Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky ja az 17.2. a myslim, ze to driv nez v unoru fakt nebude 🙂
Já měla holky termín od zacatku podle utz na 14.2 a pop odlesnit velkem scr se mi to posunulo skoro o 14dni Coz odpovídalo zase PM. Uvidime co rekne doktor na kontrole 9.1 kdy jdu na pasy a premereni domluvit termín plánované sekce. Musime maleho vyndat zavcas kvuli me panvy ktera je postavena pekne blbě. Tak Uvidime jestli nakonec opravdu aji my nebudeme lednačci
Já podle inseminace kdy víme prasknutí folikulu a vyloučeni vajíčka - 19.1-29.1
Dle utz orientačně protože jsem nebyla na 1.screeningu tak prý 15.2 a na to moc nedám . U druhého syna jsem měla dle inseminace podobný termín a rodila jsem dříve
@arielka222 Mne se líbí 29.1.2019, tak treba to vyjde.
@jessulka joo taky krasne datum, ale to už bych chtěla ať je venku. Už teď mě to nebaví a ještě měsíc, to se asi zblázním už 😂
Holky všem přeji krásný nový rok hlavně zdravíčko a aby porody byly co nejvíc bezbolestné a bez komplikací 😘😊 jinak mám dotaz (přemýšlím zda má cenu jezdit mhd na lístky nebo si koupit na mesic salinkartu) od kdy a jak často se jezdí na ty pásy???
Krásný nový rok holky 🎇
Já vůbec nestíhám psát, pořád nějaký návštěvy. Prosinec doslova prolit kolem mě .
5.1 mám narozky, ale to se prcek určitě na svět chystat nebude, i když by mi to vůbec nevadilo. Určitě se bude držet zuby nehty do půlky února a to většina z vás už bude chovat sve poklady 😍 . Utíka to šílenou rychlostí!! Užívejte si to ještě.
@renulkka já myslím ze budu spis v únoru. Termín mám podle ms i ultrazvuku a screeningu přesně shodný 5.2. Ale obě děti se narodily tak o 2-3 dny před termínem porodu tak teď to vidím na úplný začátek února. Taky si myslím ze vím den kdy došlo k “nehodě” ze kterého tehotenstvi vzniklo a podle toho je to o par dni dřív no😂
Ahoj holky, tak ja se na terminu porodu nejak nedokazu shodnout se svym doktorem, ale on si stoji tvrde za svym. Stanovil mi termin na 14.2., ale ja vim, kdy doslo k otehotneni a dle kalkulacky mi termin vychazi na 30.1. Tvrdi mi, ze neni mozne, abych v ten den otehotnela.... 18.1. mam narozky ja a muj tatka a tak by se mi moc libilo, kdyby se k nam mala pridala a slavili jsme v budoucnu ve trech 🙂 Ceho se ale bojim je prenaseni, ze dle doktoru bude v pulce unora v terminu porodu a ja budu vnitrne jancit, ze dle meho uz je to dva tydny po terminu....
U nás první den v roce odpočinkový. Jsem jak velryba, břicho těžkne, táhne, odpoledne mě bolely žebra nebo co,a blbě se mi dýchalo. Už je to dobrý. Od 16h mám doma děti. Čočkovou udělám zítra. A budeme chystat věci do školy.
Ja mam termin 7. unora, ale myslim, ze to bude na konci ledna, max prelom leden/unor. Syn se narodil take o 14 dni driv. Mela bych uz zacit neco chystat..
Já jsem dneska konečně domalovala mandalu 🙂 a hodně mě to uklidnilo psychicky . Taková pohodicka
My jsme dnes měli též odpočinkový den. Skoro celý den pršelo, takže jsme nešli ani ven. Syn byl naštěstí docela klidný a vyhrál si hodně i sám. Ale z toho nic nedělání jsem celá rozlamana. Jinak poslední dobou se mě take už hůř dýchá 😒
Tak my jsme nelenili a po obědě jsme vyrazili na tradiční novoroční výšlap na náš nejvyšší kopec nad městem Špičák. Je to asi 2km pesky do kopce lesem a polními cestami. Poprchavalo, foukal vitr, ale stalo to za to. Aspoň jsme se pěkně vysmradili na čerstvém vzduchu. Od 5hodin byl v Roudnici nad Labem novoroční ohňostroj, tak M. vzal V. a jeli se spolu podívat. Ja byla utahaná a nechtělo se mi do toho deště, tak jsem radsi udelala k veceri vdolečky a na zítra uvarila hrachovou polévku. Ted uz konečně odpočívám. Citim dost stydkou kost. M. jde zitra odpolko do práce tak máme s V. odpoledne pro sebe. A ve čtvrtek kontrola u Dr., jak ja se uz těším, co se dozvím.
Tak holky. Nevim jaka byl vas vstup do noveho roku ale Ja vcera od přítele dostala zpravu o tom ze spolu dal nemuzeme byt ze mi to chtel po novem roce rict ze nesnese dal me nálady a to jaka jsem ted...Takze jsem 3tydny pred porodem zjistila ze jsem opet asi naletela jak pri prvnim synovi. Nejhorsi je ze ted musim zvládnou vse přestěhovat k nasim a to nejlépe během tydne Protoze uz ted se necitim. Dnes jsme si vymnenili spoustu nazoru a Ja zjistila ze uz bych se k nemu asi ani nedokázala po tom vsem vratit... vubec ho nic nezajima. Jeho zivot je jeho fotbal a kamaradi z týmu. Bohuzel a to ze Ja se s tim nedokázala smirit ze se sbalil a kdyz mi nebylo dobre odjel parit tak to uz dal nezvládl. Snad se aspon vy mate fajn. Protoze me je ted hodne mizerne a nevim co mam delat.
@yvonneullmann to je teda s prominutím pěkný kretén a takového kopnout do prdele!! To snad není možný, jak jako nenese tvoje nálady? Bože vždyť si tehotna a mas par týdnu do termínu tak hold člověk je protivný když ho všechno boli. Je mi to líto, že musíš tohle řešit :( některý chlapi asi neunesou ze by najednou měli byt zodpovědní, ale takoví ti za to nestojí.

@basice
@cuccinka
@renulkka ja mam termin az 21.2., ale zhruba 14 dni pred uz budu vyhanet 😀 rada bych cca do pulky unora porodila 😉 hlavne at neprenasim 😀