Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@bombat
@kleninka
@cuccinka
@basice Holky, coca colu doma nemáme 😔 Tak jsme zkoušeli ten čaj a vůbec ho nedostane ani do žaludku... 😔 Sotva ji ho dám do puse a letí to ven 😞 Zvrací pořád, před tím to bylo třeba 2x do půl hodiny, teď po hodince... Spí, vždycky se poblinká ze spaní, to ji vzbudí, tak se chvilku dáví (protože už nemá co zvracet) a pak lehne a zas hned spí.... Ale ještě jsme do ni nic nedostali 😞 Naposled pila cca ve 4? Takže teď jdu brnknout do nemocnice, kdy bysme měli dojet, po jaký době, když nebude pít 😐 A nejspíš už se to začíná projevovat u mě.... Začíná mě bolet žaludek a pořád brkám a je mi tak divně šoufl 🙁😞 Ale říkám si, že je to třeba z nervů nebo únavy u mě... Uvidíme 😔
@cuccinka Třebíč od pondeli.zakaz do odvolání.
Holky, tak už tu střevní chřipku mám i já.... Strašně mě bolel žaludek a už zvracím... Jenže problém, jak jsem si klekla k zachodu, tak to ze mě začlo týct zespodu 😨 A já za boha nevím, jestli to byla moč nebo plodovka 😨 Čůrat jsem byla chvilku před zvracením... A tady to ze mě opravdu valilo, že byla podemnou kaluž 😑 Teď ze mě nic neteče, akorát břicho tvrdne (to může i tím zvracením) 😔 Mám si dát vložku a hlídat? Nedokážu si představit, teď jet rodit 😨
@renulkka to je peklo ty nemoci. Přeji hodně sil!🙂
@cuccinka já jsem se až teď napotřetí rozhodla pro nadstandard a jsem moc rada. Mít svůj klid je nejvíc...jako záleží na “nátuře” někdo chce spis společnost, někdo soukromí. Jsem mnohem víc v klidu ze když mi malá brečí, nikoho nebudim, vklidu si vstanu podle svého atd😉
Jinak u nás je taky zákaz návštěv ale nevztahuje se to na doprovod k porodu. Btw můj chlap je taky docela nachcipanej a včera tu byl ale rodili jsme tu sami, tak snad nemohl (max kromě vlastního ditete😅) nikoho nakazit🙂
@jenssy
@beruska125 Holky, mala naposled zvracela kolem 12, od 3 od rana lzickujem cajik... A tuk tuk, drzi se.... Lita tu jak drak a chtela by pry stavu... Jinak zas jsem zvracela a zas hafo kaluz... Manžel uz premysli ze pojedem do porodnice na kontrolu, obcas už mě bolí podbrisek ... Jenže já teď nedojdu ani do auta 😣 Natoz ta vic jak pulhodinova cesta autem 😔 Jak se pohnu, tak zvracim 🙈
@renulkka snad vas to brzy prejde, holcicky snad uz budou ok a ty brzo take 🙁 uplne se mi vybavilo kdyz jsem to mela ja nekdy v 7./8.mesici, taky chytite vse
Dobre rano devcata,aktualni stav?zadna nova miminka?a co marodi,snad je uz lip.
Dneska bych rodit nechtěla kdybych musela do porodnice 😂✌️🙈 taková vanice ... sníh a vítr co jsou u nás . To bych ani nestihla až do Rakovnika v klidu . Ani ven nejdu. Objednala jsem si zase Rohlik nakup .
Dneska přijedou naši ... ze prý zkontrolovat . Mamka mě chce poslední dobou kontrolovat často jako jestli UŽ. Vzdycky i vola a říká tak co!? A jak se cítím 😂
Pracuje kousek od nás takže s kontrolami to teď bude peklo a spis bych brala kdyby byl klid a nebyla jsem pod tlakem
@ajdamajda
nj u vas snezi, u nas ta zatracena obleva,proto jsou rozjety i ty chripky.fakt nehrozi nekam moc vylizat protoze okolo uz to laplo celkem dost lidi.ach jo to zase bude zazivny den...jinak s temi kontrolami, k nam se nikdo moc nezene prave kvuli bacilum,ale na telefonu visi nekdo permanentne...uz me to taky stve.
@beruska125
@cuccinka ja jsem na normalnim pokoji, ale vcera spolubydlici pustili a jsem tam sama,na jednu stranu super,ze tam mam klid a prcek nikoho nerusi (i kdyz on je vazne zlatej,skoro nebreci ❤️) a nikdo nerusi nas,ale je tam takovy zvlastni klid a nuda,nemam to rada,kdyby aspon radio nebo tv byla,ale tam nic a ja na to nejsem zvykla. Doufam,ze nas zitra pusti,muzu si to pry zkusit vyprosit,protoze uz krasne kojime,jinak az utery 🙈. Dneska by se mel prijit podivat velkej bracha,uz jen pri te predstave,ze se poprve uvidi nam slzy v ocich 😍😍😍.
@renulkka vy se drzte a jeslti s tebe neco tece tak bych jela uz jen proto,ze je Ti tak blbe,at si te ohlidaji pri pripadne dehydrataci nebo tak. Jak mi praskli tu vodu,tak to odtekalo postupne, pri tvrdnuti vzdycky trochu vyteklo,nekdy vic,nekdy min. Vezmi si do auta lavor a jedte!! Nebo minimalne zavolej do porodky a zeptej se
Tak u nás je taky obleva... No hnus... Jinak z noci jsem akorát rozlámaná a tekla krev z nosu... Jinak nic. 😉
@renulkka ty jo, za to jsem opravdu rada, ze máme porodnici 5 minut autem😉 má to i svoje výhody🙂 poprvé a podruhé jsme (nechtěně) fakt přijeli na poslední chvíli😅
@beruska125 já teď momentálně kdybych musela ... tak 40 minut jízdy autem po neudrzovane silnici 😂
@skretik mám taky tuhle “úchylku” ze nesnáším ticho, tady na nadstandardu je TV😉
@cuccinka
@beruska125 no presne nemam rada ticho,me to hrozne ubiji,ale ted mi privezli nejakou maminku z jineho oddeleni co je tu uz asi dyl a ta od te doby co prisla telefonuje,tak nevim co bylo lepsi 😅😅😅. V porodnici si clovek moc neodpocine,furt tu nekdo trajda,ani moc nechapu proc a co furt chteji 🤦♀️.
Vsem cekatelkam preju pevnem nervy,ja jsem tak stastna,ze uz to mam za sebou a jsem i stastna za to rozhodnuti jit do toho takhle,mozna ta bolest byla vetsi,ale byla rychla a my jsme oba naprosto v klidu a poradku

@silwiin a jak to že manžela nakonec pustili?Já budu v pondělí vědět jestli budu mít nadstandart zadarmo (jakozto rodinny prislusnik) zdravotnika. Ale dost přemýšlím, že pokud ne, jestli si to i tak nezaplatim. Dost přemýšlím...Co personal? Jak se k tobě chovaji? A ty jsi prvorodicka?Hodně lidí me jako prvorodicku od nadstandartu odrazuje, že je lepší když jsem na pokoji pak s zenskyma že mi třeba poradí a pomuzou..