icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
27. říj 2018

@frndafrrr a do prdele,sorry za vyraz,ale dostala jsi me:Ozrovna vám sem jdu psát,ze mam chlapa totalniho idiota a ze svatby jsem se vypařila jako pára nad hrncem.boze hlavně napiš,ze jste oba jakztakz ok,budu držet vše co mam, a přestanu fnukat nad sebou protože,to jsou ve srovnání s vámi naprosto malicherný věci...

alishaa
27. říj 2018

@frndafrrr To mě moc mrzi, ale držím moc palce a pěsti ať jste oba v poradku! 🙏🏻Oliverek je určitě velký bojovník💙 posílám hodně sil a moc se oba držte🍀🍀🍀

arielka222
27. říj 2018

@frndafrrr no to snad ne. Ale moc gratuluji ke chlapečkovi a držím palce, určitě je to bojovník a bude vse v pořádku ❤

pitrisek87
27. říj 2018

@frndafrrr Hodně sil oběma, ať vše zvládnete. Věřím, ze se stejný scénář opakovat nebude a tentokrát vše dobre dopadne ♡ At se Oliverkovi daří, den ode dne lépe ♡

frndafrrr
27. říj 2018

@pitrisek87
@arielka222
@alishaa
@seveneye
@evelinkaw
@mattonimeloun
@garfa4
@jenssy
@michaelarei
@smigli
@andelka
@beruska125
@vilmic
@skretik
@val333
@misak48
@cuccinka
@renulkka
@iris92
@basice
@dominika963852
@mucilli Děkujeme všem. 🌹Návštěvy u Oliverka mě trochu uklidnily, je strašně malinký, ale vypadá jako opravdu malinké miminko, žádný netopýrek. Na svůj "věk" si vede jak má, dokonce si dýchá sám jen s kyslíkem v nosánku a kakal. Sešli se tu včera 3.parťáci podobné váhové kategorie. A Zlínská JIP má výborné recenze. Přidušený, nebo podobně nebyl, takže teď se musí ten náš chlapák zdržet těch nedonošeneckých neduh a my si ho pěkně vypipleme externě,❤️❤️❤️ikdyž časově to bude s dojížděním náročné. Já jsem po sekci, ale fit pro něj.
Vám držíme palce, ať se Vám dál daří péct ty miláčky tam, kde jim to svědčí nejvíc! Užívejte si radosti i starosti a my se časem ozveme jak se nám daří. Mějte se tu zatím pěkně holky. 🌹❤️
@mattonimeloun Tobě moc držím palce ať se znovu brzy zadaří, opatruj se. 🍀

skretik
27. říj 2018

@frndafrrr zvladnete to vim to 😘😘😘❤️❤️❤️! Drzte se,moc na vas myslim!!!!!

andelka
27. říj 2018

@frndafrrr je to šikulka malinká. Ať se mu daří co nejlépe. 😘 A podávej zprávy ❤️

dominika963852
27. říj 2018

@frndafrrr je to bojovník šikovný! Určitě nám napiš ♥️😘

ajdamajda
27. říj 2018

@jessulka mě se líbí veci z happymum ale ty ceny neeee

ajdamajda
27. říj 2018

@bombat jo no, mám jedny bazarove džíny a nesednou mi ani, jsou divotvorne a pořad mám jen leginy . Par bazarovych tehu si asi pořídim za tyden po RP , teď do toho ty Vánoce a dárky a pak platím 3D Utz . Malou jsem neviděla už skoro 10tydnu tak se těším

ajdamajda
27. říj 2018

@frndafrrr Ježíš držím pěsticky tobě i malému!!! St vše probíhá dobře a malý se adaptuje. Tobě hodně sil.

vilmic
27. říj 2018

@frndafrrr Ani nevíš, jak ráda to čtu. Hrozně moc na vás myslim. Teď musíte být všichni silní a stateční, ale určitě to nakonec dopadne dobře. Hlavně, že je takhle šikovný.

evelinkaw
27. říj 2018

@frndafrrr Zlínská neonatologie je jedna z nej v České republice! Jste v dobrých rukou! 💖💖💖

seveneye
27. říj 2018

@frndafrrr zaplať pánbůh ze se to tentokrát podařilo podchytit, snad mate tu nejlepší péči a bude den ode dne lip:-*asi toho teď budeš mít až nad hlavu,ale jak to pujde napiš nové info.

