Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@arielka222 Moc držím palce a budu na vás myslet.
@arielka222 výborná příprava 😀 držím palce
Já jdu zítra ráno k obvodacce kvůli těm hemeroidům. Uvidím co mi řekne,je fajn a je to ženská. Navíc jsem jí ještě nehlásila změnu příjmení a adresy,a ještě ji oberu o razítko do průkazky,když už tam ta kolonka je. Beru Detralex a mám mastičku,ale moc se to nelepší,tak nevím no. Můj gynDr je tam až v úterý a to jdu na kontrolu.
Tak kdyz už jsme tu u těch plánu na zítra 😀 tak já jdu zitra na gyndu poprosit o nemocenskou do nástupu na mateřskou....už to v práci nedávám... Tak snad mě pan doktor nepošle k šipku 🙂
@arielka222 Taky jsem absolvovala dnes. ..nejdřív Dobrý no po hodině od roztoku mi bylo zle točila jse mi hlava desný. .pak už dobry ..no uvidíme snad budou výsledky dobry. ..tak držím palce na zítra už to budeš mit taky zasebou 😊
@val333 Myslím ,že dr by neměl mit problém jednoducho mu povedz o práci a tam není co rešit...
@andelka juj snad ti něco poradí co zabere ,věřim ze to není nic příjemného. ..
@michaelarei Me bylo taky blbe a vysledky jsou ok.
Uz dlouho se neozvala Skretik, snad nema naky trable 🙂
@michaelarei snad to tak vezme. 😉 Je mi to samotné blbě si o to jít tak říct... 😀 Tak možná proto jsem nervózní...
Hypochondri přidávám se do klubu😉já jdu zítra na prevenci k zubari,hned v 8 tak snad budu hned tak po ránu ok..
@jednaholkaa Taky doufám, že budou dobre výsledky. ....no snad jsou v pořádku a brzy se ukáže. .
@val333 Ne vůbec nebud nervozní je to úplne v pohodě jednoducho se na to necitis a to je důležitý Tvé zdraví a taky miminka, takže myslím že každéj normální lékař to chápe a ty to právě musíš říct
..nemnej obavu 👍
@michaelarei no, nevím co víc se může dělat,beru co jde,ale aspoň se poradím. Nikdy jsem to neměla. Je to hrozně nepříjemné,a taky nejde sex.
Drzim vam vsem palce, aby jste byly úspěšné na zitrejsich kontrolách, na cukrovce, apod. Opatrujte se a šetřete se 😍😘
Ahoj holky. Tak jsem dnes sla o dva dny dřív do poradny Protoze jsem mela vcera cely den a v noci silné dlouhe stahy. Některé i bolestivé. Podle kontroly je vse v poradku ale i tak mi pan doktor předepsal Cardilan. A k tomu vsemu pri kontrole zjistil ze mam mykozu :/ Takze nejake bobule. Nevim z ceho to muze byt :/ mate nekdo zkušenosti s léčením mykozy v tehu??? Jsem z toho celkem rozhozena od rana :/
@yvonneullmann jo,s prvním jsem měla. Než mi Dr udělal stěry to to trvalo. Dal mi tuším Clotrimazol nebo něco takového to bylo. Teď když cítím dyskomfort nasazuju Gynocaps ( probiotika zaváděcí).
@yvonneullmann mě mecmiror vůbec nepomohl. A pozor, hodně žluté vytéká 😉 určitě intimku. A to ti řekl bez jakýchkoliv stěru?
Já mám taky velký výtok v těhotenství i trochu do žlutá, hodně vodnatý, ale všechny stěry ok, tak to necháváme být.
@yvonneullmann Já mám mykózu dalo by se říct permanentně. Je to v těhotenství časté. Teď mám tak 14 dní klid (ťuk ťuk!). Macmiror mi nepomohl, pak jsem měla nějaké probiotika Femi-něco, taky nic, už to bylo neúnosné, tak bez porady s gyn jsem si dala jednodenní canesten (který mi vždy zabíral), taky nic, a zabraly až tetraborité globule..
Cardilan jsem vždycky myslela, že je na srdce, tak asi jsem se mýlila. Tak hlavně, ať už je to v pořádku.. 🙂
@yvonneullmann Macmiror jsem v pondělí večer zavedla poslední (12 v balení) měla jsem nějakou bakterii. Zatím to vypadá, že pomohl uvidíme co bude dát. Ale jak už jsem tu psala, já mám pořád nějaký výtoky a tak.
