Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@frndafrrr No dobré ráno, copak jsi to koupila za zázrak??? taky bych chtěla být bezvrásková🙂
to ze mě se pomale stává strašidlo🙂 na kosmetice jsem nebyla ani nepamatuju, obočí neřeším vůbec - nebarvím a teď tam ani nějak nic moc neroste, tak ani netrhám... ale namažu teda vždy a pouze odzkoušeným krémem mimo komerční značky. dřív jsem se poctivě omalovala do práce no a teď mě to nějak vůbec nebere a navíc mám pocit, že stejně vypadám dost použitě (stávám 4:50hod.) takže se to smrsklo na úplný minimum. no a třeba nabarvit vlasy jdu asi po 3 měsících, a to hlavně abych příští týden na tu slávu alespoň trošku vypadala a nebudila zděšení...
@seveneye Ten lidlovsky cien za 60 Kč, ale v Dtestu 2016 vyhrál i nad těma drahýma značkama, jako jeden z mála opravdu obsahoval Q10, problém bude asi ve mě, chlap se mazal a vypadá normálně, já mám spálená víčka a pod očima - mýval. 😀 Já tohle taky flákám, vydala jsem se cestou bezúdržbovou, vlasy do pasu, barvené na černo, takže doma, ale makeup si dělám, když někam jdu mimo obchod ráno, obočí mám sice tmavé, ale musím ho prokreslit, protože pár chlupů. No a vrásky zatím teda nemám, ale pomalu je asi čas začít. Co budete slavit? Ve 4 ráno by se mi teda nechtělo nic.
@frndafrrr no tak hlavně si dej teď asi pohov ať nejsi zralá na návštěvu na kožním☹ já barvím měděnou, takže to už chce zásah kadeřnice, jinak jsem vždy vypadala tak nějak vícebarevně a dost nerovnoměrně, navíc nikdo doma nemá zájem mě barvit a pak ten úklid koupelny... a co se týče kosmetiky používám přírodní kosmetiku a jsem maximálně spokojená, dřív to byly samý superkrémy za šílený ceny a stejně se ten zázrak nějak nekonal, tak jsem si řekla, že radši budu investovat do něčeho co má šetrný složení a nebudu toho patlat tuny typu krém denní, noční, oční, sérum atd., fakt jsem si tím celkem zjednodušila život
@frndafrrr no jinak jdeme příští týden na svatbu, tak hold to strašidlo budu muset trošku zkrotit, hlavně bych potřebovala vědět jaký bude počasí, pač pořád nemám rozmyšleno co obout, ale doufám, že lodičkám se vyhnu, jinak se budu nenápadně pod stolem zouvat, protože mám poslední týden pocit, že mi ty nohy snad upadnou a trápit se v úzké botě opravdu nehodlám, kdyby bylo solidně nazuju pohodlný geoxky a jsem free, ale nevím nevím teda....
@frndafrrr ach jo a ja myslela, ze nebudu muset letos delat vubec nic :D , uvidim kdy se nakonec rozhodnu nastoupit na materskou.
Ja radeji taky nepouzivam zadnou kosmetiku, protoze me to proste nebavi...ja nejsem schopna dodrzovat pravidelnost u leku, natoz u kosmetiky.
@seveneye a s tim licenim to mam taky tak, chodim jak strasidlo neb me to proste nebavi, jen kdyz mam jit nekam mezi vic lidi,tak se namaluju, ale treba do prace na to pecu...sem tam se pak namaluju v praci. Na barveni (melir) jsem byla od tehu 2x a vzdy v pohode.
@val333 na cokoliv. Ja jsem lehky alergik a sem tam beru Xyzal, dr (obvodni) mi rekla at se snazim to ted v tehu nebrat, ze to mimcu snizuje imunitu, tak se snazim, ale nejak to nejde, trpim jako blazen, svedi me krk, nos, v noci se budim a stejne si ten prasek nakonec vezmu, nekdy zabere, nekdy ne :( . U syna jsem chodila i behem tehu na vakciny na roztoce a brala Xyzal a je pravda, ze byl tak od 1-3let casto nemocny, ale nevim jestli to ma souvislost. Od tech 3let uz pohoda - tuk tuk tuk :D
Mně na svatbu líčila poradkyně Mary Kay,a pak jsem dostala velký balíček produktů. Takže teď jedu to,a dobrý, spokojenost. Drahé to je ale jako prase. Se švagrovou využíváme akce a slevy k narozeninám. Ale též jsem lempl,na krémy.
@andelka Já používám Mary Key už skoro rok a jsem moc spokojená. Vždy jsem byla velkej skeptik vůči těmhle firmám, ale musim uznat že jsem se spletla. Co se týče ceny, tak mi to pak v tom balíčku tak hrozný nepřijde. Používám nějaký jemný čistící krém + krém po a vlastně mi to první balení vydrželo cca 8 měsíců.
