Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Jj, Lidl má dost dlouhé kalhoty a tepláky. Vel 116/122 syn běžně nosil když měl vel 128. Kdežto trička jsou spíše kratší ( rukávy ok,ale trup kratší). Třeba pyžamo k sobě nesedělo většinou. Tak se nosilo zvlášť.
Na me neco leze. Obavam se ze nejaky virus od deticek -_- . Mam echinaceovy sirup od farmare, zkousim na posledni chvili posilit imunitu. Moje nemocne dite ma vic energie nez ja.
Jinak mi pripada ze mala ani nespi v brise. Porad kope
@beruska125
@skretik holky taky vás v tom nenechám 😉. Jsem ve 22tt a mám navíc 7 kg. Nějak to jde trochu rychleji nahoru než bych chtěla, ale co se dá dělat 😣
@misak48 Diky moc. Akorat koukam, ze ten kos ty pleny do neceho bali, do nejake navone folie.. Neni to zbytecne dalsi odpad? Ja nevim 🙂 To pak tam asi musim tu folii i dokupovat ne..
@jednaholkaa jojo, asi jo. Já to moc nezkoumala, hodila jsem to sem jenom protože se tu nedávno někdo na ten stejný ptal a v tom odkazu stál tak dvakrát tolik...
@misak48 Jasny, skvely ta cena!
Holky, nemate s tim kosem nekdo zkusenost? Je to lepsi takto nez obyc kos?
@andelka ty stahovaci pasky jsou prave naprd, je to neprijemny jak je to pak shrnute,takze chce nosit jen teplaky 🙈, ma takove slusnejsi a ve tride pry pulka deti nosi teplaky 🙄. Slimky z Tesca mu jakztakz sedi. Myslim,ze by nemeli u vetsich deti delat podle veku a vysky,ale uz rozdilneji
@ljucy29 Taky písnu sz 😉
@jednaholkaa Měli jsme doma a využívali spis první měsíce, jak je těch plen hodně pak už ne... Záleží jak to mas s odpadky doma. Teď mame baracek a popelnici kousek od dveří, takže není problém s každou plenkou vyběhnout ven a vyhodit aby to doma nesmrdělo. A musí se tam dokupovat kazety s tou folii nebo se da koupit doplňovací folie v roly ale to musíš mít ty prázdné kazety. Doporucuji zadat na youtube název koše a urcite tam bude video jak to funguje pro představu...
@jednaholkaa Ten kos je naprostá bomba. Psala jsem to tu já.
@jessulka kód je VYPRODEJ20, je tady https://ona.idnes.cz/nakupy-slevy.aspx?detail=1955 , jsou tam volně k dispozici i ostatní online kódy 🙂 a taky ho někdo (už zas nevím kdo) dával do té tabulky od Vilmy, díky tomu jsem na to přišla 🙂
Holky taky Vás už mrňata kopou tak nízko? Poslední 3 dny se usadil nějak nízko a je to fest nepříjemné, bolestivé, kope snad přímo do čípku a jede jak motorová myš...

@skretik v tomhle případě bych taky vzala 146. H&M děla spis menší úzké věci, lidl zase třeba větší alespoň dle mé zkzsenosti🙂