Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@arielka222 to je tedy rychlost😜gratuluji😍🙂
@arielka222 juu to jsi mela taky rychle, moc gratuluji a preji zdravicko! 😍
@arielka222 tak to gratuluju 🙂)
Já nemohla spát od 3 ráno. Pak se probudil mladší . Teď už bych zase spala úplně strasne . Ale jsou oba kluci vzhůru takže jsem jako zombie... 🧐
Já tak závidím ty porody 😂 už bych chtěla taky a ticho po pěšině. Ty jo a dnešek je tak krásný datum 😂 .
@arielka222 tak gratulace velika 😍😍😍 a do Motola ses jeste vesla ?
Vam reknu,ze zatim ty porody tu jdou nejak snadno,tak doufam,ze nam to tu takhle snadno pujde vsem 😱😇😱😁. Ja jsem dneska spala vseho vsudy tak hodinu 🙈
@arielka222 gratuluji😃
@arielka222 Úžasné, srdečně gratuluji. Musí to být krásné dítě, veliké. Těším se na fotky a popis porodu.
@arielka222 Gratulace ku Kubičkovi ....😉
@arielka222 Juu to bylo rychlé- veliká gratulace 😊
@arielka222 To je rychlovka. Moc moc s Terezkou gratulujeme. Přejeme hodně sil, štěstí, lasky a ať vám jde krásně kojení.
@arielka222 moc moc gratuluji a přeji oběma hodně zdravíčka. Tak to tedy byla rychlost. Jaaaa chci taky takový porod 😀. Těším se na fotečku 😉
A ja protoze jsme tu UNOROVKY tak aspon ja do toho unora pockam 😂😂😜😜
Holky děkuji. No porod hodně rychlý, ale řvala jsem jak tur u toho 😂 jak to jelo rychle tak to fakt bolelo. Ve 2 mi začaly doma kontrakce, 2.30 jsem šla do vany umýt si vlasy a 3.30 jsme už jeli do porodnice. 3.50 přijem a otevrena na 8cm ve 4 praskli vodu a 4.20 na světě.
@skretik plno, ležím na riziku a mimi nemam u sebe :(
@arielka222 no jo ale zas to byla rychla bolest vid 😉. Snad se jim brzy uvolni nejaky pokoj a presunou Te
Jeee, taky se dějou věci, každý den nové miminko 😉
@arielka222 moc gratuluji, ať jste zdraví a dělá vám Kubíček jen samou radost :-*
Ahij holky.
Tak jste dnes meli tak oekelnou noc?? Ja mela silene navaly horka:/ jestli uz působí i nervy. Neslo spat porad sem byla vzhuru :/ premyslela sem nad vsim možným. Zabrala sem az nejak k ranu a to zas chlap sel do prace tak sem se taky vzbudila :/ šílený. A dneska to bude urcite stejne. Zitra budu vstavat v 6 abych se vykoupala vse zkontrolovala a na 8mou do nemocnice. 🙂 na jednu stranu se hrozne tesim ale na druhou mam tak šílený strach ze mi je az zle od zaludku :/
@arielka222 Teeeda! Zavidim! At jste zdravi a spokojeni!
@arielka222 tfuj tfuj,hlavne ze jste oba v poradku,krasny cas,to mi bysme takto snad stihli tak tak dojet do porodnice🙈
@yvonneullmann tak to je naprosto presny, presne takhle vypadaji moje posledni noci... lezim uplne vyrizena,ale hlavou se mi honi myslenky at uz to prijde,ale co kdyz to prijdev blbou hodinu a jak to vsechno bude 🙈, do toho doma porad ticha domacnost a nedovedu si predstavit jak se to muze temtokrat srovnat 😏🤦♀️. No syn ted odjel do skoly a ja jdu jeste zkusit usnout
@yvonneullmann chudinko 😥. Já poslední dobou už také v noci špatně spím,ale spíš mě budí bolest kyčlí. Tak se zkus prospat alespoň přes den, pokud to půjde. Budeš ten spánek potřebovat. Také bych na tvém místě byla už hodně nervózní, ale neboj, určitě to bude vše v pohodě a brzy budeš mít mimi u sebe 😉. Už to máš za pár 😉
@arielka222 Moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka. 🙂 🍀
Tady to frčí, jak na běžeckým páse. Já už chci takyyyyy 😀 Zrovna dneska jsem si říkala, jaký krásný datum to je 😀 .
já mám nepravidelně poslíčky asi týden, takže termofor je můj blízký kamarád v těhle dnech 🙂 Jinak to ale nevypadá, že by se něco dělo... Manžel si dnešní den tipoval, ale Ben asi čeká na můj tip :D

Holky tak dnes 29.1.2019 se narodil Kubíček. 48cm a 3830g. Kontrakce začaly ve 2 ráno a 4.20 se narodil 🙂