icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

renulkka
23. črc 2018

@lenkatorka Taky furt trpím, ze začátku mi bylo zle, ale měla jsem třeba chuť na jablka a podobně a teď nemůžu jíst ni, ze všeho mám žaludek naruby 🤢

yvonneullmann
23. črc 2018

@renulkka Jj strejda je optimista. A hlavne jak rikas ty jeho prupovidky vzdy pobaví :D

martinasip
23. črc 2018

Mne byva zle spis vecer jak rano...je to des

renulkka
23. črc 2018

@jessulka Mladší sní vyloženě vše, je to malá popelnice, tím že jí teprve 6.měsíc příkrmy, tak jsme pořád hodne u zeleniny + kuře, králík, ryba, začínáme ochutnávat různy koření 🙂 Starší má ráda pečený kuře na másle, jinak vařený, dušený teď nesní... Má ráda vše s vajíčkem... Rybu miluje 🙂 Dá se říct, že jí vše co my, akorát bez sole a pepře 🙂

veronika_2019
23. črc 2018

Holky já jsem na začátku 12 tt a naštěstí mi nic není . Mám tedy příšerný hlad a žízeň skoro cely den , pak únava a občasné pichani v pobrisku.. ale špatně mi snad bylo za celou dobu jen jednou 🙂))

skretik
23. črc 2018

@renulkka ja myslela, ze uz ses na tom lip?
@yvonneullmann mne vzdycky prijde treba par hodin, ze uz je to lepsi, ale pak to prijde zas a taky mi prijde, ze je to horsi. V sobotu jsem byla dopoledne na svatbe, pak 3hodiny pochrupavala a bylo mi mnohem lip, ze jsem kupodivu vydrzela na svatbe do pulnoci..za to vcera :( , blbe cely den, blila jsem a hnus :(. asi uz jsem stara a potrebuju cely den spat :D. Podle UTZ jsem 11+1, tak uz vyhlizim dny, kdy to bude lepsi a ono porad nic :( . Mozna je to i tim vedrem

yvonneullmann
23. črc 2018

@skretik Ja nevychazim kolikrat ani z domu. Takze teplo na me treba ani nedosáhne. Myslim si ze uz nevydrzim co sem vydrzela :D

renulkka
23. črc 2018

@skretik No minulý týden jsem si to taky asi tak dva dny myslela... 😂 Bylo mi vážně super a z toho bum... Zas jsem začla omdlívat a k tomu ten žaludek, že vyloženě ze všeho je mi zle :( Nevím co sníst, hlad mám strašný... Jediný, co jakš takš snesu je tavený sýr nebo žervé na rohlíku 🙄

skretik
23. črc 2018

@yvonneullmann no to mi povidej, jsem uz proste na takovyhle veci stara :D .. rano jsem zrovna pritelovi rikala, ze uz chapu proc ma matka vetsi narok na dite :D... oni si ho udelaji pri pozitku a pak si uzivaji jen toho krasneho vysledku , kdezto mi tech 9mesicu musime "protrpet" a zaver je taky slastnej :D :D . A to mi pripomina jak jste tu resily zavinovani delohy, to si vubec nepamatuju, placenta odesla rovnou s malym a pak si zadnou dalsi bolest nepamatuju, tak doufam, ze to tak bude i ted

lenkatorka
23. črc 2018

Tak nezbývá než vydržet 😅Tak at nás to aspoň na 2 trim pustí ty nevolnosti ✊Hlavně ať jsou miminka v pořádku ❤

skretik
23. črc 2018

@renulkka a neni Ti teda prave zle z hladu? ja do sebe jidlo rvu i presto, ze na to nemam chut, myslim, ze nez tohle skonci budu jidlo nenavidet :D . Na zacatku jsem milovala Calippo zmzku, pak misu a ted noggera, u prvnich dvou se mi zveda kufr uz jen pri pomysleni :D

yvonneullmann
23. črc 2018

@skretik Ja rodila císařem Takze me bolelo cele bricho jak se hojilo Takze jsem nejak nevnimala vo je jaka bolest a od ceho. A druhe pujde take císařem. Mam spatne postavenou pánev.

renulkka
23. črc 2018

@skretik Nene právě že ne :( Já když i jím a jsem plná, tak je mi prostě zle, dávím se nad obědem... Hladová jsem tím, že nevím co sníst, okolo ledničky chodím dost daleko... Ale prostě jím i když jen piškoty :D Ale je to boj 🙂 Jinak u první jsem o zavinování taky nevěděla, ani u kojení... U druhé hrůza 😂

jednaholkaa
23. črc 2018

@frndafrrr Me nakopne akorat tak dat si slofika. O vikendu jsem si dala kazdy den dva, jeden dopo a druhy odpo. Kafe ani nic s coffeinem radsi nepiju..