Holky, před chcilkou jsem na hlavní zdi zaregistrovala, že se pořádá nějaká charitativní dražba pro 3 maminky, jejich dětičky to nemají úplně jednoduché. Je na to vytvořená speciální skupina, kde se bude dražit. Maminky tam napsaly své příběhy. Sama zatím úplně nechápu systém, ale to se jistě brzy dozvím. Vím, že budeme mít/máme za co utrácet, ale třeba to některou zaujme. Tak kdyby se chtěl někdo přidat, tady je link: https://www.modrykonik.cz/group/4603/
@andelka
@dominika963852
@smigli
@vilmic
Podle nej to bylo viditelné ze ji mam Takze stery zadne nebral. Uvidim teda zda pomuze. Doufam ze ano. Nechtela bych nejake komplikace treba s malym pak kvuli tomu :( cardilan je pry hořčík kvuli tem stahum a křečím vseobecne Protoze mi zacinaji v noci litka pekne krečovat. Jsem tehotna po druhe ale s malym muzu rict ze jsem nevedela ze jsem tehotna az v 8mesicich pri zborcene panvy. Tohle je od zacatku perla za perlou co se deje.
@vilmic Já už na to koukala, ale přišlo mi to tak "utajené", že jsem se na to vykašlala - hlásit se do nějaké skupiny jen proto, abych vůbec zjistila, co se bude dražit, to se mi nechtělo. Ani jsem nepoznala, že to je pro konkrétní maminky, pochopila jsem, že to je "obecně na charitu" ☹. Jestli to máš komu říct, tak případně řekni - tedy pokud je cílem najít víc holek, co by si třeba i něco koupily.
@merope Já to teď akorát studuju. Ona je to asi už vcelku zaběhlá akce, která se koná snad 3x do roka (jestli jsem to pochopila, tak od příštího roku už bude jen jedna). Na konci září se konal nábor “tvořilek”, ty vytvořily nějaký výrobek, vždy je to nové a vytvořené vlastnoručně jen pro tuto příležitost. Co vytváří je vždy domluvené s organizátorkami akce.
Ono je to asi tězký nějak moc zpropagovat a uskutečnit jinak než v soukromý skupině. MK má taky svá pravidla a jinak je to asi neproveditelný. Nicméně po přečtení okolností to na mě udělalo dobrý dojem. Nehledě na to, že dvě ze tří maminek, které tam letos jsou vedu v patrnosti a o jejich osudu aspoň trochu vím.
@val333 Já vždycky přispěji tak nárazově. Teď nedávno na konto bariéry, minule jsem si koupila produkt od http://maappi.com/cs/. A teď si asi koupim něco v té dražbě. Jak řikáš, vždy se to nějak udělá.
Ahoj holky, tak já jsem dneska po poradně, dnes jsem 24+5 🙂 Za 5 týdnů mám nahoře kilo, čípek drží (ťuk ťuk), ani zatím neměkne 🙏 Za to jsem strašně ráda 😍 Malá kope jako divá, dneska jsme měli domluvené to 3D/4D, jenže opravdu to přes moji obezitu nebylo vidět 😔 Trochu mě to mrzelo, protože všechny silný holky mi psaly i posílaly fota, že u nich bez problému a u mě nic... Jestli nějaký horší ultrazvuk? 🤔 Nevím... Tak hold jsme ušetřili 500,- 😏😀 A to krásně na nás měla malá natočený obličejík i placenta nezavazela.... Tak nám dr aspoň pro útěchu vytiskla jednu fotku, kde v mazanici při troše představivosti jde vidět tvář 😐😍 Jinak příští týden si skočím na OGTT a další poradnu mám až 28.11. 😀 Šíleně to letí 🙄😀😍
Já se vážila a mám 6kilo nahoře . Na 3D jdu 14.11 a platím 1400 Kč ale těším se protože jsem malou neviděla 10 týdnu a do porodu už neuvidim
@vilmic
@merope je to už 5let tuším že 2x ročně,takže to má velkou tradici. Ve skupině je to kvůli tomu jak se uživatelsky měnil mk. Není to nic utajeného ani VIP. Mám několik kamarádek které do dražby vyráběly věci a několik hodně které ledacos vydražily. Já jsem sledovala,ale nedrazila, minulé roky jsem neměla peněz nazbyt. Ale teď když mě něco zaujme se zapojím.

Holky mě zítra ráno čeká OGTT tak jsem si dnes pro jistotu dala celý mega Kinder donut, dynovy dort se šlehačkou, deci vína a půl litru džusu 😂 tak snad tam zítra ráno nebude cukr na stovce 😂