Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik u syna jsem nebesa neměla, je to lapač prachu. Ale když je to poslední mimi tak si to chci užít 🙂 jinak hnízdečko je pro mě nutnost, syn tam byl pořád (na sedačce, v posteli a nikde necestoval v postýlce) a kolotoč jsme používali až do teď, teď už ho bude mít mimi. Takže ten jsme taky využívali hodně. 🙂
@val333
@arielka222 ten mantinel je fakt božíí
@skretik hnízdo mám, hlavně kvůli pobytu v naší posteli, jinak nic. jo a kolotoč z Ikei jsme vlastně taky dostali, nevím, budu-li ho instalovat. Jinak dneska přišla vysněná zavinovačka, snad se mu bude líbit tak jako mně! 🙂
postýlka stojí složená v krabici, matračka tvoří část naší vymakané tepelné izolace v rekonstruované části domu, ale mám alespoň klid v tom, že je koupeno.. (@smigli jsi na tom dobře!)
@arielka222 Mne ta nebesa lákají taky, ale jak pises, je to hrozny lapac prachu. Navic kamarádka je ma a když malou v noci vyndavala z postylky, tak ji hlavickou narazila o tu konstrukci. Hrozně se mi libi tvoje hnizdecko. Odkud ho máš?
Ahoj holky, mám otázečku. Perete i hnízdečko a ty mantinely? Nezmuchla se v tom ta vypln? Aby to potom drzelo tvar. Uz se mi povedlo takhle vyprat zavinovacku a neni to v ni ted uplne idealne rozlozene ☹
@jessulka já ty nebesa kupovala v setu do postýlky s mantinelem a povlečením a počítám ze je budu mít max pul roku než si začne stoupat 🙂 ale hrozně se mi líbily i u syna tak teď sem teda podlehla .
Hnízdečko mi sila pani i s mantinelem a polštářky do synovy postele. Je to Mavie for babies a paní je fakt nejlepší na to sítí, mam od ní ušité hodně věcí. A hnízdečko jsem právě chtela na zimu s tou teplou minkou vevnitř, pak mám ještě jedno velké nezateplene.
@zuzekk s hnizdeckem jsem taky podlehla ze stejného důvodu, ze by se mohlo hodit když bude s námi spat v posteli😉 a vybrala jsem toto: ten cop se dá odendat a použit jako mantinel do postýlky🙂
@vilmic To rozhodně je vymakana pro tyhle prtousky 😉
@beruska125 Krásné hnízdo. Ta pletenina je z ceho?
@jessulka já ani nevím je to taková výplň potazena látkou, je to spíše pevne😉
@beruska125 A ty máš hnízdo také Mavie for Babies?
@beruska125 nádherné!
Já jsem to svoje hnízdečko nakonec nevyprala, jelikož jsem ho nenaspala do pračky 😐 tak snad to nebude vadit...
@jessulka
@bombat holky tak postele jsem se dočkala v půl třetí, když jednu paní převezli už rodící na sál. Prý ji zaváděli vyvolávací tabletku předtím ráno, tak doufám, že to u mě půjde zítra taky takhle rychle 🙂 pak mi hned ve 3 Dr zavedl tyčinky na dozrání hrdla - původně říkal, že v 6, ale pak si to prý rozmyslel 😀 myslím, že zabírají, mám docela takové jako MS bolesti, ale nic hrozného. Manžel tu odpoledne byl, vůbec se mu nechtělo odcházet (pořád mě objímal a vypadalo to, že se snad nerozloučí), ale mě se snad i ulevilo. Je strašně na měkko a nervní a přenáší to na mě. Normálně jsem docela v pohodě (až se divím, jak moc), ale jak mě objímal, tak se mi taky chtělo brečet. A nejlepší nápad ze všech byl to nerict rodině, že nastupuju. Jednak mám klid a nechodí mi žádné SMS jak na mě myslí a jednak vím, že oni nečekají nervózně na zprávu, že jsem porodila, protože jsme po celém příbuzenstvu rozhlásili, že se k porodu nic nechystá a že do nemocnice nastoupim v pátek a tam se teprve uvidí jestli vyvolat nebo co. Takže šetříme nervy oboustranně 🙂
@michaelarei ja jsem dnes cely den drhla koupelnu, tridila leky,vytirala,luxovala... no od 10 jsem na nohou, mam toho plny bryle a nic se nedeje,tak at mi nikdo nerika,ze fyzicka namaha je dobra na vyvolani 😅. To chteji jen tehulky donutit pred porodem doma poradne uklidit 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😅😅😅. Zitra jdu do prace a do Motola a v patek asi jeste umyju okna a od pondeli nemam co delat 🙄😱... i kdyz ti dva co mam doma mi to za vikend zaprasej vsechno zas 🙈🙈🙈

@smigli Nač se stresovat. Takhle to u nas vypadalo jeste nedávno.
Holky, ja spala 3,5 hodiny 🙃 z toho jak jsem v noci nemohla spát, tak jsem to dohnala ted. tak doufám, ze nebudu dnes zase čumět do stropu.
@misa48 Tak uz jsi se zabydlela? ✊