icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

basice
18. říj 2018

@vilmic teď se drží spíše ty Emily a já s dcerou se přikláníme k Lili.

jessulka
18. říj 2018

@skretik Nechce, ani se uz neptal, zda to vím, protože jsem mu posledně rekla, ze jsem Dr. rekla, ze to pohlaví vedet nechceme, tak ze mi ho ani neukazuje. Bude alespoň překvapení. Jen nevím, zda nebude zklamán, ze nebude mit vytouženého syna. On furt doufá, ze to bude kluk, protože mu to všichni kolem říkají, ze mi to sluší.

jessulka
18. říj 2018

@andelka Tak doraž 24.1. na Mělník a můžeme byt pak spolu na pokoji 😉 To by bylo super. No když to tak vezmu od příštího týdne za 3 měsíce? Jujky, to je za chvíli.

jessulka
18. říj 2018

@frndafrrr My ti s Klárkou děkujeme 😘😍 Muj chlap slaví 26.1. 😂

jessulka
18. říj 2018

@basice Lilly 😉

basice
18. říj 2018

@jessulka děkuji...no a teď ve ve hře ještě Nikol. Já fakt nevím 😒. My snad žádné jméno nevybereme a to se mě to pro holčičku zdálo tak jednoduche.

jessulka
18. říj 2018

@basice 😂 Nikolka je hezká, ale už se mi pak nelíbí Nikča. Všechno na "ča" se mi příčí. Lilly je fajn. Známá má Lilly a Miu a čekají Elen.

jessulka
18. říj 2018

@basice U nás byl se jmény také boj. Hlavně jsme se neshodli na holčičku. M. chtěl vse na "A" a nejlíp Annu. Pak zase Johanku, Magdu, Josefínu. A až jednou mu v posteli říkám "Řekni Klárka" Řekl to hezky a i to R mu tam naskocilo. Tak byl rád a najednou o tom jménu začal číst, co znamená, význam, původ, atd. a říkal, ze to musí být Klárka, protože o ní krásně píšou.

basice
18. říj 2018

@jessulka u obou dětí jsem si byla hned jistá, že je to to práve, ale u toho třetího to zatím nepřišlo 😒. Mě se líbí spousta jmen, ale ta se zase nelíbí manželovi, takže o to to je těžší. A ta známá má přímo Lilly? Nebo to je Liliana nebo Lilien. Mia se nám také líbí, ale mají ji dobří známí a je hloupé nám dát stejné jméno.

misak48
18. říj 2018

@jessulka závidím ti, že ti prijde, ze za tři měsíce je za chvíli 😀 mě teď přijde nekonečný každý týden 😀

cuccinka
18. říj 2018

Ženy, užíváte někdo prášky/vitamíny proti padání vlasů? Jestli ano tak co prosím ? 😉😊

val333
18. říj 2018

Holky, máte některá často bouleni? Já už mám druhý den malého otočeného hlavičkou nahoru a neustále mi dole bolestive pne břicho a dělají se mi velké boule...

zuzekk
18. říj 2018

Intimní zpověď na dobrou noc: chtěla jsem se oholit a s velkým překvapením zjistila, že si tam nevidím!! 😨

Nějak jsem to zvládla, ale v 6.měsíci jsem to nečekala!

merope
19. říj 2018

@basice Tak mě by se české Emilka líbilo víc než Emily, to mi přijde takové tvrdé. Nojo, jméno, s tím jsem ještě ani nezačala a do 24tt je asi vhodné nějaké mít, což?

frndafrrr
19. říj 2018

@jessulka No nevím s tím ča, ale my sjme doma se ségrou vždycky byly Klárča a Verča 😀

frndafrrr
19. říj 2018

@basice Mě se zdá,že když už to jméno rozsekneš, tak už si na něj pak rychle zvykneš, taky mi dělalo problém vybrat, pořád to nebylo ono, no už nevím jak bych mu říkala jinak. 😀 Tak hodně zdaru při výběru, mě se víc líbí Emily.

