Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@plamenak11 gratuluju k přetočení a tiše Vám všem závidím... asi už jste tady jediná, kdo každým dnem přemlouvá k otočení 😀
@plamenak11 též tomu věřím,že postupně to půjde čím dál líp.
Super že je hlavou dolů.
@jenssy ne, ja začínám 35tt a naposled na kontrole byl stale hlavou nahoru..,takze taky cekam, přemlouvám, cvičim hřbety, ale mám pocit, že je porad nohama dolu...Na druhou stranu už zkoušíme alespoň masáž hráze, uvidime na kontrole pristi tyden.,,potom bych chtela zkusit aniball, pokud se pretoci
no když si představím plácání se MHD a pohodičku v autě..nesrovnatelné! pravda, mám docela dlouhé nohy, takže drhnutí o volat se konat ani nemůže 🙂 Ráda sedím nízko, takže vylézt a nalézt je disciplína sama o sobě, ještě v těch vrstvách oblečení, neforemná bunda.. Pořídila jsem si onehdá takový ten bezpečnostní těhupás, ale jak se střídáme ve dvou autech, kdy někdy řídím a někdy ne (1/2 : 1/2), takže bych ho prakticky pořád měla přendavat buď z auta do auta nebo od řidiče ke spolujezdci a zpět, tak na to teda peču, to by ten autobus už byl lepší!
Holky, musím si postěžovat... Koupila jsem si od jedný paní těhotenský lacláče, paní je v úterý odeslala, dnes pátek a pořád jsou někde na cestě 😏😒 A já se tak těšila, že si je v úterý vezmu do poradny 😏😀 No jsem zvědavá, kdy dojdou 😔 A to by člověk řekl, že po Vánocích už problém s poštou nebude 😔
Holky, já vás obdivuju s tím cvičením s Anibalem. Já bych na to neměla nervy, Asi bych jen masírovala hráz a to je asi tak všechno. Nikdy nevíte, na koho v porodnici narazíte. Někdo rád nastřihuje aby to urychlil někdo to nechá. Máte ale můj velký obdiv.
U nás dnes celý den sněží, tak jsem ani Verunku ráno nevezla do školky, musela bych škrábat auto, protože v noci mrzlo a ještě bych se někde natáhla. Tak jsme po obědě šly na chvíli ven s bobama. Verunka se vyřádila a já jsem jen tak postávala a dívala se na ní. Za hodinu byla už pěkně mokrá a vymrzlá, tak jsme šly domu. Teď už jsem doma sama, protože M. jel do práce a bude teď celý víkend od rána do noci a V. jela na víkend k tatínkovi. Tak se těším, že si víkend užiju a budu odpočívat a nic nedělat. Oběd jsem si na zítra vyndala z mrazáku tak si ho jen ohřeju. Maximálně půjdu s mamkou na krátkou procházku ven. Dnes v noci, jak jsem nemohla spát, tak jsem ještě objednala mantinel a povlečení do postýlky.
@renulkka no myslím že Vánoci to bohužel neskončilo...já měla objednaný balík přes ppl k vyzvednuti do parcel-shopu,zde ležel dva dny a pak jej nelogicky ještě před skončením ložní doby vrátili zpet,takže objednano znovu,doufám že ty kojo-podprdy dorazi vcas jinak chodím bohužel asi naostro😀
Mě už chodí taky balíky normálně... 😉
@renulkka hele na poštu bacha, nevím jak změnili přístup po svátcích, ale před Vánoci dělali to, že pokud byl balíček odeslán jen obyčejně (ne jako balík do ruky, sledovací číslo BA), tak ho rovnou ukládali na poště a nesnažili se to doručit domu. Kolikrát pak ani nedali oznámení.
@val333 no já si rikam, že radsi nevědět kdy a co bude,ale ať to přijde a není čas nad tím moc přemýšlet.... prostě šup do porodnice a děj se vůle Boží.dnes jsem si udělala asi hodinovou procházku svižnou chůzí a dole se fakt nic neděje...jediný co mě otravuje jsou ty brnici ruce v noci,to je sila.
@misak48 ano musím souhlasit, před Vánoci mi vůbec nedali lístek o uložení do schránky a teď v lednu upomínka, ze mi konci ulozni doba🙄 ale stihla jsem vyzvednout... teď už mi to přijde lepsi...ale pošta má strašný podstav lidi a je to čím dále větší divočina 😂
Tak holky, dneska jsem to s aniballem zvladla zase jenom jednou, podruhy se mi zatim nikdy nechce. To zavedeni mi trva, bojuju s tim. Pak kdyz lezl ven byl nakej moc velkej a bolelo to. Ale nevedela jsem jak ho vlastne ufouknout nebo to nak neslo. Co vam budu povidat, bylo to o fous a uz me mohli sit pred porodem 🙂)
@seveneye No já taky doufám, že ty kalhoty přijdou dřív než porodím 😂🙈😀
@jessulka No dneska mi přišel dopis, co byl odeslán včera, takže chyba bude adi někde jinde...
@misak48 Tak to se mi naštěstí ještě nestalo 😐 A měl by to být balík do ruky.... 😞 Zítra mi paní pošle číslo zásilky, tak kouknu, kde se to toulá... 🤔 Říkám si, jestli to nemohlo opozdit třeba i počasí, jak jsou někde kalamity... 😔
@basice Tý jo, tak jsem zvědavá, kdy nám to přijde.... 😒
@beruska125 @misak48 I na té poště je to hlavně o lidech. U nás i kvůli běžným balíčkům volají na telefon asi půl hodiny před doručením a ptají se, jestli jsme doma, co s tím mají když tak dělat apod. Jsem jim tedy za to hrozně vděčná.

@plamenak11 nj musim vydrzet, prece se nenecham strihat a rezat,z toho mam hruzu...