Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik moooc gratuluji 😉
@yvonneullmann Krasneho chlapecka mas!
@skretik Tak o tom jsem slysela, ale videla to kolegyne. No parada! Na kterym jsi pokoji? Tak tos mela paradni porod! Sikula!
@skretik veliká gratulace 🙂 To byl tedy fofr! Tak se pak budeme těšit na fotečku a info o porodu. Koukám, že tu jsou samé rychlé porody 🙂
@andelka malý je krásný a jak si spokojeně spinká. Takhle jsou ty dětičky nejhodnější, že? A jaká byla první noc doma?
@val333 tak to zkus třeba hodit za hlavu, že už musíš porodit a ono se třeba mimi umoudří a o to víc si pospíší 😉
@yvonneullmann ach jo, chudinko. Já si vůbec nedovedu představit, že bych se hned druhý den po císaři musela starat o miminko. Ale asi to tak musí být. Když se narodila dcera (vaginální porod), tak si ji na první den o noc nechaly sestřičky a nosily ji jen na kojení a musím říct, že mě to docela bodlo a ti jsem neměla žádnou jizvu na břiše. Tak snad už bude každý den líp a líp. Na ten kašel něco bereš?
Já jsem zvědavá kdy se to pohne u mě . Jsem teď extrémně unavená . Padlo to na mě . A picha mě na čípku pořad . Potřebovala bych spát . Děti jsou jiného názoru tak se těším až usnou. Cítím se vycerpana
@val333 já se s klukama nenudim . Ale brala bych chvíli klidu. Fakt božský ticho a relax... kluci jsou mi pořad v patach. Až musím říci ze teď jak jsem ovlivněna hormonama tak mi to vadí a je mi to líto. Ale snažím se zdrhat . Vysloveně .
Asi jako když má ženská krámy a vadí ji i jak dýchá muž 🤪
Holky, prosím Vás, už začínám být z toho nervózní.. Dělá vám taky že když že zvohnete tak slysite zvuky?(Já nevím jak kruceni,nebo jak bubliny já fakt nevím- pro ne nepopsatelny) ale jde to z vnitrku bricha a pod prsem (mezi prsem a zebrama) teď momentalne už tak hodinu až dvě me to dela i když polosedim/lezim a nijak se nehejbu... někdo s tím zkusenost?
Nedělní termín pouštím - Vendelinek si řekl, že bude stejně rozhodný jako jeho táta, a když se dá něco udělat hned , nebude to odkládat. A když má být únorňátko, vezme to hned 1.2. z rána.. 😁❤
@zuzekk úžasný chlapeček. Gratuluji
Ahoj holky. Tak posledni noc co maji maleho sestřičky a Ja od 1:33 nemohu spat. Převaluji se a koukam do stropu. Bricho boli méně o neco ale to bude tim ze Lezim. Rano jen ceka vyndani cevky s zacit fungovat na 100%. Od 10hodin se nam tu budou střídat navstevy jedna za druhou. Tak snad to psychycky zvladneme. Moc gratuluju vsem dalším maminkam. Vy co jste se ptali na žebro. Citim ze boli ale podstatne méně nez pred porodem. Jsou dve varianty. Vnímám vic bolest bricha a nebo se to opravdu lehce uvolnilo porodem. Na kasel mi nic nedavaji. Musim si proste držet bricho pri kašli. Takze hodne prijemna vec :/ prakticky cely den drzim :D ale ten Drobek z to stoji. Jsem zvedava co na nej rekne velky Bracha. Dnes by ho mela byvala tchyne přivést na návštěvu. 🙂) on se totiz boji doktoru a cely vcerejsek se vymlouval :D jinak pooperační dieta taky slusnej zahul. Ale na druhou stranu aspon zhubnu jeste neco do propuštění.
@zuzekk Veliká gratulace Tobě a Venouškovi! Napadlo mě, jestli dneska v noci nerodíš, jen jsem nechtěla znervózňovat dotazem. A když jsem se teď vzbudila na záchod, dívala jsem se na koníka kvůli Tobě... myslím dokonce, jestli se mi o Tobě nezdálo. Chlapeček je neskutečně krásný ❤! Napiš pak, jaký jsi měla porod a kolik Venoušek váží. Vzpomínám, jak jsem před šestnácti lety měla na dveřích v porodnici napsáno svoje jméno a "Venoušek", teď je to takový velký halán ☺.
Tak já jsem v porodnici🙂 v 1:30 rupla voda a pomalu se začíná něco dít...2.2. Je krásné datum😍
@beruska125 2.2. Jde koukam na dracku tak hodne sil a at to mas brzo za sebou.

@yvonneullmann ty se drz, snad se to brzy zlepsi a co to zebro, dobry?asi nevis co kde boli vid 🙈,asi boli vsechno vid 🙈