Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahoj holky, moc dekujeme za gratulace. Jinak termín jsem měla 19. To jsem šla i na kontrolu nechala jsem si udělat i hemiltna a v pátek jsem měla jít na vyvolani. Po hemiltnu vuuubec nic. Až v 8 večer takový divný bolesti. V 23 hod už to byly velké bolesti po 5min o půlnoci jsem šla do sprchy a poté sileny bolesti ve 3 jsme vyrazili do porodnice. Otevrena na 4 prsty, neměli misto tak jsem (pro Brnačky- z Bohunic me poslaly na Obilnak) jela do jiné porodnice. Tam me nechali trapit až do 12:10. Mela jsem to se vším všudy ☹ klistyr jsem nemela, takže jsem se po* , epidural- ten me řekli že si ho opravdu mám dát z důvodu moji vysky a panve a protože jsem vůbec nespala tak abych to vůbec zvládla.Do toho při porodu me museli tlacit na bricho a nastrihnout me. Takže asi tak.. bylo to fakt hrozný 😭😭
@jednaholkaa My budeme v soukromí, asi 8km od Třeboně na samotě u rybníků a pískoven. Do Třeboně budeme jezdit na courání s kočárkem.
@jessulka já šátek mám a zkoušela jsem navázat šle s tím malým miminkem mi ti moc nejde...koupila jsem si tulu free to grow a jsem nadšena, to je tak jednoduché na použití😉
@beruska125 To vypadá pěkně. Kde jsi prosim pořídila? No ja mam z satku hrozny strach. Ja bych ho asi neumela uvazat.
@jessulka Tak to bude v pohode 🙂 Ta tula free to grow, jsem slysela ze je super a na kurzu satkovani rikala instruktorka, ze se muze od narozeni a byla tam holka co ji taky pouziva s novorozencem a rikala ze skvely. Skoro me mrzi, ze jsme koupili to Kibi a ne tohle, protoze to je az od 5 mesicu.
@jessulka
@jednaholkaa někdo říká ze i ta tula free to grow je lepsi až tak od 2 měsíců ale dá se k od narození (a výrobce uvádí od narození). Já ji koupila na feedo byla trochu ve slevě. Jinak ji mají skoro všude, je docela drahá no, ale nebude problém ji potom případně prodat😉
@jednaholkaa Ja Kibi jeste neporidila, nac ho mit doma uz tak brzy, když se muze az od 4 měsíců. Tak já mrknu na Feedo. Jinak ta cena je fakt silena, nasla jsem na Nositko.cz i za 4tis.
@cuccinka Krasny mimi teda ale! 🙂 Porod chudacku sis teda vyzrala..:/
@jessulka Jasne. Nam ho koupila tchyne, jinak bysme ho dopredu taky nekupovali..
@andelka @skretik Dnes bychom zaslouzili fakt medaili. Taky jsem unavená, cely den jen chovam a nosim, utesuju. Take vubec nemohla zabrat. Vzdycky tak na pet minut, a pak pláč. Zkousela jsem ji dat siditko, kdyby ji to alespoň trovhu utisilo, ale ten Sauvinex ji vubec nevyhovuje, je moc velky, tlaci ji do nosanku . Tak jsem objednala Verunkou ozkousene Lovi. A kdyz budou takovehle dny jako ten dnešní, tak ji zkusim to šidítko dát.
@jednaholkaa Tak to mate tchyni štědrou. Terezky babicka s dedou chteli kupovat náušnice, ale predbehli je moji rodiče, tak byli zklamaný. a prej co maji Terezce koupit, tak jsem si o nic nerekla, bylo mi to blbé a zrivna jsem nevedela, co bychom potřebovali. Ale nejaka kacka navic by se ted hodila.
@jessulka No, to jsem si rikala, ze kdyz porad chce neco kupovat tak ji to nechame koupit, po narozeni nam nikdo nic neda. Tchyne je super stedra.. Ja zas nedostala skoro nic mamy..si nevyberes :(

@garfa4 Ja mela na prsou uz i fleky, ale nevim, zda je to to same. Rozlisuji mezi zanetem a mestnanim mleka. Kazdopadne ja to vylecila za dva dny. Tepla sprcha s rozmasirovanim pred kojenim, po kojeni studeny tvaroh na fleky, prikryt latkovou plenou a zabalit do igelitu dokud tvaroh neuschne. Pri horecce Paralen.