Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
.Prudká změna nálady. Měla jsem druhou noc dost špatne sny. Ale až dnešek mám i divnou náladu. Telo bez duše . Smutná , vyčerpána . A je mi špatne od žaludku. Na nic nemam chuť. Nevím co se se mnou děje . Jsem plactiva. Nevyznám se v pocitech . Nevím co s tim
Dala jsem si kakao, mám doma kvalitní čokoládu ... ale nic. Zapálila jsem si oblíbenou svíčku a stejně . Nejlepší by bylo se z toho vyspat. To zatím s prckama nejde .
@ajdamajda já se dneska vzbudila podobně a nevolnosti a nevyspani tomu nepridavaji. A ještě k tomu mi brutálně tvrdne břicho od vcera nonstop. Taky nevím, možná změna tlaku a nebo už blázni hormony
@yvonneullmann Krásné bříško 😍
@jessulka Dekuji moc. :D zatim se me kazdy pta jestli tam nejsou dva. Coz mi opravdu psychycky pomáhá v tom ze nejsem tlusta :D :D :D
@yvonneullmann To mne říkají taky 🙂 Bříško máš moc hezké.
Ahoj holky, tak na mne taky něco leze, Verunka to na mne asi prskla. Necítím se vůbec dobře. Cítím knedlím v krku, bolí mne hlava a těžko se mi dýchá. Dala jsem si Septilen, musím do lékárny koupit nový a Verunce Stoptussin. Dnes je s ní doma M. a od zítra asi budu muset být já i když se mi to vůbec nehodí, protože mám v práci hodně práce. Příští pátek jsem tu naposled, tak i šéf by byl asi pěkně naštvaný, kdybych to zabalila dřív. Hezky čajíčkujte, to počasí je zrádné a bacily se množí.
Já jsem o víkendu s Verunkou pekla perníčky. Ještě nás čeká zdobení. To asi zvládneme zítra, protože s ní budu muset zůstat doma, nemám pro ni hlídání ☹
@jednaholkaa já dnes čerpam poslední den dovolené a od zítra mateřská😉
Zdravím děvčata, resim prekérní situaci a to jestli do cestovní postylky koupit normalni molitanovou matraci či kokosovou? V postýlce má samozdrejme kvalitní ale co ta cestovní?myslíte že stačí molitanova ?

@jessulka právě L dostal tip od kolegy,tak budeme mít poprvé živý stromeček 🙂