Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa ne já ji nepoužívám jen na kočár. Potřebuji něco jako kabelka a současné prabalivaci taška co jde upevnit na kočár- a to jde přes různé háčky, klipy apod 🙂
@jednaholkaa pro mě to nutnost byla. Košík byl na nákupy apod,deku třeba.. tašku máš členěnou a nemusíš se ohýbat, lépe se s tím manipuluje. A já jsem třeba dlouho nenosila kabelky přes rameno, protože jsem oběma rukama držela kočár a padaly mi z ramene.
@jednaholkaa Za mě je taška nezbytnost, třeba u dr., potřebuješ vzít do ordinace milion věcí a pod košíkem ti budou k prdu, navíc košík se šikne na nákup a když je tam ještě třeba pláštěnka, tak toho místa není... . Ale je pravda, že jsem dost vozila na kočárku svoje kabelky větší, na očkách, nebo s popruhem nastaveným tak akorát. A tentokrát uvidím naco narazím...
@jednaholkaa Pro mě určitě to nutnost je. Já mám moc ráda ve věcech pořádek. Od miminka vozim v přebalovací tašce spoustu věci, co neuvyžiju pokaždý, ale nic mě nikdy nepřekvapí. Jak piše andelka, košík je na nákupy, na hračky, na deku. V přebalovací vozim/nosim jedno komplet náhradní oblečení, jednorázové pleny, vlhčený ubrousky, látkovou plenu, malý nebyl kojený, takže dalvkovač UM, lahev, termosku, svačinku, krém proti mrazu/opalovací krém a pak taky moje věci - peněženku apod..
@jednaholkaa sedačku britax jsme dostali zdarma ke koupenému kočárku chyběl nám i-size flex isofix a ten sám o sobě stojí šílených 5tis., takže alespoň takhle jsem v rámci slev ušetřila
@seveneye Jasny 🙂 A kdee? 🙂
@jednaholkaa na kašpárkovi🙂
Ahoj holky, dnes nestíhám moc psát, mám hodně práce v kanceláři. Tak vás dočtu asi až v čekárně u Dr. Dnes se uvidím s tou naší princeznou. Doufám, že se máte všichni fajn, jste zdravé, veselé, mimísci, děti doma a chlapi vás nezlobí 😀
@skretik Mě moje dr vyměnila Xyzal za Claritine, že je šetrnější 🙂 Celý jaro ho beru v kuse, jak kvete řepka a měla bych ho brát i při nachlazení a tak... Mám i kapky donosu Rhinocord (snad to píšu dobře) a to prý si občas stříknout můžu... Mám chronickou rýmu a po obyč kapkách mi teče akorát hafo krev...
@skretik Jinak už mám po screeningu, před chvílí jsme dojeli, tak jak spacifikujem děcka, tak hodím info :D
@jednaholkaa Jinak já tašku považuju za nutnost, mám tam plínky, oblečení (když byly holky malý, kolikrát se pokadily až na záda a hold se museli někde převlíknout), látkové pleny, doklady od holek, svoje věci, nějakou hračku 🙂 Teď většinou tu tašku vozím pořád sebou i teď v autě, i když kočárek už sebou nevozíme, mám ji třeba jen hozenou v kufru a sebou nosím už jen svojí malou 🙂 Ale sebou na nákupu, na výletě prostě ty věci mít musím, kolikrát i v autě se ti mimčo i větší dítě poblindí, poleje a tak prostě sáhnu tam, převléču a je klid 🙂 Nedokážu si představit to ze začátku všechno vozit pod kočárkem nebo v nějaký spešl kabelce přes rameno 🤔
@jessulka Ahoj, já měla tuhle, konkrétně zelenou 0,5l. Byla jsem moc spokojená. Dávala jsem tam vodu tak akorát na UM a vydržela tam ve správný teplotě spoustu hodin. Dost dlouho jsem to měla ma 3 dávky, což bylo úplně dostačující a pak, ldyž už měl větší dávky mlíka, tak už jedl zase i jiný věci, takže větší objem nebyl potřeba.
Jinak jsme dneska konečně byli na screeningu ve 22+6 🙂 Mimčo naštěstí zdravý, má všechno, co má mít 😊 Všechno se ukázalo, i když to celkem trvalo, prý horší kvalita, přes mou tukovou vrstvu 😂 Takže i fotka nic moc, máme na fotce obličejík 🙂 Mimčo je šikmo KP (cítím, jak se ještě dost motá, takže teď už je určo zase jinak), má 535 gramů a božka zůstala božkou, takže nás nemine třetí holčičí jméno :D Je to malej živel, pořád ruce nohy jen se míhaly 😂 A hlavně to všechno má narvaný u hlavy, během chvilky zase jinde 😀 No sranda ji pozorovat 😍 Přidám jednu fotku, jsou tam vidět "očka", nosík, pusinka a bradička 🙂 Tak aspoň něco 🙂 :D Za dva týdny nás čeká 3D, tak snad se povede, uvidíme 🙂 Pokud ne, mám slíbenou od doktorky alespoň pěknou fotku ve 2D 😀 Tak jsem zvědavá, na tu naši princeznu 😍
@renulkka Jasny, to jo. To chapu ze ty veci clovek musi mit sebou..na prevleceni, pleny atd. Jenom jsem nechapala proc ta taska neni dole v tom kosi ale bimba se na kocaru 🙂 Ale jak holky vysvetlily tak ten je na nakup 🙂
Já v některých případech ( když jdeme do obchodního centra nebo na návštěvu) beru náhradní oblečení dodnes, a to mají 6,5 a 8,5 roku.
@michaelarei My jsme koupili autosedacku novou z nemecka za stejnou cenu jako se prodava tady na bazarech.,

@beruska125 Tahle, ale taky je dost drahá, tak jí chci vidět na živo..
@skretik koukala ale nic nic.. batoh je dobrej, ale ten mám k šátku/k dítěti v ruce. Na kočáru ho vozit nechci.