Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@mattonimeloun Chudatko, toto by se dit nemelo.. Moc me to mrzi!! Jsi statecna. Hlavu vzhuru, hodne sil a at se brzy zadari. 😉
@mattonimeloun je mi to strasne moc lito, jen jsem to cetla a tekly mi slzy :'( bud statecna, urcite prijde brzy dalsi miminko :-*
@mattonimeloun Strašně moc mě to mrzí, drž se.!❤️❤️❤️Kdyby ses časem chtěla vypovídat, napiš mi, pošlu ti odkaz na uzavřenou skupinku jinde, kde jsou holčiny se stejným osudem a podporují se. Přeji hodně sil. ❤️
@mattonimeloun Drahoušku, vím jakou bolest cítíš. Je mi to strašně líto a přeji ti, aby čas bolest co nejdříve otupil. Jak už některé psaly, kdyby ses chtěla vypovídat klidně napiš. ❤️❤️❤️❤️❤️
@mattonimeloun Je hrozne ze se neco takoveho stane v pozdejim tt kdy si kazdy rika ze to nejhorsi ma za sebou. Maly andelicek ti brzy sesle dalsiho drobecka. Na to neni co rici. Jsi silna.
@mattonimeloun Tohle neeeeee 😥😭😩 Zlato, strašně mne to mrzí. Jsi moc statečná maminka. Myslím na tebe a vašeho andílka. Držím palce, aby si k vám brzy našlo cestu další miminko. Buďte stateční. Hodně sil posílám 😘💐🍀
@mattonimeloun ach jo..to je mi tak líto. Bohužel vím jak ti je, drž se. Časem bude líp.
Nevím jestli jsi zaregistrovala co jsem psala o mojí holčičce,ale jen chci říct,že pokud chcete, můžete si miminko vzít domů a udělat co budete chtít a potřebovat. Já jsem si neuměla představit že bych ji v nemocnici nechala. Díky vyššímu tt vám to asi nabídli nebo nabídnou automaticky,od 24 tt by měli. Já byla jen 19tt.
Posílám moc sil do dalších dnů a týdnů.
@mattonimeloun 😢❣️
@cuccinka Ahoj, určitě se podivej na to, jestli jde opravdu do úplného lehu ten sporťák. Potom bych okoukla prostornost obou korbicek, u sporťáku jak je řešení polohování nožiček, zda jdou dat do vodorovné polohy (některé kočárky to nemají), omrkni velikost nákupního košíku, mne to treba zajímalo hodně, protože jsem vzdy vse dala pod kočár a nechodila jak ověnčený stromeček. Pak mne zajímala údržba/čištění z jakého jsou korbičky materiálu a jak se udržují v případě znečištění. Pak mrkni na odpružení kolecek, aretaci prednich kolecek, jak se kolecka sundavaji a nandavaji, možnost zabrždění, jestli maji korbicky možnost odvětrání. Zkousela jsem přímo v obchodu i nandat pláštěnky (někteří výrobci maji plastenky tip top, že jdou opravdu hůř nandat a když venku lije a ty musíš co nejrychleji nandat pláštěnku, je to nekdy opruz). Taky bych zkusila vlozit složený kočárek do auta, zkus si to opravdu sama, nekdy se může stát, ze budes muset vyjet sama, tak abys nebyla překvapená, ze je to na tebe těžké či složité. Také mne u kočárků zajima váha. Kdyz musíš nekdy do schodů, do autobusu, do vlaku, aby ses s tím netrapila. Mne zajímá i velikost kvuli výtahům, v některých bytovkách jsou malinké vytahy a třeba trojkolový kocarek se do vsech nevejde. Uz mne asi nic nenapadá. Hlavne se neunáhlit a zajit do vice prodejen a zkoušet, zkouset, zkoušet. A hlavně číst recenze od zkušených maminek. Obchodník chce prodat za kazdou cenu, aby měl procento z prodeje. Neco o tom obchodování vim, sama jsem obchodní manažer, tak vím, jak to chodí.
@mattonimeloun DRZTE SE!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Moc na tebe myslim at to brzy aspon malinko preboli! Je mi to moc lito!!!