basice
19. říj 2018

@merope myslím, že na jméno je ještě čas i když já už bych ráda věděla, jak mám tu berušku v bříšku oslovovat. Někdo neví třeba jméno ještě před porodem 😒

michaelarei
19. říj 2018

@basice Mně se líbí Lilly takové milé ale ani Emily něni zlé ...Je to problém vybrat meno u nás také :D

basice
19. říj 2018

@frndafrrr díky 😉.My už jsme právě jasno měli,ale pak všichni začali říkat Emilko a to oslovení se mě nelíbí. No uvidíme, bude to ještě boj 🤔

beruska125
19. říj 2018

@cuccinka dobrou zkušenost mám s biosilem ale v tehotenstvi se to asi nedoporučuje. Teď beru femibion 2 ale jen tak 2-3x týdne, ne každý den😉

basice
19. říj 2018

@michaelarei když jsem čekala dceru,tak se mě líbilo tolik holcicich jmen a teď to nějak nevíme rozlousknout.Vim, máme ještě čas,ale i tak.

dominika963852
19. říj 2018

@basice Lili je hezčí 😉 . Prcek má ve školce Valentýnku a je to úžasný jméno. Ema,Emily je všude dost.
@zuzekk Taky jsem to zkoušela a byla překvapená 😀 . S prvním synem se mi teprve bříško klubalo a teď takový hroch 😀

kikika87
19. říj 2018

@jessulka Taky rodim na Mělníku a termín mám 27.1.😁

dominika963852
19. říj 2018

@vilmic To se ani nedivím, z takového krasavce. Na to, že je pro dvojčátka je fakt krásný, takových se moc nevidí 😉 .
@jessulka Tak mě to vždycky dr bere podle poslední MS, nikdy jsem neměla dva termíny nebo jiné číslo podle utz,vždy jen MS 🙂 .
Tyjo tolik vás bude mít mimča už v lednu 😀 Se tu budu ještě valit a vy už budete chovat ty poklady 😍 . Já slavím narozeniny 5.1 tak kdyby se některé chtělo bylo by to fajn 😀 😂

basice
19. říj 2018

@dominika963852 Valentýnka se mě také líbí,ale ta neprojde u manžela. Takže pak je výběr omezený, když se to nelíbí obou 😔

dominika963852
19. říj 2018

@basice Dejte si měsíc pauzu a pak to zkuste probrat znova, ono určitě něco naskočí 😉 .

basice
19. říj 2018

@dominika963852 taky jsem si to říkala, že to chvíli necháme být a uvidíme.Treba nakonec vybereme úplně jiné jméno.

vilmic
19. říj 2018

@dominika963852 Děkuju. Já nejsem až tak velký příznivce bgb, ale to kvůli vzhledu. Věřím, že co se týče funkčnosti jsou si značky jako Stokke, bgb, Joozl vcelku rovni. Pro jedno bych si ho nevybrala, ale pro dvojčata asi lepší kočárek neni. Teda, co jsem tak vyčetla od ženských na různých fórech. Hlavně, tenhle kočárek má šířku 74 cm, takže jako invalidní vozík. Tzn. kde projede vozík, projedu já. Většina dvojčecích má 80 cm a to už je moc. Má taky nižší váhu než ostatní kočáry a perfetkně se s ním manipuluje, žádnej autobus.

frndafrrr
19. říj 2018

Tak ženy, já jdu zdobit dort, tak se mi doteď povedl, teď ho 100%zkazím. 😀 😀

skretik
19. říj 2018

@basice Ja hlasuju pro Lillian (Lilly), to je krasny 🙂

@frndafrrr chces vymenu manzelu :D , myslim, ze bys pak toho sveho chtela rychle zpatky :D , tim nechci rict, ze ten muj je nejakej silenej magor, jen je to sobeckej bohem a bez obrovske miry tolerance se s nim zit neda (slycham to velmi casto, ze mam svatozar, ze s nim porad jsem :D ). Posledni dobou neni vubec doma, tak me tim stve permanetne, ale rekla jsem mu, ze jedine co po nem chci,at se venuje synovi nebo at se odstehuje, ze pak by se mu venovat musel...Tak se ted asi tyden snazi travit s nim cas a je klid. Cim ten tvuj Te stve?

Strana