icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
6. únor 2019

@smigli ja taky piju hodne,ted jdem k doktorce,tak se na to zeptam,uz jsem brála taky paralen a zadna uleva. Syn mel vcera vecer taky migrenu,tak jestli tlak? Nevim ale je to vycerpavajici 😏

smigli
autor
6. únor 2019

@skretik Tak pak napiš, co ti poradila. 🙂

smigli
autor
6. únor 2019

Holky, co už máte po porodu, podařilo se vám sehnat Vigantol, nebo používáte nějakou náhražku? Já jsem pro Vigantol, ale má výpadek až do května..

cuccinka
6. únor 2019

@smigli @skretik taky to může být holky únava
...

val333
6. únor 2019

@skretik taky jsem se hned otočila na chlapa a ptala se, jestli nebude vadit, že budem mít jedináčka 😀😀 no o té vodě to vedeli, ale nejspíš to nepokládali za takový problém...sama nevím 🤔

skretik
6. únor 2019

Ja jsem teda mela uzasnyho porodnika a i presto,ze jsme mimcu na svet pomohli “rizene”, tak jsme to zvladli bez jakekoliv chemie,nastrihu a tlaceni na bricho, ale fakt si myslim,ze to proste bylo tim doktorem a PA. Prvniho syna mi taky pomohli vytlacit,uz jsem byla vycerpana,proste tam jsem jim byla jedno a i to podle toho vypadalo ... diky tomuhle porodnikovi si rikam,ze treba jednou... mozna... kdo vi 😊

smigli
autor
6. únor 2019

@elu001 Jak to s tebou vypadá? Myslíme tu na tebe všichni!

evelinkaw
6. únor 2019

@smigli Vigantol výpadek určitě nemá. Je to jediný vitamin D na předpis 😊 já ho pořizovat ani nebudu, dcerka po něm měla šílené kolíky. Mám připravený přírodní Vitashine.

skretik
6. únor 2019

@smigli hele me v motole rikali,ze mu neco pichli a ze nemusi nic brat, vam to nepichli? No uvidime co mi tekne dr. Za chvili

smigli
autor
6. únor 2019

@skretik Cože? Tak to nevím. To mně nic neříkali.. Mám recept a nemám ho kde udat.. 😃

kleninka
6. únor 2019

@misak48 a jakou máš odsávačku. V porodnici mi sestra řekla, že pokud nejsou prsa tvrdé jak silikony, že to neodsaje. Tak jsem je nahrála lampou a odsrikavala ručně. Teď už to jde hůř. Po 14 dnech se ho tvoří už akorát pro Lukáškovu potřebu.

plamenak11
6. únor 2019

@smigli tak to si me nepotesila jestli ho uz nesezenu, prvni jsem davala vigantol a nemela zadny problemy zadny bolesti bricha nic tak ted jsem chtela taky vigantol, jeste jsem neporodila ale teda jsem zvedava co misto toho nam treba doporucu 🤔

kleninka
6. únor 2019

@smigli já ho mám naštěstí ještě po dceři. Teď sháním oční framykoin na hnisani oči malému a to je to samé. Výpadek až do května. Naštěstí jsou někde skladové zásoby, tak mi ho sehnala ségra ve znojemske lékárně.
@val333 tak to je názor 🙈 auuu - trpět ještě skrz tohle. To víš, že jsem to párkrát zkusila sedět mimo, ale nebyla jsem schopná se sní najíst. Q teď hsem zjistila, že se mi udělal hemeroid zmetek jeden 🙈 takže další akce na houby k sezení.

jednaholkaa
6. únor 2019

Jasne, jakoze nektery PA tvrdi, ze kazda zena je schopna porodit bez nastrihu, tak jestli je to fakt treba tim porodnikem, jaky je nebo ja nevim. Chapu, ze kdyz nejde ven to mimi, tak bych si o nej uz taky rekla. Otazka je jestli to musi dospet do tehle situace. Taky me napadla ta chemie, jakou roli v tom hraje..vyvolavani, epidural atd.. I kdyz ted si vzpominam, ze kamosce to taky vyvolavali a mela znamyho doktora, kterymu uz pry nuzky nesli a on je odmit a porodila bez nastrihu. Nevim..

elu001
6. únor 2019

Ano už mám po. Davídek se narodil 7:28 , 50 cm 3640g. Vyjeli jsme o půl druhé v noci ale manžela poslali dom že se to během dne rozjede a o půl 6 jsem mu voalla atprijede zpět. Pichli vodu a za hodinu byl malý venku. Čekala jsem to asi daleko horší než to bylo

jednaholkaa
6. únor 2019

Ale jako je to detail, hlavni je zdrave miminko samozrejme 🙂

plamenak11
6. únor 2019

@elu001 moc gratuluji 🙂

kleninka
6. únor 2019

@elu001 gratuluji moc 😊 Hodně zdravíčka přeji. A jak to tam vypadá? Je hodně plno? U Milosrdných se rodí jedna báseň, že? Pichne se voda a do hodiny splněno 😂😂 já říkala zpráva ke snídani 😂 jen oznámeno až k obědu.

michaelarei
6. únor 2019

@garfa4 No voda zatím dobrý i kafe sice nepiju moc ale znasim dobre ,možná se ti vrátila nevolnost ,vtedy jsem ani vodu nemohla😐

michaelarei
6. únor 2019

@elu001 juu gratulace k malymu vela zdravíčka 😊

evelinkaw
6. únor 2019

@smigli Já volala do 3 lékáren a všude ho měli 🤔

seveneye
6. únor 2019

@cuccinka jestli budu cela,tak dalsi kontrola v pondeli,ale moc se mi tam nechce skrz to dlouhy cekani,my to mame potom i s cestou uz na pul dne a jako to uz je pro me sileny...

beruska125
6. únor 2019

@elu001 gratuluji 😍

beruska125
6. únor 2019

Holky chtěla bych si pořídit kojici polštář. Má to cenu? Z jakého materiálu? Mate konkrétní tip? 😉

dominika963852
6. únor 2019

@elu001 Gratuluji taky. 😉

seveneye
6. únor 2019

@elu001 samozrejme velka gratulace a teda ty jsi nas napinala😋

renulkka
6. únor 2019

@elu001 Moc gratuluju! 😍

jenssy
6. únor 2019

@elu001 také moc gratuluju 😉

basice
6. únor 2019

@val333 u prvního porodu jsem byla taky hodně zašitá jak zevnitř tak i z venku a stehy jsem měla skoro až ke konečníku. Musela jsem po porodu sedět jedině na kruhu, jinak to nešlo 😔. No a druhý porod byl bez nástřihu. Teď jsem zvědavá jaký bude ten třetí.
@cuccinka já jsem za poslední týden přibrala 2 kila a předtím skoro měsíc nic. Tak třeba si tělo dělá zásoby 😀.
@plamenak11 já budu držet basu s tebou. Termín mám 22.2. takže mezi tvými termíny 😉

Strana