Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@seveneye A máš nějaký tip na přírodní kosmetiku? Na smíšenou pleť ideálně. Měděnou ti závidím, taky jsem ji kdysi měla a chtěla ji zase zkusit, ale na tu černou mi to kadeřnice rozmluvila, abych si vlasy nezničila a na postupné zesvětlivání nemám trpělivost. Myslím, že na svatbě všichni pochopí, že upřednostníš pohodlí před posledním módním trendem.
@skretik Ty musíš mít taky všechno viď?! Ne alergie ti opravdu nezávidím, u nás naštěstí není alergický nikdo na nic, já jen na bižutérku a zlato.
@jednaholkaa no to si povime :D .
Ja mam teda same modre veci az jsem se sama lekla :D , ale ted uz myslim, ze mam vse, tak holt bude jen v modry no :D
@skretik No, ja si zase rikala, ze tu ruzovou moc kupovat nebudu, a nakonec je to sama ruzova. Jenze castecne je to tim, ze fakt to ostatni moc neni me prijde. Me by se treba libila i oranzova nebo modra, apod..to asi az pak treba na satickach. Je fakt, ze v modrem overalu by holcicka mohla vypadat dost jako kluk 🙂
@vilmic krásný a ty nádherné kožené potahy ba rukojet😍
@seveneye hadka mám taky hodně rada. Celkové mám dost citlivou pokožku a sklon k ekzému ale teď momentálně bez potizi🙂
@skretik @val333 @beruska125 Jsem absolutně nadšená holky. Měla jsem v plánu kupovat tak za měsíc, ale dala jsem si takovou předběžnou poptávku na FB skupině a ozvala se mi paní z Havířova s luxusní nabídkou. Dokonce její muž měl dneska cestu do Prahy, tak nám ho přivezl až před dům. Kočár je v super stavu s hooodně bohatou výbavou. Luxus, luxus, luxus..
Jen teda přebalovací taška bude oříšek. Kdyby ste natrefily na nějakou vkusnou, co by se k tomuhle kočárku hodila, tak dejte prosím echo. Jo a musí být velká, to je nutnost. Já zatím nenarazila na nic extra. Teda jo, ale za osm tisíc a to už je trošku nad rámec mých možností.
@seveneye Jenom ten isofix zvlast? Nebo k sedacce musi byt? Online? My uz sedacku mame, chybi nam jenom ten isofix..
@vilmic moc se mi líbí ze stránek mimmo.cz. Jednu doma mám už je trochu vysisovana ale pořad pěkná. Daji se občas sehnat i bazarove. 🙂
Mám tuhle. Je ti značka il tutto. Dělají k větší tahle zase tak velká neni🙂
@beruska125 Tam už mám jednu, co by připadala v úvahu, ale není to prostě takový to top top top.. pokud nenarazím na nic lepšího, tak jí vezmu. Ale je taky možný, že mám přemrštěný představy.
Holky a ta taska na kocar to je "nutnost", dyt se to tam tak bimba.. Neni lepsi si dat veci do toho kosiku pod kocarem. Ja jsem zatim zadnou tasku neresila 🙂)

@jednaholkaa to je pravda... Na holky jenom sama růžová, občas něco červenýho, ale na kluky fakt krásné motivy a barvy 😊...