Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, kdyz tady obcas resite ty chlapy a sex, tak ja mam sice uzasnyho chlapa, co se pomoci v domacnosti, teseni se na miminko apod. tyka, hodne o me ted pecuje, hladi brisko....ALE zase nema rad nase rodinne oslavy, takze se vzdy hadame, jestli pojede nebo ne, vadi mu, ze je tam vzdycky moc lidi a je to na cele odpoledne ☹ a ted me trapi, ze o ten sex prakticky ani moc nestoji ☹ musim si to trosku vynucovat, a to tak 1x za tyden :'( proste ma strach o prcka a nebo nevim...tvrdi, ze jsem krasna, ze ho pritahuju, ale nejak ted nema zajem ☹ tak fakt nevim, co si myslet...jinou urcite nema, vim, ze me miluje, ale o to vic me to trapi...bojim se, aby se to po porodu vratilo do normalu...
@jenssy Neboj,po porodu to bude zase ok. Máme to teď doma stejně. Manžel mi sám řekl,že je to takový divný v těhotenství. Holt hormony dělají své, nic si z toho nedělej 🙂 .
Holky mám zase dotaz... Celé těhotenství mám výtok, ale už druhý den je takový vodnatější au průhledný... Ale zapomněla jsem se na to zeptat, když mě propouštěli z nemocnice a teď mě napadá , jestli to třeba nemůže být plodová voda... I když v propouštěcí h papírech mám napsané, že plodová voda neodtéká...ale dělali mi jen vnitřní utz .. co myslíte?
@jenssy Neboj se, vrátí se to do normálu. A nediv se mu. On neví, kam přesně stoucha a tak má prostě strach. My nesexujeme od zjištění těhotenství. Dr. to v prvnim trimestru nedoporučoval, abych nepotratila. Tak jsme se těšili na druhý trimestr, jenze to mi bylo hrozně zle, byla ta horka a mne zacalo vadit M. pižmo, vůně dechu, nebo když rano vstal a ja stlala periny a ucitila jeho polštář, tak jsem se vzdy malem pozvracela. To samé sprcháč nebo parfém, všechno mi vadilo. Naopak treba dámské vůně mi hrozně vonely. No a pak začaly ty problemy s cipkem a ted ta vnitřní jizva. Takze Dr. dal uplny zákaz. Mne to teda nechybí, nemám na to ani silu, ani chuť a to brisko uz je fakt velké. Tak si hold počkáme po šestinedělí. M. na mne ani nikdy nenaléhal, měl sice kolikrát takové vtípky, jako ze "T tenkrát když jsme jeste *ukali po celém bytě, když holky nebyly doma".
@jenssy Tohle jsem slysela od nekolika kamaradek. Vubec se neboj! U vsech se to vratilo do normalu 🙂 Jedna dokonce ceka druhy dite a tentokrat s tim problem nema. Nektery chlapi to tak maji 🙂
@dominika963852
@jessulka
@jednaholkaa holky, děkuji za uklidnění 🙂 snad bude mít po porodu zase chuť 🙂 já to taky moc nepotřebuju, ale je mi prostě divný, že najednou vydrží tak dlouho bez sexu, když dřív chtěl mnohem víc ☹ ale jinak mi lásku vyjadřuje neustále...prostě se asi bojí, snad je to jen tím 🙂
@jenssy u nás jen to s tím sexem to samé. Manžel proste nechce, říká že mu to proste přijde divné teď už a bříškem. Ze mi to sluší a břiško je roztomilé, ale.hold to není sexy a vzrušující a boji se kam stouchne. Má to tak snad 90% chlapů co znám. A neboj po porodu se to srovná a bude to jako dřív, u prvního syna to bylo to samé 😀 no a vidíš hned po půl roce od porodu je z toho u nas druhe mimi jak se to srovnalo 😃😃
Holky berete na třetí screening s sebou manžely, partnery...nebo je to zbytečné?
Take po me pritel nevyzaduje sex. Jestli za tech 6.mesicu jsme spolu spaly 4x tak to je moc 😁 Docela se divim.. mě to teda vůbec nechybí a chuť taky rozhodně nemám. Ale u přítele se divím protože pro něj je ideal každej den 😂 což mu teda nikdy nesplnim 😂 před tehotenstvim se dožadoval pořád a pořád a teď nic. Ale já jsem ráda teda ☺
@elu001 Nebrala jsem ho uz ani na druhy..za me je to zbytecny. Ale asi zalezi na partnerovi jestli by mu to prislo zajimave 🙂
@elu001 já neberu ale jestli muž chce a udělá mu to radost tak proč ne🙂
@val333 Mám to stejně 😉 . Nejhorší ,,mokro,, je po ránu. Na kontrolách vše ok.
