icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
23. črc 2018

@misak48 Super, diky. Taky tam pujdu v 1 🙂 tak fajn..

1nelinka
23. črc 2018

@misak48 velka gratulace 😃

1nelinka
23. črc 2018

@lenkatorka ja jsem ve 13tt a nahore mam cca 1kg..aktualne 48kg🙂

renulkka
23. črc 2018

@andelka Mám stejnou zkušenost s mladší dcerou 😂 Na ultrazvuku ležela blbě a pořád se mlela, nevydržela v klidu, furt kopala, rukama házela, otáčela se kam neměla, takže ven a popocházet... :D Znovu dovnitř asi po dvou maminkách a znovu dovnitř a zase to samé 😂 Takže ven, nařízeno sedět, dát si svačinu a až na potřetí byla v klidu a dobře natočená, aby se projasnění dalo změřit 😂

jessulka
23. črc 2018

@lenkatorka Já na váhu radši ještě nevlezla, ale odhaduji tak 5kg. Mám břicho jako když jsem snědla meloun. Zítra se vyfotím a pošlu foto 😉

veronika_2019
23. črc 2018

@1nelinka já jsem ve 12 tt a aktuálně také 1 kg nahoře 😀 48 kg 😀

frndafrrr
24. črc 2018

Mě hrábne, auto se fakt zbláznilo, takže zítra na screening nám jede 5:06 vlak. 😂 Aspoň se nám podařilo uhrát to na zubaře, tak si tchýně vezme večer děcka na spaní a absolvujeme ten výlet sami, ale ta ochota s jakou bude hlídat.. Doufám, že tam budeme čekat min. 2h jako vždy, aby měla co vyčítat. 😂

@jednaholkaa Šlofík je problém, on toho člověk nejvíc udělá když mladá spí a neasituje, takže buď a nebo.. 😀

frndafrrr
24. črc 2018

@misak48 Super zpráva. 🌹👍

yvonneullmann
24. črc 2018

Ja mam bohuzel v tehu vzdy hrozne problemy s vahou. Mam v haji stitnou zlatu a pekne se zavodnuji Takze Ja ted v 11tt mam nahore 5kg a bricho jak v 5mesici.

martinasip
24. črc 2018

@yvonneullmann to ja taky :/

jessulka
24. črc 2018

@yvonneullmann To já taky 😀 Nic si z toho nedělej. Včera jsem to oznamovala v práci, zatím jen dvěma šéfům a ty mi řekli, že už to na mne poznali zhruba před měsícem. Že jsem se prostě změnila. Hlavně i tím, že už nenosím ty útlé šatičky, tílečka, ale vyměnila jsem to za volné vzdušnější. A to prý ke mne moc nejde. Takže po screeningu vytáhnu útlé šatičky a tílečka a budu vystavovat pupík do krásy 😀

jessulka
24. črc 2018

@frndafrrr Ježiš, tak to na vás budu myslet. Takové cestování, ach jo. Tak ať to zmáknete co nejlépe. A držím palce, ať je vše v pořádku.

yvonneullmann
24. črc 2018

@jessulka Ja mam neschopenku kvuli nevolnostem Takze me tloustnutí vidi pouze pritel a rodice :D v praci ne 🙂)

yvonneullmann
24. črc 2018

@martinasip v prvnim těhotenství jsem nabrala 24kg. Nastesti to slo dolu tak doufam ze tohle bude míň

jessulka
24. črc 2018

@arielka222 Ahojky, nebudeš se do Gennetu objednávat i na 3D nebo 4D ultrazvuk? Můj drahý mi včera oznámil, že chce vidět miminko. Slíbila jsem to i dceři, tak by šli se mnou oba dva. Myslím, že by to pro ně mohl být zážitek, co myslíš? Akorát nevím, kolik to u nich stojí , asi to bude pěkná pálka. U mého Dr. to bylo za 1350,-Kč včetně záznamu na CD a jedné fotografie. Ale ukazovali nám to na docela malé obrazovce, tak věřím, že v tom Gennetu budou lépe vybaveni a jak jsi psala minule, že ta fotka i z toho screeningu je velká.

martinasip
24. črc 2018

@yvonneullmann ja pri prvnim 10 kg nebylo mi vubec spatne a ted..od zacatku..a nema to konce ach jo...

