icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
21. říj 2018

@dominika963852 Já vim, koukala jsem na ně. Ale.. zase na to, že to je fake mi to tak levný nepřijde, člověk neví co mu dorazí, jakej to bude matroš a tak. Tady sice zaplatim ranec, ale příští jaro je zase docela slušně prodám (jsem v bazarový skupině na FB a docela koukám, za kolik to ženský prodávaj). Podle syna vidim, že ve dvou letech už do fusaku nepůjdou.

seveneye
21. říj 2018

@vilmic ahoj za mě jednička moc tmavá šedá,dvojka zase svetlounka,nejvíc mi sedí ta třetí varianta,ale určitě se ti tady sejde zase x názoru,já to říkám pořád čím větší výběr,tím větší pruser...😀

arielka222
21. říj 2018

@vilmic já mám pro syna fusak ten šedý Dots, 3 shora 🙂 a nemůžu si jej vynachválit. Teď v lednu do něj půjde miminko a syn bude v kombineze.

arielka222
21. říj 2018

@vilmic takze za mě 2 varianta 🙂

alishaa
21. říj 2018

@arielka222
@vilmic
Ahoj holky, taky pořad politiku po Elodie, libi se mi moc ten jednobarevny Petrovy Tender blue.. nemam ještě zkušenosti, tak jsem furt vahala, jestli se tam pak vejde dite i příští rok na zimu, když už pujde třeba do sportaku? Je teda dost velkej? A případně nemůže být ten perovej až moc teplej?
Jinak taky chci koupit spis originál, trochu se bojim co by z Ali dorazilo za materiál.. a i noseny se dá pak dobre prodat

@vilmic jinak ten zelenej je nadhernej;) a asi zatím taky ta třetí varianta je nejlepsi

alishaa
21. říj 2018

@vilmic
@arielka222
Jezis, ať zijou automaticky opravy na tel🙂 má tam být pokukuju po Elodie a ze se mi libi ten perovy Tender blue fusak 😉

vilmic
21. říj 2018

@alishaa Já myslim, že by se měli vejít úplně nádherně. Má 110 cm, asi tedy od kraje ke kraji, ale můj dvouletej syn má teď třeba 90 cm. Řekla bych, že by se tam vešel i on teď. Jo a péřovej.. no těžko říct, co tak píšou ženský na tý skupině, tak by i ten normální měl být hodně teplej. Tak aby to pak nebylo opravdu zbytečný.

@arielka222 Děkuju holky za hlasování. 😘

arielka222
21. říj 2018

@alishaa syn mel teď v září rok, bude ve fusaku ještě než se narodí mimi a vejde se tam. Myslím ze tak dvou let bude. Letos budu používat na sanky a spis v něm bude sedět jen do půlky těla v zimní bunde, takže jen nožičky a zadicka v teple. Jinak je dost teplý, takže za mě ten péřový zbytečny a staci ten fleecový 🙂

alishaa
21. říj 2018

@arielka222
@vilmic
Moc díky holky! 😘

beruska125
21. říj 2018

@vilmic ty elodie jsou nádherný a opravdu hodně teplý. Ale ta cena🤪 ten notfurreal bych chtěla asi nejvic😍

beruska125
21. říj 2018

@vilmic ale trochu nepraktickej ten chlupatej asi je no... já bych asi vybrala fialový+ zeleny🙂

dominika963852
21. říj 2018

@vilmic podle feedbacku vypadají vážně hezky, ale máš pravdu, že i když je to fake tak za to stejně chtějí dost.

yvonneullmann
21. říj 2018

Ahoj holky. Chci se zeptat. Taky vas Mrňousci kopou do čípku a tak silně že vám příjde ze se snaží dostat ven ? :D Ja uz 2noci nespím a dnes jsem v aute nadskakovala.

ajdamajda
21. říj 2018

Mě malá leží patrně napříč. Strašně bolí jakýkoli její pohyb. Jak se hne, projede mi břichem ostrá bolest jak bodnutí nožem. Před dvěma dny jsem měla narůžověly toaletak po jednom utreni ale nic potom se už nedělo a jinak mě nic netrápí. Ty pohyby ale vysloveně bolí.

yvonneullmann
21. říj 2018

@ajdamajda no to mi kolikrat Povidej. To jsem u syna nemela vubec.

vilmic
21. říj 2018

Já si nedám pokoj.. 😂😂🙈 Sice to je bez toho luxusního zelenýho, ale kombo je to asi nelepší. Co myslíte?

