icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

monnca
Autor odpověď smazal
basice
30. lis 2018

@vilmic strašně moc gratuluji a Zorince a Matyskovi přeji hodně zdravíčka, ať to vše hezky zvládají a můžete jít co nejdříve domů. Po porodu vypadáš skvělě a dvojčátka jsou nádherná!

michaelarei
30. lis 2018

@vilmic Moc gratulujeme jsou krásný 😍přejeme hlavně zdravíčko a brzke rychle zotavení. ...vyzeras super a šťastně 😊

renulkka
30. lis 2018

@vilmic To koukám 😍 Moc gratuluju a přeju hodně štěstí a zdraví vám všem 😊🍀 Ať miláčci jen rostou a dělají radost! 🙂 Jsou moc krásní a tobě to moc sekne 🙂 Ať bolesti brzy přejdou 🙂 Už aby byl únor a taky jsem měla tu naši holčičku v náručí 😍

michaelarei
30. lis 2018

@arielka222 Tak hodně odpočívej když brisko tvrdne.

Ja baby se cítím ted výborne i když dělám hodně dnes jsem prevlikla ložnici. ..uklidila obývák a dokončila výzdobu všude ,udělala vaječnák í štrudlik jsem stihla a cítím se fakt dobře malá hezky kope a nic mně nebolí ..O víkendu začínáme péct.. už to pomalu vánočne voní. ..padá taky sníh u vás?

beruska125
30. lis 2018

@vilmic moc gratuluji a ať se mají čile k světu!😍😘

ajdamajda
30. lis 2018

@vilmic jeeeee to jsou kuratka ❤️😍 moc gratuluji ! Přeju jim hodně zdraví 🙂

arielka222
30. lis 2018

@vilmic juu moc gratuluji k miminkum. Přeji hodně zdravíčka a ať dělaji jenom radost ❤

ajdamajda
30. lis 2018

@vilmic je a všimla jsem si ze jsou v inkubátoru spolu! To je moc fajn! Prý pak zvládají lepší adaptaci protože se vzájemně podporuji a jsou na sebe fixovani z dělohy

garfa4
30. lis 2018

@vilmic obrovska gratulace k miminkum, jsou krasni. Moc drzim palce, aby byli v poradku a sli jste brzo domu 🙂

dominika963852
30. lis 2018

@vilmic
Bobanciii. Nádhera, moc gratuluji a hodně zdraví. Mají úžasný váhy 😍

andelka
30. lis 2018

@vilmic tak to jsou nádherné prdolky. Oni věděli proč je jich takový kus už v bříšku. Já jsem dneska 31+0 a dvě kila ten můj cvrček určitě ještě nemá. Jsou kouzelní a určitě všechno dobře zvládnou. Moc gratuluju 😘

andelka
30. lis 2018

@michaelarei teda jsi dobrá. Já už moc úklid nedávám, péct budu za 14 dní a velmi lehce. Nějakou výzdobu uděláme o víkendu,až manžel zítra umyje okna.
U nás sněžilo jeden den asi před 14 dny. A po víkendu se má oteplit a bude spíš pršet.

seveneye
30. lis 2018

@vilmic kocko gratuluji,prtatkum i tobě preji hodně zdravíčka,snad budete brzy ok a pak sup hezky domu...

dominika963852
30. lis 2018

Já už bych taky rodila nejraději. Zrovna jsem si poplakala, už to nezvládám. Šílené už nemůžu a to nic moc nedělám.
Trápí mě ta váha, je to na mě moc těžký +14kg …!!! Do toho mi pár dní duvne píchá v břichu ( kontrakce ne ) do toho se Domik nonstop vrtí. Ach jo, a únor ještě daleko. 🙄

michaelarei
30. lis 2018

@andelka Manžel chtěl taky umejt okna ale ja raději sama postupne jsem umyla v každéře místnosti.Já dělám cca 8 druhu moji to zbožňují pro mně jsou to vánoce jsem tak zvyklárie a kdyže se cítím dobré není vůbec problém, malá je úplne v pohodě kope si hezky. .Jak je dolů hlavičkou vyspim se super mužů si lehnout akokolvek a to je super! U nás je zima tuším -5 ted. ...

michaelarei
30. lis 2018

@dominika963852 Neboj zvládneš to! Možno je to jen takové obdobi. ..Taky jsem přibrala už 12 kg pomalu ..Je pravda že chození obouvani a vystupování s auta je dost těžký 😅

dominika963852
30. lis 2018

@michaelarei to mi povídej, už se mi nechce ani pro nic ohýbat 😁
Manžel mě taky povzbuzuje, že za chvíli to bude zase lepší.

andelka
30. lis 2018

@dominika963852 já už též trpím. Neumím si představit ještě dva měsíce. Ale jak jsem psala, rodit smím až mezi 15.1. a 2.2. 🙄

skretik
30. lis 2018

@dominika963852 to je jak kdyz mluvim ja 🙈, do toho je mi dnes cely den zas na zvraceni 🙈 a asi se ozyvaji poslicci

andelka
30. lis 2018

@michaelarei já budu dělat asi 4 pečené druhy,dva nepečené, štolu a brownies. Mám ráda když je cukroví ke kafi,k čaji..a musím mít něco už do 17.12., ať mají kluci do školy.
Jak je malej napříč,tak je to takové nepříjemné.

dominika963852
30. lis 2018

@andelka tybrdo, co já bych za konec ledna dala, kdyby se to chtělo rozjet. Ale vidím to tak na 9.... únor, kdo ví kdy se mu bude chtít.

@skretik už je to mazec že. Snad zas bude líp, aspoň přes ty Vánoce.

andelka
30. lis 2018

@dominika963852 já mám TP 1.2. takže jestli budu přenášet tak mě klepne. Navíc pak manžel jede pryč. A ani v tom lednu nebude moc po ruce. To nám teda fakt vyšlo 😖

dominika963852
30. lis 2018

@andelka to je taky teda pech. Tak to budete v lednu vyhánět jak diví že 😁😉

jednaholkaa
30. lis 2018

@vilmic Krasny!! Diky za update a za fotky 🙂 Slusi vam to vsem! Tak perfektni, ze uz byli prcci takhle velky a vsechno bude v poradku 🙂 Za chvili pojedou v tech svejch softshell zavinovackach domu, krasa 🙂

jednaholkaa
30. lis 2018

Holky, ja rodit jeste nechci, radsi pockam do unora..chci precist jeste par knizek a az prestanu chodit do prace, tak uz budu jenom vencit a valet se 🙂 Bricho mi zas tak neva, kdyz zrovna netahnu batoh na nadrazi 🙂) Musim rict, ze to nacasovani je skvely..ze si jeste uzijem vanoce, pak priprava a pak porod. A na jare ven s mimi..

michaelarei
30. lis 2018

@andelka Jo taky předtím byla malá napric a vůbec jsem ani ležet nevěděla na boku a jako kdyby něco tahala při pupíku mně bolelo jak kýla ale trvalo to naštěstí jen 3 dni a pak se hezky otočila 😊tak vím že je to hodně nepříjemný

andelka
30. lis 2018

@dominika963852 no od půlky ledna si piš. Upínám se k tomu,že kluci jsou narození 3 dny a 9 dní před TP. A že kdyby náhodou malý zůstal příčně,tak by asi šel plánovaným cs,což by bylo taky dřív.

andelka
30. lis 2018

@michaelarei já už ho takhle mám víc jak 14 dní.

michaelarei
30. lis 2018

@andelka oj tak si dava prcek načas. ..Já ji pořád říkala ať se otočí že mně to takhle Hodně bolí a 4 den poslechla 😀

Strana