icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
1. únor 2019

@yvonneullmann ty se drz, snad se to brzy zlepsi a co to zebro, dobry?asi nevis co kde boli vid 🙈,asi boli vsechno vid 🙈

raliska
1. únor 2019

@skretik moc gratuluju! Vypada jako poradny macik, ale co jsem ddocetla, tak nemel ani 4kg,ze? Oni i ty fotky trochu zvetsujou hihi 🙂

1nelinka
1. únor 2019

Holcicky tak vas po nejake dobe s Rachelkou zdravime🙂 za 14dnu doma pribrala 700g😅 tak uz ma necela 3kg😍😍 koukam jak jste se tu krasne rozrodily😍😍😍moc blahopreju k miminkum 😍😘

dominika963852
1. únor 2019

@skretik moooc gratuluji 😉

smigli
autor
1. únor 2019

@yvonneullmann Krasneho chlapecka mas!
@skretik Tak o tom jsem slysela, ale videla to kolegyne. No parada! Na kterym jsi pokoji? Tak tos mela paradni porod! Sikula!

skretik
1. únor 2019

@smigli pokoj cislo 3 😉....tak to super, ze se o tom povida 😅

smigli
autor
1. únor 2019

@skretik Bezva! Tak jeste nejakou flasku, uspat deti a muzem se sejit na ten film, ne? :D Jsi rikala, ze mas zarizene to platno. :D

basice
1. únor 2019

@skretik veliká gratulace 🙂 To byl tedy fofr! Tak se pak budeme těšit na fotečku a info o porodu. Koukám, že tu jsou samé rychlé porody 🙂

@andelka malý je krásný a jak si spokojeně spinká. Takhle jsou ty dětičky nejhodnější, že? A jaká byla první noc doma?

@val333 tak to zkus třeba hodit za hlavu, že už musíš porodit a ono se třeba mimi umoudří a o to víc si pospíší 😉

basice
1. únor 2019

@yvonneullmann ach jo, chudinko. Já si vůbec nedovedu představit, že bych se hned druhý den po císaři musela starat o miminko. Ale asi to tak musí být. Když se narodila dcera (vaginální porod), tak si ji na první den o noc nechaly sestřičky a nosily ji jen na kojení a musím říct, že mě to docela bodlo a ti jsem neměla žádnou jizvu na břiše. Tak snad už bude každý den líp a líp. Na ten kašel něco bereš?

basice
1. únor 2019

@1nelinka to je zlatíčko 😘. Taková krásná a drobounká, ale ona to vše dožene 😉. A jak to doma zvládáte?

ajdamajda
1. únor 2019

Já jsem zvědavá kdy se to pohne u mě . Jsem teď extrémně unavená . Padlo to na mě . A picha mě na čípku pořad . Potřebovala bych spát . Děti jsou jiného názoru tak se těším až usnou. Cítím se vycerpana

val333
1. únor 2019

@ajdamajda tyjo to bych si s tebou potřebovala vyměnit.... to je zajímavé, jak člověk touží po tom, do má ten druhý 😀 já jsem zase věčné sama doma a děsně se nudím... už nemám co dělat a úplně mi z toho hrabe...

basice
1. únor 2019

@val333 tak já ti ty moje děti také na chvíli půjčím,aby jsi se tak nenudila 😀. Já bych pro změnu brala třeba jeden den nic nedělaní😊

ajdamajda
1. únor 2019

@val333 já se s klukama nenudim . Ale brala bych chvíli klidu. Fakt božský ticho a relax... kluci jsou mi pořad v patach. Až musím říci ze teď jak jsem ovlivněna hormonama tak mi to vadí a je mi to líto. Ale snažím se zdrhat . Vysloveně .
Asi jako když má ženská krámy a vadí ji i jak dýchá muž 🤪

val333
1. únor 2019

@basice
@ajdamajda úplně vás chápu... Ale ten opak ,,nudit se,, je taky otravnej 😵...

basice
1. únor 2019

@val333 jj, to věřím. Zažila jsem to , když jsem čekala první dítě a byla na rizikovém. Manžel celý den v práci a já byla věčně sama a rodina daleko.

