Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@renulkka 16.2 podle utz. To nam vyjde ze tam budeme spolu 🙂)) jakého mas doktora??
@yvonneullmann Já většinou rodím dřív 😂 Tak uvidíme, jak to výjde 🙂 Starší byla o dva týdny spíš a mladší o 3 dny :D Tak uvidíme, jak to výjde teď 🙂 Bylo by dobrý tam někoho znát na pokec :D I když jsem měla teda vždycky štěstí na maminku na pokoji, to si nemůžu stěžovat 🙂 Jinak chodím k doktorce Tlustošový 🙂 Ke komu ty? 🙂
@1nelinka Holky já běžne jsem vzhúru mezi pol 5 a 5 vúbec nemusím ,to tak nějak automaticky sem vyspalá prostě...a když se náhodov vzbudím na záchod v 3 pak ne a né usnout....raděj jsem když vydržím do rána...
@michaelarei teda tak aspon budes dobre nachystana na prcka nez ho naucis spinkat🙂 ja teda nejsem spac do 10h to jsem nikdy nespala ale aspon ta 7,8..dneska mala vztavala v 8 h a uz jsem taky cumakovala a nudila se😂😂
Ahoj holky, zdravím vás po víkendu. Jak jste si užili hezké letní počasí? U nás byla hrozná vedra a tento týden hlásí zas. Tak už by bylo potřeba, aby zapršelo, protože tu nepršelo ani nepamatuji. My jsme byli o víkendu s malou na Máchově jezeře. Je to tam fajn, na vodě je spoustu nafukovacích atrakcí, tak se malá vyblbla. A já se koupala v bazénu, tak také fajn, že jsem se měla kde smočit. Akorát ten vstup je šílený 190Kč dospělý a 120Kč dítě.
V pátek jsem dceři udělala radost a chtěla objednat miminku přes internet nějaký oblečky. Tak jsme hledaly až jsme našly. Nechala jsem výběr zcela na ní a překvapilo mne, že vybírala neutrální béžové, krémové a nebo bílé barvy. Tak jsem se jí zeptala, proč nevybere něco veselého a ona mi ve svých 4,5 letech odpověděla "Ale mami, vždyť přece ještě nevíme, jestli to bude chlapeček nebo holčička". No já zírala, jak jí to všechno docvaklo. Tak jsem jí pochválila a řekla jí, že až se to od pana doktora dozvíme na 100%, tak už budeme moct nakupovat barevné věcičky.
@jessulka Ahojky, u nás teda víkend byl nic moc 🙂 V sobotu strašný hic, tak jsme holkám vytáhli bazének, aby se nahřála voda a včera samosebou pršelo skoro celý den 😂 Teda nic moc extra, jen takovej zahradní deštík, ale na koupání to nebylo :D Byla tu taky pouť, tak starší byla poprvé na kolotoči 🙂 Prvně odzkoušela vláček, to seděla jak zabitá a jen koulela očima a jak si myslela, že jezdí 😂 A pak byla na autíčku, takovým tom dětským, co jezdí dokola :D No líbilo se jí to moc, mladší zatím jen pozorovala :D Za rok už budou jezdit obě dvě a mimčo bude pozorovat :D Jinak my teda zatím nic nekupujeme, máme vše po holkách, akorát, kdyby to byl kluk, tak si neodpustím pár modrých věcí 😂
@renulkka Já bych také nekupovala, ale dcerka chtěla, tak jsem jí chtěla udělat radost. A teď se mne furt ptá, kdy už to přijde, že se na ty věcičky moc těší. Po dceři mám také všechny věcičky schované a když to bude kluk, tak to budu rozprodávat a kupovat modré, zelinkavé, no prostě klučičí 🙂 Co bych dala za déšť. To vedro mi už začíná vadit.
@jessulka Tak u nás holky akorát ví, že v bříšku je miminko, jak jsou malý, tak to zatím moc neprožívají, pohladí, dají pusinku 🙂 Já mám ty malý věci neutrální, takže to mám bez starostí, ale mě se ti chlapečci líbí v tý modrý barvičce 😂 Tak bych něco obměnila 😂 Jinak ten hic je na prd, je mi častěji zle, ale ten déšť není taky nic moc, když jsou zrovna žně... :D Akorát by to začlo všechno hnít, hlavně jak je to polehaný (minulý týden tu byl strašný vítr skoro po 3dny) 🙂 Vím, že třeba to jde mimo vás, ale tady na vsi jsou z toho polovina lidí živena, tak ono to pak naštve, když je pořád teplo teplo, přijdou žně a bum, začne déšť :D Ale tenhle týden vypadá nadějně, že bude krásně 😊 😍 Tak doufám, že mi nebude moc zle a budem moct být, co nejvíc venku 🙂 😂
Holky souhlas, to vedro uz me taky zacina lezt na nervy.. pres vikend sem si uhnala asi trochu uzeh :( Ted sem rada ze muzu sedet v oficu..
