icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

arielka222
24. led 2019

@jednaholkaa
@skretik já teda nevím holky mě minule poprvé dělali tlak a moc, utz na polohu a vnitřní vyšetření. Dnes ozvy, tlak a moc a vyšetření. Mě přijde že každé tam dělají něco jiného 😂

andelka
24. led 2019

Mně minule i teď dělali moč, tlak,utz a vnitřní vyšetření a minule i ozvy. Teď ne a budou zase příště. Dělali je na vstupní prohlídce a říkala že další dělají až před TP, 39+. Takže jsem byla v 37+5 a půjdu zas 39+4. A další termín kontroly a monitor by tím pádem byl až po TP.

jessulka
24. led 2019

@skretik Bud rada, ze to mas jen po Praze, ja jela několikrát do Prahy 60km zbytečně. Tedy mne to prislo zbytečně, nevim jak pro doktora. Ja mam kontrolu zítra v porodnici na Mělníku. Tak jsem zvědavá. Uz se mi to blizi.
@musak48 Misaku myslím na vás holky, doufám, ze jde všechno podle tvých představ a plánů a že nám tam nikde neskučíš bolestí. Ať už to máš brzy za sebou a máš malou co nejdřív u sebe. Drž se !!!!!!

skretik
24. led 2019

@arielka222 to uz mas krasny nalez,takovy bych si prala mit pristi tyden taky, to uz bych tam zustala a sel by ven treba hned toho 1.2. kdy mam prvni mozny dovoleny termin,kdy muze ven. Akorat teda nemam hlidani pro syna z 2.na 3. V noci,ale to bych vymyslela 🙂. Ja mam od vcera taky pekny MS bolesti,nebyt tehotna,tak litam kontrolovat na zachod,jestli jsem to uz nedostala. Doktorovi se sice rozzarili oci,ale stejne me nezkontroloval 😏

skretik
24. led 2019

@arielka222 ja mam trochu pocit,ze tim,ze je to znamy,ze se mu do me nechce sahat 😂😂😂

jessulka
24. led 2019

@skretik To je divný, ze te nezkontroloval 🤔

skretik
24. led 2019

@jessulka no vis co, tlak a moc si muzu zkontrolovat doma sama a pohyby citim... ale tak i tak je asi clovek klidnejsi no... jen jsem tak trochu doufala,ze me dnes prohlidne a rekne,ze se neco chysta no 🙄...

Na Misaka taky myslim ❤️

arielka222
24. led 2019

@skretik jo nález lepší než minule, ale říkala ze na to aby mě tam nechala to není ptz kontrakce nejsou pravidelne. Oni by to pak třeba rozjeli umělé oxytocinem a to nechci tak uvidíme co mimi vymysli 🙂 no já dnes povolala na hlídání babičku a bude tady až do porodu ať nejsme ve stresu že bychom museli rychle někoho volat, tak sem v klidu psychicky ze je o něj postaráno.
Hele to je možné že když se znáte tak moc nechce, mě je trapně i u cizích jak se tam furt někdo stoura natoz abych doktora znala 😂😂

skretik
24. led 2019

@arielka222 on rikal,ze kdyz budu otevrena na prst nebo dva,tak mi pichne vodu a rozjedem to,nehcem chemii, rikal ze je to bezpecny,jinak by mi to nenabizel

smigli
autor
24. led 2019

@skretik Jj, mně jen tlak, moč, monitor a doktor se zeptal jak mi je. Tot vše. Ztráta dvou hodin času.. A příští středu opět. Pokud teda ne dřív.. O UZ ve stoje jsem teda nikdy neslyšela.

skretik
24. led 2019

@smigli odkud ty tam vlastne jezdis? No bylo to vtipny s tim UTZ no 😅,je to desne fajn doktor a asi vi,ze by se mi z te postele tezko vstavalo,tak mi chtel ulehcit 😆,zas na druhou stranu je to asi lepsi nez kdyby se v nas nejak extra stourali vid

smigli
autor
24. led 2019

@skretik A žádný takový rozjet to hned, koukej na mě počkat!! Přece máme být spolu na pokoji, ne? :D U mě to bude budto zničeho nic, nebo budu přenášet, už to vidím. Zatím to nevypadá, že by se něco chystalo, teda podle mě..

