Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik jdu ve středu , to by bylo super 😄 kdyby to bylo v pořádku . Břicho tvrdne méně asi tím že fakt více odpočívám k tomu ten Magnosolv , ale asi 4 dny mám tak 2x denně takové jak menstruační bolesti 😕 snad se to tam jen vše natahuje a je to normální..
@renulkka mě to delal primo muj doktor. Kam jsi se objednavala ??
@mattonimeloun tohle presne vidim na sobe, cely den bricho jako kamen a vcera se mi podarilo na hodku si lehnout odpoledne a brisko krasne meklo a hned to bylo prijmenejsi, jinak mam pocit, ze mi to bricho kazdou chvili praskne a to mimi vyleti 🙈 . Tak ve stredu uvidis, budu drzet palce!
@skretik děkuji 😊
Taky by jsi měla odpočívat co to jde pokud ti to bříško tak tvrdne .
@mattonimeloun kez by to slo :( , aspon jeden den bych rada zustala od rana do vecera v posteli, ale nejak se mi zatim nepostestilo
@skretik
@frndafrrr
@jessulka
@mattonimeloun Holky moc děkuju, za nějakou chvíli bychom měli vyrážet, tak dám pak vědět...
@yvonneullmann Já se objednávám přímo do nemocnice na 2.screening ;) Tak proto 🙂
@skretik Ja jsem si ji koupila v lete tu tehu bundu, ale mozna zbytecne.. to bude tak na posledni mesic max dva..
To aukro vypada dobre, za kolik se ty bundicky na konec tak prodaji?
Dostala jsem satek na noseni, chci to zkusit a doufam, ze to pujde, me i diteti.. 🙂 To bych si ji pak koupila..
@renulkka aha tak. Tak snad ti to utece. Kdy mas tedy ten termín předběžne ted 🙂 jestli tedy budeme spolu v nemocnici :D
@jednaholkaa vubec netusim, ja jsem to nasla dneska 🙂, ale kupovala jsem si tam nove tehu dziny a i s postovnym za 150,- :D a jsem spokojena . Na bundu jsem si dnes prihodila, ale konci to nekdy za 6-9dnu ted pak dam treba vedet
@yvonneullmann Termín mám pořád stejný 🙂 15.2. :D Dneska jsem 21+6 🙂
@skretik Ty blaho, tak to je super cena 🙂 Ja si vcera koupila nove za 900 :/
Holky achjo 😢 začala jsem krvácet 😢 jedu do nemocnice , čekám až pro mě přijedou 😢 fakt davejte na sebe pozor holčiny 😢
@mattonimeloun držím palce 🙂
@mattonimeloun Taky držím pěsti,ať je vše v pořádku ! ;)
@mattonimeloun Myslím na tebe, ať to nic vazneho není a miminko je v pořádku.
@mattonimeloun Ahoj, myslíme na tebe. 😘❤️
@mattonimeloun taky držím pěsti a hlavně ať jste oba v pořádku 😘
@mattonimeloun :( drz se , moc moc drzim palecky, drzte se!!!!
@mattonimeloun Drž se! Držím palce. ❤️
Holky celej den na skoleni,skrčený bruch v sede,tuhý záda,jsem dneska totálně kaput:-\snad to alespoň částečně kompenzuje čoko vzpruha-pistáciova deli tycinka😀
@seveneye Tyjo tu miluji a dala bych si 🤗 Ja jsem taky utahaná jako kotě. Celý den v práci za stolem a počítám nabidky, nebo telefonuju dodavatelům. Klárka občas kope festove. Tak mne to pak nutí se aspon jít projít po chodbě tam a zpátky.
Večer ale kope vzdy když jdu do sprchy a pak kope az do noci.
Holky vím že bazar je o kousek vedle🙂přesto se zeptám nevite o někom,kdo by prodával Isofix pro autosedačky Britax baby safe i-size?

@frndafrrr Díky moc 🙂 Poslala jsem tobě i @jessulka ty čepičky i nějaké další volné střihy pro mimi 🙂