icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
20. únor 2019

@dominika963852 Ahojky, tak to je skvělé, ze uz budete doma. to vam to rychle uteklo,vid? ry dny tak neskutečně letí. Terezce bude v pondělí 1 měsíc. A když si vezmu, ze tu jeste vsechny holky neodrodily, tak se mi po tom brisku normalne stýská. Ale terezka je za odmebu. Kdybys jen videla, jak ona drzi, kdyz ji strikam do nosanku a pak vysavam vysavacem. Akorát ji furt trápí ten kasel. To mi ji je hrozně moc líto, jak to s ni lomcuje a nejde ji odkaslat. Uz aby to pocasi bylo konečně trochu jarní, aby bylo po chripkach. Uz se tesim na jaro.

jessulka
20. únor 2019

Dobrou noc 😘

renulkka
21. únor 2019

Holky, tak jedeme rodit, držte palce, ať to dlouho netrvá... Kontrakce od 1 ani ne po 2 minutách 🙈

smigli
autor
21. únor 2019

@renulkka Teeeda, tak drzim palce, at to jde hladce a tesime se na zpravu o drobeckovi. 🙂

skretik
21. únor 2019

@renulkka drzim palce at mas malou brzy v naruci !!! 😍😍

jessulka
21. únor 2019

@renulkka Renčo, moc na tebe myslíme. At to netrvá dlouho a jste holky brzy spolu.

jessulka
21. únor 2019

@skretik Zítra to bude týden, co ma Terezka kasel a rýmu. Rymy jsme se asi uz zbavili, protože uz skoro nic nevysaju, kasel ma ale stále. Myslis, ze uz bych ji mohla vzít na malou procházku ven?

smigli
autor
21. únor 2019

@jessulka Ja si myslim, ze muzes. Ten chladny vzduch je na dychani dobry..

renulkka
21. únor 2019

Holky, tak už jsme na světě 😊 V 3:43 na nás vykoukla Jindřiška 😍 Jak budem na šestinedělí, napíšu víc 😉 Byl to teda mazec 😀🙈

plamenak11
21. únor 2019

@renulkka tak jsi se dockala!! Moc gratuluju 😍

bombat
21. únor 2019

@renulkka Moc Ti přeji, že už to máš konečně za sebou a srdečně gratuluji!

renulkka
21. únor 2019

@plamenak11
@bombat Holky, moc děkuju 😍 Já napíšu víc, jak mi dovezou malou a bude po vizitě, teď jsem došla na šestinedělí 😊 Můžu vám říct, že to byl snad nejbolestivější porod ze všech tří 🙈 Trval od první kontrakce 2 hodiny a cca třičtvrtě hoďky, ale hned od začátku bolesti po minutě max dvou a teda šíleně bolely celou dobu.... Když jsem mohla tlačit byla jsem neskutečně ráda... 😊 Pak napíšu víc 😍

plamenak11
21. únor 2019

@renulkka trochu mi to pripomina muj prvni 🙂 tesim se na vic info 😊😘 tak hamilton zabral, je super ze mala se rozhodla sama a nemusela si na to vyvolani

skretik
21. únor 2019

@jessulka ja bych sla, treba jen na pul hodky,ale sla bych 😉, ja pise @smigli bude se ji tam dobre dychat. Dobre,ze uz ji je lip a ze si M.dokopala k dr. Ja bych potrebovala dokopat meho tatu,ma loznici primo pod nama a to je des jak furt chrhla 🙈.

Ty jo to nevyspani je sileny, za posledni 2 noci jsem spala dohromady tak 5-6hodin 🙈, jak mi prijel starsi nespavec, tak se kluci stridaj🙄🙄🙄 😴😴😴. Dneska od pul6 vzhuru,aby se stihl kouknout na fotbal ze zaznamu,kdyz jsem mu to nedovolila vecer 🤦‍♀️ A to usnul v pul10, to bude dnes ve skole velka parada 🙈🙈🙈

skretik
21. únor 2019

@renulkka takze dalsi co potvrzuje,ze cim rychlejsi tim bolestivejsi, to jsem rada, ze jste mi to potvrdili,ze to nebyl jen subjektivni pocit 😉

garfa4
21. únor 2019

@renulkka gratuluji k princezne a preji hlavne hodne zdravicka 🙂

garfa4
21. únor 2019

@skretik ja jsem teda prvorodicka, tak nemam srovnani, ale do nemocnice me prijali po pul jedne. Pak prisly takove bolesti, ze me PA i musela pomoc se svleknout a mala se narodila ve ctyri. Doktorka pak rikala, ze to byl i z jejiho pohledu fofr porod (obzvlast, kdyz byl prvni) a ze ty fakt hodne bolej.

