icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
17. črc 2018

@andelka Na kojící podprsenky z Bonprixu god odkaz, budu potřebovat. Diky

renulkka
17. črc 2018

@jancaluba Podle mě se ten ultrazvuk dá "zastavit,stopnout" nebo jak to mám napsat 🙂 Takto mi doktorka vždycky miminko měří, jinak by neměla šanci, když se tam různě prohýbá a kroutí 🙂 Takže možná si viděla jen toto 🙂

frndafrrr
17. črc 2018

@jessulka Tak neutrální zelená, žlutá, oranžová, to se mi taky příčí, ale bílá, šedá, krémová, to se dá krásně kombinovat.
@skretik Tak u nás problém není, hýbali jsme pokojama a teď mají děcka mou vysněnou a prostornou šatnu a místa haba kuk, jen já jsem zase ostrouhala. 🤣
@renulkka Tě v tom nenechám, taky zítra jdu a až odpo.
@vilmic Aspoň někdo mě v tom nenechal. Pěkné.

jancaluba
17. črc 2018

@renulkka ahaaa dekujiii 🙂

frndafrrr
17. črc 2018

@andelka Kojící podprsenky jsou snad jediné co tentokrát přísahán nekoupím, já jsem marná mě se nalila prsa paradoxně jen po porodu, který špatně dopadl. A nepomohlo ani odsávání, nic.. Včetně snahy jedné fanatické sestry mě snad podojit. 😈

renulkka
17. črc 2018

@frndafrrr Já jdu zítra naštěstí hned rano v 7:45 už tam musím být :D Budu vstávat kdo ví kdy :D Musím nakrmit holky a nachystat a ještě sebe připravit :D Asi nepůjdu ani spát 😂
@jancaluba Není za co 🙂 Určitě je miminko ok ;) Kdyby nebylo dr ti to řekne 🙂

andelka
17. črc 2018

@jessulka tak ty co měli minulý rok už tam nevidím. Ale zkusím asi tyhle bez kostic
https://www.bonprix.cz/produkt/kojici-podprsenk...
Nebo tyhle s kosticemi

https://www.bonprix.cz/produkt/kojici-podprsenk...

silwin
17. črc 2018

@andelka nj ale kdo vi jestli je jeste v unoru budou mit... ale jsou moc hezke🙂

jessulka
17. črc 2018

@andelka Ty jsou krásné, ale na mne je asi nedělají. Ja mam prsa A a pak budu mit B.

skretik
17. črc 2018

@renulkka tak se vyspis zitra no :D . ja jdu na 9:15, dneska jsem nespala skoro vubec,mela jsem hlad a musela jsem byt na lacno :D , tak doufam, ze budu spat dnes jak miminko :D .

kristynkal
17. črc 2018

@frndafrrr já tě v tom taky nenechám 🙂 kamarádka prodávala pár hadříku a hlavně super skoro novou zavinovačku, a tu jsem musela mít, takže jsem už kupovala ;) kdyby se něco stalo vše dám sestře která bude rodit za měsíc. Čekala jsem víc než šest let, takže když se mě něco fakt líbí, kupuju 🙂

renulkka
17. črc 2018

@skretik No s holkama se vyspat je nereálný :D Starší dvouletá přes den nespí a mladší roční spí po poledni půl hodiny 😂 Manžel říká, že mají snad duracelky :D Noo taky se za chvilku najím (něco malýho) a do rána šmitec... :D Bude to ráno boj 🙂

michaelarei
18. črc 2018

@frndafrrr Tak ja s tím problém nemám ,poverčivá vúbec nejsem a když vidím něco hezkého kupuji i když jen neutrálni ....já jsem ráda pripravená dostatečne brzo ...i když náš čeká stěhovaní do baráčku i tak ...naposled sem vzala v CA čiapočky pro novorozeně ... na Lidl se těším postupem podzimu budou hezké věci na zimu ,dělám tam a v skladu sem viděla krásny veci ...

