icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
22. říj 2018

@frndafrrr ježiš a hlavně jestli to teda není tajný, který ti 3 variańty vozila jsou v nejužším výběru? obzvlášť u tebe mě to zajímá😀

seveneye
22. říj 2018

@frndafrrr do prčič ta poslední zpráva je jak od negramota - ty tři varianty vozidla samozřejmě🙂

frndafrrr
22. říj 2018

@seveneye Děkuji si moc hodná! 🌹Noo.. Concord neo s korbou sleeper, Jané croswalk s korbou transporter a nebo ten joolz asi Day 3 v parrot blue. 😂 Úplně nadšená nejsem ze žádného, ale se slevou 20% už bych to rozsekla.

frndafrrr
22. říj 2018

@seveneye Ať to má nějakou podobu...

frndafrrr
22. říj 2018

Budu ráda, když mi holky řekněte, který z nich se Vám líbí víc. Mě teda vzhledově joolz, ale zase jsme ne něj vyšťourala nejvíc proti. 😂 Takže asi mírně vede Jané croswalk.

vilmic
22. říj 2018

@frndafrrr Mně se určitě takhle na pohled líbí nejvíc Joozl, ale nikdy jsem ani jeden nezkoumala, takže to je čistě jen vzhledová sympatie.

dominika963852
22. říj 2018

@frndafrrr Jane croswalk má příbuzná. Za mě top i nad concordem a to je co říct 😀

frndafrrr
22. říj 2018

@vilmic Díky, jj designově je top.
@dominika963852 To ráda slyším, asi vyhraje, kola má větší než neo a měl by být prostornější než joolz, cena někde mezi.

seveneye
22. říj 2018

@frndafrrr na živo jsem viděla ve kšeftě pouze joolzík, takže dál moc nemůžu soudit,ale dle fotek se mi hodně libí i ten modrej Jane, uvažuješ přesně o této barvičce jo? no hlavně jdeš si to správně osahat a uvidíš, a pokud se nemýlím tak concordy už jsi měla, tak by to byla zase trošku změna...

beruska125
22. říj 2018

@frndafrrr vzhledově se mi taky nejvíc líbí joolz ale nemá dobre reference...takže bych z toho vybrala asi jané😉

arielka222
22. říj 2018

@frndafrrr mě se taky líbí nejvíc Joolz, ale je to kocar do města. Takže záleží kam s ním budeš chodit. Jinak ten druhy modry je taky krásný, stejně bych být tebou vybrala dle funkčnosti sporťáku a podvozku.

jessulka
22. říj 2018

@frndafrrr Za mne rozhodně Jané. Joolz má známá a pořád na něj nadává. Vzhledově vypadá hezky, ale já mám ráda velká kolečka, tak bych si mezi těmito třemi vybrala Jané. Concord už jsi měla, tak teď udělej tlustou čáru a změň to 🙂

skretik
22. říj 2018

@smigli jojo jsem z Prahy 4 🙂, urcite neco muzem vymyslet :D , to by bylo fajn

misak48
22. říj 2018

@frndafrrr mě se teda osobně nejvíc líbí ten Jané 🙂

frndafrrr
22. říj 2018

Děkuji všem. 🙂

@seveneye Tak tu maminku mi chlap vzal na benzínce, myslela jsem, že tam budou nějaké originální kódy, jsme ji brala celkem zbytečně. 😀 Ale počtu si.

dominika963852
22. říj 2018

@frndafrrr ano ano, podvozek je parádní 😉

seveneye
22. říj 2018

@frndafrrr taky nekupuju pravidelně, teď hlavně kvůli inspiraci, jinak mrkni ke konci je právě nějaká poradna - výběr kočárku, jsem se celkem pobavila, např. kočárek inglesina s váhou 25kg, to je snad tank už ne???🙂

skretik
22. říj 2018

@frndafrrr za me Jane croswalk

dominika963852
22. říj 2018

Děkuji za tipy na Aukru. Vyhrál jsem luxusní tehu kalhoty za 125kc 😂

seveneye
22. říj 2018

holky ještě tak pro zajímavost, kolik máte na prtě kousků vel. 50 a 56?nemám představu kolik toho bude reálně potřeba, bych to nechtěla přehánět,ale zase nakupuju převážně bazar/sekáč a ty super ceny prostě lákají🙂
a taky by mě zajímalo jak moc řešíte matraci do postýlky - úplně obyč/pohanka-kokos nebo nějaká jiná specialitka... jsem se někde dočetla, že je dobrý kvůli odvětrávání tu matraci hned nezabít přetažením nepromokavého prostěradla, a to jsem si právě původně říkala, že bude super skrz případné nehody, ach jo tak já opět tápu...

