Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky dotaz : volal mi dr. výsledky. Tak teda mám infekci 😢 poslal erecept na tablety na zavádění na noc. Ale zapomněla jsem se zeptat, myslíte že ta infekce mohla ublížit miminku když jsem otevřena😢? Úplně stresuju teď😢
@mattonimeloun určitě ne... To by ti řekl a objednal té na kontrolu miminka... Určitě je to malý vpohode 😉...
@mattonimeloun Achjo, to mě mrzí, snad se rychle přeléčí. Nikdo nevíme jakou infekce a nikdo nejsme gynekolog, ikdyž bych to ráda řekla, že ne, být tebou zavolám mu ještě jednou a rovnou se zeptám.
No on tam je právě dnes do 12.h pak až v úterý , já jsem trubka no , tak mě to zaskočilo že jsem nebyla schopná nic říct 😑
@mattonimeloun Tak se nestresuj, pěkně dál odpočívej, chlapa pošly pro léky a zavoláš v úterý, stresem si stejně nepomůžeš. 🍀
@val333 Kdyby to tak šlo :D Chlap je v práci a já s holkama sama doma :D A tady na vesnici máme hodinovej obchod jen pondělí, čtvrtek a sobotu 😀😂
@mattonimeloun Myslím si, že ta pravděpodobnost je malá 🙂 Miminko chrání ještě hlenová zátka a plodové obaly ;) Aby se infekce dostala až k miminku, musela bys mít plodové obaly prasklé 🙂 Aspoň podle mě teda ;)
Já mám asi štěstí že si pořád vzájemně vonime. Jen prostě u mě už ta energie a invence není taková jako dřív. Víc se pozoruju a taky mi po akci trochu tvrdne bříško. Manžel pomalu řeší do kdy budeme moct,bojí se vyvolání porodu moc brzo. No já to vidím že tak od 35 tt už bude asi utrum,už se budu sotva valit a spíš odpočívat.
Ale neumím si představit že by nebylo vůbec nic. To jsem zažila v prvním těhotenství a částečně v druhém a to bylo úplně na palici a vztahu to teda nepomohlo. Ale tady nechtěl chlap.
@mattonimeloun mas tuseni o jakou infekci se jedna? Nestresuj se, kdyby to jakkoliv ohrozovalo miminko, rozhodne by Ti neposlal jen erepcet, ale chtel by Te videt, pripadne hospitalizovat. Takze hod nohy nahoru vyzvedni recept a dejte si s mimcem neco dobreho ;)
@mattonimeloun Tak ať ti léky brzy zaberou a jsi brzy fit. Z čeho jsi tu infekci mohla chytit?
Holky, tak kocarek mame koupeny a ted se bojim ze ho budem posilat zpet 🙂 Resili jste jestli jde sportak dat do uplneho lehu? Ja resila akorat to odpruzeni a prostor.. A pry ten leh je taky super dulezity. Videla jsem treba Joolz v lehu a byla to uplna katastrofa, dite zkrivany jak paragraf a nemohlo se ani otocit, ale evidentne do uplneho lehu nejde spousta sportaku :( My ho mame teprv na ceste z Nemecka, tak to pujdem dneska do obchodu skotrolovat a pripadne hledat jiny.. kouknete na tohle: http://www.ivafis.cz/kocarky-v-sede-lezet-jako-...
@jednaholkaa Mám po dceři X-Lander a ten do úplného lehu jde. Až budu shánět kočárek pro miminko, tak budu chtít také, aby šel do úplného lehu.
@jednaholkaa já bych si kočárek který nejde do lehu nebo má jen takovou tu sklopnou sedačku,kdy má dítě pak nohy hore nekoupila. Děti mi dost ve sporťáku spaly.
Ty vyrobci jsou asi fakt idioti pardon..
@jednaholkaa Mne malá taky v kočárku hodně spala, tak si nedovedu představit, že by měla hlavičku zvednutou. A ty jsi kočárek vybírala jen přes internet? Neviděla jsi ho naživo?
@jednaholkaa taky jsem na to koukala, jestli jde sportak dát do úplného lehu 🙂
@jednaholkaa preferuju do úplného lehu,s možností pozdějšího zvednutí.
Pamatuju že tady ale před časem tento typ kočárku někdo velmi chválil. Mně to připadá taky na hlavu. Když chci ležet,tak taky nechci mít ohnute nohy. Mně i v tom sporťáku děcka spaly třeba 2-3 h,ve fusaku.
@jessulka Jojo, jasne ze jsme ho videli na zivo. Ale resili jsme to odpruzeni a jak je velky, jestli ma rucni brzdu, co v terenu a tak podobne. Nenapadlo me ze vsechny kocarky nejdou uplne do lehu, vybiram kocar poprve :D A nikdo z kamaradek neporadil, ze je to dulezite. Ostatne polovina z nich ma Jolz a podobne raketove kocarky, ktere leh nemaji.. a je jim to jedno.
@andelka No prave, sama bych si na nic krivyho nelehla.. Uz to vidim, my ten kocar budem muset poslat zpatky do Nemecka :/ A je takovej pekneeeej..
@jednaholkaa Joolz leh má, měla jsem ho ve výběru. Ale nakonec jsme koupili Cybex Priam a ten jde taky do lehu a neprijde mi, že by byl maly nějak zkroucený. A já to měla teda jako podmínku ke koupi a by sel sporťák sklopit a mohl tam spinkat..tak uvidíš no až ti kocar prijde, třeba to bude v pohodě
@arielka222 Ja mam na mysli uplny 100% leh. Ne 170 stupnu ale 180.. To spousta sportaku evidentne nema. Jolz leh ma, ale dite nelezi rovne, lezi jakoby v polosedu, nozicky nahoru a nemuze se pretacet, to nechci..
@jednaholkaa Některé maminky hold nekoukaji na funkčnost kočárku, ale berou to jako módní doplněk a aby se blizkly před okolím. Také pár takových u nás jezdi. Dají za kočárek desitky tisíce a chudák ditko nemá pořádné pohodlí. Nejak si uz nevzpominam, co jste vůbec poridili. Vim, ze jsi psala, že jste hodně ušetřili.
@jednaholkaa Tim jsem nemyslela tebe, ale maminky z okolí, které neumí poradit.

Já jsem si dneska musela koupit krokety... Už na ně mám dlouho chuť 😀...