arielka222
24. črc 2018

@jessulka ahojky. Ne ne na ten 4D se objednávat nebudu, chtěla jsem minule tehu ptz se mi líbí, že vidíš jak prcek vypada. Ale několik doktorů mi to rozmluvilo ptz to pro mimi to záření není moc dobre. Pry ho ten 4D moc zahřívá a může poškodit nějaké jemné tkáně. Tak jsem to zrusila.
Ale měla jsme jit k nějakému dr z Motola a tak to stalo cca 1200 včetně CD.
Já beru manžela at se na mimi jukněte teď do Gennetu na ten Utz ve 13tt a pak v tom 20tt 🙂

arielka222
24. črc 2018

@lenkatorka já 12tt a cca 2 kg. Ale asi je to tim ze netrpím nevolnosti a strašně zeru 😂 aktuálně 61kg.

kkacenkkast
24. črc 2018

@arielka222 tez jsem ve 12tt a mam 2-3kg nahore ale ja jsem predtim mela detskou postavu byla jsem skoro pruhledna. Diky tomu ze nezvracim si ted pekne dopravam😀😅

arielka222
24. črc 2018

@kkacenkkast tak to máš super, že můžeš přibrat a budeš porad vypadat dobře. Já u syna přibrala 18kg a přišla jsem si jak 🐷 skončila jsem na 75kg. ALe teď po druhém vím, ze na sobě máknu a příští léto bude 55kg 😀

kristynkal
24. črc 2018

Ja 12tt a vaha stejna, u doktora dokonce o kilo min 😂😂 nezvracim a jim tak jak vzdycky 🙂

1nelinka
24. črc 2018

Holy tak dnesni screening dopadl na vybornou..mimco se ma k svetu a mame posunuty termin na 27.1:) konecne jsem dostala prukazku a mam potvrzeny planovany cisarsky rez..tak se na tu bolest muzu chystat uz ted😅vsem ktere maji kontroly pred sebou drzim palecky

misak48
24. črc 2018

@1nelinka gratuluju 🙂 se ti mrnousci nějak rozrostli 🙂 já jen doufám, že tímhle tempem nebude ten náš pokračovat 😀 úplně nepotřebuju, aby měl taky přes 5 kg 😀

veronika_2019
24. črc 2018

@1nelinka gratuluji k úspěšnému screeningu 💐

jessulka
24. črc 2018

@1nelinka Velká gratulace k úspěšnému screeningu 🍀👏👍

veronika_2019
24. črc 2018

Holky jak to mate s bolestmi břicha ? Já jsem uprosted 12 tt a od včera mě furt někde picha a občas i bolí .. musím si dávat magnosolv aby to trosku přešlo .. občas mi ta bolest vystřelí úplně až dolu a nejvíce bolí na stydké kosti .. myslíte , ze je to tím růstem dělohy ?

jessulka
24. črc 2018

@arielka222 Aha, no vidíš, to jsem ani nevěděla, že to záření není pro mimi dobře. A hned si vzpomínám, že když jsem byla na 3D v předchozím těhu, tak se malá pořád schovávala, točila se k nám zády a dávala si ručičky před obličej. Chuďátko. A jaký je rozdíl mezi 3D a 4D?
Na ten ultrazvuk v Gennetu v tom 20tt bych přítele vzala s sebou.

1nelinka
24. črc 2018

@misak48 to ten muj mit urcite nebu nebo teda dcerka mela 2kg😊 ale porad byl o tyden mladsi a dnes odpovida podle posleni ms🙂)

alicam
24. črc 2018

Holky, ste aj na facebooku? Kamoška založila skupinu, inú tam nedohľadala a tu není.. zatiaľ sme dve :D https://www.facebook.com/groups/262602737665405...

jessulka
24. črc 2018

@veronika_2019 Mne bolí k večeru, jestli to je tím vedrem, nebo jak se ta kůže natahuje, to netuším. Musím to příště probrat s doktorem. Přijde mi, že mám to břicho večer i takové tvrdé. Včera mne něco nakoplo, až jsem se ulekla. Tak jsem si říkala, asi zaražený prdy. Ale ty nemám 🙂

Strana