icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

renulkka
24. črc 2018

@alicam Tak jsem se přidala do skupiny 🙂 Už jsem se i představila 😊😀

misak48
24. črc 2018

@alicam
@renulkka holky a nevíte jestli kdyz se do té skupiny přidám, jestli se to zobrazí přátelům? Zatím jsem se jakékoliv aktivitě ohledně těhotenství na FB vyhýbala, ještě nechci aby to prosáklo, že čekáme...

arielka222
24. črc 2018

@jessulka jojo to je ono, jak se schovavaji většinou a fakt to není pro ně příjemné a prospěšné. Vem manžela i teď na ten ve 13tt tam ho uvidí celého 🙂

vilmic
24. črc 2018

@misak48 Pokud není soukromá, tak bych řekla, že nějak ano. Já v tom FB světě tedy nejsem úplně znalá, ale myslim, že by na to mohl někdo nějak narazit. Proto se do FB skupinek nepřidám. S květnovkama jsme měli jednu tajnou a to bylo v pohodě, ale tam se přidávají členové jedině tak, že musíš s ním být přítel a přidat, pak zase klidně smažeš, ale je k tomu zkrátka taková obštrukce. Já právě na FB o těhotenství a dětech nikdy nic nesdílim.

frndafrrr
24. črc 2018

@1nelinka Gratuluju! 🌹
@jessulka Děkuji, vzala jsem to do vlastních rukou, když byl chlap v práci a je spraveno, ale účet mu radši ukazovat nebudu. 🙈🙈😂

misak48
24. črc 2018

@vilmic díky, vidím to dost podobně 🙂

jessulka
24. črc 2018

FB svět je v dnešní době, jako by jste psali veřejně celému světu. I soukromé skupiny lze zneužít a znalci se do nich dostanou levou zadní. FB má v dnešní době kdekdo a přijde mi to jako pěkná drbárna.

vilmic
24. črc 2018

@jessulka Tak “znalci” se asi dostanou kamkoli. 😂😂 Nemyslim, že by si někdo sedl na zadek z mýho těhotenství, jen nemám potřebu to dávat na odiv svýmu okolí. Ale na druhou stranu ráda sdílim radosti a strasti, který s sebou těhotenství nese, s někým kdo je na tom podobně. Proto jsem na MK a klidně i v soukromých skupinách na FB.

jessulka
25. črc 2018

@frndafrrr No a jak jste včera dopadli na kontrole?

yvonneullmann
25. črc 2018

Ahoj holky. Taky vam to vedro tak vadi???

skretik
25. črc 2018

@yvonneullmann takyyyy

yvonneullmann
25. črc 2018

@skretik Ja si uz pripadam jak kdybych Mela umrit kolikrat. Modlím se za bourku.

skretik
25. črc 2018

@yvonneullmann napodobne a uz 4den me k tomu zaludku na vode boli hlava, asi malo piju, ale jak se napiju chce se mi zvracet :( , tak ja nevim :( .

andelka
25. črc 2018

@yvonneullmann no,moc mi to nepřidává. I v práci mám 29 stupňů a dusno.
Uvažuju že příští týden po NT screeningu zajdu k Dr a řeknu si o neschopenku. Už to nezvládám.

renulkka
25. črc 2018

@yvonneullmann
@skretik
@andelka Holky, dneska je podle mě i blbý tlak venku... Ráno mě vzbudily děsný návaly na zvracení, jen co jsem otevřela oči, neskutečná bolest hlavy... A to stále trvá, teď se přidali i pocityna omdlívání :( Jak piju, tak mi je ještě hůř, navalue se mi při každým polknutí... Doufám, že dojde nějaká bouřka a déšť... Jinak tu dnes bude takový binec doma, jak nic neudělám... :D

jessulka
25. črc 2018

Taky si připadám, jak kdybych vypustila duši. Blbě se mi dýchá, chodí a nedej bože až budu muset vlézt do auta a někam se přesunout.

skretik
25. črc 2018

Ale no tak holky, vzdyt tehotenstvi je tak krasne, tak co si porad stezujem :D :D :D . Prvni tehu jsem mela zari-kveten a myslim, ze to je to nejidealnejsi obdobi na tehotenstvi, tohle je teror.

