icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
25. led 2019

@jednaholkaa no podruhé jsem hned hlásila,že chci malého k sobě co nejdřív. A přivezli ho asi 20 minut po mně. Myslím že u prvního tvrdili,že spal. No,nevím proč by nemohl spát u mě že jo. Ale bylo to zrovna v tom ranním a dopoledním fofru no. Druhý syn se narodil chvíli po půlnoci,takže nás převáželi v noci,v klidu.

ajdamajda
25. led 2019

@jednaholkaa doprovod se platit nemusí nikde . Je to protizákonné. Nebo to lze pak vymáhat zpět

andelka
25. led 2019

U nás se doprovod neplatí. A různé formuláře jsou na webu,už je mám vyplněné,jen dát datum a podpis.

val333
25. led 2019

U nás jsou také dva lidi k doprovodu zdarma... Jinak od včerejška lítám pořád na záchod... Tak jak jsem byla ještě minulý týden zatuhla, tak teď lítám, že jsem ráda, že to stihnu.... Tak si říkám, jestli už se nějak třeba nečistím před akcí? 😀

andelka
25. led 2019

@val333 já to tak měla celý den co se mi pak narodil první kluk. Furt jsem lítala na WC,a kontrakce přišly v 19h, narodil se ve 4. Teď tedy nic,spíš furt zácpa.

arielka222
25. led 2019

@val333 já toto měla cca týden pred porodem prvního syna. Teď taky lítám už 3 den porad, až sem si vytlačila hemeroid. Myslím ze se tělo takhle čistí ;)

jessulka
25. led 2019

@andelka Dnes jsem ten Gravimilk měla v ruce a raději jsem ho nekoupila. Budu pít kojící čaje.

andelka
25. led 2019

@jessulka já jsem ho pila tři roky v kuse,ale po recenzích už se ani nechystam to zkoušet.neco tak přidali a prý je to hnusný. Tehdy to bylo jak kakao.

arielka222
25. led 2019

@jessulka
@andelka holky ten gravimilk je fakt hnusný, chutná to jak UM. Mě z toho bylo akorát blbe a nutila sem se do toho.
Dobry je Kendamilk, je tam hodně vitamínů a minerálů a nahradí porci jídla když není čas. Jen je drahý, ale zase vydrží docela dlouho.

ajdamajda
25. led 2019

Já mám furt pocit ze mi musí prasknout voda 😂 takový tlaky . A ono nic

val333
25. led 2019

@andelka
@arielka222 jeeee holky , tak to jste mě potěšily... Tak doufám, že to do toho týdne bude 😊...

renulkka
25. led 2019

@val333
@andelka
@arielka222 A já takhle běhala až při kontrakcích 😀 Musela jsem snad ani ne co půl hodiny 🙈 😂

jednaholkaa
25. led 2019

@ajdamajda Protizakonne? Ty blaho, tak jak to, ze to obe porodnice chteji? To sem blazen..
@andelka No kamaradka rikala, jak ji prave porad rikali at to mimino uz odlozi..docela zvlastni, se vlastne nedivim, ze pak maji nektery zensky s kojenim problem. Kdyz je clovek oblblej a unavenej tak ho to treba ani nepadne resit, pak mu reknou kojit po trech hodinach, coz je samozrejme malo a je na problem zadelano. A proc mimino spi nekde jinde taky nechapu. Na tohle si dam bacha..

renulkka
25. led 2019

@jednaholkaa Podle mě je protizákonné požadovat peníze vyloženě za přítomnost u porodu, ale některé porodnice chtějí peníze za jednorázové oblečení pro ten doprovod a to podle mě protizákonné není... 😉 Aspoň u nás v porodnici to tak je... Chtějí 200 za ten mundůr pro manžela a i tak to je psané na dokladu...

renulkka
25. led 2019

@jednaholkaa Ale třeba naposled manžel ani neplatil 😂 Byl to mazec, rodila jsem v červenci 2017 a to se denně rodilo v průměru 10 dětí, já měla poslední postel a to jsem ještě čekala většinu porodu na chodbě, protože na příjmu porodila překotně paní a já musela počkat až to uklidí 😀 tak na to asi v tom fofru zapomněli a nebo to nechali být 🙂 Přijímala mě strašně fajn starší pa, strašně sympatická, ochotná 🙂 Tak třeba se na to vyprdla 🙂

jednaholkaa
25. led 2019

@renulkka Aha, chytre 🙂 Tak v Motole asi chteji penize za "instruktaz" pro tu osobu .. http://www.fnmotol.cz/kliniky-a-oddeleni/cast-p...
700 🙂

renulkka
25. led 2019

@jednaholkaa Tý jo... Oni si vždycky najdou způsob, jak ty zákony obejít a ty peníze od lidí dostat...

