Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Taky vás tak hrozne boli hlava ? Prudká změna počasí asi ? K tomu žaludek na vodě. Divny pocit . V noci jsem zase blbě spala :/
@ajdamajda tyjo jako bys mi mluvila z duše. V noci žaludek jak na vodě a hlava me boli děsně. Vůbec nevím teda z čeho. Ještě že je neděle a manžel obstará malého a můžu odpočívat.
Ja teda myslela , že tehu se synem v létě bylo v horku peklo. Ale u těch zimních změn počasí a tlaku je mi teda hůř.
Tak ja dneska taky nemohla spat. Od ctyr jsem byla vzhuru a usnula nekdy kolem sesty.
@basice
@andelka
@jessulka Holky, tak jsme ještě v celku 😍 ale večer opravdu na hlavu... Sprcha nezabrala, tak prijel chlap z práce, že pojedeme... Interval byl pořád kolem těch 4-3 minutách, malá byla úplně v klidu (jak holky před porodem)... Tak jsem doházela věci do tašky a že zkusím ještě sprchu, tak jsem tam byla takovou dobu 🙈 A asi ta druhá zabrala, intervaly se prodloužily pomale na 10minut a ani kontrakce už nebyly tak intenzivní 🙂 A postupně se to uklidnilo 🤔 Tak chlap zas odjel do práce 😀 No a po půlnoci mě to chytlo zase, ale stačilo si břicho pořádně zakrýt peřinou a bylo to do chvilky ok... Teď mám sem tam kontrakci, ale o proti večeru je to prd 🙂 Tak snad ještě vydržíme aspoň do konce ledna, nejlíp do února 😍🙏
@renulkka teda,to tělo tě pěkně trénuje.
Já jsem poslíčky nikdy neměla,jen mi tvrdlo a tvrdne břicho. Ale to je takový ten tupý tlak a bolest, co zasahuje celé břicho,nebo někdy hlavně vrchní část. Porodní kontrakce jsem měla jako ms bolesti a spíš dole. Tak doufám že teď to taky poznám. Už mám z toho nervy.
@renulkka mě takhle brutálně boli na ms břicho a tvrdne už ca měsíc každý den a někdy už je to masakr. A teplo taky většino pomáhá 🙂 ale k porodu to není to začaly křížové bolesti a to už bylo jiné kafe 😂
@andelka Já je měla u všech těhotenství 🙈😀 Taky jsem měla problémy brzy s kontrakcemi a samý injekce hořčíku atd., tak asi mám dělohu citlivější a hned pracuje 😀 Teď mívám poslíčky taky už nějaký ten pátek pomale každý den, ale toto bylo jiný, úplně se mi vybavil začátek druhýho porodu 😀 Úplně stejný scénář 😀 Tak jsem ráda, že jsem to ještě rozehnala 🙂 A vlastně v tomhle týdnu mi zastavovali porod s první dcerou 🙈 Tak snad se to nebude opakovat 🙏🙂 Říkala jsem chlapovi, že kdybych už aspoň byla 38tt, že bych to naopak podpořila 😂 Vínko, sex 😂 Ale teď má ještě prdelka pár dnů čas 🙂 Tak ať je pěkně v teplíčku 😊
@arielka222 Taky mám každodenní poslíčky 🙂 Ale toto mě až nadzvedávalo z gauče a sedět bylo utrpení 🙂 Ještě mě vyděsilo, že ta sprcha nezabrala 😀 Tak takový poplach 😀 Stejně jsem to měla právě u druhýho porodu, tak jsem ráda, že jsme aspoň zbytečně nikam nejeli a nebudili kvůli tomu holky 🙈😀 Jinak mě se naštěstí křížový bolesti vyhly, ale pár minut před tlačením jsem u obou porodů měla kontrakce do stehen 🙄 A to jsem myslela, že si nohy snad ukousnu... 😂 Manžel masíroval jednu nohu, pa druhou 😂 Ale zase vím, že jak mě začnou tyhle křeče do nohou, tak už bude brzy konec 😂 Stejnak ty porody jsou zajímavý 😊 Člověk trpí jak pes, ale zároveň má ke konci plno elánu a síly, když ví, že už to miminko tu bude 😍 Už se na to zas tak těším 😀😍
Ale co musím uznat, tak k něčemu asi ten včerejšek byl 🙂 Břicho šíleně kleslo, mě přestala pálet žáha, cítím malou narvanou úplně dole a myslím si, že tam má hlavičku 🙂 🙏 Jak se odráží nožkama, tak cítím dole podle mě hlavičku 😍 Tak snad mi to v úterý doktorka potvrdí 🤔😘
Ja mam MS bolesti ted posledni 2-3dny, ale takovy jako intenzivni,ale neni to nejaka silena bolest, jen takove jako jsem driv citila,ze se blizi MS,kdyz cekate to lupnuti nez se zacne krvacet. sem tam me do toho projede krizova bolest, ale opravdu to neni nic moc bolestiveho. To jsou teda poslicci?
