icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
17. črc 2018

@jednaholkaa ja jsem letela minuly tyden a i minule tehotenstvi jsem byla v 9tt letecky na dovolene a zadne nasledky to nema. Neboj se a moc si to uzij 🙂

arielka222
17. črc 2018

@jednaholkaa přesně tak, já minule seděla doma na zadku a stejně se to pokazilo. Dnes jsem se vrátila od moře a co se má stát se stane. Nenervuj se a uživej si to. Jinak to záření je tak zanedbatelné, že to plodu nijak neublíží to se neboj. My máme v plánu taky ještě v září někam letecky a nebojím se toho 🙂

arielka222
17. črc 2018

@kkacenkkast moc gratuluji. Já jsem taky z Prahy takže, jsem pro nějakou kočárkovou výpravu pak 🙂

michaelarei
17. črc 2018

@jednaholkaa Myslím, že si v klidu můžeš užit dovolenou když si doted v pořádku, ja jsem létala často v druhém těhotenství už skoro od začátku a pohoda...ted jedeme na dovolenou v 13 týdnu tak snad mi bude už fajn.. .

jednaholkaa
17. črc 2018

@michaelarei
@arielka222
@skretik Diky holky! Tak ja hazim obavy za hlavu 🙂 I moje doktorka se na to tvarila v pohode..Citim se dobre (az na to jidlo), unavena nejsem a zadne problemy jsem zatim nemela (tuk tuk), tak poletime 🙂

andelka
17. črc 2018

@jednaholkaa já jsem letěla teď v 9+3 a za 4 dny zpátky. Měla jsem obavy a kdyby už to nebylo zaplacené a jen let 1:45 tak neletim. Ale zvládla jsem to a dneska na utz je miminko v pořádku,je i o pár dní větší než podle ovulace.( Ale hrozně sebou mlelo,tak se to dalo těžko zaměřit)

andelka
17. črc 2018

Tak dneska po měsíci konečně kontrola, odběry a průkazka a fotečka. A tip na pohlaví dokonce. Neptala jsem se,asi to viděl. Brali mi 3 zkumavky. A na lačno,v 8 h a já od 4:40 vzhůru a od 5:30 v práci. Jedla jsem hned po cestě od doktora.

Jinak o minulé miminko jsem přišla až ve 2 trimestru. Kdy došlo k zamlklému se neví jistě,neměla jsem předtím žádné problémy,až pak v 19 tt jsem přestala cítit pohyby a začala jsem krvácet a na kontrole se to zjistilo. Takže teď budu relativně klidná až po velkém utz. Ale každá pozitivní kontrola je bezva a moc věřím že teď bude všechno dobrý a povánoční miminko mít budeme 🙂

frndafrrr
17. črc 2018

Holky zahlídla jsem teď reklamu, kdo neviděl v lidu by mělo být baby oblečení s dlouhým rukávem. Pro mě teda pasé, já mám děti kus od kusů menší a k lídlácké 56 jsme se dopracovali u Mladé po půl roce, ale kvalitou jsou bodýna atd super.

kkacenkkast
17. črc 2018

@frndafrrr jo jo myslim si ze od 19. Maji v letaku a je krasne😊🙏❤️

frndafrrr
17. črc 2018

@kkacenkkast Asi se budu muset taky aspoň pokochat. 🤣

kkacenkkast
17. črc 2018

@frndafrrr ja uz bych tam vzala alespon ty plenky ☺️😁😍🤰🏻 Ale bojim se jeste neco kupovat v 10 tydnu

frndafrrr
17. črc 2018

@kkacenkkast Tak já už pár pěkných kousků co se mi líbilo mám, ono pokazit se to může i ve 40tt.

skretik
17. črc 2018

Teda taky mi to prijde jeste desne brzy neco porizovat, casu a akci bude jeste do unora hromada

1nelinka
17. črc 2018

@jenny888 me pre 2 rokoma delaly 1 screening vnitrne ale vim ze nekde se dela prez bricho asi zalezi jak u ktereho doktora..

frndafrrr
17. črc 2018

@skretik Já si ráda něco koupím, když se mi to líbí a pověrčivá už po svých zkušenostech nejsem.

jessulka
17. črc 2018

Já začnu s výbavičkou až po 20.tt Do té doby času dost a akcí bude ještě nesčetně. Jen jsem si říkala, že jak jedu na ten screening toho 2.8., a jestli bude vše v pořádku, tak miminku koupím nějaký první obleček pro mou radost.
@andelka Obrovská gratulace. Mám radost. Ať se miminko drží zuby nehty a tentokrát už to určitě vyjde.

frndafrrr
17. črc 2018

To jste tak praktické, nebo pověrčivé? 😀 Mi to nedá ně o nekoupit, když se mi to líbí.

renulkka
17. črc 2018

Mám to jako @jessulka 🙂 Taky chci koupit nějakou věc po 1.screeningu, pokud bude vše ok 🙂 Je to i taková památka 🙂 Od holek mám taky "na památku" :D
@frndafrrr Já mám úplně všechno pro miminko po holkách, takže začnu něco kupovat, až budu vědět jistě pohlaví :D Nějakou hračku, něco do postýlky atd. :D A kdyby to byl kluk, tak jejej, to by byly nákupy do modrýho 😂 Když mám doma dvě baby 😂

skretik
17. črc 2018

@frndafrrr no me ani tak nejde o povercivost, vzdycky se to pak da prodat nebo cokoliv, spis ze se to bude jeste tolik mesicu nekde "valet" , buh vi jestli bych to pak v unoru vubec nasla :D .

