Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky vy máte ty plinky i nulky??
Na kašel me v lékárně daly stoptusin a na rýmu normal kapky do nosu ( vicks)
@cuccinka Ja mam jenom jednicky. Asi dve baleni.. ale mame pres ulici rossmana, takze pritel nakoupi co bude treba pocitam.
Dneska jsem se konecne dostala na cviceni 🙂 Tak snad ted budu chodit casteji.. I kdyz teda ty tehu pilates, no tesila jsem se jak si na konci lehneme, podlozi nas polstarema a ono to bylo bez relaxace, fakt jenom posilovani a pak mazejte domu 🙂) Priste pujdu na jogu, tam se hodne odpociva..
@cimartinka já mám jedniček 1 balík a pak rovnou budu dávat 2. Stejně jako u syna ;)
@yvonneullmann Teda, ty si to vyziras :( Tak drzim palce at je ti brzo lip ..!
Jinak u nás se právě buduje skříň na věci na miminko a závěsný přebalovák na stěnu. Už se nemůžu dočkat, až si tam uložím všechny věcičky a oblečky 😍.
Holky, jdu se pochlubit, co jsem vyrobila pro Verunku za překvapení, nez prisla z Vytvarky. Když uz je ten termín sekce daný, tak jsem ji udělala kalendář ze sladkostí, aby věděla, kolik ještě dní zbývá, nez bude velká ségra. Měla hroznou radost.
@bombat no prave. Nic nemuzeme a potom se z toho mame vyhrabat :/ achjo
@yvonneullmann Mě už je líp, ale bojím se, že je to jenom takový klid před bouří, protože zdravá rozhodně nejsem a že bych z té virové nákazy mohla teď přejít do bakteriální (a to by byl průšvih).
Tak a teď, až budu mít tu skříň a přebalovák, tak už se budu jenom nudit a čekat! To bude nezvyk... (Před Vánoci jsem vymalovala dvě mistnosti, tento týden jsem ještě přidala třetí... a už mám jaksi dost... Ale jsem moc ráda, že jsem se donutila a že tu je teď hezky čisto.)
@val333 Fakt? Ja se to akorat chystam zkusit, ale zase se me nedari nasadit ten balonek na tu hadicku 🙂)
@bombat teda ty jsi výkonná 🙂 já od té doby, co jsem dosila poslední vkladacky, tak už taky jen čekám... A už mi to začíná lézt na mozek... Každý večer si jdu lehnout s pocitem, že v noci určitě začnu rodit. Přitom tomu nic nenasvědčuje a i vnitřní pocit mi říká (i když si to nechci připustit), že to před termínem asi jen tak nebude ..
@jednaholkaa no tak s tím nasazením manžel bojoval asi 40 minut čistého času... Děs!!... Ale jsem teď úplně dojebana, že jsem to ani nedokázala zavést... Zítra to zkusím nějak zmuchlat... Ale mám úplně po náladě 😢
@val333 Fakt?? Jezis tak to asi nenasadim :/ To musime dat..kdyz to dali jini pred nami 🙂) Drzim palce. Mas ten lubrikant? Ja jsem si koupila ten primo od anibalu, tak snad to nak pujde.. Nejvtipnejsi je ten mini metr, uz jsem ho parkrat pouzila na mereni ..teda nee micku :D
@jednaholkaa no chlap to nakonec nasadil pomocí lžičky 😀... Pak tady machroval, že mi tam ten balónek zavede, když mi to nejde, ale hovno hovno zlatá rybko... Lubrikant mám taky přímo ten origos... No vyspím se na to a budu doufat, že zítra to půjde... Dneska už to zkoušet nebudu, jsem podrážděná tam dole i v náladě 😀
@misak48 No, bylo to fakt potřeba, dvě místnosti jsem dělala už v létě, v prvním trimestru.
Ty jsi chudák, že máš na krku ten Damoklův meč té vyvolávačky... Ale snaž se být v klidu, když je ženská ve stresu, tak se porod nespustí. Moc na Tebe myslím. (Ty čekáš holčičku, viď? Podle mých zkušeností to holčičkám fakt trvá o něco déle - oba kluky jsem rodila v 39. týdnu a obě holky v 40. týdnu. Ale ono to opravdu jde trochu popohnat. Snad se nechá vaše miminko přemluvit...)
@bombat copak vyvolávacka, té se až tak moc nebojí , ale moc se mi nechce ten týden predtim ležet v nemocnici 🙂 jojo, má to být holčička. Já jsem teprve 38 týden, ale už jsem si to v té hlavě tak nastavila, že je vlastně všechno ready, takže porodim a teď mi to leze na mozek 😀 pomalu zkouším teplo a masáž bradavek, třeba ji trošku popostrcim 😀
@val333 Tak se me nakonec podarilo ten balonek nasadit a teda i zavest a "vypudit".. Ale jako to zavedeni fakt nebylo jenom tak..to se ti nedivim, ze to neslo. Teda ale hodne zajimava zkusenost, napred jsem nevedela co vubec mam s tim balonkem delat 🙂) Urcite dobry si tohle alespon vyzkouset pred porodem.. Akorat nevite nekdo kolikrat se to cvicit, jestli staci kdyz ho takhle jednou denne vytlacim?
Nespím 🤔🙄

nachlazení jsem si prošla přes svátky, na to stejnak prášky nepomůžou... jak už tu bylo mockrát citron+med, cibule, čaj a klid. Na kašel jsem si koupila nějaký sirup pro malé děti, že ho těhotný můžou, ale naštěstí ho nebylo téměř potřeba, kašel samotný se moc nerozvinul. Na krk zábal, to především, příp. Pantenol cucavý. Ještě je prý dobrý přírodní lišejník, na něm jsem ale nenašla jestli můžeme - nemůžeme.
Jo a na rýmu! - proplachová konvička a vincentka!! vzpomněla jsem si až ke konci a pomohlo to bezvadně.