1nelinka
1. únor 2019

@basice jj jeji segra mela 38cm a 2kg a nikdy nemela zadny problem tuk tuk.. Zvladame dobre lip nez jsem cekala..jen nase Mia se hrozne boji kdyz mimco place a breci taky a do toho vyje pes tak je kolikrat vazne veselo😂😂

basice
1. únor 2019

@1nelinka takže Rachelka je vlastně proti Mie obřík😀. Tak to je dobře,to takhle hezky zvládáte. Já se právě bojím,jak bude reagovat 3 letý syn. Je to takový mamanek. No ještě, že nemáme toho psa 😀

cuccinka
1. únor 2019

Holky, prosím Vás, už začínám být z toho nervózní.. Dělá vám taky že když že zvohnete tak slysite zvuky?(Já nevím jak kruceni,nebo jak bubliny já fakt nevím- pro ne nepopsatelny) ale jde to z vnitrku bricha a pod prsem (mezi prsem a zebrama) teď momentalne už tak hodinu až dvě me to dela i když polosedim/lezim a nijak se nehejbu... někdo s tím zkusenost?

julien9
1. únor 2019

@cuccinka me to dela taky, je to vzduch normalne 🙂

zuzekk
2. únor 2019

Nedělní termín pouštím - Vendelinek si řekl, že bude stejně rozhodný jako jeho táta, a když se dá něco udělat hned , nebude to odkládat. A když má být únorňátko, vezme to hned 1.2. z rána.. 😁❤

zuzekk
Autor odpověď smazal
kleninka
2. únor 2019

@zuzekk jezuskote ten je krásný 😊 moc gratuluji 😊

yvonneullmann
2. únor 2019

@zuzekk úžasný chlapeček. Gratuluji

yvonneullmann
2. únor 2019

Ahoj holky. Tak posledni noc co maji maleho sestřičky a Ja od 1:33 nemohu spat. Převaluji se a koukam do stropu. Bricho boli méně o neco ale to bude tim ze Lezim. Rano jen ceka vyndani cevky s zacit fungovat na 100%. Od 10hodin se nam tu budou střídat navstevy jedna za druhou. Tak snad to psychycky zvladneme. Moc gratuluju vsem dalším maminkam. Vy co jste se ptali na žebro. Citim ze boli ale podstatne méně nez pred porodem. Jsou dve varianty. Vnímám vic bolest bricha a nebo se to opravdu lehce uvolnilo porodem. Na kasel mi nic nedavaji. Musim si proste držet bricho pri kašli. Takze hodne prijemna vec :/ prakticky cely den drzim :D ale ten Drobek z to stoji. Jsem zvedava co na nej rekne velky Bracha. Dnes by ho mela byvala tchyne přivést na návštěvu. 🙂) on se totiz boji doktoru a cely vcerejsek se vymlouval :D jinak pooperační dieta taky slusnej zahul. Ale na druhou stranu aspon zhubnu jeste neco do propuštění.

bombat
2. únor 2019

@zuzekk Veliká gratulace Tobě a Venouškovi! Napadlo mě, jestli dneska v noci nerodíš, jen jsem nechtěla znervózňovat dotazem. A když jsem se teď vzbudila na záchod, dívala jsem se na koníka kvůli Tobě... myslím dokonce, jestli se mi o Tobě nezdálo. Chlapeček je neskutečně krásný ❤! Napiš pak, jaký jsi měla porod a kolik Venoušek váží. Vzpomínám, jak jsem před šestnácti lety měla na dveřích v porodnici napsáno svoje jméno a "Venoušek", teď je to takový velký halán ☺.

bombat
2. únor 2019

@zuzekk Mám moc velkou radost...! A chápu dobře, že se narodil už včera ráno?

beruska125
2. únor 2019

Tak já jsem v porodnici🙂 v 1:30 rupla voda a pomalu se začíná něco dít...2.2. Je krásné datum😍

seveneye
2. únor 2019

@zuzekk gratuluju, Vendelinek je uzasny.co miry?

seveneye
2. únor 2019

@beruska125 2.2. Jde koukam na dracku tak hodne sil a at to mas brzo za sebou.

Strana