icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
23. říj 2018

@jessulka jo nakopat by me mohl, zadek je jeste jedna z mala casti tela co me neboli :D . Kazodpadne moc dekuju a i Tobe hodne sily at to vyresite. Dam vedet co nejdriv co ta soukroma klinika ;)

1nelinka
23. říj 2018

@jessulka jj mam vse po dcerce co jsem nakoupila a vse unosila..ta nejmensi velikost ji byla klidne ten mesic tak se to unosilo..vsechno mam v top stavu tak bych ty nejmensi vecicky pak chtela darovat na neonatologii tak snad je Ráchelka moc nezaneradi😅

1nelinka
23. říj 2018

@jessulka ty jo mas dobry ze uz vis cca termin porodu..ja vim ze me taky ceka sekce ale jeste jsme se o terminu nejak nebavily..ale mam termin 27.1 tak pocitam cca 14dnu pred jestli teda jeste budeme 2v1😂😂

vilmic
23. říj 2018

@1nelinka Ahoj, já teda nechci dělat chytrou. Třeba se to děla jinde jinak, ale u syna jsem měla sekci naplánovanou jen o 4 dny dřív oproti termínu. A co tak vim, tak pokud nejsou komplikace neni důvod miminko vyndavat nějak moc brzo. A před termínem se to dělá, aby se zbytečně nerozjel porod a tím nenastaly zbytečné komplikace.

ajdamajda
23. říj 2018

@vilmic jj já měla na 39+0

vilmic
23. říj 2018

@ajdamajda Mně už teď řikala gynekoložka, že to vidí na 38+2 a to jsou to dvojčata. Samozřejmě jak to bude je ve hvězdách. Syn na termín sekce taky nehleděl.

renulkka
23. říj 2018

Ahojky holky 😊 Musím se vám pochlubit 🙂 Tak původně plánovaný předání auta v únoru se dost urychlilo a už jej máme doma 😀 Na večer už chladím dětský šampáňo 😂😂 Ale musím uznat, aspoň jsem klidná, že se to stihlo před porodem a po porodu už můžeme jet kamkoliv všech nás 5 jedním autem 😊😍 Měla jsem naopak strach, že se to prodlouží 🙂 Jinak vás musím dočíst, člověk tu den není a tady přibude tolik stránek 😀 Tak až dcerky usnou, tak vás dočtu :D

jenssy
23. říj 2018

Taky se Vam pochlubim, holky 😉 dneska jsem si vyzvedla na poste hnizdecko a zavinovacku mam se stejnym vzorem, jen s jinou barvou minky 😉 ale jsem nadsena, uz chybi jen to miminko 😉

jenssy
23. říj 2018

@renulkka krasny auťák 😉

1nelinka
23. říj 2018

@vilmic ja se na to zeptam na kontrole..ale po predchozim tehu kdy mi nekolikrat zastavovaly porod od 29tt a ve 35mi praskla voda nikdo ani moc nedoufa ze bych to “dotahla “ nejak daleko😅😅ale uvidime🙂 kazdy den navic je dulezity

dominika963852
23. říj 2018

@renulkka Teeda,to je teprve kočár 😉

seveneye
23. říj 2018

@jenssy jeee možná jsem to zasklila,prosim pošli tip kdo tak krásně šíje,porad nemam dořešeno co se týče postýlky a nemůžu se rozhodnout,tak zkoumám různý varianty co kdo nabizi...

vilmic
23. říj 2018

@1nelinka To víš, že jo. Každej den se počítá. A každý těhotenství je přece jiný. V termínovce u syna byla holčina bez čípku snad od 28. tt a chlapeček se narodil po termínu. Já první těhu bez problému a druhý skoncilo ve 21. tt, přestože dítě bylo zdravý a teď už si vůbec netroufám nic predikovat. Máš teď nějaký komplikace, nebo zatím vše probíhá dobře?

jessulka
23. říj 2018

@renulkka Teeeeda to je krásný vůz. Hodí se k vám. Tak ať vám hezky slouží 😉

jessulka
23. říj 2018

@jenssy Krásná soupravicka a hezky sladěné barvy

1nelinka
23. říj 2018

@vilmic mam to prave podobne jako u dcerky..mam celodenni tvrdnuti bricha ale cipek zatim docela drzi..chodim na kontroly po 14dnech..muj problem podle lekaru v minulem a i v tomto tehu je ten ze jsem podle nich prilis hubena a proto mam problem mimiska donosit..:/ ale zatim je vice mene vse v poradku🙂

vilmic
23. říj 2018

@1nelinka Tak snad to bude vše bez problému, hlavně se co nejvíce šetřit. Ať vydržíte, co nejdéle.