beruska125
21. únor 2019

@cuccinka
@renulkka gratuluji k novým miminkum🥰😉🙂🤗

renulkka
21. únor 2019

Ahojky holky ještě jednou 🙂 Tak jsme se svého třetího uzlíčku štěstí také dočkali, dnes se nám narodila Jindřiška 😍 Začalo to průjmem kolem 9 hodiny, kdy se dostavily i slabý bolesti 🙂 Na velký jsem byla asi 4x, ani nevím a o půl 12 v noci jsem šla spát 🙂 Před 1 hodinou mě vzbudily bolesti, tak jsem si říkala joo, to zaspím 🙈😂 Ale prd, jen co jsem si to pomyslela přišla další a další kontrakce a já musela na záchod... Tak jsem začala měřit a bolesti po 1-2 minutách 🙈😂 No síla... Tak jsem hned vzbudila manžela, že musíme jet 🙈 Cesta nám trvá kolem půl hodiny... Tak jsme dali starší dvě dcery na hlídání a jeli 🙂 Do porodnice jsme dojeli kolem čtvrt na 3, bolesti neuvěřitelný... Pořád jsem byla v předklonu, protože jedna kontrakce střídala další 😂 A otevřená přibližně na 3cm... Tak mě přijali, já trpěla, lezla pomalu po 4 a šla do sprchy... Bolesti byly čím dál krutější, až se mi chtělo brečet 🙈 Kolem čtvrt na 4 mě pa vyšetřila a otevřená na 5cm... Já zoufalá, že to nedám, že to je teprve půlka 😂 Šla jsem do sprchy a hned šílený tlak... Sestra přiletěla, že mě vyšetří a že jsem na 8-9 cm a píchne vodu s mým souhlasem... Jen co ji píchla, už jsem tlačila a malá se na svět dostala v 3:43 hodin 😍 S 3,50 kily a 50cm na pár zatlačení 😍 Nemám nástřih (dva předešlý porody ano), akorát dvě praskliny na pyskách a na každým mám jeden uzlíček, protože samy nechtěly přestat krvácet 🙂 Jinak jsme zdraví a strašně šťastní a pyšní 😍 Malá je dravec, hned se přisála a snažila se skoro čtvrt hodiny, teď už "bumbala" po druhý a teď chrupe 😂 Byl to můj třetí porod, nejrychlejší a taky nejbolestivější 🙈 Celý to trvalo dvě hodiny třičtvrtě 👍 Ale co zatím si nemůžu stěžovat, tak zavinování dělohy mě "bolí" jak u první dcery... Akorát chvilkově ms bolest, jinak nic 🤔😊

renulkka
21. únor 2019

Pak přidám víc foto 🙂 Toto jen rychlovka z mobilu 🙂

andelka
21. únor 2019

@renulkka tak to byla teda rychlovka . Malá je rozkošná 😍

andelka
21. únor 2019

Ty rychlé porody bývají bolestivé,přece jen to otevírání když je rychlé,tak musí být silné, účinné kontrakce. Mně právě překvapuje poslední porod,že sice byl poměrně rychlý,ale kontrakce nebyly časté,až do konce. Vlastně mě to moc nebolelo až do chvíle kdy byly cesty otevřené a šla hlavička. Tlačení byl mazec.

renulkka
21. únor 2019

@andelka No rychlovka 😀 V 1 to začalo v 3:43 zkončilo 😊 Ale přesně, bolesti šílený, ale už je to za náma 😍

jjituli
21. únor 2019

Gratulujeme nové narozeným miminkům, my už od pondělí doma ❤️ užíváme si jeden druhého 💚 až budu na notebooku taky vám písnu náš rychloporod 😁taky jsem s braskou Eliáškem (2r) 😍

skretik
21. únor 2019

@renulkka tak jsem to mela taky, dr.mi rekl,ze mam pulku za sebou a ja myslela,ze si ze me dela srandu,predstava tech bolesti jeste par hodin me malem zabila a maly vykoukl taky do hodiny od jeho slov, nastesti 😄. Gratuluju moc,mala je krasna 😉😍

jednaholkaa
21. únor 2019

@renulkka Jeee, moc gratuluju! Tak parada, konecne uz 🙂 A skvely, ze jsi nemusela na vyvolani. Moc gratuluju!! Porod teda zni vyzivne 🙂)

ajdamajda
21. únor 2019

Gratuluji novým miminkum 🙂)

ajdamajda
21. únor 2019

Prý konečně přibrala do petit lulu latkovky. Akorát za hodinu procurana. Budu je dávat doma . A slečna je pintlich obavám se ze možná je ani dávat nebudu protože jak je mokro tak je vzhuru . Ještě satkuju kvůli kyclim takže uvidím

skretik
21. únor 2019

Holky davate uz nekdo tu Bio gaiu? Vaham jestli koupit to nebo prozatim bude stacit za polovicni cenu biopron kapky??

misak48
21. únor 2019

@ajdamajda tyjo ty jsou maličké 🙂 to ta čtvercovky udělá úplně jinou bambuli 😀 naší malé naštěstí nevadí nic, takže mě nechává zkoušet. Nedávno jsem ji dokonce musela po několika hodinách vzbudit, protože se mi nechtělo ji v té pocurane látce nechávat tak dlouho...

@skretik já jsem původně nic dávat nechtěla, když malá na bříško netrpí, ale nakonec jsem BioGaiu nasadila zároveň s Vigantolem. Pro jistotu, když se říká, že způsobuje problémy....

Strana