ajdamajda
25. led 2019

Já v Podoli platila 1500 a 750. Prý je v ceně i jídlo . Ha ha ... ani já po porodu nedostala jídlo ani doprovod . Ani neměla segra obleceni u vaginalniho porodu .
Já po porodu glykemie 17 a řekli mi ať si dojdu do automatu pro sušenky !!! To mě namichlo
Jinak chápu pokud za jednorázové navleky malou částku .

beruska125
25. led 2019

@ajdamajda máme stejný pocit. Hrozny tlak dole když se malá zavrti jakoby měla ta voda prasknout. Ale obavám se ze z toho nic nebude😂 mne nikdy voda na začátku nepraskla. U prvního vůbec až při porodu, u druhého cca hodinu před porodem😉

skretik
25. led 2019

Ty jo me uz stve chodit i mezi lidi, to je porad dokola ... “tak kdy uz, jak uz, kde uz”,vzdyt ty mas jen bricho” a bla bla bla... kazdy den to same 🙈🙈😡😡

plamenak11
25. led 2019

@ajdamajda zajimave ja v cervenci 2017 platila za doprovod 850 a jidlo jsem po porodu dostala 🤷🏻‍♀️

val333
25. led 2019

@skretik že?... Taky už mě to celkem obtěžuje a stresuje...

arielka222
25. led 2019

@skretik proto nikam nechodím už 😂😂 vrchol společnosti kam jdu je poradna a procházka kolem domu 😂

skretik
25. led 2019

@arielka222 no ja musim se synem na fotbal,ze skoly ho vyzvedavam,ale uz to asi taky po vikendu omezim, protoze uz mam chut vsechny poslat nekam 🙈. Ale ono je to i od nasich,kteri bydli o patro niz “to uz nedelej...tam uz nechod... nepojedes uz...” 😡. Ja vim,mysli to dobre,ale ...

@val333 jaktoze nejsi na plese uz? Tam budes taky asi pod peknou palbou co 😏🙄😊

val333
25. led 2019

@skretik no, dneska to ještě musím na tom plese přežít... Asi to vyhlasim rovnou do mikrofonu.... Ne, ještě nerodíme!! 😀... jdu až za půl hodky, teď tam ještě nikdo nebude... Na ty vesnické candrbaly se chodí později 😂

skretik
25. led 2019

@val333 si dej cedulku na celo 😅... a treba Ti tam praskne voda a bude o zabavu postarano,se na ten ples dlouho nezapomene 😆. Tak si to hlavne uzij

ajdamajda
25. led 2019

@plamenak11 pro mě prý nezbylo 😂

ajdamajda
25. led 2019

Jsem pěkne podrazdena... nevím jak vy ale už mám vypnute volání protože jsou lidi schopni mi volat 4x za sebou a co neustále slyšíte dokola? Kdy už? Tak jak? A odpočinek. Šetří se. A jak ti je? A co kluci? Bla bla bla ..:: nemam náladu s někým mluvit , jsem v nervu . Pěkne se mi změnila nálada a jsem kousava ze bych každému slapla do obliceje

skretik
25. led 2019

@ajdamajda no to je ono,na pribuzny jsem celkem neprijemna,ale na ostatni nechci byt 😏, ale za chvili se taky zamknu,vypnu telefon a nikam nevylezu

jednaholkaa
25. led 2019

@skretik
@ajdamajda A kdy mate vlastne termin?
U me je to spis naopak, TP mam az 17.2., ale kupodivu uz ted bych chtela mit od vsech klid a nemam moc naladu na navstevy. A Kamosky se ozyvaj ne kdy uz, ale co takhle vecere, divadlo, kdy se uvidime, a jeste party u tebe atd, a ja bych vsem nejradsi rekla at uz me neotravujou, ze nechci nikam chodit, ani si domlouvat zadny srazy apod. Ale asi se tomu nevyhnu..

Strana