na tohle téma chlap něco rýpavýho řekl, určitě bych po něm taky vyjela, ale on má naštěstí pochopení, teda jako zmíní se, že si dopřávám, ale s úsměvem...

frndafrrr
4. říj 2018

@skretik Joo a oni budou mít pree.. Bych poslala je, možou si plakát na ramenou. 😂
@jessulka Upřímně co řeší a neřeší s kamarády asi ani vědět nechci. 🙈

Strana