Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik Nechce, ani se uz neptal, zda to vím, protože jsem mu posledně rekla, ze jsem Dr. rekla, ze to pohlaví vedet nechceme, tak ze mi ho ani neukazuje. Bude alespoň překvapení. Jen nevím, zda nebude zklamán, ze nebude mit vytouženého syna. On furt doufá, ze to bude kluk, protože mu to všichni kolem říkají, ze mi to sluší.
@basice U nás byl se jmény také boj. Hlavně jsme se neshodli na holčičku. M. chtěl vse na "A" a nejlíp Annu. Pak zase Johanku, Magdu, Josefínu. A až jednou mu v posteli říkám "Řekni Klárka" Řekl to hezky a i to R mu tam naskocilo. Tak byl rád a najednou o tom jménu začal číst, co znamená, význam, původ, atd. a říkal, ze to musí být Klárka, protože o ní krásně píšou.
@jessulka u obou dětí jsem si byla hned jistá, že je to to práve, ale u toho třetího to zatím nepřišlo 😒. Mě se líbí spousta jmen, ale ta se zase nelíbí manželovi, takže o to to je těžší. A ta známá má přímo Lilly? Nebo to je Liliana nebo Lilien. Mia se nám také líbí, ale mají ji dobří známí a je hloupé nám dát stejné jméno.
Ženy, užíváte někdo prášky/vitamíny proti padání vlasů? Jestli ano tak co prosím ? 😉😊
Holky, máte některá často bouleni? Já už mám druhý den malého otočeného hlavičkou nahoru a neustále mi dole bolestive pne břicho a dělají se mi velké boule...
Intimní zpověď na dobrou noc: chtěla jsem se oholit a s velkým překvapením zjistila, že si tam nevidím!! 😨
Nějak jsem to zvládla, ale v 6.měsíci jsem to nečekala!
@basice Mně se líbí Lilly takové milé ale ani Emily něni zlé ...Je to problém vybrat meno u nás také :D
@cuccinka dobrou zkušenost mám s biosilem ale v tehotenstvi se to asi nedoporučuje. Teď beru femibion 2 ale jen tak 2-3x týdne, ne každý den😉
@michaelarei když jsem čekala dceru,tak se mě líbilo tolik holcicich jmen a teď to nějak nevíme rozlousknout.Vim, máme ještě čas,ale i tak.
@vilmic To se ani nedivím, z takového krasavce. Na to, že je pro dvojčátka je fakt krásný, takových se moc nevidí 😉 .
@jessulka Tak mě to vždycky dr bere podle poslední MS, nikdy jsem neměla dva termíny nebo jiné číslo podle utz,vždy jen MS 🙂 .
Tyjo tolik vás bude mít mimča už v lednu 😀 Se tu budu ještě valit a vy už budete chovat ty poklady 😍 . Já slavím narozeniny 5.1 tak kdyby se některé chtělo bylo by to fajn 😀 😂
@dominika963852 Valentýnka se mě také líbí,ale ta neprojde u manžela. Takže pak je výběr omezený, když se to nelíbí obou 😔
@basice Dejte si měsíc pauzu a pak to zkuste probrat znova, ono určitě něco naskočí 😉 .
@dominika963852 taky jsem si to říkala, že to chvíli necháme být a uvidíme.Treba nakonec vybereme úplně jiné jméno.
@dominika963852 Děkuju. Já nejsem až tak velký příznivce bgb, ale to kvůli vzhledu. Věřím, že co se týče funkčnosti jsou si značky jako Stokke, bgb, Joozl vcelku rovni. Pro jedno bych si ho nevybrala, ale pro dvojčata asi lepší kočárek neni. Teda, co jsem tak vyčetla od ženských na různých fórech. Hlavně, tenhle kočárek má šířku 74 cm, takže jako invalidní vozík. Tzn. kde projede vozík, projedu já. Většina dvojčecích má 80 cm a to už je moc. Má taky nižší váhu než ostatní kočáry a perfetkně se s ním manipuluje, žádnej autobus.
Tak ženy, já jdu zdobit dort, tak se mi doteď povedl, teď ho 100%zkazím. 😀 😀
@basice Ja hlasuju pro Lillian (Lilly), to je krasny 🙂
@frndafrrr chces vymenu manzelu :D , myslim, ze bys pak toho sveho chtela rychle zpatky :D , tim nechci rict, ze ten muj je nejakej silenej magor, jen je to sobeckej bohem a bez obrovske miry tolerance se s nim zit neda (slycham to velmi casto, ze mam svatozar, ze s nim porad jsem :D ). Posledni dobou neni vubec doma, tak me tim stve permanetne, ale rekla jsem mu, ze jedine co po nem chci,at se venuje synovi nebo at se odstehuje, ze pak by se mu venovat musel...Tak se ted asi tyden snazi travit s nim cas a je klid. Cim ten tvuj Te stve?

@vilmic teď se drží spíše ty Emily a já s dcerou se přikláníme k Lili.