icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

smigli
autor
21. únor 2019

@garfa4 Ja mela na prsou uz i fleky, ale nevim, zda je to to same. Rozlisuji mezi zanetem a mestnanim mleka. Kazdopadne ja to vylecila za dva dny. Tepla sprcha s rozmasirovanim pred kojenim, po kojeni studeny tvaroh na fleky, prikryt latkovou plenou a zabalit do igelitu dokud tvaroh neuschne. Pri horecce Paralen.

garfa4
21. únor 2019

@ajdamajda
@zuzekk
@smigli holky diky moc za rady, zkusim vse, co pisete, snad to brzo zabere

Jinak dnes jsme byly na druhe kontrole a mala pribrala za tyden 150g, ale jeste ji nejakych 140g chybi do porodni vahy. Jen skoda, ze je to asi spis jen diky UM

cuccinka
21. únor 2019

Ahoj holky, moc dekujeme za gratulace. Jinak termín jsem měla 19. To jsem šla i na kontrolu nechala jsem si udělat i hemiltna a v pátek jsem měla jít na vyvolani. Po hemiltnu vuuubec nic. Až v 8 večer takový divný bolesti. V 23 hod už to byly velké bolesti po 5min o půlnoci jsem šla do sprchy a poté sileny bolesti ve 3 jsme vyrazili do porodnice. Otevrena na 4 prsty, neměli misto tak jsem (pro Brnačky- z Bohunic me poslaly na Obilnak) jela do jiné porodnice. Tam me nechali trapit až do 12:10. Mela jsem to se vším všudy ☹ klistyr jsem nemela, takže jsem se po* , epidural- ten me řekli že si ho opravdu mám dát z důvodu moji vysky a panve a protože jsem vůbec nespala tak abych to vůbec zvládla.Do toho při porodu me museli tlacit na bricho a nastrihnout me. Takže asi tak.. bylo to fakt hrozný 😭😭

jessulka
21. únor 2019

@jednaholkaa My budeme v soukromí, asi 8km od Třeboně na samotě u rybníků a pískoven. Do Třeboně budeme jezdit na courání s kočárkem.

cuccinka
21. únor 2019
jessulka
21. únor 2019

@andelka Terezka ma dnes den blbec. Vstávala uz v pul sedmé a usnula az v 11:00. Spinkala asi hodinku a pul. Usnula jsem s ní, uz jsem byla unavená, jak jsem ji furt nosila, chovala. Silne uvažuju o šátku. To nosítko Kibi jeste pro taková miminka není určené, ze?

jessulka
21. únor 2019

@cuccinka Andílek. Moc gratuluji, je nádherná 😘😍

jessulka
21. únor 2019

@cuccinka Jezis, to mne moc mrzí, ze jsi měla takovou smůlu. Chudinko. Ted uz bude jenom dobře. Na to nejhorší časem treba zapomeneš.

cuccinka
21. únor 2019
cuccinka
21. únor 2019
smigli
autor
21. únor 2019

@cuccinka Jejda, tak to sis "užila" se vším všudy. Ale opravdu to za nějaký čas zapomeneš. Na nástřih doporučuji Hemagel a sedět na kruhu, hodně sprchovat.

skretik
21. únor 2019

@jessulka u nas dnes den taky hruza, jak kdyby nemohl poradne zabrat, vzdycky usnul a za chvili se s breken budil,usnul v kocare tam spal dyl a ted mi spi v satku uz hodina a pul a to jsme rano vstavali pred 6 🙈,jsem ko dneska uz teda 😴.

skretik
21. únor 2019

@cuccinka teda to sis to vyzrala za vsechny ty rychle porody tady 🙄😞, to je mi lito,ale uz to mas za sebou a ten krasny uzlicek mas u sebe a to stoji za vsechny bolest ❤️

seveneye
21. únor 2019

@ajdamajda kazdy den vyvarova polevka,dva dny dusena mrkev s bramborem, z ovoce jen banany a max. domaci strudl od tchyne.k veceri chleb a nejaka pomazanka ci zerve,nechapu co me tak znicilo...doufam ze to jsou treba jen dozvuky hormonalni boure po porodu

misak48
21. únor 2019

@jessulka nene, Kibi je až tak od 4 měsíců. Jestli se šátku bojíš, tak se dělají i nosítka od narození. Co se tak říká, tak nejlepší na takhle malé je Storchenwiege (bacha na Manducu, do té se sice novorozenecká vložka dělá, ale prý moc vhodné není).

