icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
9. pro 2018

@jessulka právě L dostal tip od kolegy,tak budeme mít poprvé živý stromeček 🙂

raliska
Autor odpověď smazal
ajdamajda
9. pro 2018

.Prudká změna nálady. Měla jsem druhou noc dost špatne sny. Ale až dnešek mám i divnou náladu. Telo bez duše . Smutná , vyčerpána . A je mi špatne od žaludku. Na nic nemam chuť. Nevím co se se mnou děje . Jsem plactiva. Nevyznám se v pocitech . Nevím co s tim

jessulka
9. pro 2018

@ajdamajda Tak si zajdi koupit dobrou čokoládku, já miluju Studentskou pečeť, ted mají nejakou novinku a ta mi vzdy trochu vylepší náladu.

jenssy
9. pro 2018

@ajdamajda ja mam dneska to same ☹ a jeste se mi od rada dost mota hlava, asi nejak spatny tlak ☹

ajdamajda
9. pro 2018

Dala jsem si kakao, mám doma kvalitní čokoládu ... ale nic. Zapálila jsem si oblíbenou svíčku a stejně . Nejlepší by bylo se z toho vyspat. To zatím s prckama nejde .

andelka
9. pro 2018

@raliska šátek budu mít,ale potřebuju jezdit i s kočárkem. Na zimu už bude ve sporťáku,ten koupím nový.

andelka
9. pro 2018

A jedna fotka od našeho stromečku 🙂

arielka222
9. pro 2018

@ajdamajda já se dneska vzbudila podobně a nevolnosti a nevyspani tomu nepridavaji. A ještě k tomu mi brutálně tvrdne břicho od vcera nonstop. Taky nevím, možná změna tlaku a nebo už blázni hormony

jessulka
9. pro 2018

@andelka Teda, to je nádherný stromek. Moc ti to sluší 😀

raliska
Autor odpověď smazal
andelka
9. pro 2018

@raliska vypadá to že jo. Já bych chtěla s kočárkem vyzvedávat kluky ze školy,dám jim aktovky pod kočár,nebo menší nákup. Velký nosí manžel. Naštěstí už nemusím mít žádné další dítě za ruku jako minule. Nosit budu,ale pochybuju že od začátku.

andelka
9. pro 2018

@jessulka děkuju. Škoda že není živý. Ale jinak centrum máme hezky osvícené,i ruské kolo, kluziště, zvířátka.. Stromek u nás v obvodu se rozsvěcuje dneska teprve, stánků je jen pár na náměstí. Ale též se půjdu podívat.

basice
9. pro 2018

@ajdamajda podobně jsem to měla minulý týden. Také jsem měla divnou náladu, nic mě nebavilo, byla jsem celkově hodně podrážděná a trochu úzkosti, ale naštěstí to přeslo samo. Asi to patří k tomu 3 trimestru😥

raliska
Autor odpověď smazal
andelka
9. pro 2018

@raliska no já ráno vylézat nebudu vůbec. Kluci budou chodit sami a každý druhý týden je může vozit manžel když má odpolední. Děláme už to tak teď. Akorát že ještě jezdím s nimi.

raliska
Autor odpověď smazal
yvonneullmann
9. pro 2018

Vsichni ukazujete pupik tak vam taky poslu 🙂) velryba jsem 🙂)

andelka
9. pro 2018

@raliska já mám právě prvňáka a druháka,oba jsou v té škole od září. Myslím že od druhého pololetí by mohli.

jessulka
9. pro 2018

@yvonneullmann Krásné bříško 😍

yvonneullmann
10. pro 2018

@jessulka Dekuji moc. :D zatim se me kazdy pta jestli tam nejsou dva. Coz mi opravdu psychycky pomáhá v tom ze nejsem tlusta :D :D :D

jessulka
10. pro 2018

@yvonneullmann To mne říkají taky 🙂 Bříško máš moc hezké.

Ahoj holky, tak na mne taky něco leze, Verunka to na mne asi prskla. Necítím se vůbec dobře. Cítím knedlím v krku, bolí mne hlava a těžko se mi dýchá. Dala jsem si Septilen, musím do lékárny koupit nový a Verunce Stoptussin. Dnes je s ní doma M. a od zítra asi budu muset být já i když se mi to vůbec nehodí, protože mám v práci hodně práce. Příští pátek jsem tu naposled, tak i šéf by byl asi pěkně naštvaný, kdybych to zabalila dřív. Hezky čajíčkujte, to počasí je zrádné a bacily se množí.

val333
10. pro 2018

@jessulka tak to jsme na tom podobně 😔 já zas plný nos a bolest hlavy... Snad to odejde tak, jak to přišlo....

jessulka
10. pro 2018

@val333 Já mám plný nos od minulého týdne, ale dnes se fakt necítím dobře. Snad ten Septilen zabere. Nechci být před Vánoci nemocná. Sedím tu v kanceláři jak chciploň 🙂

val333
10. pro 2018

@jessulka to nezávidím.... Já ležím aspoň doma...

jessulka
10. pro 2018

Já jsem o víkendu s Verunkou pekla perníčky. Ještě nás čeká zdobení. To asi zvládneme zítra, protože s ní budu muset zůstat doma, nemám pro ni hlídání ☹

jednaholkaa
10. pro 2018

Posledni pondeli v praci, juchuuuuu 🙂 Skvelej pocit 🙂

beruska125
10. pro 2018

@jednaholkaa já dnes čerpam poslední den dovolené a od zítra mateřská😉

cuccinka
10. pro 2018

Zdravím děvčata, resim prekérní situaci a to jestli do cestovní postylky koupit normalni molitanovou matraci či kokosovou? V postýlce má samozdrejme kvalitní ale co ta cestovní?myslíte že stačí molitanova ?

misak48
10. pro 2018

@cuccinka to asi záleží na tom, jak často v ní bude spát 🙂 jestli plánujete často cesty s přespáváním, tak bych šla do kvalitní. Jestli je to na jednu dovolenou ročně, tak stačí obyč...

Strana