icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

beruska125
15. říj 2018

@skretik v tomhle případě bych taky vzala 146. H&M děla spis menší úzké věci, lidl zase třeba větší alespoň dle mé zkzsenosti🙂

andelka
15. říj 2018

Jj, Lidl má dost dlouhé kalhoty a tepláky. Vel 116/122 syn běžně nosil když měl vel 128. Kdežto trička jsou spíše kratší ( rukávy ok,ale trup kratší). Třeba pyžamo k sobě nesedělo většinou. Tak se nosilo zvlášť.

ajdamajda
15. říj 2018

Na me neco leze. Obavam se ze nejaky virus od deticek -_- . Mam echinaceovy sirup od farmare, zkousim na posledni chvili posilit imunitu. Moje nemocne dite ma vic energie nez ja.
Jinak mi pripada ze mala ani nespi v brise. Porad kope

andelka
15. říj 2018

@ajdamajda a jejda. Snad se ti to moc nezhorší ☹

vilmic
15. říj 2018

@misak48 Děkuji, jsi hodná. 😌😗

andelka
15. říj 2018

Když jsme u těch kočárků.. hele 🙂 v sobotu jsme byli na výletě,a v zámku byly k vidění takové skvosty

jenssy
15. říj 2018

@ljucy29 Ahoj, měla bych zájem o ten první s koalou 🙂 Prosím napiš do soukromé zprávy, jak posílám a za kolik...

basice
15. říj 2018

@beruska125
@skretik holky taky vás v tom nenechám 😉. Jsem ve 22tt a mám navíc 7 kg. Nějak to jde trochu rychleji nahoru než bych chtěla, ale co se dá dělat 😣

ljucy29
15. říj 2018

@ljucy29 Muzem se domluvit i na jinych barvách atd. Piste 🙂

jednaholkaa
15. říj 2018

@misak48 Diky moc. Akorat koukam, ze ten kos ty pleny do neceho bali, do nejake navone folie.. Neni to zbytecne dalsi odpad? Ja nevim 🙂 To pak tam asi musim tu folii i dokupovat ne..

misak48
15. říj 2018

@jednaholkaa jojo, asi jo. Já to moc nezkoumala, hodila jsem to sem jenom protože se tu nedávno někdo na ten stejný ptal a v tom odkazu stál tak dvakrát tolik...

jednaholkaa
15. říj 2018

@misak48 Jasny, skvely ta cena!
Holky, nemate s tim kosem nekdo zkusenost? Je to lepsi takto nez obyc kos?

skretik
15. říj 2018

@ljucy29 ja chciiii jine barvy 🙂

skretik
15. říj 2018

@basice ono to odejde vsechno s miminkem 😅, jinak to byt ani nemuze 😅

jessulka
15. říj 2018

@ljucy29 Ty jsou krásné. Napíši SZ, také bych chtěla se jménem 🙂

skretik
15. říj 2018

@misak48 😂😂😂 to je vtipny... jinak ja mam teda ty povely co pises ty,tak asi ty spravny 😅

skretik
15. říj 2018

@andelka ty stahovaci pasky jsou prave naprd, je to neprijemny jak je to pak shrnute,takze chce nosit jen teplaky 🙈, ma takove slusnejsi a ve tride pry pulka deti nosi teplaky 🙄. Slimky z Tesca mu jakztakz sedi. Myslim,ze by nemeli u vetsich deti delat podle veku a vysky,ale uz rozdilneji

skretik
15. říj 2018

@ajdamajda snad Ti bude brzy lip 😏

ljucy29
15. říj 2018

@skretik napis mi SZ 🙂

dominika963852
15. říj 2018

@ljucy29 Taky písnu sz 😉

pitrisek87
15. říj 2018

@jednaholkaa Měli jsme doma a využívali spis první měsíce, jak je těch plen hodně pak už ne... Záleží jak to mas s odpadky doma. Teď mame baracek a popelnici kousek od dveří, takže není problém s každou plenkou vyběhnout ven a vyhodit aby to doma nesmrdělo. A musí se tam dokupovat kazety s tou folii nebo se da koupit doplňovací folie v roly ale to musíš mít ty prázdné kazety. Doporucuji zadat na youtube název koše a urcite tam bude video jak to funguje pro představu...

andelka
15. říj 2018

@skretik jo,tak to každopádně. Můj též nosí tepláky, aspoň v úterý a ve středu,kdy mají tělocvik a plavání,líp se to oblika a svlika. U nás slimky teda vůbec,bohužel takových je všude hafo. Ale volnější aby pohledal.

jessulka
15. říj 2018

@misak48 A kde sezenu ten kód? To musím koupit ty noviny?

jessulka
15. říj 2018

@jednaholkaa Ten kos je naprostá bomba. Psala jsem to tu já.

misak48
15. říj 2018

@jessulka kód je VYPRODEJ20, je tady https://ona.idnes.cz/nakupy-slevy.aspx?detail=1955 , jsou tam volně k dispozici i ostatní online kódy 🙂 a taky ho někdo (už zas nevím kdo) dával do té tabulky od Vilmy, díky tomu jsem na to přišla 🙂

misak48
15. říj 2018

@vilmic Tak jediné, co by mělo ovlivňovat glykemie jsou kortizoly. Takže Clexane je úplně v pohodě 🙂

frndafrrr
15. říj 2018

Holky taky Vás už mrňata kopou tak nízko? Poslední 3 dny se usadil nějak nízko a je to fest nepříjemné, bolestivé, kope snad přímo do čípku a jede jak motorová myš...

jessulka
15. říj 2018

@frndafrrr Mne kope nizko uz hrozně dlouho, protože tam na nacpane nožičky. Takze mi kope do močového měchýře. Je to nepříjemné.

frndafrrr
15. říj 2018

@jessulka No mě se dřív točil různě, ale teď už jede 3 dny takhle dole, pomalu nadskakuju. To nechci vidět co bude ke konci. 🙈

vilmic
15. říj 2018

@frndafrrr Jo zlato, povídej mi o tom. 😒 Kluk je uložen nízko a jede tam slušnou parádu. Regulérně mě to bolí. Dělám si srandu, že spolu nacvičují sestavičku na přivítanou.

Strana