icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

misak48
11. říj 2018

@frndafrrr Díky moc 🙂 Poslala jsem tobě i @jessulka ty čepičky i nějaké další volné střihy pro mimi 🙂

mattonimeloun
11. říj 2018

@skretik jdu ve středu , to by bylo super 😄 kdyby to bylo v pořádku . Břicho tvrdne méně asi tím že fakt více odpočívám k tomu ten Magnosolv , ale asi 4 dny mám tak 2x denně takové jak menstruační bolesti 😕 snad se to tam jen vše natahuje a je to normální..

yvonneullmann
11. říj 2018

@renulkka mě to delal primo muj doktor. Kam jsi se objednavala ??

smigli
autor
11. říj 2018

@skretik Já mám z Bonprixu mordý těhotenský podzimní kabátek a černý zimní kabát. Obojí je fajn. 😉

jessulka
11. říj 2018

@misak48 Ty jsi zlatá. Moc děkuju 😘

jessulka
11. říj 2018

@frndafrrr Jsi zlatá, děkuji za zaslání 😘

skretik
11. říj 2018

@mattonimeloun tohle presne vidim na sobe, cely den bricho jako kamen a vcera se mi podarilo na hodku si lehnout odpoledne a brisko krasne meklo a hned to bylo prijmenejsi, jinak mam pocit, ze mi to bricho kazdou chvili praskne a to mimi vyleti 🙈 . Tak ve stredu uvidis, budu drzet palce!

mattonimeloun
11. říj 2018

@skretik děkuji 😊
Taky by jsi měla odpočívat co to jde pokud ti to bříško tak tvrdne .

skretik
11. říj 2018

@mattonimeloun kez by to slo :( , aspon jeden den bych rada zustala od rana do vecera v posteli, ale nejak se mi zatim nepostestilo

renulkka
11. říj 2018

@skretik
@frndafrrr
@jessulka
@mattonimeloun Holky moc děkuju, za nějakou chvíli bychom měli vyrážet, tak dám pak vědět...

renulkka
11. říj 2018

@yvonneullmann Já se objednávám přímo do nemocnice na 2.screening ;) Tak proto 🙂

val333
11. říj 2018

@skretik děkuji🙂 už jsem tam dnes zabrousila ..

jednaholkaa
11. říj 2018

@skretik Ja jsem si ji koupila v lete tu tehu bundu, ale mozna zbytecne.. to bude tak na posledni mesic max dva..
To aukro vypada dobre, za kolik se ty bundicky na konec tak prodaji?
Dostala jsem satek na noseni, chci to zkusit a doufam, ze to pujde, me i diteti.. 🙂 To bych si ji pak koupila..

yvonneullmann
11. říj 2018

@renulkka aha tak. Tak snad ti to utece. Kdy mas tedy ten termín předběžne ted 🙂 jestli tedy budeme spolu v nemocnici :D

skretik
11. říj 2018

@jednaholkaa vubec netusim, ja jsem to nasla dneska 🙂, ale kupovala jsem si tam nove tehu dziny a i s postovnym za 150,- :D a jsem spokojena . Na bundu jsem si dnes prihodila, ale konci to nekdy za 6-9dnu ted pak dam treba vedet

renulkka
11. říj 2018

@yvonneullmann Termín mám pořád stejný 🙂 15.2. :D Dneska jsem 21+6 🙂

jednaholkaa
11. říj 2018

@skretik Ty blaho, tak to je super cena 🙂 Ja si vcera koupila nove za 900 :/

mattonimeloun
11. říj 2018

Holky achjo 😢 začala jsem krvácet 😢 jedu do nemocnice , čekám až pro mě přijedou 😢 fakt davejte na sebe pozor holčiny 😢

misak48
11. říj 2018

@mattonimeloun držím palce 🙂

dominika963852
11. říj 2018

@mattonimeloun Taky držím pěsti,ať je vše v pořádku ! ;)

jessulka
11. říj 2018

@mattonimeloun Myslím na tebe, ať to nic vazneho není a miminko je v pořádku.

vilmic
11. říj 2018

@mattonimeloun Ahoj, myslíme na tebe. 😘❤️

basice
11. říj 2018

@mattonimeloun taky držím pěsti a hlavně ať jste oba v pořádku 😘

skretik
11. říj 2018

@mattonimeloun :( drz se , moc moc drzim palecky, drzte se!!!!

frndafrrr
11. říj 2018

@mattonimeloun Drž se! Držím palce. ❤️

vilmic
11. říj 2018

@renulkka Co ty, jak jsi dopadla?

seveneye
11. říj 2018

Holky celej den na skoleni,skrčený bruch v sede,tuhý záda,jsem dneska totálně kaput:-\snad to alespoň částečně kompenzuje čoko vzpruha-pistáciova deli tycinka😀

jessulka
11. říj 2018

@seveneye Tyjo tu miluji a dala bych si 🤗 Ja jsem taky utahaná jako kotě. Celý den v práci za stolem a počítám nabidky, nebo telefonuju dodavatelům. Klárka občas kope festove. Tak mne to pak nutí se aspon jít projít po chodbě tam a zpátky.
Večer ale kope vzdy když jdu do sprchy a pak kope az do noci.

seveneye
11. říj 2018

@jessulka kdysi to byla moje vášeň+sójový suk,pak přišla cukrová očista a teď snad po pěti letech se k ní vracím:-*:-*:-*

seveneye
11. říj 2018

Holky vím že bazar je o kousek vedle🙂přesto se zeptám nevite o někom,kdo by prodával Isofix pro autosedačky Britax baby safe i-size?

Strana