andelka
21. únor 2019

@jessulka nosítko nevím. Ale šátek se chystám pokořit o víkendu. Příští týden musím kluky vodit k zastávce a s kočárkem se mi nechce.
No Fanda dneska hrůza. Po obou kojeních se poblil,až po hodině a víc. Trochu se bojím noci. A teď šíleně prdí a kaká.

seveneye
21. únor 2019

@cuccinka devce tak to koukam jak to s tebou zacvicili,snad to nejhorsi mas za sebou a bude uz jen lepe. Kazdopadne hlavne ze je maly zdravy a mate to za sebou.jestli bude chut a sila popis nam obilnak at mame predstavu,tam myslim odsud ted nikdo nerodil....

beruska125
21. únor 2019

@jessulka já šátek mám a zkoušela jsem navázat šle s tím malým miminkem mi ti moc nejde...koupila jsem si tulu free to grow a jsem nadšena, to je tak jednoduché na použití😉

jessulka
21. únor 2019

@cuccinka To je pusinka nádherná 😘😘😘😘

jessulka
21. únor 2019

@beruska125 To vypadá pěkně. Kde jsi prosim pořídila? No ja mam z satku hrozny strach. Ja bych ho asi neumela uvazat.

jednaholkaa
21. únor 2019

@jessulka Tak to bude v pohode 🙂 Ta tula free to grow, jsem slysela ze je super a na kurzu satkovani rikala instruktorka, ze se muze od narozeni a byla tam holka co ji taky pouziva s novorozencem a rikala ze skvely. Skoro me mrzi, ze jsme koupili to Kibi a ne tohle, protoze to je az od 5 mesicu.

beruska125
21. únor 2019

@jessulka
@jednaholkaa někdo říká ze i ta tula free to grow je lepsi až tak od 2 měsíců ale dá se k od narození (a výrobce uvádí od narození). Já ji koupila na feedo byla trochu ve slevě. Jinak ji mají skoro všude, je docela drahá no, ale nebude problém ji potom případně prodat😉

jessulka
21. únor 2019

@jednaholkaa Ja Kibi jeste neporidila, nac ho mit doma uz tak brzy, když se muze az od 4 měsíců. Tak já mrknu na Feedo. Jinak ta cena je fakt silena, nasla jsem na Nositko.cz i za 4tis.

jednaholkaa
21. únor 2019

@cuccinka Krasny mimi teda ale! 🙂 Porod chudacku sis teda vyzrala..:/

jednaholkaa
21. únor 2019

@jessulka Jasne. Nam ho koupila tchyne, jinak bysme ho dopredu taky nekupovali..

kleninka
21. únor 2019

@cuccinka teda a proč ti nepichly vodu, když to ne postupovalo. Bylas asi hodně vyčerpaná, když ti i na břicho skákali achjo 🙁 to je mi líto, žes musela mít tak hrozný zážitek. Hlavně, že je miminko v pořádku a vynahradí ti to určitě 😊

jessulka
21. únor 2019

@andelka @skretik Dnes bychom zaslouzili fakt medaili. Taky jsem unavená, cely den jen chovam a nosim, utesuju. Take vubec nemohla zabrat. Vzdycky tak na pet minut, a pak pláč. Zkousela jsem ji dat siditko, kdyby ji to alespoň trovhu utisilo, ale ten Sauvinex ji vubec nevyhovuje, je moc velky, tlaci ji do nosanku . Tak jsem objednala Verunkou ozkousene Lovi. A kdyz budou takovehle dny jako ten dnešní, tak ji zkusim to šidítko dát.
@jednaholkaa Tak to mate tchyni štědrou. Terezky babicka s dedou chteli kupovat náušnice, ale predbehli je moji rodiče, tak byli zklamaný. a prej co maji Terezce koupit, tak jsem si o nic nerekla, bylo mi to blbé a zrivna jsem nevedela, co bychom potřebovali. Ale nejaka kacka navic by se ted hodila.

andelka
21. únor 2019

@jessulka my máme Mam,ale moc ho nebere. Ale do nosu ho vůbec netlačí. Ale mám ještě jinou značku,tak asi zkusím.

jednaholkaa
21. únor 2019

@jessulka No, to jsem si rikala, ze kdyz porad chce neco kupovat tak ji to nechame koupit, po narozeni nam nikdo nic neda. Tchyne je super stedra.. Ja zas nedostala skoro nic mamy..si nevyberes :(

basice
21. únor 2019

@cuccinka gratuluji a je mě líto, že jsi měla Tak dlouhý porod. Tak snad ti to ten malý uzlíček vynahradí 😉

Strana