@yvonneullmann popremyslim, máme dvě auta ale nevím, jestli bychom 2 sedačky užili..nebo jestli 1 stačí.
@zuzekk vajíčko staci asi vazne jedno. Protoze to miminko v nem beres domu. Proto jednu prodavam. Jedna vazne staci.... pak ta vetsi co jz se z auta nevytahuje je lepsi dve ale toto je zbytecny. 🙂
@yvonneullmann díky za upřímnou radu 😉 tak ja ti teda nepomůžu 😊
na tu naši stávající jsme doobjednavali novorozeneckou vložku, dneska jsem celý ten potah sundala abych oprala- a ta vložka byla pod tím potahem 😆 takže taky nadbytky...
@renulkka tak to je dobře, že se porod nerozjel, ale podle toho co popisuješ už na sebe nenechá dlouho čekat. Já tedy mám jen klasické tvrdnuti a posličky nemám žádné a neměla jsem ani u předchozích dvou.
Jinak holky, na mě zas teď pár dní padá nějaká únava a nic se mě nechce dělat. V noci se ještě naštěstí vyspím, ale přes den už se mě moc fungovat nechce. Ještě, že jsem vyprala ty mimi věci hned po vánocích, protože teď bych se k tomu vážně nedokopala😒. Tašku už mám také z větší části zabalenou naštěstí.
@basice no ja jsem na tom stejne,ale zatim jsem porad donucena... vcera syn fotbal,pak odpo basket a dneska minigolf a za chvili detska oslava v lasergamu 🙈, jsem total vyrizena a taska zatim porad nezabalena, ale jinak pro mimi mam nastesti taky vyprano a vyzehlena,jediny co mi chybi je ta postylka,kterou musim vyzvednout jeste 😏
@skretik já tedy také musím fungovat. Včera jsme byli na horách s dětmi, dnes je manžel v práci 😒, takže budu muset jít na chvíli s dětmi ven a ten 3 lety moc také neposedi 😒. Jen cítím, že mě ty běžné činnosti zmahaji čím dál víc a energie ubývá 😒. Postýlku naštěstí máme, ale zatím jen ve sklepě.
@zuzekk Jj nekde bývají 🙂) a nebudu lhat jen abych prodala 🙂)) to se nedela 🙂 lezis ona 4roky tak muze dal. Jen me to tak napadlo 🙂)) no Ja mam ted novou od jeziska. 🙂) a tam jsem doobjednavala adaptéry a takovy ten klinek pod zada.
@zuzekk vajíčko jen jedno, to se přenáší. Jinak máme všechny sedačky 2x do obou aut😉
Ahoj holky, tak ja jsem si plánovala,jak budu odpočívat a misto toho jsem s mamkou byla na výletě v nákupním centru, koupily jsme v Nord Blanc Verunce novou lyžařskou bundu, stavěly se na kavicce a zase jely domu. Z bytu máme skladiště protože M. bude malovat az zítra a v úterý, tak je komplet vystehovany pokojicek a ložnice. Koberce krasne proschly, jsou čisté a voňavé. V obýváku a v kuchyni se nedá hnout. Ale mne to pres víkend nevadilo, byla jsem u nasich a M. spal na dnesek v Roudnici u rodičů a jinak byl v práci. Dnes jsme s mamkou praly oblečky pro Terezku, skladala jsem si je rovnou uz do komody. Tak jsem poslala M. fotky, aby vedel, ze opravdu vecicky na miminko máme, akorát je nechci mit doma kvůli pověrčivosti. A zítra hurá na malování. Se těším, az to bude krásně čisté a voňavé.