renulkka
17. črc 2018

@andelka Ráda slyším tak dobré zprávy 🙂 Jen tak dál 🙂 Určitě to zlé máte vybráno a teď to bude ok 🙂 Držím palce 🙂 Já jdu zítra, tak jsem nervózní a zároveň se moc těším 😍

andelka
17. črc 2018

@frndafrrr mně se třeba v Lidlu líbí ty overalky s krátkým rukávem a nohavicemi..ale či vím jakou bude mít v létě velikost? Ještě počkám, akcí je plno,jsou super sekáče a hodně toho dostanu. Těhotenské oblečení jsem si naštěstí nechala v dobré víře že ho ještě využiju,tak to nebudu kupovat nic. Jen mám od minula vyhlédnuté kojící podprsenky v Bonprix.

skretik
17. črc 2018

Mozna je to taky tim, ze ... no ze mi zatim nedochazi, ze budu mit dalsi dite.. uz jsem tak nejak byla smirena s jedinackem a protoze je velky uz, zacla jsem zit zase trochu svuj zivot. Prvni bylo vytouzene, ted je to zatim tak, ze to tak proste je. Jsem rada, ze cekam mimi a taky si moc preju at to dobre dopadne a pred kazdou kontrolou jsem nervozni. Mozna je ten postoj dany taky tim potratem v listopadu.

andelka
17. črc 2018

@renulkka já jsem byla hrozně nervózní. Držím palečky. Na další kontrolu jdu až za měsíc,ale mezitím je screening a dovolená,tak to uteče.

andelka
17. črc 2018

@skretik já to mám podobně. Jsem ráda a těším se,trochu se bojím jak to zvládneme..ale zatím mám takový rezervovaný přístup. A tím že mám blbou zkušenost s tím že překonáním 1 trimestru není vyhráno,tak jsem taková opatrná. Ale vím že největší riziko je do 12 tt,tak za tuto metu jsem ráda,že je skoro za námi. Každý krůček dopředu je super.

kkacenkkast
17. črc 2018

Ma nejlepsi kamaradka je o tri mesice napred ☺️ Takze jal se znam neda mi to a urcite v tom Lidlu neco koupim, kdyz by se nedej boze neco stalo tak vse dam sve kamaradce🙏❤️ Je dobre byt opatrna ale taky kazdy rikej nestresuj se a uzivej si, takze budu uzivat a co bude tak bude 😍😊

vilmic
17. črc 2018

@frndafrrr Já jsem si s pozitivním testem koupila krásnej letní setík pro holčičku. Byl ve slevě a strašne se mi líbil. Když se něco stane, nebo nebudu mít holčičku tak to buď někomu dám, nebo prodám. Tohle fakt neřešim. Jinak mám haldu věcí po synovi, takže když to budou dva kluci nebudu muset koupit vůbec nic. Když se tam propašuje aspoň jedna holka, tak si to užiju.

jancaluba
17. črc 2018

Ahoj holky, pokud muzu pridam se k Vam, dnes dle ultrazvuku jsem 10+2 jen me ted vydesila kamaradka ze ji uz se v tomto tt dite na obrazovce hybalo a ja jsem nepozorovala pohyb zadny, je mozne ze jsou ruzne ultrazvuky jebo jak si to vysvetlit?

vilmic
17. črc 2018

@jancaluba Šmankote šmankote, na tyhle porovnávačky se vyprdni. Kdyby něco nebylo v pořádku dr by si toho jistě všiml. Ultrazvuky jsou opravdu různě kvalitní. Koukni na svojí fotku a na fotku, co dávala kolegyně o stránku dřív. Buď v klidu. Vítám tě mezi námi. 😌

skretik
17. črc 2018

@jancaluba presne jak pise vilmic, kdyby bylo cokoliv spatne dr.by Ti rekl/a,ja taky zadny pohyb nevidela, krom tlukouciho srdicka, zalezi na UTZ si myslim

jessulka
17. črc 2018

@frndafrrr Pověrčivá nejsem, ale nechci se zavalit věcmi uz teď, kdyz to pak rovnou uz muzu skladat do komody. Jenže loznici a pokojik čeká ještě pred narozením miminka úprava, vymaluje se, postaví se nabytek na miminkovske věci, přebalovák, postýlka, ohrádka. Mne ty nákupy ted ani mejak zatím neberou. Šetřím peníze a pak muzu nakupovat, co se mi bude líbit doaleluja. Mne se treba neutrální věcičky moc nelíbí, tak uz pak raději budu kupovat podle pohlaví miminka. A v tom se budu vyžívat. Teď jsem ráda, ze se z práce doplazim domu, koupim jen základní suroviny a jedu domu odpočívat. Nějaké courani po obchodech mne vůbec teď v tech vedrech nebaví. Všude mají klimu na 15stupnu, mne to nedělá dobře, pak vylezu ven a tam 30stupnu. Kdepak, ja si počkám na podzim, az bude chladnější počasí.

Strana