jessulka
27. říj 2018

@frndafrrr Ahoooj čtyřnásobná maminečko 😍😘 Tys nás teda dostala. Fíha, to jsou soky, jen sem vlezu. Zrovna ti sem jdu poslat Verunky dort a ty nás prekvapis takovym cukratkem. Moc gratulujeme k Oliverkovi a přejeme mu hodně zdraví a štěstí. At se mu na tom našem světě líbí, a dělá vám samou radost. Tobě a muži preji hodne sil. A jak se jinak cítíš? Sekce v pohodě?

jessulka
27. říj 2018
jessulka
27. říj 2018
jessulka
27. říj 2018
jessulka
27. říj 2018
jessulka
27. říj 2018
jessulka
27. říj 2018
seveneye
28. říj 2018

@jessulka kocko to je dort s velkým D!nevim jak chutnal,ale vypadá doopravdy luxusne,😉co mala, užila si oslavu se vším vsudy?

michaelarei
28. říj 2018

@jessulka Krasný dort ...Aj Verunka, prěji vše nejlepší😍

zuzekk
28. říj 2018

@frndafrrr fiiii, to je mazec teda! 😲 touhle dobou teda dost překvápko!! Je skvělý, že je prakticky v pořádku, aspoň ti poroste před očima a ne schovanej😉 posílám jemu i tobě hodně sil!

zuzekk
28. říj 2018

@seveneye tak to úplně souhlasím, všechny problemky před jízdou do porodnice blednou... je jejejeeej, jen ať se ještě peče (moje i tvoje) pěkně uvnitř, ještě nejsem ready!

zuzekk
28. říj 2018

@ omlouvám se, pokud je má otázka blbá. Píšeš, ať jsme na sebe opatrné - jak se to dělá? Čemu se mám vyhnout? Mířím k tomu, jestli víš o něčem, co nutnost porodu vyvolalo, na co si fakt dát majzla..
Od starší generace fráze "dávej si na sebe pozor" je dost prázdná, mávám nad ní rukou, od tebe bych se nechala poučit ráda..

zuzekk
28. říj 2018

@frndafrrr já jsem blbá, prosimte precti si tu zprávu nad tím, co jsem poslala sama sobě.. 😲

dominika963852
28. říj 2018

@jessulka úžasný dortík 🎂 . Vše nejlepší Verunce.
Ps: mamka( babička) je kočka 😉 jste si všichny tři hrozně podobný.
♥️

1nelinka
28. říj 2018

@zuzekk ja treba za sebe (v minulem tehu jsem rodila predcasne) vim ze jsem delala chybu v tom ze jsem poslouchala okoli o tom ze tehotenstvi neni nemoc a muzu delat vlastne vse bez omezeni..takze jsem vubec neposlouchala me neustale tvrdnouci bricho a denne delala 7km tury se psem,v 6tem mesici jsem vylezla na jested,denne jsem chodila na tehu cviceni,denne jsme spolu spaly s manzelem proste jako by nic..nebo nic do 29tt kdy se mi uplne zkratil cipek a ja zacala rodit.. ted mam klidovy rezim a musim hlavne lezet a odpocivat s malou dcerkou nikde nelita treba u ni sedim a vymyslim ruzne hry,poustim pisnicky a ona mi tanci..snazim se to delat tak abych ja co nejvic sedela a ona se zabavila..nestojim denne u plotny manzel nam vozi jidlo z restaurace,koupil mi roboticky vysavac at tu nemusim denne litat s vysavacem, pes se venci na zahrade,a malou zvednu jen kdyz sem tam jedeme na nakup a potrebuju ji dat do voziku v kramu..kocar jsme tehotenstvim uplne zrusily abych se s nim netahala tak mala od 1,5roku vyhradne chodi..Opravdu se snazim hodne setrit nemuzu si dovolit smrdet v nemocnici kdyz mame doma 20mesicni holcicku..manzel je uzasne postara se,udela vse co je potreba ale taky nekdy musi vydelavat korunky a nemuze byt s malou treba 2mesice doma..

martinasip
28. říj 2018

Ahojte nestíham ani docist.. byla jsem v nemocnici...opakovane ledvinove koliky... Mám nejaku bakterii a musim dlouhodobe antibiotika 😑 mala je ale v poradku.. Ted 28+0

Strana