icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

1nelinka
7. lis 2018

@yvonneullmann ja tu mam fotku miunky kdyz mela 1900g 😍😍

misak48
7. lis 2018

@andelka tak žehlit nebudu určitě 🙂 ta holčina včera mi doporučovala koš z Ikei, že dobře těsní. Já ho teda mít nemůžu, nemám ho na zem kam dát, takže ho budu mít nahoře vedle přebalovací pulty, tak potřebuju místo vysokého jen nízký a velký "do stran". Můžu se zeptat, co ti vadilo na těch SIO? Mě se právě líbili že všeho nejvíc a měla jsem v plánu používat na novorozeně čtverce a pak právě přejít na tyhle. A ona je právě měla taky nejradši, tak ať mám víc pohledů 🙂

ajdamajda
7. lis 2018

@andelka taky jsem latkovala pak částečně - hlavně na noc tu eko papírovou a na dlouhé cesty . Jinak látka . A susicku mám taky. Denne dvě pračky jako prd protože pořad peru špinavé veci - a ob den cele postele, denne ručníky. Takže u nás to jede stále

val333
7. lis 2018

Tak už sedím v čekárně po sladkém koktejlu 😀 po odběru mi bylo zle (jako vždy) ... A teď je mi zatím dobře... Jinak malej je v pořádku, tak už jsem klidná 😊... Akorát moc nešel vidět a doktor musel tak tlačit na břicho, že jsem si myslela, že mu ta ruka vyleze až z mých zad 😀

andelka
7. lis 2018

@misak48 já jsem vyloženě sio měla tehdy itti bitti a vlastně podobný systém nočních,u obou byl vršek tuším velur.Asi jsem je pořídila moc brzo,moc netěsnily a jak byla ještě vajecina tak mě štvalo že je to všude. Později už jsem je nepořídila,ale objevila jsem kapsovky bum génius a ty mi vyhovovaly úplně. AIO nemám ani jedny, vadí mi když se pul musí pokaždé prát a tím že je vše v jednom to blbě schne.

vilmic
7. lis 2018

@ajdamajda Ob den celé postele? To se docela namakáš.

skretik
7. lis 2018

@jessulka ja jsem byla na 3 operaci a jen jednou z toho umrtveni jen nohou, protoze jim to taky neslo napichnout a bolelo to tak strasne,ze jsem uz vickrat nechtela,navic strach z ochrnuti,kriva pater. Kdybych se mela rozmyslet ted u sekce,ktera doufam nebude,sla bych na celkovou

vilmic
7. lis 2018

@skretik Když mě štve, že ty malý neuvidim hned.. :( Ach jo, to je fakt situace. Ještě to určitě proberu s doktorkou.

renulkka
7. lis 2018

@val333 Taky jsem dnes na ogtt, už čekám na odběr po dvou hodinách a hurá domů za holkama 😊 Mezitím jsem si vyseděla i oční preventivní prohlídku 😀 Je to stejná čekárna, tak jsem to sfoukla najednou 😀 Mě odběry problém nedělají, ale ty návaly horka po té glukóze 🙈 Peču se tu mezi důchodci 😂

jessulka
7. lis 2018

@skretik
@vilmic Holky, řeším úplně to samé. Protože bych hned tu maličkou chtěla vidět, pohladit a přivítat jí na světě. Chtěla bych s ní těch prvních pár minut být. Co si tak vzpomínám u první sekce, tak mi V. ukázali na sále, pohladila jsem jí po tvářičce a pak jí zase hned odnesli. Když mi vyndali placentu a zašili mne, tak jsem s ní a s tatínkem mohla být asi tak 15 minut, ale pak mne odvezli na JIP a přivezli mi jí asi až za dvě hodiny. To jsem nepochopila, proč mi jí nepřivezli hned. Ale asi je to na JIP zakázané. Ale když nad tím přemýšlím, tak si nedovedu zase představit podstoupit to, jak tu popisuje @skretik tu šílenou bolest při tom napichování. Je fakt, že ta bolest byla šílená. Já myslela, že mi rvou kosti z těla. A jak to je pak po té celkové narkoze? To mne probudí na sále a malou mi ukážou kdy?

val333
7. lis 2018

@renulkka tak mě teda vadí ta krev 😁 teď jdu na chvilku na pokec k mamce, je to kousek a v 9:40 hurá na druhou jehlu 😁

jessulka
7. lis 2018

@renulkka Tak ať ti to uteče 🙂

jessulka
7. lis 2018

@misak48 Koš z Ikei jsem měla taky. Že by nějak extra těsnil, to se říct nedá. Měla jsem ho v koupelně, pak na záchodě a nakonec skončil na balkoně. Ten pach počůraných a pokaděných plínek byl neskutečnej. Prala jsem každý den. Jednu pračku těch vkládacích bambusových vložek - spotřeba byla neskutečná, protože to malou studilo, když se počůrala. Svrchních kalhotek jsem měla dost, ale ty jsem prala většinou až druhý den. Takže jeden den jsem prala dvě pračky po sobě a byly to jen vsadky a svrchní kalhotky. No a další pračka byla normálního běžného prádla, jednou týdně zvlášť ručníky a povlečení. A když k tomu připočtu spotřebu vody, elektriky a kvalitní prášek na praní, tak mne ty papírové pleny vyšly mnohem levněji. Já ještě v tu dobu neměla sušičku, teď si k tomu připočti ještě spotřebu elektriky za tu sušičku prádla. No nevím, jestli se v dnešní době vyplatí látkovat, když se dají sehnat papírové plenky v akci. Držím ti ale palce a jsem zvědavá na tvé nové zkušenosti 🙂

