Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@basice to ksem rada ze tu nezustanu sama 😁 ale v terminu rodit nechci 😁 prvni byla 4dny po terminu tak doufam ze to bude driv
@renulkka u me je to dole rekla bych hezky nachystany ale vysetreni delali pred tydnem a uz nebudou ☹️ tak ani nemuzu posoudit zda se to nejak hybe ci je to na bodu mrazu a prvni byla 40+4 a to jsem byla dole nachystana min nez ted tak bych si to klidne vymenila a mohla by ted byt aspon nejpozdeji 39+ 😁
@elu001 moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😘
@renulkka tak hlavně, že je vše v pořádku a neboj, ona malá moc dobře ví,kdy má jít ven a uvidíš že až to budeš nejmíň čekat,tak začneš rodit.
@plamenak11 mě se také nechce přenášet, ale datum termínu jako datum narození by se mě líbil.
@michaelarei je pravda, že mi často nebývá úplně nejlíp. Už se těším až se tělo začne vracet do původního stavu a já se normálně najim aniž bych čekala, zda to v sobě udržim nebo ne
@basice jo 22.2. je hezky to jsme se i zasnoubili s muzem ale i tak bych chtela nejpozdeji 19.2. nejvic se mi libi ted 9. pak 11. a 12. jeste 15. a pak toho19. 😂 ten konec unora se mi nelibi uz vubec, hlavne me boli temer vse a rada bych mela po, jsem zvedava jaky datum si vybere, snad me nenecha dlouho cekat
@kleninka mám ruční dvoufázovou od Neděly. Zkoušela jsem odsat po kojení ten "zbytek". Něco málo šlo, taky jsem zkoušela nahřát, to moc nepomohlo. Nakonec se mi povedlo krásně odsát co jsem potřebovala během kojení. Jak se malá k jednomu prsu přisála, tak to z druhého šlo pěkně. Taky už mám 14 dní po porodu, během dne se mléka dělá tak akorát na tu spotřebu, mám pořád pocit, že jsou prsa "prázdná". Ale je to jen pocit po tom prvotním velkém nalití, protože malá se kojí pěkně a nestěžuje si, že by nebylo. V noci se dělá víc, dneska jsem do rána v podprsence promacela dvě pleny....
@misak48 tak to máme stejné 😊 Taky mi přijdou prázdné, ale Lukášek přibral od propuštění z nemocnice 390g za 11 dní. Takže mléka je dost a vidíš to mi nedošlo. Když kojím dávám si na druhé prso sběrač. Takové ty plastové kloboučky od medely a teče to do nich. To se dá taky použít. A stihla to vyřídit zatu dobu? Zkoušelas dávat lahvičku? Já si plánovala kino, tak bych toho zkusila využít 😀
@beruska125 Kojici polstar az ted? ;) Ja uz na nem nekolik mesicu spim a je to skvele, krasne se vyspim ;) Jestli budes kojit tak ho asi vyuzijes bych tipla..Dobry je pry Matysek. Ja nakonec dostala nejaky od kamosky, ma teda kulicky jako vypln, coz jsem puvodne nechtela, ale nakonec me ty kulicky vlastne vyhovujou, ze se to da natvarovat jak potrebujes..
Já jsem oba kluky kojila plně půl roku a pak do cca roku a kousek,a neodsala jsem skoro nic,a ani flašku nechtěli. Teď je prcek ještě malej, stačí že mu občas dám dudlík,ne tak ještě flašku. Ale manžel by chtěl abych nemusela být pořád po ruce a mohla ven,tak že by nakrmil. Tak uvidíme časem.
@plamenak11 toho 11.2 se mě líbí také, to je narozený manžel, i toho 12. 2. se mě líbí (dcera je 12.12.). No uvidíme, kdy se princezna rozhodne přijít na svět. Myslím si, že si to můžeme plánovat jak chceme a pak to přeci jen záleží na miminkách 🙂
Jinak teda pomalu hubnu nabrana kila, něco mi určitě zůstane jako zásoba na kojení.🙄 Taky dost dělá,že se mi nechce ven v zimě. S jarnima klukama jsem byla venku furt a kojila venku. To teď nejde. Jo a nebaví mě kozy 😀. Ještě jsou dost nalite,a teda trička mi jsou malé a jarní bundu nemůžu zapnout. Rozepínaci svetry a mikinu jsem si půjčila od mamky.
@basice u nas je prave dcera 9. ja 11. 12. se mi libi datum, 15. mame vyroci a 19. je muz 😁 jj presne planovat si to muzu jak chci realita je jina prvni jsem taky planovala terminy a ta teda vylezla az po Hamiltonu jinak by u me byla snad doted 😁
@jednaholkaa no jo pořad jsem si rikala koupit nebo ne a teď si říkám jak dlouho se budu hrbit u kojení 😉
@beruska125 Ta kuličková výplň se doporučuje na kojení jako lepší. Dělá to třeba babyvak a dá se sehnat i v bazaru třeba tady na koníku.
Napište nějak komplexně kdo znáte ty alternativy k tomu Vigantolu, prosím.
@beruska125 ja mam kulickovou vypln ale kojit mi moc neslo s polstarem 😁 celkove jsem se hrbila i u toho a bolely me zada snad mi to pujde lepe ted
@garfa4 Ani neříkej taky už chci do normálu konečné s jídlem😂
@jednaholkaa To může být tím epidurálem v jednom případě a vyvoláním v druhém. Při epidurálem často ženy ztrácejí cit pro to kdy a jak tlačit. Ale to, že se hlavička objevuje a zase se trochu vrací není až tak zvláštní, popisuje se to v té knize Partner u porodu, kterou jsem tu před časem kopírovala, jako normální během sestupné fáze druhé doby pporodní: "Děťátko sestupuje při každém zatlačení, mimo stah se opět vrací zpět."

@basice
@plamenak11 Holky, tak já asi letos rodit nebudu 🙄🙈 Dole se prý pořád nic nechystá, malá asi ani nenaléhá hlavičkou jsem pochopila 😳 Poslíčci k ničemu prostě ani nevedou.... Na monitoru děloha pracuje pěkně, ozvy ok... Dr se mě ptala, jestli jsem "přenášela" holky 😂 Říkám ne, jedna byla 38+, druhá 39+ 😂 Tak se tak zatvářila, že teď snad budu 😌😴 Jediná pozitivní zpráva, že po té chřipce mám dole -4 kila 😀 ale vím, že je to jen voda, splaskly mi nohy i ruce...