icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
19. říj 2018

@val333 Nadruhou stranu, paní by kdyby mohla prej každému nadělí jednoho Radka, toho máme my a myslím,že ho jednou u úloh zabiju vzteklinu. 😃 Tam se zase trefila u mě.. já tiše trpím, ale jak bouchnu😂😂😂😂

andelka
19. říj 2018

@jessulka František taky nevychází nic moc. Ale má ještě jmenné příjmení,tak třeba to zachrání,mrknu se schválně.

jessulka
19. říj 2018

@andelka Ono je lepší se tím neřídit. Když by se podle toho každý řídi, tak je se každý jmenujeme podobně.

jednaholkaa
19. říj 2018

Jsem to sem radsi nemela davat 🙂))
@vilmic Vaclav je podle me v pohode 🙂 Mam jednoho doma 🙂 Taky jsme planovali Vasika, ale pry to bude holka..

jessulka
19. říj 2018

Tak jsem to vymyslela, udělám segedýnský guláš s kynutým houskovým knedlíkem. A druhý den upeču kuře na medu, jak dělala nedávno Klára se šťouchaným bramborem. A taky musím něco upéct. Nemáte nápad?

basice
19. říj 2018

@dominika963852 jj, Ella je také pěkné, ale už se mě tak nelíbí oslovení Elinka.

mattonimeloun
19. říj 2018

Ahojky holky 👋 přišla jsem vás jen pozdravit , doufám že nevadí že sem sem tam nakouknu a přečtu si jak se Vám daří . Přece jen uz jsem si na Vás zvykla i za tu chvilku . 😊 .
Dneska je to týden co brouček nad opustil , už ma po pohřbu a já se snažím s tím tak nějak vyrovnávat. Mám velkou oporu v rodině a představte si že jsem na mateřské , sice zkrácené, ale ani jsem nevěděla že to tak jde 😑 moc na Vás myslím a na Vaše mimíska že se Vám daří 🌹🍀🌹 tak ahoj zase nekdy pisnu jestli to nevadí 👋

skretik
19. říj 2018

@mattonimeloun ahoooj 🙂, ja na Tebe myslim hrozne casto, jak Ti je? Ja vim hloupa otazka. Jsi vazne moc silna, ze nakukujes a ja jsem za to rada. Pis kdykoliv a s cimkoliv, jsme tu 🙂! Jak dlouho muzes zustat doma na materske?

mattonimeloun
19. říj 2018

No fyzicky mi je dobře , akorát trošku mě bolí děloha jak se zavinuje. Psychika je horší . Ale mám fajn chlapa který mě hodně drží a pořád něco vymýšlí abych na to nemyslela.
Tu mateřskou mám na 14 týdnů .
Polovinu no. Po třech měsících budeme zkoušet , to mě taky trošku drží . Tak uvidíme 😊

seveneye
19. říj 2018

@mattonimeloun Ahoj, zrovna jsem včera na tebe vzpomněla, jestli se nám ještě ozveš a bude nějaké info, jak to vše zvládáš... Hlavně, že na to vše nejsi úplně sama!
A jinak určitě nás je tu takhle víc, kdo bude rád za info. Jak psala skretík, kdyby cokoliv klidně piš, myslím, že jsme tady celkem dobrá parta, tak bychom se ti snažily vyslechnout, povzbudit❤

skretik
19. říj 2018

@mattonimeloun muzete uz po 3mesicich? tak to je super! Skvely, ze mas v chlapovi oporu, to vas posili jeste vic a zadari se hned,uvidis 🙂. A i ta materska, ze si odpocines! A jeste jedna otazka, kterou ale klidne ignoruj, jen jsem zvedava . Tusite co se stalo? proc?

mattonimeloun
19. říj 2018

@skretik udělal se mi velký hematom který se jakoby tlačil pod placentu a ta se začala oddělovat . Proto jsem začala tak krvácet . Abrupce placenty myslím že to je. Mě totiž přišly v těhotenství na Leidenskou mutaci , ale nepíchala jsem injekce , dr. Furt čekala , že začneme píchat později. Možná kdyby mi napsala ten Fraxiparin hned tak to tak nedopadne no. Ale co už to nevratime no.

frndafrrr
19. říj 2018

@mattonimeloun Ahoj, to je moc dobře, že tě chlap podrží a dostal si tak brzo zelenou. Napíšu to blbě, ale snad příště budeš píchat rovnou a bude to v pořádku- je "lepší" tušit příčinu. Taky jsem měla abrupci,ale poruchu sr. nemám, taky to tak dopadlo a do roka se narodila malá, moc bych ti přála to samé, hodně to pomůže. Časem bude líp a líp. 🌹Jak psaly holky, rády tě tu uvidíme a budeme se těšit i na pozitivní zprávy. 🍀

mattonimeloun
19. říj 2018

Děkuji 🌹 pozdravte holky a užívejte těhu berušky 💓 ja zase nakouknu. Mějte se .

dominika963852
19. říj 2018

@mattonimeloun Ahojky. myslím,že nás všechny potěší, když sem tam něco písneš 😉 . Jsi silná a statečná, v tom tě obdivuji . Přeji , ať vám chlapeček brzy pošle náhradní štěstíčko 🍀🍀

ajdamajda
19. říj 2018

@vilmic taky mám oční indikaci a druhé jsem rodila vaginálne. Vyšší nitrooční tlak, dioptrie 8 a astigmatizmus. Ale hodně je to o způsobu porodu a tom aby žena netlacila řízene atd

ajdamajda
19. říj 2018

Já už jsem si musela pořídit větší podprsenky . Nechala jsem si zase usit u Page underwear (na fb) biobavlna.

