Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Tak první kontrola v porodnici dobrá. Vody na spodní hranici normy,ale dobrý. Čípek 3cm prostupný pro prst. Odhad váhy 3200g. Další kontrola za týden. Doporučení sexovat,pro změkčení čípku. Tak to bude mít manžel radost.
Holky, to je asi nějaké plošné, taky dnes mám aktivní náladu - uvřená bramboračka, vyprané a poskládáné 2 pračky, umyté spáry v obou koupelnách (lezla jsem po čtyřech, tak toho snad mrňous využil a konečně se pretočil) a teď jdu ještě upéct něco manželovi na zítřek k snídani a kafi 🙂)) U nás taky slunce nic, mírná obleva, ale stále mraky sněhu a má hodně v noci mrznout (-11•C)
No teda holky! A to ja stale ne a ne se vrhnout na tu postylku.. Ale dneska jsem byla u kadernice, takze konecne muzu zas mezi lidi. Muzu jit rodit jako krasavice. :D
@val333 no, říkala že předpokládá,že se budu otevírat dobře ( díky předchozím porodům), takže tomu můžu už pomoct kdybych chtěla ( poněvadž jsem trochu zamrkala při odhadu váhy,oba kluci se s touhle váhou narodili). Maliník piju 2x denně, semínko si dávám do jednoho čaje. Příští týden zkusím i ty datle.
Ahoj holky , vim ze už to tady bylo milionkrat ale nechce se mi to v těch x stránkách hledat ;) jak to lnene semínko zpracovavate v tom čaji ? Prosím o přesný postup, moc dekuji 🙂
Jo a vtipné je,že schválně jdu do porodnice,kde chodím vždycky na všechno,že to tam znám. A teď mi dochází,že pokaždé tam dělali nějaké stavební změny,takže vlastně pokaždé hledám co potřebuju. Zvlášť teď co postavili nový pavilon. Porodní sály a šestinedělí je teda aspoň pořád tam kde bylo,ale jinak bludiště. Dneska poprvé se ordinovalo v novém. Jako hezké, prostorné..ale všechno jinak než dřív. Hlavně že personál je pořád milý a poradí.
Holky myslete na me zitra. V 9 rano musim do nemocnice kvuli tomu nervu :( dnes uz se ty bolesti nedaji vydrzet. Jdu na gynekologii doktor mi rekl at prijdu primo tam. Ze Mozna budu nakonec muset na kapacky. :/
@yvonneullmann budu na Tebe myslet, treba Ti ty kapacky pomuzou a bude lip. Hlavne preju co nejklidnejsi noc
Holky docitavam vás za celý den až teď a teda zase koukám,jak se to tu pohlo...já dnes byla cely den mimo dům,něco málo ještě pokoupit,pak návštěva v práci a nakonec zlatý hřeb hodka a půl thajské tehu-aroma masáže,paní byla skvělá,luxusně jsem si odpočinula a vypla se,nazaver byla i masáž hlavy a to už jsem dřímala doopravdy.🙂
A kolik toho semínka do čaje?když vezmu klasickej hrnek. 1-2 lzicky?
@yvonneullmann To je mi líto! Tak snad nebude potřeba hned hospitalizace, snad vymyslí něco jiného, zvlášť když máš doma malé dítě.
@yvonneullmann taky na tebe budu myslet a snad už ti nějak pomůžou a nebudeš mít takové bolesti.

Myjeme se v koupelně, ne? Aneb teď jsem vaše miminko Já, kočičák!