seveneye
22. říj 2018

@dominika963852 šikovná holčina🙂gratuluju

michaelarei
22. říj 2018

@frndafrrr Zrovna ten modrej Jane jsem viděla na prodejne pani ho mněla v akcii a ponúkala nám ho ..celkem jsem uvažovala nad ním ale v modré barvě jsme něchtela.. no pro tebe top volba a je fakt hezkej..

michaelarei
22. říj 2018

@seveneye Ty 50 mám málo ale chci aspon něco koupit hlavně overálky ,.a 56 tu kupuji prevažne víc zatím ...protože nemyslím, že bude moc dlouhá nemá být po kom ...a 62 aj 68 mám ale to se dokupuje průbežne a pak v pytli jěšte ty vetší...matraci budu jen objednávat ale myslím nějakou normálni nic extra...ja to predtím dávala ochranu nepremokovou a bolo v pohodě..

vilmic
22. říj 2018

@seveneye Já sama nevím kolik toho mám. Koupila jsem 4 bodýčka v 50 a 3 v 56 (pouze holčičí), ale to protože žiju v představě, že toho mám po synovi mrak. Nicméně pravdou je, že jsem se spousty věci zbavila s tím, že toho bylo hrozně moc. S dvojčatama jsem nepočítala.
Do měsíce se chystám to probrat, pak už i rovnou prár a dávat do komody. Pamatuju si, jak jsem se s těma věcičkama před synem mazlía a na 3 x třídila. Teď to chci udělat jednim vrzem ať mám co nejmíň práce.

skretik
22. říj 2018

@seveneye ja mam vetsinu 56/62, 50 mam jen par kousku(2body a 2overalky), myslim, ze to nebudeme potrebovat a kdyz jo, koupim to pak operativne

skretik
22. říj 2018

Holky vim, ze tu s tim uz par dnu otravuju, ale vazne vas nikoho neboli podbrisek , ne mensturacne, ale spis ty svaly/vazy tesne nad ochlupenim (proste namozeny podbrisek), nekdy to strili do stydkych kosti. Chozeni je pro me utrpeni. Porodnik online mi psal v sobotu klidovy rezim a magnezium, dneska se ptal, jak to vypada a ze mam kdyztak ve ctvrtek prijet, ale ze s tim stejne nic asi nezmuzeme :(.Uz to trva tak 2tydny, i kdyz posledni tyden to je asi horsi, rikam si,ze kdyby to byl nejaky problem, uz by se to rozjelo v neco horsiho. Co myslite? Nechci ho zbytecne prudit a ani se mi nechce zbytecne k dr. Jestli me tohle ceka dalsi 3mesice tak to se jdu vazne zahrabat hluboko pod zem 😨

ajdamajda
22. říj 2018

@skretik fakt je to bohužel normální - doporucuju podpůrný pas na bříško nebo aspoň se nauč vázat šátek na pupík. Taky musíš posilovat zadove svaly. Ty ochabuji, ochabuje pak držení těla a to je i problém po porodu. Po porodu doporucuju břicho zavazovat uvazy (dam níže odkaz) nebo koupit poporodni kalhotky Anita na zavinovani dělohy protože ti břicho podrží. Jsou názory je po porodu je špatně zavazovat břicho ale naopak z kurzu PA vím ze je to žádoucí. Břicho je prázdný splaskly balon a je to nepříjemné. Navíc se svaly musí dostat zase k sobě. K tomu doporucuju cvičit šikmé břišní svaly jak budeš cítit ze můžeš. Já cvičení začala tak tyden po porodu a 3 týdny po sekci . Ty kalhotky doporučuji na den hned po porodu a ty ksindl sitovane jen na noc.

Ohledně problému teď jak říkám- posiluj zadove svaly , trup. A podpůrné zavazovani bříška

arielka222
22. říj 2018

@seveneye já 50 nemam žádnou, za mě zbytečnost. Rovnou jsem u syna kupovala 56 a 62. 56 mel tak 2 měsíce.
A co se týče matrace tak na to já jsem pes. Dle našeho kamarada neurologa je kvalitní matrace pro děti důležitá, takže já pořídila Traumeland s nějakym speciál větráním nebo co a je teda super i když byla dražší. Ale nepromokavou podložku na ni teda mám. Kolikrát se mi malý poblinkal v postýlce a jen sem sundala ten povlak a matrace zůstala suchá 🙂

arielka222
22. říj 2018

@skretik mě takhle bolelo brisko u syna jak se mi to.tam vše rozpínalo, bylo to.děsný a několikrát sem i byla vyplasene na pohotovosti, ale nějak kolem 7 měsíce me to přešlo asi jak se vse roztáhlo jak mělo.
V tomto tehu me břicho neboli, ale.boli mě příšerně bedra a SI kloub na pravé strane, střílí mi to přes stydkaou kost do nohy a večer už nemůžu ani chodit . Takže paráda, prochazky nebo nákupy jsou utrpení. Takže soucitim s tebou, každý má něco 😂😂

Strana