jessulka
21. říj 2018

Ahoj holky, moc vam děkuji za nápady dobrot na oslavu. Moc jste mi pomohly.
Ja jsem dnes nervózní. Skoro vubec necitim malou, ze by kopala. Prijde mi, ze cely den spi. Vetsinou touhle dobou uz radi v brise a kope a dnes nic.

jednaholkaa
21. říj 2018

@yvonneullmann Ne, nic necitim, maximalne tak parkrat za den naky loupnuti. Spim na brise jak dudek, ja to nechapu. Vcera jsem trochu citila nejake pohyby, ale nic zasadniho. Ja nevim co tam to dite dela, asi spi.. 🙂

jednaholkaa
21. říj 2018

@seveneye A kde jste koupili ten fusak ve sleve? My byli v tom Kasparkovi dneska s koupili v ty sleve postylku, cestovni postylku matrace a periny. Pak v Lindexu se mi podarilo urvat par tech zavinovacich body ve sleve, ale jako je tam o to skoro rvacka, naka pani si tam je tam vybirala skoro na my hlave kdyz jsem sedela na bobku 🙂)

seveneye
21. říj 2018

@jednaholkaa
no občas je to v těch obchodech jako na jatkách☹ celý set fusak+rukavice na špuntíku -15%

jessulka
21. říj 2018

Ja jsem dnes byla u rodičů a delala jsem pořádek ve vecickach a pocitala, kolik ceho mam, abych vedela, co ještě dokoupit. Zjistila jsem, ze mám hodně bodyček, ale nemám moc spodků. Tak musim dokoupit pul dupačky, nebo dupacky.

yvonneullmann
21. říj 2018

@jednaholkaa závidím :D :D

jednaholkaa
21. říj 2018

@yvonneullmann No, ale zase nemam jistotu, si nevyberes asi..

frndafrrr
22. říj 2018

Děvčata ve kterém časopise maminka, nebo kdy budou slevové kupony? Vůbec netuším jak to funguje. Myslím, že to zmiňovala @seveneye, ale kecat nechci. Měla by tam být slev 20%do malvíku.

seveneye
22. říj 2018

@frndafrrr ahoj, jj je to narozeninová listopadová maminka, která vyšla minulý čtvrtek, kodů je tam požehnaně od hraček přes oblečení a výbavičku až po plastické operace🙂 máš zájem o něco konkrétního nebo tak celkově?

silwiin
22. říj 2018

Tyyyjo par dni tu člověk není a aby si na to čtení vzal volno🤣 koukám, ze jste měly napínavé víkendy, sama oslava... my měli minuly týden taky dost napínavý, a ještě pokračujeme.
Minule pondělí jsme s drahým složili zálohu na hospodu (respektovat bude to soukromý klub🙂, pak jsem byla na 2.screeningu, kde jsem od nachrchlanych mamin chytila chřipku, to už je potřetí během 5ti týdnu...:( o víkendu generální úklid, protože dneska je u nás oslava babiccinych narozenin (už má přes 90). Mám z toho vážně radost, za celý roky co s mužem jsme vyjdou z bytu jen když musí k doktorovi, ani nakupovat už nechodí... a když jsem těhotná a mám být opatrná, tak se vymyslí oslava...
Ještě jsme v týdnu dodelavali dětský pokoj, takže všechno co v tom pokoji bylo, se stěhovali do obýváku - tka si asi umíte představit co tam bylo za výbuch. A to všechno poklidit, aby se tam dalo sednout... ach jo, už aby to bylo za nama...

beruska125
22. říj 2018

@frndafrrr ano je to časopis maminka na listopad. Slevy jsou na 9-11.11. Někdy e-shop, někdy jen kamenný obchod😉

frndafrrr
22. říj 2018

@beruska125 Děkuji. 🌹
@seveneye Děkuji🌹Zahlídla jsem na fcb v nějaké skupince, že by tam měl být kupon na 20%slevu do malvíku (na cokoliv),že tak loni holky ulovily kočárky, mají tam všechny 3mezi kterými tápu, tak, by stálo to za ty prachy rozlousknout, než se vydám obrazit trafiky, nemrkla bys mi zda tam je a platí na nákup v e-shopu? Prosím.

misak48
22. říj 2018

Holky to je taková sranda, když se vás doktor v poradně ptá, jestli chcete vyšetřit vnitřně nebo ne 😀

seveneye
22. říj 2018

@frndafrrr jj mrknu se ti na to odpo doma a kdyžtak pošlu ju🙂

Strana