ajdamajda
19. říj 2018
ajdamajda
19. říj 2018
ajdamajda
19. říj 2018

Prsa se mi z trojek zvětšila zase na pětky a obvod hrudníku roztahuje. Břicho moc nemám protože se vnitřnosti cpou nahoru do žeber a malá je pod brisnima svalama. Mám je dost pevné a trvá než povolí

jednaholkaa
19. říj 2018

@ajdamajda Jee, to chci taky 🙂 Ja jsem se zvetsila, no z nuly na prsa :D Tohleto bych brala hned. Muj chlap je nadsenej i z toho mala co pribylo, vcera se ptal jestli me to zustane. Obavam se, ze ne, ale to jsem mu radsi nerikala 🙂) V tomhle jsem z tehotenstvi nadsena, mam poprvy v zivote prsa. Pekny pradlo 🙂

vilmic
19. říj 2018

@mattonimeloun Ježiš to je kráva.. promiň, ale jo. V lednu jsem potratila ve 21. tt v podstatě kvůli stejný příčině. Až když jsem teď v 11. tt opět měla hematom a krvácela jsem napadlo dr. mě poslat na hematologii. Nic mi nenašli, ale stejně si od 13. tt píchám Clexane 0,4 a od tý doby ani kapička krve. Jo a první těhotenství úplně bez problému. Jsem přesvědčená, že díky tomu je teď všechno v pořádku. Moc na tebe myslim, úplně se mi minulý týden vrátily vzpomínky na leden, ale neboj určitě se brzy zadaří. Moje dr. chtěla dvě regulerní menstruace po šestinedělí, to jsme dodrželi. První měsíc nic a druhý dvojčata. Já jsem taky ještě ve skupině květnovek a čas od času k nim nakouknu, taky to je moc príma parta a myslí na mě (nás). Určitě budem rádi, když se nám taky sem tam ozveš. 😘😘😘 Dežim palce, ať je brzy dobře.

jednaholkaa
19. říj 2018

@mattonimeloun Do prcic! Tak at je to kazdy dnem lepsi 🙂 A stav se tu castejc.. stejne tady resime hlavne kupu nesmyslu 🙂))

misak48
19. říj 2018

Holky tak jsem se tady tuhle těma obrazkama tak namlsala, že jsem si rovnou objednala korálky a dneska navlikala 😀

mattonimeloun
19. říj 2018

@vilmic
@jednaholkaa děkuji určitě se zase ozvu 👋

jessulka
19. říj 2018

@mattonimeloun Ahoj naše milá. Jsi moc hodná, že jsi za námi přišla. Myslím na tebe, kudy chodím, ta zpráva mne strašně zasáhla a od té doby mám čím dál větší strach, aby se něco nepo*ralo takhle ke konci. Jsi moc silná a je skvělé, že máš tak úžasného chlapa, který ti vymýšlí programy, aby jsi měla jiné myšlenky. Je moc super, že se můžete začít snažit už za 3 měsíce. Třeba ten příští rok bude pro vás všechny tou správnou volbou. K té Dr. se raději nebudu vyjadřovat, asi bych přešla k někomu jinému. Takhle zanedbat už zkraje péči a jen čekat, doufat. Budeme moc rády, když nám napíšeš nějaké zprávy od vás. My také musíme občas vypnout od těch různých zařizování výbaviček, apod. Teď hezky odpočívej a nabírej sílu na další snaženíčko. Vašemu andílkovi posílám do nebíčka hodně moc pozdravů. Pevně věřím, že na vás všechny dohlíží a brzy vám sešle za sebe milovanou náhradu. Opatruj se a měj se pokud možno co nejlépe. P.S. Nezkusila jsi na zavinování dělohy homeopatika? Mne u první sekce pomohly.

jessulka
19. říj 2018

@misak48 Jééé, to je hezké. Kde jsi objednávala korálky?

jessulka
19. říj 2018

@ajdamajda Teda, to je dekolt. Z toho musí chlapi šílet 🙂 A k tomu ten vosí pas. Hotová Pamela Anderson. Tak já mám z nulek teď taky konečně prsa 😀

misak48
19. říj 2018

@jessulka tady https://www.tvorboshop.cz/ Koukala jsem i na https://www.nejlevnejsikoralky.cz/, tam jich mají taky dost, ale brala jsem k tomu z toho prvního i jiné zboží něž jen korálky a i tam byl pro mě vhodnější výběr 🙂 ještě jich mám pár navíc, že si udělám asi ještě kojící korále, možná nějaké ty dvřevěné použiju třeba k závěsu na kočárek nebo tak 🙂

ajdamajda
19. říj 2018

@jessulka nic příjemného - po prvním porodu jsem měla dlouho sestky ale konf. Vel. 34 - strašně to vynikne . A Bolí zada.
Víš hlavně trpí kůže a moje tehdy krásná pevná prsa jsou přesně taková ta svesena vemena když nemám podprsenku :( . Ale je to pro děti . I to dlouhé kojení . V dnešní době kdy existuje možnost operace aby prsa lékař upravil se moc netrapim. Jednou na ne dojde. Ale nechci implantáty - jen pozvednout a zmenšit na trojky. Odstranit přebytečnou kůži

Strana