renulkka
7. lis 2018

@val333 Já jdu v 9:20 a pak hurá na nějaký jídlo a domů 😀 Mě krev teda nevadí, darovávala jsem i krev 😀
@jessulka Teď to celkem utíká, zjistila jsem, že je tady volná wifi 😀 Ale miminko se mi asi prokopne ven, tam tancuje snad kozáčka 😂 Prvně tu byl se mnou chlap, teď jel nakoupit, abysme pak frčeli rovnou domů 😊

jessulka
7. lis 2018

@renulkka 😂 Snaží se zahnat nudu v čekárně a má prdel z těch důchodců 😂

renulkka
7. lis 2018

@jessulka Hele vypadá to tak 😂😂

seveneye
7. lis 2018

holky dobré ráno, všem co dnes cukrovkují přeji rychlý a hladký průběh, mě to čeká v pátek, včera dentální hygiena, prcek celkem tu půl hodinku v leže vydržel, jinak odpo na poště překvapivě celkem bez front, ale sdělení paní za přepážkou, že výzva k doručení bude ve schránce tak do 14 dní, protože mají zoufale málo lidí mě fakt pobavila...

skretik
7. lis 2018

@vilmic
@jessulka urcite to proberte s dr., je to tezky rozhodovani no :/ . Ja vzhledem k tomu, ze vim, ze mam krivou pater, bala bych se toho, ze se jim to nepovede a bude zle, to radeji mimi uvidim o chvili pozdeji. Ale me se to lehko mluvi, kdyz me to pravdepodobne neceka....

jessulka
7. lis 2018

@skretik Zkusím to probrat s Dr. a zeptám se ho na jeho názor. Jestli mám trpět, nebo jestli to mám mít jedním vrzem a být pak hned v pohodě. Zase si říkám, že bych pak určitě mohla hned chodit. To když jsem poprvé slezla z postele druhý den, tak jsem se vlastně znovu učila chodit. Pak jsem jim omdlela ve sprše. No byla to fakt muka. Ale bojovala jsem statečně. Chtěla jsem za každou cenu být co nejrychleji s malou.

michaelarei
7. lis 2018

@val333
@renulkka Tak holky taky to máte za sebou ..❤👏
Mne jen dnes volali výsledky dr.mněla dovolenou tak jsou prěj vše ok ..😇

jednaholkaa
7. lis 2018

@1nelinka Mala, ale vlasata!! Roztomily 🙂
Holky, me uz se zub uklidnil, tak snad to bude dobry. Zitra jeste na preventivku a na hygienu.

skretik
7. lis 2018

Holky, jak je to se lnenim seminkem,snazim se to vygooglit, ale vsude pisou od 35tt na snadnejsi porod, ja to nechci na snadnejsi porod, ale na streva..ty mi ted davaji strasne zabrat :( :( .

jenny888
7. lis 2018

@skretik já jedu lněné semínko denodenně jak už to kaše,tak ho dávám do chleba, jogurtu apod. a musím říct, že je to zázrak....vůbec nemám se střevama a zácpou problém 🙂

skretik
7. lis 2018

@jenny888 super, tak to zkusim, ja jsem si ho ted sparila do caje a pak jsem to googlila a vsude pisou v tehu az od 35tt na snadny porod. Ja s tema strevama trpim jak blazen :(

jednaholkaa
7. lis 2018

@skretik Ja se na to taky chystam ke konci. Nekdo mi radil odvar, lzice seminek na pul litru vody.

skretik
7. lis 2018

@jednaholkaa ja bych potrebovala neco na streva uz ted, na snazsi porod je jeste brzy 🙂))

jenny888
7. lis 2018

@skretik já bych třeba lněné semínko doporučila během celého těhu...právě kvůli zácpě, omega atd...jinak pokud máš celé lněné semínko tak je lepší si ho třeba v hmoždíři nahrubo rozdrtit...a pokud možno tak syrové, žádná tepelná úprava...pak akorát ztrácí svoje látky...né nadarmo se lněný olej používá pouze na studenou kuchyni 🙂

jednaholkaa
7. lis 2018

A tu spravnou odrudu Natural: https://www.uspesna-lecba.cz/lnene-seminko/lnen...

Jinak podle Dr. Strnadelove..byla jsem u ni na osobni konzultaci..se ty seminka vsechny prave maji varit s obilovinou, takze do kase, ale ne syrove. Nazory se asi ruzni 🙂)

skretik
7. lis 2018

@jenny888 aha, tak ja prave cetla, ze nejlip prelit horkou vodou. ale zkusim dat rozdrcene do jogurtu treba

jessulka
7. lis 2018

Holky, já na tu zácpu teď začala trpět, co mi předepsali ty prášky na tu chudokrevnost. Jsem nafouklá jak balon a na záchod jdu tak jednou za dva dny. Stolice je tuhá jak beton a černá, tak mi vždy lezou oči z důlku, když vykonávám potřebu a je to nepříjemné.
Já teď aktuálně vybírám pračku k Vánocům. Nemáte někdo zkušenosti s pračkami značky Electrolux? Musíme zvolit tohoto výrobce, jelikož přítel má sušičku Electrolux. Tak aby to šlo postavit na sebe, musíme mít stejného výrobce.
Jinak jsem dnes ráno vlezla na váhu a protočily se mi panenky. 66kg. Bože můj už 8kg přírůstek. Noooo, je na čase, abych začala jíst menší porce a přestala se tolik přežírat 😀

Strana