Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa mně připadá, že spoustě z Vám měří miminko pravidelně, aby bylo vidět, zda přibírá správně, ale mně řekla moje doktorka, že se to dělá jen v tom 13., 20. a 30.tt...potom už je prý ta chyba měření moc velká ☹ a to i přesto, že jsem to chtěla vědět kvůli diabetologii, kde se mě doktorka pravidelně ptá...
@jessulka
@misak48 tak to by me nenapadlo tohle 😂😂😂, uprimne receno uz i jen ta predstava me desi 😅🤦♀️,ja myslela,ze sex se doporucuje hlavne kvuli spermatu,ktere obsahuje stejnou latku jako vyvolavaci tableta,tak mi to rikala moje dr. No vyvolat bych ho chtela,ale uplne vyklepat asi ne 😂😂😂😂😂
U nas jsme konecne vyzvedli postylku,dneska ji slozili,zitra povliknu,umyju koupelnu,vytru,vyluxuju a ve stredu bych brala porodit 😂😂😂, plan je to krasnej,skoda,ze “Typek” asi nebude mit stejny nazor 😏
Tyjo, vy už tady všichni začínáte vyhánět nebo to plánujete.... A já mám 11 dní do porodu a nic proti nedělám 😀 tak asi bych měla začít....
Ja bych taky nevyhanela, kdybych mela rodit přirozeně. Miminko by si mělo říct samo,kdy chce na svět. Jako verim tomu, ze si tu zanedlouho napíšeme, jak se nam styska po tech kopancich a budem uz jen vzpomínat. Holky,mne se na dnesek zdalo, ze jsem v šestinedělí otěhotněla 😂😂😂 a do tretice byl ten kluk 😂😂😂😂
@val333 když ono je to “opravdu věštění z křišťálové koule”. Já dnes byla na kontrole ale bez vnitřního vyšetření a jsem za to rada. Jestli se mimi teď narodí, tak už muže anebo ma ještě čas...žádné Hamiltony nechci (alespoň zatim😜)
Holky já bych taky nevyhanela, kdyby nešlo o vyvolání 🙂 ale prostě holt s tím inzulinem není radno si zahrávat... Manžel se minulý týden snažil, ale očividně prostě malé se nechce a ani sex na tom nic nezmění 🙂 holt je ještě malá na to, aby si dala vysvětlit, že by to byla lepší varianta než ty tabletky 😀
@val333 Holky obe, jak jste na tom s tim aniballem? O vikendu jsme byli na chate, takze jsem cvicila jenom jednou, ale mela jsem z toho dobry pocit. Pak v nedeli nic a dneska jsem pri prvnim pokusu zakrvacela, vic nez minuly tyden. Tak nevim, snad jsem si tu pipku nenatrhla nak. Asi ne, nicmene si bohuzel budu muset dat pauzu, odhaduju tak na nekolik dni, jeden den by byl asi malo. A pak to zkuset s mensim objemem... ach jo. Trochu me to stve, pac uz jsem si na to cviceni celkem zvykla 🙂)
@jednaholkaa no já si dávám taky pauzu obden, jelikož mám taky pokaždé trochu krve... Ale já jsem se nedostala dál než na 19,5 cm... víc už mi prostě za boha nejdem vytlačit... ale už to kaslu, nedělám si z toho těžkou hlavu... Měla jsem tu z toho depky a to mi za to nestojí...
@val333 Vsak to byl jen sen, ale hezkej. Ja uz bych do třetího asi ani nemohla jit, kvuli té jizvě. Nevim, kolok muze zena mit císařů. Po cisari se navíc nedoporučuje hned otěhotnět a muj vek, který letos na podzim dosáhne 37 let a M. bude ted v sobotu 41, to uz si asi nedovolíme. Navíc M. by nechtěl uz hlavně kvůli te 9 měsíční absenci sexu a jak mi v těhotenství cokoliv vadilo, jsem odtažitá apod. Asi by jsme procházeli zase hroznou krizi.
@jessulka no o té krizi mi povídej... Semnou se včera chlap nebavil celý den... Byl uražený a nasrany, že ještě pořád ani 11 dní před termínem s ním nechci spát... No to bylo keců ... Neskutecnej sobec... Neřeknu, kdybych mu to nijak nevynahrazovala... ale nasrali mě neskutečně ...
@val333 Ja jsem se taky nedostala dal s cm, ale zacala jsem mit alespon pocit, ze se to nekam posouva a vlastne me to cviceni nevadilo. Minuly tyden jsem mela lehounce krev, to bylo ok, ale ted vic, tak to uz je spatne samozrejme. No nic, holt tomu dam par dni a kdyz to bude takhle zase krvacet, tak se na to budu muset vykaslat asi..
@val333 a k tomu vyhánění... dneska ten úplněk mi dal zabrat ale nakonec z toho nic není😂. A dnešní odhad váhy 3250, to už by mi docela stačilo. Ale tenhle týden mám zakázáno rodit ze se to moc nehodí😜
@jednaholkaa však uvidíš 😉 já už to fakt nehrotim... Měla jsem z toho dvakrát depku, že jsem tu chlapovi brečela... A pak jsem si uvědomila co mi hrabe, že se přece kvůli tomu nebudu ještě víc stresovat...
@val333 Prosim te, kvuli tomu balonku! Neblazni 🙂 Hlavni je pohoda, jestli te balonek spis takhle depta tak je dobre, ze ses na to vykaslala. Me moje gyn rikala, ze rodila dvakrat, pokazdy ji trochu nastrihli a vubec ji to neobtezovalo. Ono je to fakt asi jedno, nastrih nebo se mordovat mesic s balonkem a pomalu si ji natrhnout sama 🙂)
@jednaholkaa já nevím mne je ten balónek nějak proti srsti. Navíc když už jsem 2x rodila a podruhé bez nastrihu tak to považuji za zvytecne. Mě by to asi nervovalo, ale zase jestli někoho uklidní ze ma natrenovano, tak je to v pořádku😉
@beruska125 Pry kazda zena muze porodit bez nastrihu jsem slysela jako nazor.. takze to je otazka jakou roli v tom ten aniball hraje..jestli je to jenom psychika nebo ja nevim. Uplne chapu, ze je ten balonek nekomu proti srsti. Me to nakonec s nim snad i bavi 🙂)) Ale je to asi celkem neprirozeny, takze chapu, ze nekdo by si na nej nezvykl nikdy.
Ja vas s tema balonkama obdivuju. Ja bych na to nemela nervy. Jeste treba u prvorodicek, ktere tu pipku nemaji jeste tak vytahanou od porodu. Takze poklona holky.
Terezka ma dnešní váhový odhad 3200g, to uz by mi take stacilo na sekci. Aby mi tu jizvu nemuseli dělat ještě vetsi.
@basice ja byla otevrena na dva prsty asi mesic pred porodem a prenasela jsem :D, ted vubec nevim jak na tom jsem a tajne doufam ze prenaset nebudu
@plamenak11 taky si myslím, že ten 1 prst ještě nemusí nic znamenat a u každého to je jinak. I když se synem jsem byla otevřená na prst asi 1,5 měsíce před porodem a nakonec se narodil o 3 týdne dříve..
@plamenak11 a já zase byla zavřena na 100 západu ještě v radu hodin do porodu a porodila jsem vždy ještě před terminem🙂 a přesně proto to vůbec o ničem nevypovídá 😂
Holky dobrou noc 😘

@jessulka je fakt, že tuhle radu jsem ještě neslyšela 😀 ale bohužel, doma ho nevedu a teď už ho shánět fakt nepobezim 😀 ale moc díky, aspoň něco nového 😀