@skretik Já jsem alergik na kde co 🙂 Jestli něco potřebuješ, tak se ptej 🙂 V listopadu jdu na kontrolu a mám strach, jestli se mi nerozjíždí alergie na prach nebo něco podobného... 🤔 Švagrovci se stěhovali a měli stejný gauč jako my, akorát nám se proseděl a ony ho nechtěli, že mají nový... Tak jsme si ho vzali a od tý doby katastrofa... Jde cítit zatuchlinou (měli doma strašně vlhko, mokrý zdi, případ sám o sobě 🙈) a jak jsem s ním v obýváku a kuchyni, tak pšikám a pšikám 🙈
Nějaký tip na bazarek-věcičky pro kluky???na mě místo toho vybafl nádhernej set pro holky, hmm....🙂
https://www.vinted.cz/deti/miminka-holcicky-set...
@renulkka no a co beres? my se prave stehovali po rekonstrukci, denne luxuju a vytiram, ale ten prach tam porad nekde je a me porad vsechno svedi, hlavne krk a nos, o psikani ani nemluvim :(. ten Xyzal mi kolikrat ani nezabere :( . Syn ma alergii na plisne, trpi kvuli tomu na laryngitidy jeste ted, tak ma Xyzal brat taky denne, flakam to :(,ale ted to zas musim nasadit. Ted se navic o vikendu po necem strasne osypal, nevime po cem.
Nechce se mi na alergologii, ale nevim co je v tomhle pripade nejlepsi pro mimi :(
@seveneye No, na me zase vcera vyskocili super klucici veci 🙂 https://www.vinted.cz/uzivatele/734108-krummerka
@skretik Alergie, jsem resila v lete, a nakonec jsem si nic nevzala, ale nevim jestli to nebylo pro mimi horsi nez lepsi protoze jsem byla fakt neskutecne vyrizena z toho..
@val333 Joo, a pardon teda! Mela si pravdu. Rano jsem zkusela trochu stouchat do bricha a myslim, ze se tam nekdo hybal 🙂
@skretik já tohle probírala s alergologem ještě než jsem otěhotněla. Říkal, že doporučuje v prvním trimestru nic nebrat, ale pokud je maminka silný alergik a je jí bez prášků zle, tak že je lepší je prostě brát, že je to pro mimčo menší zátěž, než když "umiras" z alergických projevu. Od druhého trimestru prý pak úplně v pohodě. Pak říkal, že na všech těch lekach je napsáno, že se nesmí v těhotenství, ale to je proto, že se na těhotných jednoduše nesmí testovat. A on že v těhotenství doporučuje např. Zyrtec nebo některý z těhle prášku, které už jsou na trůnu dlouho a jsou vyzkoušené (tzn. už je braly tisíce těhotných a žádný vliv na mimi se neprokázal). Já beru normálně Aerius a právě mi říkal, že kdybych otěhotněla a bez léků to nezvládla, tak se nám ozvat a napíše mi právě Zyrtec místo toho. Jenže já mám pocit, že mám alergie jen na papíře, takže to bez léků zvládám úplně e v pohodě, tak už jsem to pak neřešila...
@jednaholkaa no ja jsem treba dneska byla v noci pres hodinu vzhuru a mohla jsem se udrbat
@jednaholkaa díky za tip🙂
@misak48 no me prave v minulem tehu alergolozka rikala, ze mimi ty leky vubec nevadi, chodila jsem i na pichani vakcin celou dobu.. ale ted mi dr.rikala, ze to snizuje diteti imunitu a jak rikam 1-3 rok byl casto nemocny, ted uz dobry, ale je taky alergik :( . A taky si myslim, ze projevy alergie jsou asi horsi nez lek, spis ted resim co brat, aby to fakt zabralo. V lete jsem byla celkem ok, takze jsem prvni trimestr bez leku zvladla, fakt jen vyjimecne jsem si neco brala.
@jednaholkaa fakt? 😊 Tak to jsem ráda! Určitě to bylo mimco... Ráno tam má málo místa, jelikož není bříško ještě nafouklé z jídla atd 😉
@jednaholkaa abys ho ted porad nestourala :D
@jednaholkaa Tuhle uživatelku mám v oblíbených taky 😉 . Má krásné věci, barevné, ne jen modra 😀
@dominika963852 Masakr, ja si vzdycky myslela, ze oblikat holcicku je to nejvic, ale na kluky maji mnohem hezci veci!! Vyber ruznych barev..Na holky fakt sama ruzova a poradne v jiny barve nic moc peknyho neni.. Jo ta pani je dobra 🙂
@skretik Musela jsem si dat docela dardu, radsi neee 🙂)

Dobré ráno, kdo se taky vyspal do růžova? Spíš ruda, tak já byla v lídlu pro hadry, nenašla nic... Tak abych nevypadala jak zloděj, co prochází, tak jsem lapla svůj 1.noční krém proti vráskám, vítěze Dtestu 2016, ráno kuk und baf a asi mi slezl ksicht. 😂😂😂😂 Nejen, že vypadám jako dement, ale sviňsky to pálí a štípe. 🙏😂 Věřím, že ještě pár aplikací a vrásky opravdu nehrozí, neb vrchní vrstvy pokožky budou nenávratně pryč. 😂
@misak48 Slané tyčinky ty by taky šly! Super, já dnes uvařím brambory, zítra dodělám salát ať se uleží a nasmažím řízky, ať se odsmrasíme a v so jednohubky, chlebíčky a prdím. 🙂 Ať to to jde pěkně od ruky!
@skretik Neboj se na Vánoce nic moc neplánuju, pár druhů po plechu a chlap beztak něco donese od tchýně. 🙂