icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
19. únor 2019

@jessulka krasny holky mas, jsou si podobny 🙂

beruska125
19. únor 2019

@andelka já mám tu latkovaci pop-in newborn sadu, ta je opravdu malinka, vše ostatní je obří třeba pidipuk by veru je zatím fakt obří balik na zadku😂 a taky teď budu víc prokladat i jednorázový abych je vůbec spotřebovala, mám dost jedniček🙂

jessulka
19. únor 2019

@skretik Moc děkuju, ja tam také vidim podobu. Dnes tu ale byli rodiče M. a to zase ze je to celej M., kdyz byl malej. M. má ale modré oci, Terezka s Verunkou maji tmavé po mne 😉 Tedy alespon myslim, ze uz se z techto tmavých kukadel modre nestanou. Terezka se uz zacala usmívat.

skretik
19. únor 2019

@jessulka tak to je jasny,ze v nem uvidej koho chteji a mozna z nej neco ma😉, ale podle fotek jste vsechny 3 hodne podobne 😉. Nas tatinek se v davcovi taky vidi a to podle me jen diky blondatym vlaskum. Do dnes nemuze rozdychat,ze starsi syn neni po nem,ale po me 😅. Davca kdyz vylezl tak on hned “jeee ten je mi podobnej”, no kdyz mysli 😄. To je super,ze uz se usmiva,na to se tesim ❤️

misak48
19. únor 2019

@andelka to je česká značka eko plen, kupuju je v Kolíně v obchodě s dětským zbožím a kočárky. Ale jsou dražší (jako všechny eko), vychází cca 4,50 za jednu. Ale já tím, že je mám jen jako doplňkové k těm latkovkam, tak to neřeším.

jessulka
19. únor 2019

@skretik Ja sem pak dam jednu srovnávací, kdyz byla Verunka miminko a Terezku. Jako by si z oka vypadly.

Jinak holky, sehnala jsem kadernici domu. V patek mi přijde obarvit hlavu. Nemuzu se dočkat 😉

seveneye
19. únor 2019

Devcata tak ja si to dnes uzivam,chytl me sileny prujem,takze prezivam a modlim se,aby to byla jen jednorazovka.zitra muzeme dle mudr. konecne taky ven kocarkovat,tak bych se rada sla nalokat cerstvyho vzduchu...

michaelarei
19. únor 2019

Ahoj holky tak jsme konečne na světe Stella Rebeca se narodila 19.2. O 22. asi 3 hodiny od příjezdu do porodnice....bylo super až na konec po vaně rupla voda a udělalo se mi špatne ...kontrakce šileny vdaka za úžasnýho mého muže 😍Trochu se sprajcla tak byl doktor vynikající a asi na 3 zatlačení už pak byla venku..Bez poranění ...tak som si vydechla že je po všem fotečku vám dodám😊

plamenak11
20. únor 2019

@michaelarei moc gratuluju 🙂

smigli
autor
20. únor 2019

@michaelarei No parada!! Gratuluji, at jste zdravi!

jessulka
20. únor 2019

@michaelarei Juuuu, tak jsi se take dockala. Velka gratulace a posílám hodne zdravíčka. Malá má nádherná jména. Tesim se na fotečku 😍😘

skretik
20. únor 2019

@michaelarei moc gratuluju 🍀😍

michaelarei
20. únor 2019

@plamenak11
@smigli
@jessulka
@skretik Moc děkujeme holky😍

dominika963852
20. únor 2019

@michaelarei moc gratuluji 💝 hodně zdravicka !

jessulka
20. únor 2019

@dominika963852 Ahij Domčo, tak jak je v porodnici? Kdy te pustí domu? Uz za tebou byl Jaroušek?

beruska125
20. únor 2019

@michaelarei gratuluji!🥰🙂

basice
20. únor 2019

@michaelarei také moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka😘. Taky krásný rychlý porod 😉 a hlavně hezké datum nalezení. Na tento datum si dělalo zákusek více maminek 😁

basice
20. únor 2019

@skretik jj, taky už jsem říkala a prosila, že další kontrakci nevydržím 😣. Byla to šílená bolest, ale stálo to za ten malý uzkicek ❤️.

dominika963852
20. únor 2019

@jessulka ahojky, dnes pujdeme domu, uz se těším.
JAROUSEK tu byl včera (je nemocný 😣), Domca se mu líbí...pořád ho chtel chovat a hladit...no ja bulela vid 😁.
chtela jsem napsat, až budu doma na pc, jelikož na mem mobilu je to za trest 😬 .
Krásné fotky máš, holky jsou si podobny. Doufám, ze je u vás vse ok 😍

jednaholkaa
20. únor 2019

@michaelarei Gratuluju!! To zni i jako povedeny porod, super 🙂

seveneye
20. únor 2019

@michaelarei holky gratulace,dobre jste to zvladly😍

bombat
20. únor 2019

@michaelarei Gratuluji! Ještě jsi nenapsala, jak je velká. Skvělé, že jsi bez zranění.

basice
20. únor 2019

@dominika963852 Jeee, tak to je super, že už půjdete domů. My snad půjdeme zítra. Malá už přibrala, takže mlíčko mám a jen ji dnes vylitla malinko žloutenka (160 hodnota), tak snad to do zítra nebude horší 😣. U nás jsou návštěvy zakázané, takže děti viděly Nicolku jen když jsem si volali přes messengera a byly z ní úplně hotový. Tak doufám, že doma to bude taky takové. Samík chtěl pořád vidět mimi 😁.

michaelarei
Autor odpověď smazal
michaelarei
20. únor 2019

@basice Tak super tady jsou taky návštěvy zakazane ...Taky se tesi na sestřičku jak ty naší😍 porodnice personál musím pochválit udělali všechny testy ,fakt ustretový ,akurat screening ne a zítra hurá jdeme domu😊

garfa4
20. únor 2019

@michaelarei gratuluji ke Stellince a preji hlavne hodne zdravicka 🙂

bombat
20. únor 2019

Já jsem tu teď dva dny nebyla (mimochodem - čekala jsem zatím víc nových miminek), měla jsem problémy s městnáním mléka včetně strašné zimnice a horečky 39 stupňů, včera už jsem měla naštěstí jenom teplotu. Docela mě to vyčerpalo, takže teď konečně poprvé od porodu trochu ležím...

Štěpánek má dneska deset dní, přibral už 200 gramů nad svoji porodní váhu, takže má dnes už 4200g. Akorát mám pocit, že ruku v ruce s delším bděním se z klidného a hodného miminka, pokud zrovna nespí, mění na pěkného křiklounka, doposud jsem si myslela, že ani brečet neumí 🙂 .

plamenak11
20. únor 2019

@renulkka jak jsi na tom? Stale 2v1 jako ja? 😁
kdo je tu jeste s nama?? 🙂

bombat
20. únor 2019

Jinak už Štěpánka úspěšně vysazujeme... Já s tím chtěla začít až koncem šestinedělí, ale můj manžel to zkusil, když Štěpánek jednou v noci hodně plakal a byl několikrát tak úspěšný, že už jsem s tím začala taky...

Od dnešního rána jsme tak spolu zvládli dvě velká kakání (hlavně to takhle vykaká najednou a nemusím pak vyměňovat pět plínek s malým prdnutím) a dvě čůrání do umyvadla. Máme s vysazováním hodně dobrou zkušenost už s dvěma staršíma dětmi.

basice
20. únor 2019

@michaelarei to už jdete zítra domů? To jdete hodně brzy. My snad zítra také půjdeme a to jsem rodila 18/2 brzy ráno.

Strana