@beruska125 Jsem ráda, že jsi to využila. Do jaké porodnice se chystáš?
@jenssy my teď máme taky divné období. U mě je to jednak hormonální, jednak že už je bříško, cítím se nemotorně,teď jsem měla problémy s hemoroidy..tak o víkendu byl sex asi po 3 týdnech. Jinak to řešíme jinak,ale též poklesla chuť i u chlapa.
U ex s prvním těhotenstvím nebylo nic od 4 měsíce do 1 roku po porodu. Pak dobrý,ale od 30 tt taky už skoro nic. A po porodu asi 5x za třičtvrtě roku. No ale tam to bylo komplikované vždycky.
@bombat Teplice. Už dvakrát jsem přijela do porodnice tak 30 minut před porodem, já nemůžu jet nikam dal 😂
@dominika963852 taky je bezbarvý? Jen voda?
Holky, dneska šílený večer... 😔 Ráno jsem byla na alergologii (pravidelná kontrola) a nakoupili jsme, nic fyzicky náročnýho 🤔 A navečer křeče a když už se to "uklidnilo", tak cítím čípek jak blázen 🙄 Jak ležím, tak ok, sednu a cítím malou jak spadne a už to tam pracuje 🙄 Tak doufám, že to zítra bude ok, nechci být zase za plašana a někam jezdit, ale znáte to... Tady u tohoto bychnerada riskovala :( U mladší dcery hrozil předčasný porod od 23tt, tak snad se to nebude opakovat... No uvidíme, každopádně vegetím a žeru 😂😂 Zítra přijdou úpletový šatky z Bonprixu, chci si je nechat místo košilky na doma po porodu 🙂 Mají připínání na prsách a hlavně dlouhý rukáv 😊😀 Takže pro mě jako zmrzlinu značka ideál 😀😂
Mě jedine co dost boli je kříž . Jakoze fest cítím jak se roztahuje a k tomu občas kontrakce . Ale ten kříž je pecka .
Teď jsem si řekla ze je čas se vrátit ke cvičení protože mám povolené svalstvo a je to znát. Cvičim už deset let a jsem zvykla ale přiznám se ze druhé a třetí tehotenstvi to flakam a zadek mám jako rosol. Po porodech najizdim zpět na tréninky doma ale bohužel už to není jako fitness dříve. Jsem na pohybu závislá ale zároveň teď taková chcipla lenosiva. Jet nějaké série mě nebaví protože moje děti po mě skáčou 😀 .
Přeci jen bych si přála si pořídit domu aspoň bossu protože to mi chybí moc . Trx nemam kam zavesit. V nejhorším případě začnu zase s jillian série a cinkama a gumou.
Jelikož mám v háji v 25 menisky tak na můj zadek jedine zanozovani či podrepy/kroky (mám četné úrazy a čím jsem opotřebovanejsi tím je to horší 😂✌️) strašne rada bych denne hodinu pro sebe s trenérem jako dřív .
Ale uvažují ze po porodu bych šla zase do body body cvičení protože nyní odjíždí za klienty domu což je fajn a je to 20 minut cvičení
@val333 jo jo prostě jak voda. Ale pokud se ti to nějak nezdá tak raději dr, každá to můžeme mít jinak. Mám to tak od začátku.
@beruska125 Četla jsem ty Tvoje porodní příběhy. Nejlepší byl ale stejně prvorozený s tím, že sestřička mluví ošklivě 😂. Jsem se dost nasmála... Každopádně ze života.
Holky má tady některa bolesti třísel? Já už to asi nedám ještě 2,5 měsíce, vůbec nemůžu chodit, sedet, ležet , otočit se v noci. Trislo boli nonstop, prý na to ale nic není a odezní to porodem. To se asi zblázním ale do ty doby. Teď jsem s malým ještě začala chodit do dětské posilovny a to je jako masakr pro mě tam.s nim cvičit.
@arielka222 já teda nemám bolesti třísel, ale mám šíleně bolesti kyčlí... Každou noc se nad ránem vzbudím a už nevím, jak si mám lehnout... Na obou bocích šílené trpím a na zádech mě tlačí břicho.... No děs...
@arielka222
@val333 Já mám bolesti třísel, kyčlí, beder, kříže. Je to hrozný. Když jsem mohla chodit cvičit, tak to bylo ok, jenže já teď nemůžu kvůli té vnitřní jizvě a skákat na balonu už vůbec ne. Také se v noci budím, že nevím, jak si mám lehnout.

@seveneye krasny zpravy 🙂 teda to opravdu musi byt artista 🙂 Hlavne, ze je malicky v poradku