icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

julien9
2. lis 2018

Ahoj holky, tak vám sem přidávám fotku jak vypadá moje bříško, jsem momentálně 24. Týden a nahoře zatím 4 kila!! 🙂

dominika963852
2. lis 2018

@andelka Tak to se tam určitě mrkni 🙂 . Pásek je pro chlapa hezký dárek.

dominika963852
2. lis 2018

@jessulka No jooo, celá ty fakt 🙂 krasavice jste ❤

jessulka
2. lis 2018

@dominika963852 Pak že jsou holčičky jen po tatíncích 🙂

dominika963852
2. lis 2018

@jessulka Sice nevím jak vypadá tatínek Verunky,ale tady by to byla velká škoda 😉

vilmic
2. lis 2018

A teď s maminku 😍

jessulka
2. lis 2018

A až nám tam přibude ještě ta malá cácorka, to bude teprve babinec 🙂

seveneye
2. lis 2018

holky moc hezky se na vás s prťatama kouká, doufám, že už brzo budu mít taky co srovnávat❤ doma vedeme taktéž diskuze, po kom malej bude a jak asi bude vypadat, ale těžko říct, příroda je mocná🙂 jinak mě dneska bobešek celej den v práci ťuká do bříška, nevím co mi tím chce naznačit, ale díky bohu, že už se ozývá tak nějak pravidelně, jsem alespoň trošku klidnější...

vilmic
2. lis 2018

@jessulka Já už na těch fotkách z oslavy Verunk koukala, jak jste všechny stejný.

jessulka
2. lis 2018

@vilmic Je to prostě holka naše 🙂 Děkuju :-*

jessulka
2. lis 2018

@vilmic Náhodou ten váš nosánek je roztomilej 🙂

vilmic
2. lis 2018

@jessulka Takovej prasečí čumáček 🐽😂 Ale děkuju ☺️ Každá máme něco s čím jsme nespokojené, nicméně žít s tím dovedem. Jen mi to přišlo vtipný z těch ultrazvuků, jak ho mají oba.

1nelinka
2. lis 2018

Holky tak to nase Mia je tatinek v damskem vydani 😂😂

vilmic
2. lis 2018

@1nelinka To teda.

iris92
2. lis 2018

Ahoj holky, no koukam co jsem tady toho zameskala 🙂 krasne fotky, uz se tesim az budu taky porovnavat toho naseho drobecka s nasima fotkama, zatim z UZ si zatim netroufam odhadnout po kom bude.
Jinak co se tyce darku, tak to je vzdycky boj. U nas bude klasika nejaķe obleceni - triko, kosile a ponozky, kupuju takove ty barevne, manzel je rad nosi do prace k obleku a vypada to fakt dobre. Znacky Happy socks, Klub panu z ponozkovic nebo Many mornings. Jinak je nadseny kuchar, takze dostane kucharku od sveho oblibeneho kuchare a zasteru. Letos hodne objednavam z Bonami, daji se tam najit super veci se slevou 😉

jenny888
2. lis 2018

@julien9 Tak to já ve 24 týdnu měla takový 🙂 krásně nám to roste...jinak se nejvíc těším z těch pohybů....ty jsou téměř nonstop...až si říkám, jestli vůbec někdy spí :D

jessulka
2. lis 2018

@1nelinka To je rošťanda 🙂

1nelinka
2. lis 2018

@jessulka jj tatinek ji uci same dulezite veci😂😂

jessulka
2. lis 2018

@1nelinka Alespoň má natrénováno k paní doktorce, když se jí dívá do krku 😀

jessulka
2. lis 2018

@jenny888 Krásné bříško, moc ti to sluší. Já měla předevčírem takový, 26+0 🙂 To už se pronese.....

cuccinka
2. lis 2018

@jessulka wow.. to už je krásné bříško 😍

Jinak já teď kupovala k narozeninám: el.zubni kartáček a pyžamo, na vánoce budu kupovat zubní sprchu a zatím dal nevím. Synovcum a neterim budu kupovat albu knížku a jinak ptákoviny. Mamce poukazku na masáž. Dal zatím nevím ☺

jessulka
2. lis 2018

Spouštím hlasování o konvici na čaj na plynový sporák pro mamču na zahrádku jako dárek k Ježíšku. Díky, že mi pomůžete s výběrem.

iris92
2. lis 2018

@jessulka krasne brisko 🙂
Konvice se mi nejvic libi ta prvni.

jessulka
2. lis 2018

@iris92 Já furt řeším, jestli ta první (která se mi také moc líbí) nebude na té zahradě zašpiněná. Když si vezmu, že třeba bude taťka plít plevel a odskočí si zalít kafe, jestli nebude ta světlá rukojeť zaprasená.

merope
2. lis 2018

@jessulka Čtvrtá, ale mamce by se mohla líbit i dvojka.

vilmic
2. lis 2018

@jessulka Za mě jendička. Líbí se mi vzhledově i ni přijde na úchop nejprakričtější.

garfa4
2. lis 2018

@jessulka jednicka (u ni se mi libi, ze v jednoduchosti je krasa) nebo dvojka (ta je jemna i vesela zaroven).

beruska125
2. lis 2018

@jessulka ta první 😉

basice
2. lis 2018

Také hlasuji pro tu první 😉

michaelarei
2. lis 2018

@jessulka Moc se mi libi první ☺ Jinak taky plánují kalendáře hlavně babičkám ty jsou s toho moc nadšene. ..Taky jedeš i na tehu -focení bereš i tatínka nebo jen holky? Máme taky domluveny na 15.prosince určo bude zima ale chtěla jsem zimní...

Strana