Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@yvonneullmann máš krásné kluky 😊 a teda malý je vlasac 😀 a já si po sekci osetrovala jizvu nějakým sprejem co měli i v porodnici a pak důkladně masírovat domácím sádlem bez soli.
@skretik To je přesně jako u nás. U dcery bylo 5 plen denně hodně a teď? Máme i 10 a pokadenej pořád i když si jen prdne tak tam něco málo je 😀😀 a čistá plena je Top oni jsou kluci asi větší cítě 🤣😂😂😂
@bombat Wow, tak to zni jako krasnej porod teda!! A i pro mimi, to musi byt uzasny se takhle narodit v bezpeci domova hezky v nedeli vecer, nadhera 😍
Holky co už jste po porodu, za jak dlouho jste dole nebyly oteklé? Na jedné straně mám pysk pořád oteklý a docela o bolí a případně čím jste mazali?
@yvonneullmann Nádherný je máš 🙂
@bombat Domácí porod? no mazec 🙂 . To musel být hezký zážitek...prcek je kouzelný .
@jednaholkaa Jo a psi jako hlásiči blížícího se porodu úplně selhali, vůbec nic nehlásili a ještě se pak divili, že máme miminko 😀 . Ten malý z toho byl úplně šílený.
@jessulka Achjo, a to jsem si naivně myslela,že příchodem Terezky se to u vás zlepší a ono prd, to mě moc mrzí. Neumím si vůbec představit mít takovou alergii na vlastního muže, ještě k tomu s kterým máš tyto krásné chvíle prožívat, radovat se z krásné, zdravé dcery. 😵
@bombat to je krása😍
abych na nic nezapomněla, sepsala jsem si svůj porod do článku:🙂😍
https://www.modrykonik.cz/blog/beruska125/article/porod-emicky-f54dyb/
@beruska125 už jsem četla - krásné 🙂
@bombat 🙂)) Tak ten maly si na to bude muset nejak zvyknout, zvlast kdyz je zvykly na tobe hodne sedet. To musi bejt sranda, kdyz se to mimi doma objevi 🙂 Nas taky asi nic hlasit nebude si myslim..
Je to holky fakt strašně krásný, že jsem doma... V půl třetí jsme si šli s manželem lehnout a ráno se chodily, jak postupně vstávaly, seznamovat děti a psi. Všichni ho podle své nátury chovali nebo pozorovali a obdivovali. Starší dcera nešla do školy aby něco pomohla, mladší jsou doma normálně, tak ho po obědě spolu vykoupeme.
Ten porod byl opravdu hodně bolestivý, zažila jsem už co do tohohle lepší, ale byla tu krásná atmosféra, mezi kontrakcemi jsme se až do konce bavili i žertovali, manžel mi při kontrakcích masíroval záda, podával pití, oblečení, byl celkově v jednom kole. (Také je teď pěkně unavený.) Samozřejmě je tu teď binec, spousta látek na vyprání apod.
Ale jsme doma, malý tu slyší přesně ty zvuky, které zná. Zatím ani pořádně neplakal, jenom tak "mnoukavě fňukal". Ani štěkání našich psů s ním nic nedělá 🙂.
@kleninka Brali jsme se s mužem až rok po narození syna (já nechtěla dřiv kvůli těhotenství, pak jsem chtěla mít po státnicích, aby byl klid) a otravovalo mě, jak byli lidi zmatený kolem toho jména. Někdo mi řekl jménem syna, někdo pak synovi dal moje jméno. Jako o moc nejde, ale je to zbytečný.
@bombat nádhera, moc gratuluji ke Štěpánkovi...já už mám také vše přichystané k domácímu porodu. Jediné co mi má dojít zítra je bazének, ale kdyby náhodou se to rozjelo třeba už dnes, tak díky bohu moje PA bazének má...vyrobila jsem si i svoje svíčky a už se těším na ten klid a to domácí prostředí...termín mám ve čtvrtek tak uvidíme 🙂
@bombat moc gratuluji. Takže taky krásný rychlý porod 🙂

@bombat Ten je nádherný. moc gratuluji