Tak jsem si konečně sedla, na maly kousek sedačky, který ještě zustal nezastaven kramama. u našich jsem byla o víkendu obletovaná, mamka pekla kralika s domácím zelim a houskovým knedlíkem, tak jsem si posmakla, povidaly jsme o tom, co je jeste potreba do porodu stihnout. všichni uz se na malou moc těší. Verunka po příjezdu domu od tatínka hned bezela k tem cukrovinkam na provázku a stříkala dnešní sladkost. Jakou měla radost, ze uz jen 18 dní.
Já spala jako Dudek . Necítím žádné pohyby takže zkusím zacvicit a doppler. Včera se tam pretacela malá hodně .
Já pevne doufám ze by vyšlo ze bych na jaře koupila auto. Sedmimistne když už ... bez auta jsem v háji proste . Objevilo se okno v Rakovníku v porodnici ale chtějí abych tam jela do poradny aby mi dali registraci (kdyby náhodou ) a já se tam nemam jak dostat . Odmítám s dětmi jezdit hodinu a půl autobusem s kočárem vysokým autobusem nebo s nositkem a dítětem na zadech. To už nedám . A taxi teda platit nebudu.
Naši pořad pracuji takže sice mají auta ale jsou pryč :/
Dobré ráno, holky 😉 tak si říkám, že je sice fajn mít menší bříško, ale na druhou stranu ho mám pořád hrozně vyšponované, ten malej už tam fakt nemá zřejmě místo.. dnes v noci jsem měla i pocit, že se zkouší otočit, ale podle pohybů to stejne nevyšlo, myslím, že už je ho plné celé břicho a i když by možná rád, tak už se přetočit nezvládá ☹ potřebovala bych, aby mi to břicho už trochu kleslo, pořád mě strašně tlačí do žeber a já nemůžu dlouho sedět. Dneska jedu na 8 hodin do školy, tak nevím, jak tam vydržím na té přednášce sedět...jak jste si užily víkend?
Dobré ráno, tak já jsem toho dnes moc nenaspala... Malej mi okopává bok, tak snad se tam zas nějak nevytocil....ale co mě šokovalo, že mi úplně otekly ruce.. 😨 nemohla jsem si z prstu sundat ani snubak
Dobré ráno,taky u vás tak fučí vítr?já se snad bojím i vyvětrat...noo víkend opět ve znamení příprav,ale snad už komplet vše do postýlky i kolébky připraveno a proběhl nácvik montáže a manipulace s autosedačkou-přece jen to chce trošku cvik a nám ty zkušenosti zatím chybí ...no a dnes budu třídit ty tři pytle oblečků a měla bych to začít prát ale to fakt bude drbárna..holky ještě blbej dotaz,většinou vám doma jí i děti a manžel,ale ja se tu přes týden stravují sama a nějak došla inspirace v rychlém vaření,strašně se odbývám takovými kousky jako kaše,vajicka, palačinky...nějaký nápad na oživení byste měly?ale nechce se mi stát u plotny jen kvůli mě

Tak vám musím napsat co jsem si na toho meho chlapa vymyslela, aby se furt tolik nenudil a necumel jenom pořád do mobilu a kousal se nudou. kKoupila jsem dva velke kyble bile barvy a v pondělí a v úterý vymaluje hezky pekne loznici, pokojicek a chodbu 😂😂😂😂 uz jsem mu o tom psala do práce, tak hned volal. No vubec nebyl nadsen 😂😂😂😂 zato ja nadšená budu, protoze to budeme mit hezké, čisté a voňavé. Připravené pro příchod nového člena rodiny.