arielka222
18. črc 2018

Holky Lídl můžu jen doporučit na dětské veci, syn má pul garderóby jen z Lidlu. Ale jen ty věci z Bio bavlny. Ty normální se bohužel po pár vyprání vytahují. A nejlepší je, že na jejich eshopu je jeste větší výběr než v obchodě a neni to přebrane 🙂

jessulka
18. črc 2018

@arielka222 Také budu nakupovat v Lidlu v eshopu. Na ty fronty a přehrávající se maminky a babicky nejak nemám energii ani nervy. Také hodne bereme v Tchibu na eshopu, když jsou akce. Maji kvalitní overalky na spinkání, bodycka, dupacky a půl dupacky.

frndafrrr
18. črc 2018

@kristynkal
@michaelarei Hurá, tak nejsem úplně švihlá. 😀
@renulkka Vyspaná? Zachvilku máš po kontrole.
Já musím počkat až chlap vstane po noční a následně vstane mladá...

andelka
18. črc 2018

@jessulka já jsem vybrala ty na větším,už teď mám D a při kojení E, ale mají i jiné,bez kostic, lehké na menší prsa,ale ty by mi to neudržely.

frndafrrr
18. črc 2018

@arielka222 Když nakupuješ přes e-shop, tak to pak můžeš vrátit i v obchodě, nebo jen poštou? U mimin počítám, že je lidl o 2 velikosti větší, ale beru toho víc a některá číslování mají crazy mladý měl v 6 softku 134 a pak v 7 zas 122, takže holt musím do té tlačenice na prodejně.

michaelarei
18. črc 2018

@frndafrrr Z eshopu musíš vrátit jen poštou když ti to príde rovno tam máš aj papír na vrácení do obchodu to nemúže jít my to musíme evidovat v sklade.

frndafrrr
18. črc 2018

@michaelarei Děkuju

michaelarei
18. črc 2018

@frndafrrr není zač ,když sem mněla čas v práci tak sem koukala velikosti rovnou v skladu a následne nakupovala ,na mimča nevím, ale na vetšíe deti beru vždy vetší hlavně klukovi ...

frndafrrr
18. črc 2018

@michaelarei U těch mimin je zas větší, bodýna 56 měla mladá na půl roce (ostatní klasika 68) a 74 nosí teď ve 20 měs. při 86. U syna to bylo podobně. Ten byl větší, ale lidl měl taky o 2 čísla dozadu. Zato jsou to kusy skoro nezničitelný, takže na ně nedám dopustit, trika přežijí víc než benneton.

veronika_2019
18. črc 2018

Holky , spadl mi kamen ze srdce .. všechno v pořádku , dnes jsme 10+3 , dokonce jsem i viděla jak se hýbe a otáčí 🙂 krásný pocit , teď krev a za 14 dni screening, vše ale zatím vypadá krasne 🙂))

arielka222
18. črc 2018

@frndafrrr nám velikosti sedí akorát. Zatím kupuju ale na 10 měsíční, takže pro větší děti nevím jak to sedí. Ale je pravda ze je trošku volnější všechno mu, aspoň mu to dyl vydrží 🙂

arielka222
18. črc 2018

@frndafrrr jinak má 10 měsíců a nosí velikost 74-80 Lídl 🙂

frndafrrr
18. črc 2018

@arielka222 Tak asi jak je který prcek stavěný a je pravda, že já nemusím moc volné bodýna..

kristynkal
18. črc 2018

Tak včera kontrola po třech týdnech- ulevilo se mi neskutečně, prcek se krásně hýbal a mával sebou 🙂 podle utz odpovídáme naprosto přesně na den 🙂 jen mám málo krvinek tak jsem vyfasovala železo a příští týden konečně můžu začít vysazovat utrogestan a estrofem!! Další kontrola až 14.8. 🙂

veronika_2019
18. črc 2018

@kristynkal super 🙂 a kolikaty tt jsi ?

kristynkal
18. črc 2018

@veronika_2019 včera 10+1, takže dnes 10+2. Podle koníka jsem o den dopředu, ale podle maminkam.cz jsem přesně jak říká pán doktor 🙂

veronika_2019
18. črc 2018

@kristynkal takže jsme na tom skoro stejně 😀 já teda podle MS 11+0 a podle UTZ 10+3, ale měla jsem vždy opozdenou ovulaci i MS 🙂

Strana