@andelka ja teda zatim do prace chodim, ale uplne mne to vysava, mam maleho porad pryc,tak to jeste jde, ale jeslti na tom budu od zari porad stejne, budu muset taky zustat doma, jinak ten bezny skolni zaprah nebudu davat :(

jednaholkaa
25. črc 2018

@skretik Asi porad lepsi byt ted v prvnim trimestru nez ve tretim.. tipuju. Vedro je pekny, nastesti v oficu je to ok.
Holky, cvicite nebo sportujete nejak? Ja jsem pred tehu delala jogu, s tou jsem prestala (ze se to takhle ze zacatku pry nema - nektere pozice) a uz jenom trikrat denne vencim psa. Dneska sem si vsimla ze me jakoby povisl zadek, ale mozna se mi to jenom zda :D Hrotite nekdo cviceni? Ja si rikam ze v druhem trimestru zkusim nakou tehotenskou jogu nebo tak, ale ted jsem teda lenoch..

jessulka
25. črc 2018

Holky, já už jsem to oznámila i v práci. Protože už je to na mne prostě vidět. Tak mi šéfové i kolegyně gratulovali. Technici si asi všimnou postupně, těm zatím nic říkat nebudu osobně. Pokud se mne sami nezeptají.
@skretik Já jsem při prvním těhu byla ve třetím trimestru přes celé léto a to byl teprve teror. Obří břicho, tropický vedra a já přežívala jen na vodě, melounu a na zmrzlině. Toto těhotenství si od minulého týdne konečně užívám, zle mi už přestalo být, tak snad je miminko v pořádku. Jen kdyby nebylo takové dusno a bylo venku dýchatelno, občas večer sprchlo, tak bych se vlbec nezlobila. V noci se vůbec nedá spát.

renulkka
25. črc 2018

@skretik První dcera byla taky od srpna do května :D Bylo to super, nebylo ještě velké horko, druhá dcera byla od října do července a to byl boj, ještě dva týdny před porodem jsem dojížděla vlakem na zkoušky do škole, hic jak kráva, oteklý nohy... Tak doufám, že teď ten konec bude aspoň veselejší,, když bude zima :D Akorát nevím, jak budu zvládat ty naše divohy na sněhu a ledu 😂

andelka
25. črc 2018

@skretik já první též září- květen,bylo to super. Druhé červenec-brezen. Podle mě ještě horší je být v létě ve 3 trimestru a po porodu.

andelka
25. črc 2018

Holky,ať prší,ale ne v pátek,to mám svatbu.

skretik
25. črc 2018

no a najednou je tu spousta pozitiv :D :D . Verim, ze posledni mesice a porod v lete musi byt teprv masakr.

@renulkka v zime nam vsem bude zase zima a budem se bat chodit venku na ledu :D , asi ty vase divochy budes muset privazat k necemu, aby Ti neutikali :D . Mate zahradu, kde je muzes v klidu vypustit?

andelka
25. črc 2018

@jednaholkaa lítám v práci celý den. Ale od října chci chodit na těhotenské cvičení. A předtím v době vycházek občas zaplavat. Být tebou podívám se po gravid józe.

kristynkal
25. črc 2018

Moje sestra má za měsíc termín porodu, tak se už těší jak to vyplkne 🙂 zatím to zvládá dobře, horka jí nevadí, jen že nemůže pracovat na zahrádce :D mě ted občas zlobí žaludek, asi se to ozvalo až ted, když celý začátek byl v poho 🙂 ale užívám si to 🙂

skretik
25. črc 2018

@jednaholkaa o tehu joze taky uvazuju, uz si prijdu taky takova rozkydla, jsem zvykla na pohyb a ted na nej nezbyva energie

andelka
25. črc 2018

V tom minulém tehu co nedopadlo jsem měla TP 27.6. Neumím si to vůbec představit.

skretik
25. črc 2018

@andelka ja mela TP 16.6 🙂, jsem se tesila, ze to prave pred letem stihnem a v lete bude pohoda bez velkeho oblekani , bohuzel...

yvonneullmann
25. črc 2018

@andelka to si rekni. Ja neschopenku mam od 6tt.

andelka
25. črc 2018

@skretik ale tak..mimco v overalku strcis do kombinézy a hotovo ne?
Já měla noční můry z ocistku v létě. Vždycky se čistím dlouho 8-10 týdnů. V únoru to bude lepší. A v létě už mužem k vodě,mimca budou větší.. bude to fajn. A než se rozkoukáme z porodnice bude jaro.

Strana