Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@andelka Tak to se tam určitě mrkni 🙂 . Pásek je pro chlapa hezký dárek.
@jessulka No jooo, celá ty fakt 🙂 krasavice jste ❤
@dominika963852 Pak že jsou holčičky jen po tatíncích 🙂
@jessulka Sice nevím jak vypadá tatínek Verunky,ale tady by to byla velká škoda 😉
holky moc hezky se na vás s prťatama kouká, doufám, že už brzo budu mít taky co srovnávat❤ doma vedeme taktéž diskuze, po kom malej bude a jak asi bude vypadat, ale těžko říct, příroda je mocná🙂 jinak mě dneska bobešek celej den v práci ťuká do bříška, nevím co mi tím chce naznačit, ale díky bohu, že už se ozývá tak nějak pravidelně, jsem alespoň trošku klidnější...
Ahoj holky, no koukam co jsem tady toho zameskala 🙂 krasne fotky, uz se tesim az budu taky porovnavat toho naseho drobecka s nasima fotkama, zatim z UZ si zatim netroufam odhadnout po kom bude.
Jinak co se tyce darku, tak to je vzdycky boj. U nas bude klasika nejaķe obleceni - triko, kosile a ponozky, kupuju takove ty barevne, manzel je rad nosi do prace k obleku a vypada to fakt dobre. Znacky Happy socks, Klub panu z ponozkovic nebo Many mornings. Jinak je nadseny kuchar, takze dostane kucharku od sveho oblibeneho kuchare a zasteru. Letos hodne objednavam z Bonami, daji se tam najit super veci se slevou 😉
@jessulka ta první 😉
Také hlasuji pro tu první 😉
@jessulka Moc se mi libi první ☺ Jinak taky plánují kalendáře hlavně babičkám ty jsou s toho moc nadšene. ..Taky jedeš i na tehu -focení bereš i tatínka nebo jen holky? Máme taky domluveny na 15.prosince určo bude zima ale chtěla jsem zimní...

Ahoj holky, tak vám sem přidávám fotku jak vypadá moje bříško, jsem momentálně 24. Týden a nahoře zatím 4 kila!! 🙂