icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

zuzekk
28. led 2019

@jessulka nech si ho přinést! Takovou tu dvojčičku v minilahvi, ty už na oslavu🙂
My promarodili silvestra, tak tu čeká...🍾

renulkka
28. led 2019

@ajdamajda Taky čekám 😀 Sice mám termín až 15., ale líbí se mi 2.2. 😂 A má být celkem i teplo nemá ani mrznout... Pokud to ještě nezmění 😂 Tak mám v plánu první "vyháněcí" kolečko s vínkem 😂

basice
28. led 2019

@ajdamajda já mám termín 22.2. takže vás v tom tady nenechám 😉

ajdamajda
28. led 2019

Zkouším vyhanet tancem 😂 břišní tance a bubny . Já už nevím . Fakt je malá mezi nohama a proste nepovolí 😂 akorát mi pestmi vydouva bolestive bok . Nebo zadkem. Takže mám pak břicho úplně šejdrem

zuzekk
28. led 2019

@ajdamajda hned mě napadlo, že třeba takovej waltz by šel blbě.. a třeba sexysalza mohla vypadat vyloženě zajímavě...😂🤣😅🤰👠💃🏼

renulkka
28. led 2019

@ajdamajda Taky tančí 😂😂

ajdamajda
28. led 2019

Tančim na taneční bubny 😂🤪🤪 to je rauš

ajdamajda
28. led 2019

Aspoň se uvolní pánevní dno . Kroucení panvi je fajn .

smigli
autor
28. led 2019

@jessulka Myslim na vas a uz se tesim na fotecku miminka. 😉

smigli
autor
28. led 2019

Ja mam termin v nedeli. Do tabulky uz se nemuzu dostat, abych to tam prepsala.. To cekani je des, minule to snad bylo i lepsi, ze jsem to necekala a prislo to jak blesk z nebe..

garfa4
28. led 2019

@ajdamajda ja mam termin az 14.2. a taky to na nejakou brzkou akci nevypada. Ale pridavam se k tem, co uz by to rady mely za sebou 🙂

dominika963852
28. led 2019

@ajdamajda Břišní tance už mě taky napadly 😀 😀 Prý při tom může prdnout voda 🙂

raliska
Autor odpověď smazal
arielka222
28. led 2019

@raliska takhle mi začal první porod, měla sem jen křížové bolesti a do nohou. Pěkný hnus to byl. Tak třeba se něco děje ;)

raliska
Autor odpověď smazal
dominika963852
28. led 2019

@jessulka ...to jsou nervíky :D 😉 moc na tebe myslím i na prďolku <3
Jsem zvědavá, až napíšeš, jak reagoval M.

misak48
28. led 2019

@jessulka taky na vás moc myslíme 🙂

skretik
28. led 2019

@misak48 no a me ty otoky polevuji,tak ja nevim 😏, to mimco asi nikdy nevyleze. A co zloutenka, rozjela se nebo pujdete domu?

@dominika963852 no ja to taky porad kontroluju

jednaholkaa
28. led 2019

@ajdamajda Ja toho 17.2. ale doufam naopak, ze to jeste chvilku vydrzi, teda prenaset nechci samozrejme. Spoleham na datle, ze to bude pekne v terminu 🙂 Dneska nam teprve primontovali skrin pro mimi veci, takze to tam muzu nastehovat. Porad peru.. uz jsem vyprala nejmin pet pracek obleceni, je toho moc. No a snad uz konecne nekdy dame dohromady tu postylku 🙂) Pak teprve az muzu rodit..
A s tim vyhanenim, ja myslela, ze to se dela az po terminu, ale koukam, ze uz nektere vyhanite pred? Ja chci jeste umyt okna a vydrhnout kuchyn, tak to bude misto vyhaneni asi 🙂)

misak48
28. led 2019

@skretik trochu zlutoucka malá je, ale ne víc než včera 🙂 prý je to v normě, takže už čekáme jen na papíry a kolem poledne už snad budeme sedat k manželovi do auta 🙂 hurá 🙂 oni tu mírnou žloutenku až tak neřeší i tím, že se malá krásné kojí. Od včerejška přibrala 100 g a při každém kojení vytáhne víc a víc mlíka 🙂 je to takový náš malý Otesánek 😀

jenssy
28. led 2019

@misak48 to je skvělý, tak hlavně, že už Vás pustí a budete se moci sžívat se třech 😉

jenssy
28. led 2019

@jessulka moc na tebe a malou myslím! Drž se a hned jak se budeš cítit líp, tak pošli fotečku a info 😉

misak48
28. led 2019

@jenssy manžel prý vstával dneska v 5 hodin ráno, jak se na nás těšil 🙂 bude s námi teď doma, tak to bude super 🙂 a hlavně se obě pořádně vyspime 😀 Adrianka totiž poslední dvě noci vypadala, že 6 hodin spánku není žádný problém. Jenže jsem ji o půlnoci musela vzbudit na kojení (fakt na hlavu) a pak nemohla zabrat. No a když pak konečně usnula, tak pak až do rána strašně plakalo miminko spolubydlící. Takže A. sice krásně vyspavala svých 6 hodin až do rána, ale já byla celou noc vzhůru...

jessulka
28. led 2019
jessulka
28. led 2019
jessulka
28. led 2019
jessulka
28. led 2019
yvonneullmann
28. led 2019

@jessulka Jezisi ta je uzasnaaaa. 😍😍😍 a copak ty?? Jak ti je ??? Boli? Neboli???

jessulka
28. led 2019
yvonneullmann
28. led 2019

@jessulka ze vidim na fotce s tatkou slzy. Je dojatej. Doufam ze si vse uvědomil a ted uz budes jen stastna.

Strana