smigli
autor
24. led 2019

@smigli Já jsem ze Stodůlek. Ten Dr., co tam byl včera mi moc sympatický nepřišel, tak snad to nebyl ten samý.. Zato nějaký mladík minulý týden byl fajn..

jessulka
24. led 2019

Ten segedyn bych si dala taky, miluju ho. Ale ten uz bohužel nestihnu uvarit. Mame od vcera maďarský guláš. Vymyslim neco na sobotní obed.

arielka222
24. led 2019

@smigli ne nepotkaly jsme se tam dnes. Hele ty jsi ze Stodůlek? Já taky 😂😂

skretik
24. led 2019

@arielka222
@smigli tak to mate kousek 😉,ja jezdim z Modran,tak pak uz chapu,ze jezdite MHD.

jednaholkaa
24. led 2019

@val333 Jo, tak to by presne byl schopnej rict muj chlap taky 🙂) Nak nevidi rozdil mezi tlusta a tehotna :/
@skretik Tak alespon ze me nebudou vazit, neco si vymyslim, vahu doma nemam 🙂 Me by zajimal ten cipek alespon.. kdyz tam jdu, jestli se treba uz trochu aspon nezkratil, ale pochybuju. Mimi me tlaci pod zebry..asi si spletlo smer sakra :D

skretik
24. led 2019

@smigli no ja jsem pozadu za tebou, dej vedet az to na Tebe prijde a ja tam za Tebou prijedu a rozjedem to 😄. Jen to nesmi byt vikend,na to se moc netvaril.

skretik
24. led 2019

@jednaholkaa ja jim taky rekla,ze uz se vaha nemeni a nebranili se 🙂)). To me prave taky zajimalo no,ale zas jsem nechtela prudit. Me tlaci uz vsude snad, z cipku ma hracku asi, protoze kolikrat to tak strasne zaboli jak kdyz za nej taha( teda jestli je to cipek to co vzdycky zaboli 😁)

andelka
24. led 2019

Já jsem šla dneska do školy,a musela jsem se několikrát zastavit,jak mě dole bodalo chvílemi. Břicho tvrdne občas,ale čípek drží,hrdlo vysoko.. malej kope pod žebry a v boku.

jednaholkaa
24. led 2019

@skretik Tak to uz se ti alespon neco blizi, to je dobry! Divny, ze nezkotrolovali to.. no asi fakt jenom takova formalni kontrola.

yvonneullmann
24. led 2019

Tak me chlap i orez bolesti Vytáhl na veceri. Pry ze to je asi na dlouhou dobu co si vyrazime nekam. Coz ma pravdu. Tak se musim pochlubit. Snedla jsem asi třetinu. Vic se do sebe nenacpala a ted se proklinam ze sem nezustala lezet.

smigli
autor
24. led 2019

@arielka222 No nekecej! :D Ještě budem sousedky, ne? :D

smigli
autor
24. led 2019

@yvonneullmann Mnam!! To bych si dala!!

val333
24. led 2019

@andelka mě dneska teda malej taky pěkně masíruje pravý bok...ale teda dost bolestivě... 😓

bombat
24. led 2019

@val333 Moje mimi bylo aktivní včera 😀.

andelka
24. led 2019

@val333 mně strašně, bolí to jak..když tam zaryje nohou nebo čím. Mám málo plodovky,tak to cítím fest.

val333
24. led 2019

@andelka podle mě mám taky málo vody, když se tam malej začne protahovat, tak se mi úplně vyryje část tělíčka...no neskutečná bolest... Chudáci už tam mají asi vážně hodně málo mista 🙄

bombat
24. led 2019

@skretik Jinak "dole" se můžeš taky zkontrolovat sama, třeba to nevyjádříš CS-číslo, ale představu si podle mě udělat můžeš. (Já už mám dole cítit hlavičku, čípek mi měkne a pomalinku se rozevírá.) Datum, kdy porodíš ti stejně nikdo neřekne...

skretik
24. led 2019

@bombat a jak to poznas?

Strana