icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
18. črc 2018

@1nelinka Já vim, že ho mají. Motol taky, ale ty jsou pro mě zbytečně daleko. Bydlela jsem v centru, proto ty dvě zmíněný byly ve výběru.

vilmic
18. črc 2018

@1nelinka A teda ještě jsem tady na koníku četla příběh maminky, který na Bulovce doslova zmrzačili miminko. Ale vždycky je to o lidech, ikdyž po tom, co jsem si přečetla tohle bych tam nerodila. Představa, že by narazila na stejnou službu.. fuj

skretik
18. črc 2018

@vilmic a ja mam zase kamosku, ktere porod zkazili v Krci a ma ted postizenou holcicku, proto k te porodnici mam spatny postoj, i kdyz ji mam za rohem. V podoli zas moji svagrove zastavily porod, protoze nemeli misto a sestrenice rodila na chodbe :( , vsude je neco no

1nelinka
18. črc 2018

@vilmic hele ono zalezi jak to vsechno bylo..ja tam lezela nekolik tydnu pred porodem a hodne mi tam pomohli a spolecne jsme udrzely mimco do 35tt..vsichni byli uzasni..porod jsem mela silenej zakonceny sekci ale i tak nemuzu rict kriveho slova..ono kdyz se clovek koukne na recenze tak se vzdy neco najde..ja to mam ted nejbliz do Jicinske porodnice a taky je to tak 50/50..

jednaholkaa
18. črc 2018

@skretik Ja se chystam zaregistrovat v Motole, abych neco v Praze mela, ale chtela bych rodit v Pribrami, takze doufam ze to tam stihnem. Je to asi hodka.. Ta porodnice ma lepsi recenze nez prazske porodnice, navic jsem tam byla na gynekologicke ambulanci na mini zakroku a fakt super. Mam tam odtud i doktorku. Takze se tam fakt budu snazit dojet 🙂 Rakovnik je pry taky dobry... podle recenzi a zkusenosti kamaradek.

skretik
18. črc 2018

@1nelinka je pravda, ze kdyz je vsechno v poradku vetsinou vsichni pejou chvalu, kdyz se neco pokazi tezko rict, jeslti by to v jine porodnici dopadlo jinak

skretik
18. črc 2018

asi dobre se rozhodovat podle toho jeslti maji dobrou peci o novorozenata pripadne

vilmic
18. črc 2018

@1nelinka Jak řikám je to o lidech. Všude mulžeš potkat debila. Ale někdy je pro tebe něco naprosto rozhodující. Já první porod u Apolináře měla taky šílenej a věřim, že pro někoho by to byla STOPKA na vždycky. Já to prožila a beru to tak, že se pokazilo co se mohlo, ale chybu v personálu nevidim.

arielka222
18. črc 2018

@skretik já půjdu zase do Motola, mam čerstvou zkušenost se synem v září. A byli všichni naprosto super a jsou tam fakt profíci. A ano musíš se registrovat 14+0 a to do všech pražských porodnic 🙂

skretik
18. črc 2018

@arielka222 14+0 mám v neděli :D

1nelinka
18. črc 2018

@skretik tak u nas vsechno v poradku uplne nebylo..obe jsme skoncily na jipu a malou jsem videla poprve po 36h...ale neda se vse svalovat na nemocnici..ja jsem byla s pristupem a peci opravdu spokojena ale narovinu rikam ze nejsem ten typ co chodi s porodnim planem a chce to to a to..verim na 100% lekarum a delam vse co mi reknou..nektere maminky si stetuji ze jim v porodni odnaseni miminko na nejake vysetreni..ja malou prvni tyden videla 4x denne na 20minut..

1nelinka
18. črc 2018

@vilmic u apolinare jsou profici maji jedno z nejlepsi vybaveni..me tam prevazeli presne na vanoce ve 29tt protoze to vypadalo ze uz malou nic nezastavi a narodi se..nakonec ji jeste premluvily..dolu na porodni jsem se ani nedostala ale rizikove bylo fajn a extra moderni..a opravdu neprijemna byla jen 1sestricka

vilmic
18. črc 2018

@1nelinka Doufám, že se tam na rozikový nepodívám, ale po tom všem co jsem si prožila a s tím, že už dva týdny ležím se to asi vyloučit nedá. Tak jsem ráda, že máš dobrou zkušenost. Já už tam ležela na P15, G1, G3, G4.. 😂😂 Bych jim mohla pomalu psát recenze.

arielka222
18. črc 2018

@skreti tyjo už? Tak to si musíš rychle něco vybrat 🙂

skretik
18. črc 2018

@arielka222 ja myslela, ze mi 14+0 vychazi na nedeli, ale az 19.8 :D . Ja bych rada vybrala,ale vlastne ani nevim podle ceho vybirat :D , ja jsem hrozny tele fakt :D, na to kolik mi je :D

misak48
18. črc 2018

@vilmic díky, určitě si to pohlidam 🙂 ale nejdřív se každopádně dohodnu na té diabetologii, jak si to představuji. Tam jdu teď v pondělí, budu 12+2.

vilmic
18. črc 2018

@skretik Jooo, to je potřeba si rozmyslet. Já to beru tak, že tam jdu porodit dítě, ne na dovolenou. Tudíž mě netrápí strava, vzhled pokojů a nepříliš osobní přístup. Za to očekávám dobrý zdravotnický vybavení, kvalifikovanej personál a že mi neodvezou miminko jinam, když se něco pokazí.