@mattonimeloun taky posílám hodně sil :'(
@mattonimeloun prijmy uprimnou soustrast 😢moc me to mrzi a posilam hodne sil 😔😔
@mattonimeloun jak si na tom ty? Myslim fyzicky? na psychiku se neptam :(
@mattonimeloun Moc mě to mrzí 😢 Tu bolest si nedokážu představit, i když jedno zt za sebou mám 😢 Buďte moc silný! 🍀 Jednou se ta bolest otupí... Jsi silná a určitě vám andělíček pošle za sebe náhradu ❤️
@mattonimeloun Jen občas nakukuji, termín mám až později, ale tvých zpráv jsem si všimla a sledovala, jak to dopadne. Moc mě to mrzí, držím pěsti, ať máš brzo dvě čárky a na co se těšit. My to zažili v rodině, ve 40tt (mrtvě rozené), šílený šok a cítím, že samotnou mě to ovlivňuje, že pořád si říkám, že vlastně nic není jisté, že kdo ví, jak to skončí a zda se dítě narodí v pořádku. V člověku i rodině to zůstane pořád, ale další děti na to dají trošku pozapomenout. Tak ať se daří a neboj se případně i vyhledat odbornou pomoc, budeš-li cítít, že to potřebuješ (nebo vyrazit někam na dalekou dovolenou).
@mattonimeloun Moc me to mrzi! To je opravdu strasny v tyhle fazy :( Drzim palce at je ti brzo lip a cas ti pomuze se s tim vyrovnat. Jsi statecna, ze si se dokazala rozloucit! To je urcite lepsi a pomuze to alespon trochu..
@mattonimeloun moc moc mě to mrzí, že to dopadlo nejhůře jak mohlo 😥. Doufala jsem, že to oba vybojujete. Přeji mnoho sil❤️
Ahoj holky, jak se máte? Já byla včera s pritelovou maminkou v Praze na muzikále Scherlock Holmes. Zpíval Vojta Dyk. Bylo to moc pěkné, tak doporučuji, pokud by jste např. uvazovaly nad dárkem pro rodinu. Hrají to v Divadle Karlín. Akorát to sezení pro mne bylo moc dlouhé a nepohodlné. Dnes jdeme s holkama pouštět draky a vecer jdeme do kina na animovanou pohádku. A pak mne čeká plný koš prádla na žehlení.
Tak já dnes ten sestý měsíc zahajila trosku netradičně:Ouvareno,vyprané tři pračky prádla,převlečená postel,umyta koupelna a dvě menší okna v kuchyni,počítam ze večer padnu v 8 jako mrtvola😀
Ahoj holky, tak my jsme dneska vyrazili do Malvíka a pořídili jsme autosedačku, látkové pleny, tetra osušky, úžasnou zavinovačku, přenosnou postýlku k tchánovcům, podhlavníček na správné tvarování hlavičky a deku do kočárku 🙂
U nas je taky veselo. Oba kluci maji molusky na zadku a starsi 7.nemoc infekcni.
Fakt jsem nadsena -_- . Po roce sice nejaka nemoc ale hezky pekne....pevne doufam ze se mi to vyhne
@ajdamajda no ja rano skoncila se synem na pohotovosti, skoro jsme nespali, ze ho svedi zadecek a do rana se osypal cely, takove zvlastni fleky vsude, bala jsem se spaly, ale pry je to alergicka reakce tak dostal dithiaden a dnes se cely den valime. Fleky celkem mizi, ale ma lehce zvysenou teplotu, tak nevim, zitra pujdem ke sve dr. Uz vyhlizim vecer at muzem jit spat 🙈
Tak my měli víkend taky celkem nabitý. Včera jsme byli na pouti, co je u nás každý rok a dnes vyletime na Hluboké. Počasí skvělý. 🌷
@dominika963852 Zbožňuju Hlubokou a Jindřichův Hradec.
Tak my pouštěli draky a pak sli do toho kina. E. se samozřejmě po pul hodine začala nudit a vyskemrala si u tatínka, ze chce jit na hriste. Tak odesli a ze pry ji pak rovnou v 7 vrati mámě. Tak mne jako pěkně nastvali. Listek stal pro jednoho 120Kc, takze za ne vyletelo kominem 240Kc jen proto, ze madam se to nelibilo. Udelat mi tohle V. tak ji reknu, ze ten lístek byl drahy, na pohádku se tesila a jestli se jo to nelibi, at pocka na schodech, až to skončí. Ale brat ji na hřiště a měnit plán, kdyz jsme tam sli jako rodina. Je vidět, ze ma tatinka omotaného kolem prstu. Priste uz s námi nikam nepůjde, jsou to vyhozené peníze.

@mattonimeloun sakra tohle by se nemělo vůbec dít 😥 je mi to moc moc líto . Držte se !! ♥️🍀