Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@vilmic Moc gratulujeme jsou krásný 😍přejeme hlavně zdravíčko a brzke rychle zotavení. ...vyzeras super a šťastně 😊
@arielka222 Tak hodně odpočívej když brisko tvrdne.
Ja baby se cítím ted výborne i když dělám hodně dnes jsem prevlikla ložnici. ..uklidila obývák a dokončila výzdobu všude ,udělala vaječnák í štrudlik jsem stihla a cítím se fakt dobře malá hezky kope a nic mně nebolí ..O víkendu začínáme péct.. už to pomalu vánočne voní. ..padá taky sníh u vás?
@vilmic moc gratuluji a ať se mají čile k světu!😍😘
@vilmic juu moc gratuluji k miminkum. Přeji hodně zdravíčka a ať dělaji jenom radost ❤
@vilmic
Bobanciii. Nádhera, moc gratuluji a hodně zdraví. Mají úžasný váhy 😍
@michaelarei teda jsi dobrá. Já už moc úklid nedávám, péct budu za 14 dní a velmi lehce. Nějakou výzdobu uděláme o víkendu,až manžel zítra umyje okna.
U nás sněžilo jeden den asi před 14 dny. A po víkendu se má oteplit a bude spíš pršet.
Já už bych taky rodila nejraději. Zrovna jsem si poplakala, už to nezvládám. Šílené už nemůžu a to nic moc nedělám.
Trápí mě ta váha, je to na mě moc těžký +14kg …!!! Do toho mi pár dní duvne píchá v břichu ( kontrakce ne ) do toho se Domik nonstop vrtí. Ach jo, a únor ještě daleko. 🙄
@andelka Manžel chtěl taky umejt okna ale ja raději sama postupne jsem umyla v každéře místnosti.Já dělám cca 8 druhu moji to zbožňují pro mně jsou to vánoce jsem tak zvyklárie a kdyže se cítím dobré není vůbec problém, malá je úplne v pohodě kope si hezky. .Jak je dolů hlavičkou vyspim se super mužů si lehnout akokolvek a to je super! U nás je zima tuším -5 ted. ...
@dominika963852 Neboj zvládneš to! Možno je to jen takové obdobi. ..Taky jsem přibrala už 12 kg pomalu ..Je pravda že chození obouvani a vystupování s auta je dost těžký 😅
@michaelarei to mi povídej, už se mi nechce ani pro nic ohýbat 😁
Manžel mě taky povzbuzuje, že za chvíli to bude zase lepší.
@dominika963852 já už též trpím. Neumím si představit ještě dva měsíce. Ale jak jsem psala, rodit smím až mezi 15.1. a 2.2. 🙄
@dominika963852 to je jak kdyz mluvim ja 🙈, do toho je mi dnes cely den zas na zvraceni 🙈 a asi se ozyvaji poslicci
@michaelarei já budu dělat asi 4 pečené druhy,dva nepečené, štolu a brownies. Mám ráda když je cukroví ke kafi,k čaji..a musím mít něco už do 17.12., ať mají kluci do školy.
Jak je malej napříč,tak je to takové nepříjemné.
@dominika963852 já mám TP 1.2. takže jestli budu přenášet tak mě klepne. Navíc pak manžel jede pryč. A ani v tom lednu nebude moc po ruce. To nám teda fakt vyšlo 😖
@andelka to je taky teda pech. Tak to budete v lednu vyhánět jak diví že 😁😉
@vilmic Krasny!! Diky za update a za fotky 🙂 Slusi vam to vsem! Tak perfektni, ze uz byli prcci takhle velky a vsechno bude v poradku 🙂 Za chvili pojedou v tech svejch softshell zavinovackach domu, krasa 🙂
Holky, ja rodit jeste nechci, radsi pockam do unora..chci precist jeste par knizek a az prestanu chodit do prace, tak uz budu jenom vencit a valet se 🙂 Bricho mi zas tak neva, kdyz zrovna netahnu batoh na nadrazi 🙂) Musim rict, ze to nacasovani je skvely..ze si jeste uzijem vanoce, pak priprava a pak porod. A na jare ven s mimi..
@andelka Jo taky předtím byla malá napric a vůbec jsem ani ležet nevěděla na boku a jako kdyby něco tahala při pupíku mně bolelo jak kýla ale trvalo to naštěstí jen 3 dni a pak se hezky otočila 😊tak vím že je to hodně nepříjemný
@dominika963852 no od půlky ledna si piš. Upínám se k tomu,že kluci jsou narození 3 dny a 9 dní před TP. A že kdyby náhodou malý zůstal příčně,tak by asi šel plánovaným cs,což by bylo taky dřív.
@michaelarei já už ho takhle mám víc jak 14 dní.
@andelka oj tak si dava prcek načas. ..Já ji pořád říkala ať se otočí že mně to takhle Hodně bolí a 4 den poslechla 😀