1nelinka
18. črc 2018

@vilmic tak drzim palecky at tam nezkoncis...ale bylo to tam opravdu hezky..pokoje po 2 s tim ze byla plenta mezi postelema a tv se sprchou a wc ma pokoji..no ja hrozne doufam ze to nejak doma doklapeme do 35tt..jinak budu muset lezet v nemocnici hodinu od domova:/ ted mame 16 mesicni dcerku tak se modlim a odpocivam co to jde..

arielka222
18. črc 2018

@skretik já bych ti doporučila ten Motol, ale nevím jaké máš nároky. Já měla podminku výbornou péči kdyby se něco pokazilo a to tam je. A taky koupelnu na pokoji v šestinedělí a hezké pokoje což tam taky bylo. Ale nějaké alternativní porody tam nevedou což mě osobně nevadilo. Ale zase te ovšem informují co ti dělají a nedělají s tak. Ale mě to je třeba svým způsobem jedno kde rodim hlavně ať je venku rychle 😂😂

frndafrrr
18. črc 2018

Ženský vy drbete 😀
Gratuluju k úspěšným kontrolám @renulka i ostatním. 🌷
U nás dnes kontrola v pořádku, velikostně odpovídá škvrně přesně dle MS 11+5, fotograf by doktor být nemohl, neb utz krásný a nakonec mi za 70 Kč podal obrázek nějaké šmouhy, co nemá konec ani začátek. 😀
Přesně za týden screening v Baťovce a 8.8. Zase u doktora. V průkazce mám červeně podtrženou diagnózu Z359 Dohled nad vysoce rizikovým - ohroženým těhotenstvím. Což mě tak černé na bílém zas trochu zdrblo po radosti z kontroly, tak sem si koupila zmrzlinu na nervy. 🤣
No a odběry - cukr (i po rohlíku) 3,6, takže cajk.

kristynkal
18. črc 2018

@1nelinka na screening nechceme protoze bysme maly stejne pryc nedali, i kdyby se prokazalo postizeni nebo vada, abych byla presnejsi 🙂

1nelinka
18. črc 2018

@kristynkal teda tak to vas obdivuju a drzim palce at je vse v poradku..ja bych se hrozne bala co bude s postizenym detatkem az ja tady jednou nebudu..

silwin
18. črc 2018

@frndafrrr co to pro tebe znamena, ten dohled nad vysoce rizikovym tehotenstvim? A to ti dal kvuli tomu, ze to minule nedopadlo?

frndafrrr
18. črc 2018

@silwin V podstatě vůbec nic, protože testy na srážlivost mám dobré, tak žádná prevence není a ani nikdo neví proč k abrubci došlo. Vysoce riziková jsem byla i těhotenství pak a jsem ted znovu - je tam riziko opakování 8-16%, s tím, že mám tu srážlivost v pořádku tak k té nižší hranici. Každopádně už teď mám hrůzu když má chlap noční a na konci to bude na nervy peklíčko. Ideálně ať je konec ledna a mám to za sebou.

andelka
18. črc 2018

U nás se neregistruje,jen je riziko že bude stop stav a po vyšetření vás pošlou jinam. Nestává se to ale často. Všechny tři porodnice ve městě mají svá pro i proti. Já jsem chvíli uvažovala,že tentokrát půjdu jinam,ale asi ne. Sice TP podle ms mám stejný jako jsem měla zt a zažila vyvolávaný potratem,ale nemocnice za to nemůže. Tam jsem byla s péčí vždycky dost spokojená, krásně se všichni chovali i při tom zt,a dvě děti už jsem tam bez problémů porodila,znám to také,takže žádný stres z neznámého prostředí.

kristynkal
18. črc 2018

@1nelinka tak samozrejme strach mam, ale me vydesi plno veci tak se nechceme zbytecne stresovat dopredu. Mimi je opravdu doslova vymodlene, byli jsme.na umělém oplodneni, takze i kvuli tomu jak dlouho to trvalo je pro nas verze ze by jsme ho dali pryc nemyslitelna ::

veronika_2019
18. črc 2018

Holky dotaz mimo těhotenství .. ale už se mi to stalo po několikáté teď během par dni ... věříte na černou kočku přes cestu, ze přináší smůlu ? 😀 já jo, vždycky auto zastavím a čekám až někdo projede a nebo vystoupim a zbytek dojdu pěšky 😀 teď jsem navíc poverciva ještě víc 🙈

jenny888
19. črc 2018

@veronika_2019 ja tedy urcite ne... jsem toho nazoru, ze clovek to ma v hlave a zbytecne si tak nestesti jen privolala....

frndafrrr
19. črc 2018

@veronika_2019 😀 Černá kočka se mnou nehne. 🙂

jessulka
19. črc 2018

Já ještě nevím, kde budu rodit, s malou jsem rodila na Mělníku, ale odesla odtamtud primarka a s ni spoustu skvělých doktorů. Tak mi zbývá Roudnice nad Labem, jenže s tou jsou teď problémy, nejsou doktoři, sestry a chtějí ji zavřít.

Strana