1nelinka
23. říj 2018

@vilmic no ja mam 20mesicni dcerku😂😂ale i tak manzel zastane tak 70% takze se snazim opravdu setrit🙂 ty se taky setri s tema tvejma prtouskama😍😍at vse krasne zvladnete

seveneye
23. říj 2018

@jenssy juuu možná jsem zaspala a už se to tu řešilo,ale můžeš prosím říct, kdo tak hezky šije,zatím ještě nemám dořešenou postýlku,tak sonduju,co kdo nabízí.

seveneye
23. říj 2018

Holky jsem doma od holice,barva naštěstí chytla bez problemu a zatím mě nic nesvrbi atd.tak snad to zvládnu bez problemu...nechala jsem se i poměrně dost zakratit,začaly mi padat vlasy,tak snad se tím taky trochu uleví.

vilmic
23. říj 2018

@1nelinka Já se šetřim poctivě. Malýho mi je líto. Mohli bychom toho teď spolu hodně podnikat, je v super věku a místo toho chodíme maximálně na malý procházky. Ale nedá se nic dělat. Neni to na pořád a pak si to vynahradíme. Odpoledne už jsem většinou unavená a zase se stará manžel. Hodně se bojim, abych něco nepodcenila a zbytečně si nezaděla na problémy a situace, který by nešlo vrátit. Takže přehlížim bordel, nepřepínám se a opravdu jedu na “půl plynu”.

bombat
23. říj 2018

@jenssy Mě teď minulý týden (cca 24.tt) děťátko kopalo výrazně míň. Nějak jsem se tím neznepokojovala, vím, že tu podobné situace řešil kde kdo... No a od včerejška zase začalo a to s ještě větší intenzitou než předtím. Asi to bylo natočením.

jenssy
23. říj 2018

@seveneye ahoj, no takhle krasne sije eshop www.miminu.cz (hnizdecko) a malvik (zavinovacka) 🙂 chtela jsem snimatelny a pratelny potah, takze jsem si nenechavala sit, tohle me uchvatilo na prvni pohled 😉

1nelinka
23. říj 2018

@vilmic to je moc dobre ja to mam podobne🙂

seveneye
23. říj 2018

@jenssy moc pěkný🙂děkuji za tip

frndafrrr
24. říj 2018

Dnes ráno na mě na fcb vyskočila vzpomínka z klokánkování manžela po porodu a hned za ní fotka z novorozeneckého focení asi ve 3 týdnech... Asi to zní blbě, ale snad teprve teď jsem si uvědomila, že mě zase čeká takový malý tvoreček...Nějak mi to vůbec nedocházelo, ani když se vrtí a dává o sobě znát. Já už chci polovinu ledna a toho malého prcka. 😍😍😍😍😭😭😭

andelka
24. říj 2018

@frndafrrr já teeez. A moc bych si přála,aby takhle na holo dali malého manželovi. Zeptám se pak v porodnici na kurzu.
Akorát teda hrozí že nebude u porodu. V lednu přebírají nové stroje,bude jezdit do Itálie a i tak do práce dojíždí 40 km. Snad se miminko trefí aby tu byl.

seveneye
24. říj 2018

@frndafrrr moc hezký fotky! já doufám, že si s přítelem tu premiéru budeme taky takhle vychutnávat🙂 na jednu stranu se bojím zda vše kolem prcka zvládnu, ale ten pocit až jej budu mít v náručí....❤

frndafrrr
24. říj 2018

@andelka Tak budu držet palce ať mu to výjde a může u toho být! 🍀Můj těh., nijak moc neprožívá, u syna měl pomalu osypky, jak se bál, co budem dělat s miminkem a poprvé jsem ho viděla bulet jak želvu, když se narodil a teď je z nich poprděný, přísná jsem já 😀 Jinak já měla sekci, takže než mě přivezli, tak klokánkovali spolu, jinak nevím, jestli bych se jí vzdala v jeho prospěch, pak mi ji dal a tentokrát to bude stejně.

frndafrrr
24. říj 2018

@seveneye Určitě užijete, neskutečný pocit to bude a podruhé a jindy to není jiné. 🌹

Strana