skretik
23. črc 2018

@renulkka tak si me potesila :D , ted se na porod tesim zas o trochu vic :D

skretik
23. črc 2018

@yvonneullmann ja sice prirozene,ale uz si to vlastne ani nepamatuju :D

jednaholkaa
23. črc 2018

@skretik Ja zas nejsem schopna vubec varit 🙂 Porad musim jist v restauracich, nebo si neco objednat a dojit si pro to. Nechci mit s pripravou jidla vubec nic spolecnyho 🙂 Kdybych sla nakoupit a varit tak se me to do te doby nez to bude hotovy stejne asi zprotivy.. Kuchyn jsem si celou se zacpanym nosem uklidila a uz par tydnu se tam nic nedeje. Snad uz nam tohleto brzy skonci..

skretik
23. črc 2018

@jednaholkaa ja teda varim, musim, ale nejim to :D

lenkatorka
23. črc 2018

A kolik máte nahoře ženský ?😅Ja v 12 tt lehce přes 2 kg 😅

misak48
23. črc 2018

Holky tak screening dnes negativní. Jsem šťastná jak blecha. Mimčo má všech o co má mít, placenta vpredu nahoře. Rizika všech syndromů menší než 1:20000. A dokonce prcek povyrostl, změnili mi TP ze 2.2. zpět na 29.1 . (to je podle PM, ale 2.2. vycházelo přesně podle ovulace). Akorát na pohlaví je prý ještě brzy. Na druhý screening jdu 18.9. Drzim palce, ať se všechny dočkáte takhle pozitivních zpráv 🙂 snažila jsem se nahrát i fotku, ale koník stávkuje....

martinasip
23. črc 2018

@misak48 nam taky posunuli z 2.2. podel MS na 25.1. podle ultrazvuku.

vilmic
23. črc 2018

@misak48 Ahoj, tak gratuluju k výsledku. Nekontrolovala tě dr. s ruským přízvukem? Protože ta mě s pohlavím taky hned odbila. Přitom v těch předchozím dvou případech se aspoň podívali a něco tipli - ikdyž špatně.. :D Jinak my budem chodit hezky v závěsu za sebou. Na druhý screening jdu 17.9., ale teda ještě jsem pozvaná na 17.8. - to by mi pohlaví už říct mohli. Budu tam prý chodit, co 4 týdny, protože jsou dva.

misak48
23. črc 2018

@vilmic ruského přízvuku jsem si nevšimla, byla taková vysoká, tmavě krátké vlasy. Ve zprávě mám napsáno Zuzana Kokrdova. Ani mi nenabídla tu fotku, já si samozřejmě predem říct zapomněla a když jsem si vzpomněla, když končila, tak mi ji teda ještě udělala, ale moc se netvarila. Já nevím, že je nenapadne se zeptat jestli ji nebude člověk chtít...

misak48
23. črc 2018

@vilmic jo a taky tam pak prý budu chodit nějak častěji, kvůli cukrovce, ale až někdy po 20 týdnu. Do té doby si mě hlídá můj Dr. Tam jdu 7.8. a taky doufám, že už si třeba něco tipne...

jessulka
23. črc 2018

@misak48 Velká gratulace k úspěšnému screeningu.

jednaholkaa
23. črc 2018

@misak48 Muzu se zeptat jestli to bylo na cas nebo jste si pockali v cekarne? Taky se chystam na screening k apolinari. A jak dlouho to trva? Diky

veronika_2019
23. črc 2018

@misak48 to moc gratuluji ! Mě to čeká až pristi týden v pátek .. tak snad to uteče jako voda 😀

misak48
23. črc 2018

@jednaholkaa byla jsem objednaná na 13:00. Přišli jsme tam zhruba ve tři čtvrtě a na recepci mi řekli, že si mám chvíli počkat až se sestřičky vrátí z oběda a změří mi tlak. Tam jsem šla přesně v tu 1. Pak poslali čekat k ordinaci, kde jsem se docela zděsila, protože tam seděli už asi tři ženské. Ale otevřeli se dveře a šla jsem jako první. Tak asi byly objednané až po mě... Před půl 2 už jsme odchazeli.

andelka
23. črc 2018

@lenkatorka já ve 13 tt nahoře asi 1kg. Je to znát na prsou a na bříšku.

andelka
23. črc 2018

Já jsem si minule užila na NT. Šli jsme na 11:20, ale mimco leželo úplně blbě, takže vyčůrat,nic,pak pauza na oběd,projít se po schodech, napít,nic, vyčůrat,a konečně se otočilo a Dr rychle všechno zkontrolovala. Domů jsme šli po 13 h.

Strana