Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Mně minule i teď dělali moč, tlak,utz a vnitřní vyšetření a minule i ozvy. Teď ne a budou zase příště. Dělali je na vstupní prohlídce a říkala že další dělají až před TP, 39+. Takže jsem byla v 37+5 a půjdu zas 39+4. A další termín kontroly a monitor by tím pádem byl až po TP.
@skretik Bud rada, ze to mas jen po Praze, ja jela několikrát do Prahy 60km zbytečně. Tedy mne to prislo zbytečně, nevim jak pro doktora. Ja mam kontrolu zítra v porodnici na Mělníku. Tak jsem zvědavá. Uz se mi to blizi.
@musak48 Misaku myslím na vás holky, doufám, ze jde všechno podle tvých představ a plánů a že nám tam nikde neskučíš bolestí. Ať už to máš brzy za sebou a máš malou co nejdřív u sebe. Drž se !!!!!!
@arielka222 to uz mas krasny nalez,takovy bych si prala mit pristi tyden taky, to uz bych tam zustala a sel by ven treba hned toho 1.2. kdy mam prvni mozny dovoleny termin,kdy muze ven. Akorat teda nemam hlidani pro syna z 2.na 3. V noci,ale to bych vymyslela 🙂. Ja mam od vcera taky pekny MS bolesti,nebyt tehotna,tak litam kontrolovat na zachod,jestli jsem to uz nedostala. Doktorovi se sice rozzarili oci,ale stejne me nezkontroloval 😏
@arielka222 ja mam trochu pocit,ze tim,ze je to znamy,ze se mu do me nechce sahat 😂😂😂
@skretik jo nález lepší než minule, ale říkala ze na to aby mě tam nechala to není ptz kontrakce nejsou pravidelne. Oni by to pak třeba rozjeli umělé oxytocinem a to nechci tak uvidíme co mimi vymysli 🙂 no já dnes povolala na hlídání babičku a bude tady až do porodu ať nejsme ve stresu že bychom museli rychle někoho volat, tak sem v klidu psychicky ze je o něj postaráno.
Hele to je možné že když se znáte tak moc nechce, mě je trapně i u cizích jak se tam furt někdo stoura natoz abych doktora znala 😂😂
@arielka222 on rikal,ze kdyz budu otevrena na prst nebo dva,tak mi pichne vodu a rozjedem to,nehcem chemii, rikal ze je to bezpecny,jinak by mi to nenabizel
Ten segedyn bych si dala taky, miluju ho. Ale ten uz bohužel nestihnu uvarit. Mame od vcera maďarský guláš. Vymyslim neco na sobotní obed.
@smigli ne nepotkaly jsme se tam dnes. Hele ty jsi ze Stodůlek? Já taky 😂😂
@arielka222
@smigli tak to mate kousek 😉,ja jezdim z Modran,tak pak uz chapu,ze jezdite MHD.
@val333 Jo, tak to by presne byl schopnej rict muj chlap taky 🙂) Nak nevidi rozdil mezi tlusta a tehotna :/
@skretik Tak alespon ze me nebudou vazit, neco si vymyslim, vahu doma nemam 🙂 Me by zajimal ten cipek alespon.. kdyz tam jdu, jestli se treba uz trochu aspon nezkratil, ale pochybuju. Mimi me tlaci pod zebry..asi si spletlo smer sakra :D
@jednaholkaa ja jim taky rekla,ze uz se vaha nemeni a nebranili se 🙂)). To me prave taky zajimalo no,ale zas jsem nechtela prudit. Me tlaci uz vsude snad, z cipku ma hracku asi, protoze kolikrat to tak strasne zaboli jak kdyz za nej taha( teda jestli je to cipek to co vzdycky zaboli 😁)
Já jsem šla dneska do školy,a musela jsem se několikrát zastavit,jak mě dole bodalo chvílemi. Břicho tvrdne občas,ale čípek drží,hrdlo vysoko.. malej kope pod žebry a v boku.
@skretik Tak to uz se ti alespon neco blizi, to je dobry! Divny, ze nezkotrolovali to.. no asi fakt jenom takova formalni kontrola.
@arielka222 No nekecej! :D Ještě budem sousedky, ne? :D
@yvonneullmann Mnam!! To bych si dala!!

@jednaholkaa
@skretik já teda nevím holky mě minule poprvé dělali tlak a moc, utz na polohu a vnitřní vyšetření. Dnes ozvy, tlak a moc a vyšetření. Mě přijde že každé tam dělají něco jiného 😂