Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@renulkka Jj strejda je optimista. A hlavne jak rikas ty jeho prupovidky vzdy pobaví :D
Mne byva zle spis vecer jak rano...je to des
@jessulka Mladší sní vyloženě vše, je to malá popelnice, tím že jí teprve 6.měsíc příkrmy, tak jsme pořád hodne u zeleniny + kuře, králík, ryba, začínáme ochutnávat různy koření 🙂 Starší má ráda pečený kuře na másle, jinak vařený, dušený teď nesní... Má ráda vše s vajíčkem... Rybu miluje 🙂 Dá se říct, že jí vše co my, akorát bez sole a pepře 🙂
Holky já jsem na začátku 12 tt a naštěstí mi nic není . Mám tedy příšerný hlad a žízeň skoro cely den , pak únava a občasné pichani v pobrisku.. ale špatně mi snad bylo za celou dobu jen jednou 🙂))
@renulkka ja myslela, ze uz ses na tom lip?
@yvonneullmann mne vzdycky prijde treba par hodin, ze uz je to lepsi, ale pak to prijde zas a taky mi prijde, ze je to horsi. V sobotu jsem byla dopoledne na svatbe, pak 3hodiny pochrupavala a bylo mi mnohem lip, ze jsem kupodivu vydrzela na svatbe do pulnoci..za to vcera :( , blbe cely den, blila jsem a hnus :(. asi uz jsem stara a potrebuju cely den spat :D. Podle UTZ jsem 11+1, tak uz vyhlizim dny, kdy to bude lepsi a ono porad nic :( . Mozna je to i tim vedrem
@skretik Ja nevychazim kolikrat ani z domu. Takze teplo na me treba ani nedosáhne. Myslim si ze uz nevydrzim co sem vydrzela :D
@skretik No minulý týden jsem si to taky asi tak dva dny myslela... 😂 Bylo mi vážně super a z toho bum... Zas jsem začla omdlívat a k tomu ten žaludek, že vyloženě ze všeho je mi zle :( Nevím co sníst, hlad mám strašný... Jediný, co jakš takš snesu je tavený sýr nebo žervé na rohlíku 🙄
@yvonneullmann no to mi povidej, jsem uz proste na takovyhle veci stara :D .. rano jsem zrovna pritelovi rikala, ze uz chapu proc ma matka vetsi narok na dite :D... oni si ho udelaji pri pozitku a pak si uzivaji jen toho krasneho vysledku , kdezto mi tech 9mesicu musime "protrpet" a zaver je taky slastnej :D :D . A to mi pripomina jak jste tu resily zavinovani delohy, to si vubec nepamatuju, placenta odesla rovnou s malym a pak si zadnou dalsi bolest nepamatuju, tak doufam, ze to tak bude i ted
Tak nezbývá než vydržet 😅Tak at nás to aspoň na 2 trim pustí ty nevolnosti ✊Hlavně ať jsou miminka v pořádku ❤
@skretik Ja rodila císařem Takze me bolelo cele bricho jak se hojilo Takze jsem nejak nevnimala vo je jaka bolest a od ceho. A druhe pujde take císařem. Mam spatne postavenou pánev.
@skretik Nene právě že ne :( Já když i jím a jsem plná, tak je mi prostě zle, dávím se nad obědem... Hladová jsem tím, že nevím co sníst, okolo ledničky chodím dost daleko... Ale prostě jím i když jen piškoty :D Ale je to boj 🙂 Jinak u první jsem o zavinování taky nevěděla, ani u kojení... U druhé hrůza 😂
@frndafrrr Me nakopne akorat tak dat si slofika. O vikendu jsem si dala kazdy den dva, jeden dopo a druhy odpo. Kafe ani nic s coffeinem radsi nepiju..
@yvonneullmann ja sice prirozene,ale uz si to vlastne ani nepamatuju :D
@skretik Ja zas nejsem schopna vubec varit 🙂 Porad musim jist v restauracich, nebo si neco objednat a dojit si pro to. Nechci mit s pripravou jidla vubec nic spolecnyho 🙂 Kdybych sla nakoupit a varit tak se me to do te doby nez to bude hotovy stejne asi zprotivy.. Kuchyn jsem si celou se zacpanym nosem uklidila a uz par tydnu se tam nic nedeje. Snad uz nam tohleto brzy skonci..
@jednaholkaa ja teda varim, musim, ale nejim to :D
A kolik máte nahoře ženský ?😅Ja v 12 tt lehce přes 2 kg 😅
Holky tak screening dnes negativní. Jsem šťastná jak blecha. Mimčo má všech o co má mít, placenta vpredu nahoře. Rizika všech syndromů menší než 1:20000. A dokonce prcek povyrostl, změnili mi TP ze 2.2. zpět na 29.1 . (to je podle PM, ale 2.2. vycházelo přesně podle ovulace). Akorát na pohlaví je prý ještě brzy. Na druhý screening jdu 18.9. Drzim palce, ať se všechny dočkáte takhle pozitivních zpráv 🙂 snažila jsem se nahrát i fotku, ale koník stávkuje....
@misak48 nam taky posunuli z 2.2. podel MS na 25.1. podle ultrazvuku.
@misak48 Ahoj, tak gratuluju k výsledku. Nekontrolovala tě dr. s ruským přízvukem? Protože ta mě s pohlavím taky hned odbila. Přitom v těch předchozím dvou případech se aspoň podívali a něco tipli - ikdyž špatně.. :D Jinak my budem chodit hezky v závěsu za sebou. Na druhý screening jdu 17.9., ale teda ještě jsem pozvaná na 17.8. - to by mi pohlaví už říct mohli. Budu tam prý chodit, co 4 týdny, protože jsou dva.
@vilmic ruského přízvuku jsem si nevšimla, byla taková vysoká, tmavě krátké vlasy. Ve zprávě mám napsáno Zuzana Kokrdova. Ani mi nenabídla tu fotku, já si samozřejmě predem říct zapomněla a když jsem si vzpomněla, když končila, tak mi ji teda ještě udělala, ale moc se netvarila. Já nevím, že je nenapadne se zeptat jestli ji nebude člověk chtít...
@misak48 Muzu se zeptat jestli to bylo na cas nebo jste si pockali v cekarne? Taky se chystam na screening k apolinari. A jak dlouho to trva? Diky
@misak48 to moc gratuluji ! Mě to čeká až pristi týden v pátek .. tak snad to uteče jako voda 😀
@jednaholkaa byla jsem objednaná na 13:00. Přišli jsme tam zhruba ve tři čtvrtě a na recepci mi řekli, že si mám chvíli počkat až se sestřičky vrátí z oběda a změří mi tlak. Tam jsem šla přesně v tu 1. Pak poslali čekat k ordinaci, kde jsem se docela zděsila, protože tam seděli už asi tři ženské. Ale otevřeli se dveře a šla jsem jako první. Tak asi byly objednané až po mě... Před půl 2 už jsme odchazeli.
@lenkatorka já ve 13 tt nahoře asi 1kg. Je to znát na prsou a na bříšku.
Já jsem si minule užila na NT. Šli jsme na 11:20, ale mimco leželo úplně blbě, takže vyčůrat,nic,pak pauza na oběd,projít se po schodech, napít,nic, vyčůrat,a konečně se otočilo a Dr rychle všechno zkontrolovala. Domů jsme šli po 13 h.

@lenkatorka Taky furt trpím, ze začátku mi bylo zle, ale měla jsem třeba chuť na jablka a podobně a teď nemůžu jíst ni, ze všeho mám žaludek naruby 🤢