Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, co už máte po porodu, podařilo se vám sehnat Vigantol, nebo používáte nějakou náhražku? Já jsem pro Vigantol, ale má výpadek až do května..
Ja jsem teda mela uzasnyho porodnika a i presto,ze jsme mimcu na svet pomohli “rizene”, tak jsme to zvladli bez jakekoliv chemie,nastrihu a tlaceni na bricho, ale fakt si myslim,ze to proste bylo tim doktorem a PA. Prvniho syna mi taky pomohli vytlacit,uz jsem byla vycerpana,proste tam jsem jim byla jedno a i to podle toho vypadalo ... diky tomuhle porodnikovi si rikam,ze treba jednou... mozna... kdo vi 😊
@smigli tak to si me nepotesila jestli ho uz nesezenu, prvni jsem davala vigantol a nemela zadny problemy zadny bolesti bricha nic tak ted jsem chtela taky vigantol, jeste jsem neporodila ale teda jsem zvedava co misto toho nam treba doporucu 🤔
@smigli já ho mám naštěstí ještě po dceři. Teď sháním oční framykoin na hnisani oči malému a to je to samé. Výpadek až do května. Naštěstí jsou někde skladové zásoby, tak mi ho sehnala ségra ve znojemske lékárně.
@val333 tak to je názor 🙈 auuu - trpět ještě skrz tohle. To víš, že jsem to párkrát zkusila sedět mimo, ale nebyla jsem schopná se sní najíst. Q teď hsem zjistila, že se mi udělal hemeroid zmetek jeden 🙈 takže další akce na houby k sezení.
Jasne, jakoze nektery PA tvrdi, ze kazda zena je schopna porodit bez nastrihu, tak jestli je to fakt treba tim porodnikem, jaky je nebo ja nevim. Chapu, ze kdyz nejde ven to mimi, tak bych si o nej uz taky rekla. Otazka je jestli to musi dospet do tehle situace. Taky me napadla ta chemie, jakou roli v tom hraje..vyvolavani, epidural atd.. I kdyz ted si vzpominam, ze kamosce to taky vyvolavali a mela znamyho doktora, kterymu uz pry nuzky nesli a on je odmit a porodila bez nastrihu. Nevim..
Ano už mám po. Davídek se narodil 7:28 , 50 cm 3640g. Vyjeli jsme o půl druhé v noci ale manžela poslali dom že se to během dne rozjede a o půl 6 jsem mu voalla atprijede zpět. Pichli vodu a za hodinu byl malý venku. Čekala jsem to asi daleko horší než to bylo
Ale jako je to detail, hlavni je zdrave miminko samozrejme 🙂
@elu001 moc gratuluji 🙂
@garfa4 No voda zatím dobrý i kafe sice nepiju moc ale znasim dobre ,možná se ti vrátila nevolnost ,vtedy jsem ani vodu nemohla😐
@elu001 juu gratulace k malymu vela zdravíčka 😊
@elu001 gratuluji 😍
Holky chtěla bych si pořídit kojici polštář. Má to cenu? Z jakého materiálu? Mate konkrétní tip? 😉
@elu001 Gratuluji taky. 😉
@val333 u prvního porodu jsem byla taky hodně zašitá jak zevnitř tak i z venku a stehy jsem měla skoro až ke konečníku. Musela jsem po porodu sedět jedině na kruhu, jinak to nešlo 😔. No a druhý porod byl bez nástřihu. Teď jsem zvědavá jaký bude ten třetí.
@cuccinka já jsem za poslední týden přibrala 2 kila a předtím skoro měsíc nic. Tak třeba si tělo dělá zásoby 😀.
@plamenak11 já budu držet basu s tebou. Termín mám 22.2. takže mezi tvými termíny 😉

@smigli ja taky piju hodne,ted jdem k doktorce,tak se na to zeptam,uz jsem brála taky paralen a zadna uleva. Syn mel vcera vecer taky migrenu,tak jestli tlak? Nevim ale je to vycerpavajici 😏