Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@yvonneullmann no moje mamka to měla velice podobné... Ale nestrašte... Manžel měl 4500g... Mám z toho úplnou hruzu, co porodim 😀
@yvonneullmann
@val333 no tak pres 4kg je moje nocni mura 🙈, my byli na pokoji s miminkem co melo 2500g,tak to moje miminko vedle nej vypadal jak batole uz 😄
No vzala jsem si Septilen, ale chtělo by to neco vic. Tak si asi vezmu na noc Paralen? Co myslíte? Mně normálně boli na spáncích a nad obočím. Mám děsnou rýmu a pšíkám každou chvíli. Doufám, ze to zas neprsknu zpátky na V.
@skretik
@val333 já mám i vel 50. Obě děti měly 3,2 kg a jeden 48 cm a druhý 50. Akorát že Fanda vypadá nějaký větší. Manžel se narodil o 2 měsíce dřív, měl něco přes 2kg max. Takže těžko říct. Kolik měla jeho dcera nevím, každopádně dneska je jí kus,a já jsem o dost drobnější než její mamka. Tak doufám že bude mít tak max 3,5 kg. Mimina 4-5 kg mě děsí.
A smi se česnek? Ja si udělala k večeři česnekový topinky a snedla 2 stroužky česneku samotný. Na imunitu. Chudák malá v břiše.
Dneska mám radost, Domi přišel s tím,že říkala paní učitelka že si už může donést pero 🙂 že pěkně píše. Tak je nadšený.
Starší začal psát perem až od dubna ( byl na specce,tak psali dlouho tužkou,doteď píše teda hrozně).
@seveneye dekuji 🌹zase bude líp, jen to nějak vstřebat.
Dobre ranko, tak jsem po Paralenu usnula hezky, ale vlastně jen na chvíli. Zato Ellinka prokaslala celou noc. Včera vecer ji ex privezla. Kdyz ji M. předávala, tak mu rekla "Dej ji neco na kasel". Neco? Jako co? Já nevím, mne to přijde tak nezodpovědné a sobecké dávat k nám dítě, které má kašel jak starý tuberak a ještě k tomu ji s sebou nedá medicínu, kterou doma na ten kašel užívá. Nebo kdyby aspon rekla co, jestli to vůbec doma mame. Takze chudak Ella prokaslala celou noc, ze skoro nespala a plakala ze chce domu k mamince. Samozřejmě spí s v. v jednom pokoji. Takže ocekavam, ze se ji kasel znovu vrati. Uz mne to pekne *ere. O víkendu k nam E. nesmela, protože jsem rekla, ze je V. nemocná a chci aby byla v klidu a aby to od ni E. nechytla. A ona mu priveze nemocný dítě, kterymu by bylo doma u maminky mnohem líp. Bože můj. Kam na to ty lidi chodí? A co myslíte? Ani jednou v noci k ni nevstal. Nechal ji tam chudinku chrchlat. To zas byla noc.
Ahoj holky. My mame to same :/ maly uz 5ty den ma kasel a rymu. Kasel šílený ze se v noci dusi :/ a Ja uz bohuzel taky. Naprskal to na me. Je mi silene. Horečky nemam ale ta ryma a bolest hlavy a hlenY v krku me mučí :/
@val333 No užila, bohužel. Ale přece jí tam nenechám dávit se. A on? Ráno v klídku vstal a říká mi "Slyšela jsi jak Ella v noci kašlala? S tímhle kašlem přeci nemůže jít do školky. A Evina mi nezvedá telefon". No hlavně že s tím kašlem mohla jít prskat k nám. Mám 100 chutí sednout k PC, vyhledat si jeho ex na Facebooku a napsat jí. Tohle přece není normální ☹ To dítě potřebuje klid, postel, léky, čaj a mámu. A né tátu, kterej spí celou noc a zařezává jako pařez a ani si holky za celou noc nevšimne.
@yvonneullmann Mne zabral na tu bolest hlavy ten paralen, tak ho zkus. Dnes už mne hlava nebolí. Jinak mám děsnou rýmu, takovou tu hustou, co jde blbě vysmrkat. V krku mne už tolik nebolí, zabral ten Septilen. A cucám Müllerovi pastilky. Tak ať je ti brzy líp.

Ja jsem zvedava jak dopadneme s hmotnosti my. Jdu 19.12 jak na poradnu tak na 3utz. Tak jsem zvedava. Protoze syn se narodil 4200g a 52cm a to mi pred porodem jak delaji utz doktor tvrdil ze ma 3200g :D Takze nejak nevim zda to brat vubec v potaz :D