Ahoj, tak u nás byl pěkný pařák v sobotu, když jsme naběhli v plavkách na zahradu, tak samozřejmě v bazénu zase utopený pták, nevypadal moc vábně, tak bylo po koupání a bazén máme prázdný..včera pršelo a dnes v pařáku napouštíme, no než se nám těch 30t litrů prohřejeme bude zase beztak pršet. 😀 😀 U nás klasika. 😀 Když se ser... Už ve 4 ráno mě vzbudilo nadávání chlapa když měl jet do práce auto hlasí stop a servis, tak snad aspoň to dá do kupy ať se ve středu netřepeme na screening vlakem mhdčkem, v tom pařáku.😀 Dneska to vidím maximálně na opalovačku na zahradě.
@renulkka To věřím, že na vesnicích, je to počasí znát nejvíc. My máme tedy jen zahrádku, kde jsou rajčata, okurky, papriky, ale také se kolem toho musíme honit, když nezaprší a nezaprší. Teď stavíme baráček, tak už na příští rok vymýšlím co si na zahrádku dám, aby mělo miminko zdravou zeleninku. Chtěla bych dělat domácí mixované příkrmy a přesnídávky. U dcery jsem kupovala Hipp a to byly dardy. Nechápu, co na těch skleničkách je tak drahého.
@jessulka Ja taky nic nedostala :(
@jessulka My máme právě, zahradu i zahrádku, máme svý ovoce, svoji zeleninu 🙂 Vařím jen domácí příkrmy, je to velká výhoda 🙂 Jednou jsem koupila mladší skleničku a ona mi ji nechtěla, v tom je nevýhoda, že i když někam jedem, musím navařit... Ale taky kdybychom nezalévali, tak z toho všeho je prd... Skleník je imrvére suchý...
@jessulka
@martinasip Holky na internetu se můžete podívat, jestli má s nima váš gyndař smlouvu 🙂 Pokud má, můžete se na balíček zeptat nebo napsat rovnou té firmě 🙂
@renulkka já k Žižlavskému. Je to muj strýc. Jinak syna jsem take rodila o 14dni driv. Bylo by to opravdu fajn. A navic se budu do trebice stěhovat 🙂) nemas FB. Napis kdyztak SZ jak tam jsi
Ahoj holky , je tu pořád někomu stejně blbě od žaludku ?Me je furt špatně ..u dcery to byla pohoda oproti tomuhle těhotenství.Zítra začínám 12 tt tak už to snad bude ustupovat ..ale hlavně se modlim aby bylo mimi v pořádku .. ❤
Holky co Vás nakopne mimo kafe a colu? To na mě nějak nezabírá, mám v plánu dát se do něčeho jak dám malou spát, ale zatím ležím jako vyvržený vorvaň na gauči, nerada bych ty 2 hoďky prolelkovala, ale němůžu se dokopat. Vraždila bych za semtex, ale to si počkám..
@lenkatorka mne je taky furt spatne kazdym dnem cekam ze to prejde a nic :D u syny mi spatni nebylo ani jeden krat
@frndafrrr muzu ti rict ze taky porad jen Lezim a ma mama mi dokonce vorvaňi říká. :D nenakopne me absolutne nic.
@martinasip me je zle od 6tt a ted jsem 10+2 a prijde mi to horsi a horsi. Pomuze jedine torecan. Kolikrat nejsem schopna pomyslet ani na vodu :/
@yvonneullmann Jee, to máš fajn 🙂 Mě před 22 lety "rodil", on jediný zjistil, že jsem šikmo a přidušená placentou, prý stačilo málo a nebyla bych tu 🙂 Je to skvělý doktor a srší optimismem, vždycky mě svými průpovídky rozesměje, vždycky jsem na něj natrefila na pohotovosti nebo na propouštěcím ultrazvuku a tak :D Já bydlím kousek od Náměště 🙂 Fb mám, napíšu sz 🙂
@lenkatorka Ahoj. Mame to uplne stejne. S malym sem nevedela ze jsem tehotna. A ted uz mesic trpim. Citim žaludek hned jak otevru rano oci a cely den :/

@renulkka Nemyslím, že s každým dalším porodem zavinování dělohy víc bolí... Z mých čtyř porodů to bylo nejhorší po druhém. To si pamatuju, že mi při kojení tekly slzy bolestí.